• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar burdan yazıklarınızı okudum ve çok şaşırdım ve çok da üzüldüm..çok kötü bir durum olsa gerek..ben böyle birşey tecrube etmedim şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı ama size naçizane birkaç tavsiyede bulunayım istedim..yaşamayan anlamaz ama,yaşamayan birkaç tecrübe aktarabilir.. :) öncelikle benc bunu bir görev olarak kabul etmeyin..insanın psikolojisi çok önemli..zevk alın çünkü bu olayda iki taraf da zevk almasaydı insan soyu sanırım binyıllar önce tükenirdi..zevk almak için de klitoral zevk almaya çalışın öncelikle..bunu eşlerinize söyleyin,çünkü cinsel zevk ögrenilen birşeydir bayanlar için,tecrübeyle kazanıır..kendi vücudunuzu begenin ve onu eşlerinize göstermekten çekinmeyin..mesela aynaya çıplak bakın,kendinizi inceleyin,kendinize ve eşiniz dokunmaktan çekinmeyin ve en önemlisi utanmayın,ayıp yatakta olur :) bize yıllardır cici kız,namuslu kız damgasını kazıyanlara inat kendi kadnlıgınızı keşfedin ve ayıp olarak gördügünüz herşeyi yapın..öncelikle kadın oldugunuzu kesfedin,insan anatomisi o kadar karmaşıktır ki ve öyle zevk noktaları vardır ki bunları keşfetmek lazım..ayrıca yatakta yaptıgınız herşey kocanızın hoşuna gider,aman benim hakkımda ne düşünür diye sakın düşünmeyin çünkü artık o bölümü geçmiş evlenmişsiniz..yani namuslu olmak zorunda degilsiniz..bir de hisler çok önemli,karşınızdakini arzulayın,kendinizi de arzulatın,öyle şeyler yapın ki (illa birleşmeden bahsetmiyoru) karşınızdaki adam yansın tutuşsun delirsin :) hepimizde bunu yapma kapasitesi var,bakın emin olun siz cilve yapınca,eşinizi öpüp kokladıkça,ona solukdukça her fırsatta (tecrübeyle sabittir ) eşiniz peşinizde kuyruk olur..yani mesela televizyon seyederken tutun kucagına oturun,ensesini okşayın,kulagını ısırın,işten eve gelince şöyle güzelce giyinin açın oranızı buranzı ve en önemlisi seksi olun..beraber duşa girin,ona masaj yapın yagllarla ,yada işe gitmeden önce cebine seksi bir not bırakın, dondurmayı yemenin çeşitli yollarını bulun..ben beceremem de demeyin her kadın yapabilir bunu..allah bize o kalçaları,gögüsleri boşuna vermemiş :) dogaya bakın mesela,çiçekler bitkinin en çekici noktalarıdır ve üreme olması için yaratılmıştır ki başka canlıları cezbetsin..biz kadınlar da insan ırkının çiçekleriyiz sonuçta :)
çoookkkk geçmiş olsun herkese ve umarım en kısa zamanda bunu atlatırsınız..siz o korkuları bir aşın bu işin ne kadar eglenceli ve zevkli olduguna şaşıracaksınız ve eşinizle paylaşımınızın ne kadar arttıgına inanamayacaksınız..herkesin başına gelebilir bu durum sıkıntı yapmayın..

Son düzenleme:
Arkadaşlar size bişe söylemem lazım.sekersibel adlı üye bir erkek. ona kimse güvenmesin msn adresinizi sakın vermeyin.doktor olduğuna inandım,bana saçma sapan şeyler yazdı,msn den muayene etmemi istermisin gibi..Kızlar lütfen ben bi aptallık yaptım siz yapmayın.

