- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.061
kızlar burdan yazıklarınızı okudum ve çok şaşırdım ve çok da üzüldüm..çok kötü bir durum olsa gerek..ben böyle birşey tecrube etmedim şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı ama size naçizane birkaç tavsiyede bulunayım istedim..yaşamayan anlamaz ama,yaşamayan birkaç tecrübe aktarabilir.. :) öncelikle benc bunu bir görev olarak kabul etmeyin..insanın psikolojisi çok önemli..zevk alın çünkü bu olayda iki taraf da zevk almasaydı insan soyu sanırım binyıllar önce tükenirdi..zevk almak için de klitoral zevk almaya çalışın öncelikle..bunu eşlerinize söyleyin,çünkü cinsel zevk ögrenilen birşeydir bayanlar için,tecrübeyle kazanıır..kendi vücudunuzu begenin ve onu eşlerinize göstermekten çekinmeyin..mesela aynaya çıplak bakın,kendinizi inceleyin,kendinize ve eşiniz dokunmaktan çekinmeyin ve en önemlisi utanmayın,ayıp yatakta olur :) bize yıllardır cici kız,namuslu kız damgasını kazıyanlara inat kendi kadnlıgınızı keşfedin ve ayıp olarak gördügünüz herşeyi yapın..öncelikle kadın oldugunuzu kesfedin,insan anatomisi o kadar karmaşıktır ki ve öyle zevk noktaları vardır ki bunları keşfetmek lazım..ayrıca yatakta yaptıgınız herşey kocanızın hoşuna gider,aman benim hakkımda ne düşünür diye sakın düşünmeyin çünkü artık o bölümü geçmiş evlenmişsiniz..yani namuslu olmak zorunda degilsiniz..bir de hisler çok önemli,karşınızdakini arzulayın,kendinizi de arzulatın,öyle şeyler yapın ki (illa birleşmeden bahsetmiyoru) karşınızdaki adam yansın tutuşsun delirsin :) hepimizde bunu yapma kapasitesi var,bakın emin olun siz cilve yapınca,eşinizi öpüp kokladıkça,ona solukdukça her fırsatta (tecrübeyle sabittir ) eşiniz peşinizde kuyruk olur..yani mesela televizyon seyederken tutun kucagına oturun,ensesini okşayın,kulagını ısırın,işten eve gelince şöyle güzelce giyinin açın oranızı buranzı ve en önemlisi seksi olun..beraber duşa girin,ona masaj yapın yagllarla ,yada işe gitmeden önce cebine seksi bir not bırakın, dondurmayı yemenin çeşitli yollarını bulun..ben beceremem de demeyin her kadın yapabilir bunu..allah bize o kalçaları,gögüsleri boşuna vermemiş :) dogaya bakın mesela,çiçekler bitkinin en çekici noktalarıdır ve üreme olması için yaratılmıştır ki başka canlıları cezbetsin..biz kadınlar da insan ırkının çiçekleriyiz sonuçta :)
çoookkkk geçmiş olsun herkese ve umarım en kısa zamanda bunu atlatırsınız..siz o korkuları bir aşın bu işin ne kadar eglenceli ve zevkli olduguna şaşıracaksınız ve eşinizle paylaşımınızın ne kadar arttıgına inanamayacaksınız..herkesin başına gelebilir bu durum sıkıntı yapmayın..
çoookkkk geçmiş olsun herkese ve umarım en kısa zamanda bunu atlatırsınız..siz o korkuları bir aşın bu işin ne kadar eglenceli ve zevkli olduguna şaşıracaksınız ve eşinizle paylaşımınızın ne kadar arttıgına inanamayacaksınız..herkesin başına gelebilir bu durum sıkıntı yapmayın..
Son düzenleme: