Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba whatsup,
emla ile birlikte gleitgelen jel kullandın mı?her ikisi birlikte nasıl sürülecek,yani önce hangisini sürmemiz gerekiyor?Bir de emlayı zarın üstüne ve etrafına mı yoksa direkt içine mi sürmemiz gerekiyo?parmağımız bile içeri sokamıyorum,nasıl sürülecek bilmem:)

Bego 748 merhaba arkadasim...daha oncede yazmistim fikrimin kisa bir sure sonra vajinal botoks yaptirmak olucagni...merak ediyorum bu deneyimi yasayan arkadas papatya 1979 sana deneyimi hakkinda bir bilgi verdi mi?

merhaba hayatcım ne yazık ki hala haber yok papatya arkadışımızdan forumada girmioyor ne zamandır heralde başardı ki burayada girmesine gerek kalmadı diye olumlu düşünmek istiyorum bende biri evet ben botox yaptırdım işe yaradı demesini bekliyorum bir umut işte inşallah bu yazdıkarımızı görürde yazar :))

evet bunu banada doktorum söylemişti. bu hastalığı ilk yendiğimde şimdi yapmaya başlicaksın zamanlada zevk almayı öğreniceksin demişti. gerçektende öyle oldu. ilk zamanlar zevk yoktu ama ben bunu kendime öğrettim ve şimdi var =)

canım mrb,
ben emla ve durexin kayganlaştırıcısını kullandım. dilatörle çalıştığım için emlayı dilatöre sürüp onu içeri sokuyodum. 2-3 dk egzersiz yapıyodum. sonra çıkarıp kayganlaştırıcıyı ya yine dilatöre sürüp bikez sokup çıkarardım yada eşimin p..sine sürerdik. bende parmağımı sokamazdım oyüzden öncee egzersizle başla derim. parmağı başardıktan sonra serçe parmak bile yeter parmağına eldiven geçir fındık büyüklüğünde emlayı parmağına sürüp sonra onu içeri sür. gerçi bakma ben hala parmak sokamıyorum çünkü hep dilatörle çalıştım. bana daha rahat gelmişti. istersen onu dene. başarılar canımm....

tebrık ederım cokkk guzel bende ılk denemede bu sekılde yol almıstım ...sımdı bu aksamda aynı ılk serce sonra orta parmakla egzersız yap ...ben ck acele ettıgımden sabırsızdım o gun mumla yaptım kafamçokkarıştısen 2 parmaga gec bence cok ıyı gııdyorsun eger boyle devam edersen cokk kısa zamnda kurtulursun nefes cok onemlı sakın unutma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar arkadaslar ben botoks konusunda arastırdıklarım kadarıyla yardımcı olmaya calısayım.yaptırmadım yaptıran arkadasımda yok ama netten cok arastırdım yaptıranlar ve doktorların bu konudaki yorumlarını okudum.botoksun etkisi 1-2 ay sonra geçiyomus evet o süre içinde ilişkiye giriyomus ama sonrası yine hüsran

arkadaslar parmak egzersizi yapmak istemiyorum.ama yapmalıyım biliyorum.bana cesaret verin
:sinifsinif:

Eşinle konuş. Ön sevişme tabir ettiğimiz hareketlerden sonra ıslanman olunca orta parmağınla bir dene. Ucu bile içeri girse olabileceğine inanacaksın. Ben birleşme olmayınca garipseyip sıcağı sıcağına bir parmağımı sokabilmiştim. Sonra bir hafta boyunca zaman zaman egzersiz yaptım ve iki parmak çok rahat girdi. Bir haftada düşün.

Kendini gevşetmeye çalışıp bir kere dene. Bir kere olunca her seferinde daha ilerleyeceğini görmek için sık sık denemek isteyeceksin. Kayganlaştırıcı kullan ve hatta bir şeyler izleyerek yap, kafan organında veya elinde olmasın.

arkadaslar nefes egzersizleri nasıl yapılıyo parmak egzersizleriyle birlikte mi lütfen yardımcı olun 7 aylık evliyim cok mutsuzum

Nefes verirken parmağı içeri almak daha kolay oluyor, ona göre bir ritm uydurabilirsiniz. Ama ıkınmak işinizi daha kolaylaştıracaktır emin olun. Ikınırken orası açılıyor nisbeten.

esimin p....... okadar korkmuyorum.daha rahatım..zevk bile alabiliyorum o an.ama tek basıma parmak egzersizi cok kasıyo beni.sadece 2 kez deneyebildm o da 1 bogum kadar.ama esimle artık yarıdan fazlası giriyo p.......zamanla daha da gelisir mi.egzersiz yapmasam olmaz mı?illa parmak denemeli miyim.?

arkadaslar parmak egzersizi yapmak istemiyorum.ama yapmalıyım biliyorum.bana cesaret verin
:sinifsinif:

canım ben ilk başlarda cem keçenin kitabını almıştım orda parmak egzersizlerinden bahsediyodu orda okuyunca o kadar saçma ve uğraştırıcı gelmiştiki hiç denememiştim.ama bu sitede okuyunca çok mantıklı geldi.yani bu kadar vajinismus olan arkadaşlar denemiş ve başarmış bende aynı durumdayım neden olmasınki dedim.sağolsun arkadaşlar çok cesaretlendirdiler.ilk başlarda kulak çöpüyle denedim onu bile girdiremiyodum.kas egzersizleri nefes falan derken birde baktım girdi ve hiç acımadı aşama aşama 3 parmağa kadar geldim.ama maalesef adetliyim penise geçemedim.gerçekten isteyince oluyomuş yılmamak gerekiyomuş.zaten başına geçince gerisi geliyor.kesinlikle dene hiç bişey kaybetmezsin aksine kazanırsın.

su kegel egzersizleri vajen kaslarında daralma da yapıyomus.genisletelim derken daha da daraltmayalım:uhm:
önce diyaframdan derin nefes alıp mı baslamalıyım?sonra kegel ve en son da parmak mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…