cainm bana da mesaj atmisti ikinci mesajda msnden goruselim dedi ben de vermedim msn imi uzun sure muhabbet etmeden msn olayina girmeyin bence zaten yardim etmek isteeyenn msn istemez/ Allah da ona beter bi hastalik verir insallah hatta olsun bence dunyadan bi pislik eksilir

arkadaşlar madem böyle bişi oldu site yönetimine söyleyin...yazamasın bir daha

canim bisey degismez ki farkli user alip yine girer pislik bin beter olsiun o kadar sinir oluyorum ki boyle sapiklara cidden anlatamam yani sapikligin bu kadari boyle yapanlari savciliga vermek lazim bi daha kullanabiliyo mu o pcyi rahat rahat

Neden bu kadar sınırlendıgınızı anlayamadım ??? hepımız aynı sorunu yasıyoruz evet ama hepımızn karakterı aynı olacak dıye bı kaıde yok , ben boyle bı ınsanım gucssuzum , buırayada benım gıbı ınsanların anlayıslı sekılde sohbet edecegı ıcın uye oldum , obur tyurlu annemlede konsurum zaten .. cevaplamak ısteyen cevaplar , ama ıstemeyen cevap vermez okur gecer , oyle degıl mı ?

ben gucsuzsun vs diye birsey yazmadim karakterine de birsey soylemedim haddim degil zaten ama birsey sorup tavsioyelere de surekli laf ediyosun dedim yani o zaman biz burda sana fikrimizi soylesek nolur soylemesek nolur bisey degismiyo; yani gidicek durumin var cozum iki gun uzaginda hala oturuyosun bu duruma da sinir oldum ne yalan soyliyim bosu bosuna kendini sIKIYOSUN tartismak icin soylemedim zaten

mrb kızlar olamaz böyle bişey egzersizleri bitirdim tam penise geçicem adet oldum ya bu kadarda olmazki.o kadarda hazırlanmıştım.bu arada ŞEKERSİBEL bencede erkek .gerçekten büyük bi terbiyesizlik.hepimiz insanız hayatta hiç ummadığımız şeyleri bigün yaşayabiliyoruz.hepimizin zaafları,eksikleri var.birilerinin bundan faydalanmaması gerekir.insan olana bu yakışmaz.birgün gelir Rabbim ona daha beterini verir

olsun ravzam uzulme regl bitince kesintisiz penis denersin kafanda tamamen bigter araya regl girdi etti sorunun kalmaz bosver iyi olmus hayirlisi

merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.bende vajinismus hastasıyım ve kurtulmak istiyorum.1.5 yıllık evliyim.çok doktor gezdim.egzersiz falan yaptım ama olmadı.kendimi çok kasıyorum.doktor ulusoya gitmiş olan arkadaşlara sesleniyorum gerçekten kısa sürede kesin çözüyormu?yani ne yapıyorda oluyor bu iş.lütfen banada yardımcı olun.bunalımdayım!!!

Merhba ,

ben ne yaptıgını ogrendım bızım gıbı bı bayandan , hıpnoz + dlator verıyor 2-3 gece de cozuyormus genelde , tabı ben ıstanbulda oturuyorum , uygun bı anda ınsallah gıdıcem

ya kızlar bır sye sorcam bu gırıste acı olayoı daha ne kadra surucek yenen arkadaslar yardımcı olurmuusnuz ..gırıs acılı oluoyr ama kc degıl sonra hepsı olunca gecıyor

o bende de var ama vaji sorununu yasamamis olanlarn bile alti aya kadar falan acidigini biliyorum kimisi hic acimio bende aci var tabi aci derken dayanilmicak koktugumuz gibi bisi degil yabi ama ben de anlamadiim ne zaman geccegini ayni dertten muzdaribim mafoldumben

evet sonunda oldu:) bu siteyi ziyaret etmeye başlaynca cesaret kazandım.bir arkadaş doğru nefes almaktan bahsediyordu onu uyguladım bebek yağı yardımıyla ve acı çektiğim zamana gelince sakin olup derin nefes alıp verdim ve inanın nefes alıp verirken kendilğinden ilerledi:)yalnız ilk olduğu içnmdir bilmiyorum yinede birazcık acı hissttim ve okadar zevk almadm sanrm dha olaya odaklandığım için zamanla zevk almaya başlarmıyım acaba

kızlar burdan yazıklarınızı okudum ve çok şaşırdım ve çok da üzüldüm..çok kötü bir durum olsa gerek..ben böyle birşey tecrube etmedim şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı ama size naçizane birkaç tavsiyede bulunayım istedim..yaşamayan anlamaz ama,yaşamayan birkaç tecrübe aktarabilir.. :) öncelikle benc bunu bir görev olarak kabul etmeyin..insanın psikolojisi çok önemli..zevk alın çünkü bu olayda iki taraf da zevk almasaydı insan soyu sanırım binyıllar önce tükenirdi..zevk almak için de klitoral zevk almaya çalışın öncelikle..bunu eşlerinize söyleyin,çünkü cinsel zevk ögrenilen birşeydir bayanlar için,tecrübeyle kazanıır..kendi vücudunuzu begenin ve onu eşlerinize göstermekten çekinmeyin..mesela aynaya çıplak bakın,kendinizi inceleyin,kendinize ve eşiniz dokunmaktan çekinmeyin ve en önemlisi utanmayın,ayıp yatakta olur :) bize yıllardır cici kız,namuslu kız damgasını kazıyanlara inat kendi kadnlıgınızı keşfedin ve ayıp olarak gördügünüz herşeyi yapın..öncelikle kadın oldugunuzu kesfedin,insan anatomisi o kadar karmaşıktır ki ve öyle zevk noktaları vardır ki bunları keşfetmek lazım..ayrıca yatakta yaptıgınız herşey kocanızın hoşuna gider,aman benim hakkımda ne düşünür diye sakın düşünmeyin çünkü artık o bölümü geçmiş evlenmişsiniz..yani namuslu olmak zorunda degilsiniz..bir de hisler çok önemli,karşınızdakini arzulayın,kendinizi de arzulatın,öyle şeyler yapın ki (illa birleşmeden bahsetmiyoru) karşınızdaki adam yansın tutuşsun delirsin :) hepimizde bunu yapma kapasitesi var,bakın emin olun siz cilve yapınca,eşinizi öpüp kokladıkça,ona solukdukça her fırsatta (tecrübeyle sabittir ) eşiniz peşinizde kuyruk olur..yani mesela televizyon seyederken tutun kucagına oturun,ensesini okşayın,kulagını ısırın,işten eve gelince şöyle güzelce giyinin açın oranızı buranzı ve en önemlisi seksi olun..beraber duşa girin,ona masaj yapın yagllarla ,yada işe gitmeden önce cebine seksi bir not bırakın, dondurmayı yemenin çeşitli yollarını bulun..ben beceremem de demeyin her kadın yapabilir bunu..allah bize o kalçaları,gögüsleri boşuna vermemiş :) dogaya bakın mesela,çiçekler bitkinin en çekici noktalarıdır ve üreme olması için yaratılmıştır ki başka canlıları cezbetsin..biz kadınlar da insan ırkının çiçekleriyiz sonuçta :)
çoookkkk geçmiş olsun herkese ve umarım en kısa zamanda bunu atlatırsınız..siz o korkuları bir aşın bu işin ne kadar eglenceli ve zevkli olduguna şaşıracaksınız ve eşinizle paylaşımınızın ne kadar arttıgına inanamayacaksınız..herkesin başına gelebilir bu durum sıkıntı yapmayın..

canim bu olayin sevismeyle ilgisi yok sevisme zevk zaen var penis girisinde aci var alakasi yok durumun soylediklerinle

öyle düşünebilirsin ama bu acının sebebi kuruluk,kendini sıkma veya enfeksiyon hastalıkları yada kistler olabilir..kuruluk hazır olmamayla alakalı oluyor genelde,sıkma ise psikolojik bir olay..ilk ilişkilerde her zaman acı olur oradaki kaslar alışık olmadıgı için ama parmak egzersizi vs. ile bu kaslar alıştırılır..ama hala olmuyorsa bu biraz kendini sıkmayla alakalı olabilir..yani aslında bana tüm bunlar sevişmeyle alakalıymış gibi geliyor..çünkü bayanlar psikolojik oarak hazır oldugunda fiziksel olarak da hazır oluyorlar..yani klitoral orgazm yaşayıp da penisi içinize alamadıgınızı mı söylüyorsunuz?klitoral orgazm ile vajinanın agzındaki kaslar gevser zaten yai oradaki kaslar sıkı iken orgazm olmak mümkün degilmiş gibi geliyor bana..sizin için bu böyledir onu bilemicem ama belki bazıları için bu bir çözüm olabilir diye yazmıştım bunları..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ulusoy konusunun çok uzadığını düşünerek bunu yazmayı uygun gördüm gerçekten çok kızmaya başladım bazı arkadaşlar ya gerçekten bu hastalıktan kurtulmak istemiıyor yada burada yazılanlar dikkatle okunulmuyor ya kaçkez dedim evet bu adam siz isterseniz bir günde bile yenebiliyosunuz ama sonkez söluyorum ve birdahada sölemicem bu şekersibel olayınıda görür görmez anlamıştım o zamandan beridirde çok fazla yorum yazmadım anlamaya çalışmıştım terbiyesiz insanlar eshefle kınıyorum ama umrumda bile değil sonuçta bu tür şeylerin olabileceğini eşim sürekli söyleyip uyarıyordu benii ama o utansın bence yaptığından yada onun gibilerr

öyle düşünebilirsin ama bu acının sebebi kuruluk,kendini sıkma veya enfeksiyon hastalıkları yada kistler olabilir..kuruluk hazır olmamayla alakalı oluyor genelde,sıkma ise psikolojik bir olay..ilk ilişkilerde her zaman acı olur oradaki kaslar alışık olmadıgı için ama parmak egzersizi vs. ile bu kaslar alıştırılır..ama hala olmuyorsa bu biraz kendini sıkmayla alakalı olabilir..yani aslında bana tüm bunlar sevişmeyle alakalıymış gibi geliyor..çünkü bayanlar psikolojik oarak hazır oldugunda fiziksel olarak da hazır oluyorlar..yani klitoral orgazm yaşayıp da penisi içinize alamadıgınızı mı söylüyorsunuz?klitoral orgazm ile vajinanın agzındaki kaslar gevser zaten yai oradaki kaslar sıkı iken orgazm olmak mümkün degilmiş gibi geliyor bana..sizin için bu böyledir onu bilemicem ama belki bazıları için bu bir çözüm olabilir diye yazmıştım bunları..

canim iste tam soyledigin gibi acinin sebebi kendini kasmayla alakali; ama bu istemdisi bir kasma yani kontrol edilebilen birsey degil. soylediklerin zaten on sevisme kimse on sevisme olmadan bodozlama denemiyo zaten penis girisini. yalniz yazdigin bisey dikkatimi cekti klitoral orgazmdan sonra mi vajinal orgazm oluyor demek istedin sen ben mi yanlis anladim vajinale eremedim de kaydirigubbakcemile3

Sevgili elif_sena, ece1,nesrin111,bahar07( bahar07 mesajınız için teşekkür ederim. özel mesaj atmak istedim ama sanırım sitede belli bir mesaj limitinden sonra gönderebiliyorum o yüzden gönderemedim size),whatsup ve nicklerini yazamadığım diğer tüm arkadaşlar;

Öncelikle içten karşılamanız için teşekkür ederim. Ben sorunumu buraya yazmaya başlamakla bile ilk adımı attığımı hissediyorum. Dün yazıma başladığımda ve devam ettiğim sırada kendimi tutamadım ve ağladım. 11 yıl çook uzun bir süre tabii ki. İçime atmaktan o kadar çok yoruldum ki artık. Birşeyler yapamamaktan korkaklığımdan kendimden nefret ettim gün geldi. Gün geldi eşimden gizli çok ağladım ne yapsamda iş o haddeye geldiğinde kendimi kasmaktan kurtulamadım. İ
İnşallah bugünden sonra birşeyleri denemek istiyorum. Ama inanın parmak egzersizleri filan şimdi düşününce bile kasıklarıma bir ağrı saplanıyor sanki:((
Nasıl ve nerden başlayacağım bilemiyorum. Emla krem yazmış bazı arkadaşlar. Vajinanın tam içine sıkmadan dışından da etkili oluyor mu?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

canim ben senin yerinde olsam yani doktora gitmeden cozmeyi deneseydim ilk olarak kayganlastirici ve emla alirdim belli bir sure vajiyi incele etrafina jel falan sur yani parmagini oraya degdirmei falan dene. sen parmak egzersizini dusununce gerildigini yazmissin bunun sebebi sanirim parmak egzersizi diince direk olarak parmagi aldigini aklina getiriyosun. boyle seyler dusunme hersey sonucta kendi kontrolunde. kendi canini yakmiycaksin sonucta. yapabildigin kadar bir sure dokun daha once yazdigim gibi sonra serce parmakla denersin bak denersin diyorum cunku illa yapican diye bisey yok kendini hazir hissedince zaten asama asama yaparsin/ ama bence bu dediklerimi yaptiktan sonra egzersize baslamadan noce bi doktora gorun yani ben doktor parmagiyla yapmasa heralde kendi kendime biraz zor yapardim o bi cesaret oldu yani/ ama yok gitmicem dersen dediklerimi denemeye basla bence emla da sart degil parmak almiycagin icin git hemen eczaneden sen ya da esin gleit gelen jel alsin - jel fikrine de alismis olursun hem ayna egzersizlerinde jel kullanirsan

arkadaşlar bu ulusoy konusunun çok uzadığını düşünerek bunu yazmayı uygun gördüm gerçekten çok kızmaya başladım bazı arkadaşlar ya gerçekten bu hastalıktan kurtulmak istemiıyor yada burada yazılanlar dikkatle okunulmuyor ya kaçkez dedim evet bu adam siz isterseniz bir günde bile yenebiliyosunuz ama sonkez söluyorum ve birdahada sölemicem bu şekersibel olayınıda görür görmez anlamıştım o zamandan beridirde çok fazla yorum yazmadım anlamaya çalışmıştım terbiyesiz insanlar eshefle kınıyorum ama umrumda bile değil sonuçta bu tür şeylerin olabileceğini eşim sürekli söyleyip uyarıyordu benii ama o utansın bence yaptığından yada onun gibilerr

tebessum sanirim dr ulusoyun dilator vs aracc gerec kullandirmasindan dolayi tedirgin oluyolar ama sen gitmisin bi de o kismi anlat istersen. yani zaten adam hastayi hazirliyo onlari yapabilmesi icin oyle diil mi kimsenin eline dilator verip hadi canim bunla egzersiz yap yarina olur demiyo heralde. ben anlamadim ne sekilde dusunuyolar

arkadaşlar ben bu konu hakkında bütün yazılanları okumaya çalışıyorum ve çok şaşırıyorum.herkes birbirine ne kadar yardımcı olmuş.hadi bende istiyorum desteğinizi,banada yardım edin.ben özelden yazamıyorum henüz,ama burda yazmayıpta özelden yazılanları banada yazın lütfen.beni çok cesaretlendirdiniz.defalarca jinekoloğa gittim.3 seans psikolojik tedavi aldım ama ödevlari tam yapamadığım için olmadı.baktım sizler hep egzersizlerle başarmışsınız bende cesaretimi topladım ve kendimi size bırakıyorum buyrunnnnnnnnn

sitede gezinen o mahalukata yaziyorum ne yaparsak yapalim senin gibi pis insanlar mutlaka aramizda biz temizledikce siz turuyorsunuz .. bugun sekersibelle kovuldun yarin baska bi isimle yine turersin .. bu yaziyi okudugunda sende bi nebze etkide birakmayacagini biliyorum ama sadece sana ve senin gibilere sunu soyluyorum yapilan iyilikte kotulukte karsiliksiz kalmaz !

Sevgili elif_sena, ece1,nesrin111,bahar07( bahar07 mesajınız için teşekkür ederim. özel mesaj atmak istedim ama sanırım sitede belli bir mesaj limitinden sonra gönderebiliyorum o yüzden gönderemedim size),whatsup ve nicklerini yazamadığım diğer tüm arkadaşlar;

Öncelikle içten karşılamanız için teşekkür ederim. Ben sorunumu buraya yazmaya başlamakla bile ilk adımı attığımı hissediyorum. Dün yazıma başladığımda ve devam ettiğim sırada kendimi tutamadım ve ağladım. 11 yıl çook uzun bir süre tabii ki. İçime atmaktan o kadar çok yoruldum ki artık. Birşeyler yapamamaktan korkaklığımdan kendimden nefret ettim gün geldi. Gün geldi eşimden gizli çok ağladım ne yapsamda iş o haddeye geldiğinde kendimi kasmaktan kurtulamadım. İ
İnşallah bugünden sonra birşeyleri denemek istiyorum. Ama inanın parmak egzersizleri filan şimdi düşününce bile kasıklarıma bir ağrı saplanıyor sanki:((
Nasıl ve nerden başlayacağım bilemiyorum. Emla krem yazmış bazı arkadaşlar. Vajinanın tam içine sıkmadan dışından da etkili oluyor mu?

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

arkadaşlar ben bu konu hakkında bütün yazılanları okumaya çalışıyorum ve çok şaşırıyorum.herkes birbirine ne kadar yardımcı olmuş.hadi bende istiyorum desteğinizi,banada yardım edin.ben özelden yazamıyorum henüz,ama burda yazmayıpta özelden yazılanları banada yazın lütfen.beni çok cesaretlendirdiniz.defalarca jinekoloğa gittim.3 seans psikolojik tedavi aldım ama ödevlari tam yapamadığım için olmadı.baktım sizler hep egzersizlerle başarmışsınız bende cesaretimi topladım ve kendimi size bırakıyorum buyrunnnnnnnnn

arkadaslar ayri ayri yazmak istemedim ikinizede burdan yaziyorum .. oncelikle bilinki bu siteyle karsilastiginiz icin cok sanslisiniz .. ben burayi cok gec buldum keske zamaninda bulsaydim her sey cok daha farkli olurdu ..
isterseniz doktora tedavi olun isterseniz burdan yardim edelim ama oncelikle kendi kendinize bi karar verin

gercek anlamda vajinusmusu yenmek istiyormusunuz istemiyormusunuz ?
bunun cevabi sizde ..
cunku ilk adim istemek ... istemeden hic birsey olmaz .. ben cok doktor gezdim cok unlu bi doktorada gittim insan istemedikten sonra asla yenemiyor ...
bana basit bi yani normal bi psikolog psikolog ve burdaki arkadaslarin yazdiklari yol gosterdi ... canima tak ettigi bir gun bu siteyi buldum bastan sona bir gunde okudum ...
belli bi seviyeye gelesiye kadar burda yazilanlari uye olamdan takip ettim denedim .. bikmadim yilmadim denedim .. sonra uye oldum ve cok kisa bir surede toplasan 1,2 haftada yendim ... oyuzden hersey sizde basliyo bu mesaji okuduktan sonra lutfen kendi kendinize sorun yenmek istemiyormusunuz
eger cevabiniz yenmek istiyorum ise surekli herkes yapti bede yapabilirim deyin cunku beyninize neyi komuta ederseniz neyi surekli tekrarlarsaniz beyin onu hafizaya aliyor ...

psikologumun rahatlamam icin onerdigi seyleri yaziyorum .. vajinusmusu yenmemde cok etkisi oldu eminimki sizdede ise yarar ..
ilk once sicak bi dus alin sevdiginiz bir icecegi icin kakolu sut gibi chokolali sut gibi rahatlatici bisey olsun .. kesinlikle kahve yada cay icmeyin
yatak odanizda hafif los vede hos gurultusuz bir ortam yaratin
yataginiza uzanip sirayla tum vucudunuzu kasip birakin ellerinizi parmaklarinizi bacak kaslarinizi govdenizi yuz kaslarinizi akliniza hangi kaslariniz geliyorsa kasip birakin ve gevseyin
mutlaka gevseyin .. sanki kendinizi biraksaniz hemen uyuyverecekmissiniz gibi gevseyin k
elinize bi ayna alip vajinanizi taniyin .. aynadan bakin eger gercekten korkuyorsaniz bir kac gun hic dokunmadan bakin sadece bakin ... ilk once bu rahatlama tekniklerini deneyin .. insallah devami gelecek

bende nerdeyse 2 sene cektım aynı derdı ama cok sukur atlattım artık tabı doktorum sayesınde.oncelerı doktora gıtmek konusunda emın degıldık ancak gıttıgımızde de neden bu kadar bekledık dıye uzulduk aslında cok basıt ve duzeltılebılecek bır durumu kafamızda cok buyuttugumuzu anlamıs olduk.bence boyle problemı olan varsa mutlaka doktora gıtsın asla cekınmesın bırcok ınsanın bununla ugrastıgını da unutmasın

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum..nasılsınız..ben idrar yolu enfeksiyonu olduğum için bu aralar ne egzersiz ne deneme yapabiliyorum 3 parmağa geçemedim hala..öyle bişeyki sancısı çok feci oluyor ilaç kullanıyorum inşallah geçer..ya eşimle sevişemiyoruz bile ozaman bile sancım oluyor düşünün...sizlar nasılsınız sanırım topicte bir erkek var zaten benim eşimde sölüyodu mmutlaka giren olur fazla açık seçik yazma diye..hala da bence vardır erkek aramızda..neyse bakalım akşama görüşmek üzere ben öğrencilerimin yanına gideyim:)))

ben gucsuzsun vs diye birsey yazmadim karakterine de birsey soylemedim haddim degil zaten ama birsey sorup tavsioyelere de surekli laf ediyosun dedim yani o zaman biz burda sana fikrimizi soylesek nolur soylemesek nolur bisey degismiyo; yani gidicek durumin var cozum iki gun uzaginda hala oturuyosun bu duruma da sinir oldum ne yalan soyliyim bosu bosuna kendini sIKIYOSUN tartismak icin soylemedim zaten

Sevgılı Ece anlasılan sen cozen bı arkadassın , ve sabırsız bı ınsansın , bu sıtyede herkes esıt ... kımse kımseye sınır falan olamaz , senı tanımıyorum e bende senı tanımıyorum , tekrar soyluyorum bu sıtede senın gıbı sınırlenmeyen ınsan cok , sagolsunlar ozelden bıle kac kez yazdılar bıkmadan , o yuzden ltf daha anlayıslı ve saygılı olalım ınsanlara ..
Ustelık sızın tavsıyelerınıze laf etmıyorum benımde buna hakkım yok , aksıne cok da sevınıyorum ben yendım kızlar dıyen herkese , cok guzel bı duygu bu emegı olan herkes ıcın . yapamadıgım seylerı yazıyorum ben 6 aylık evlı degılım 3 sene olucak nerdeyse . ve ben aılemle bu konuyu paylastım yanı burda yazılanların bırcogunu yapmam ıstendı benden ama yapamadım ,
Bu sıteye neden katıldım , cunku bu derdı bılen annemde olsa benı anlayamıyor , ama burdakı kadınların bırcogu anlıyor ve bu rahatlatıyor benı .. Hoşça ve mutlu kal ...

Back