Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben halen yapamadım kendimi acayip kasıyorum acı yok diyorum ama yınede istemeden çok kasıyorum kendimi 5. aya gırdık ama halen tık yok nasıl gevsicem ya kendimi kasmaktan bacaklarım agrıyor artık

ece,söylmemeye çalıştıgım şey şu..zevk almak vücuda ögretilen birşey..önce klitoral orgazmı yaşayacaksın,sonra vajinal orgazma geçeceksin..nasıl anlatsam,kadınlar erkekler gibi degil,ömründe hiç vajınal orgazm olamayanlar o kadar çok ki çünkü bu zamanla oluyor..yani sewişme esnanında penis içerideyken uyarılman lazım bunun ilk yolu da penis içerideyken klitoral orgazm olmak..partnerin bunu yaparsa hem daha rahatlarsın ( çünkü orgazm esnasında kaslar gevşer ) hem de vücuduna zevk almayı ( vajinal ) ögretirsin..umarım açıklayabilmişimdir...
bu arada herkese bol sabır diliyorum...

cnm ben gıtmedım ulusoyun msnden tedavı yöntemi var ben o şekilde tedavi oldum yani bu kadar basitmiş aslında dr nekadar tecrübeli siz karar verin artık tabiki dilatör verip hadi bunu yap gel demio cdlerden falan bahsetmiştim alt yapıyı çok iyiy hazırlıyor ama ben bunu anlatamıyorum burdan drun bana yaptırdıkları buradan anlatıpta hadı arkadaşlar kurtulun diyebileceğim şeyler değilki drda bir emek harcıyor sonuçta zaten kişye görede değişik tedavi yöntemleri uyguluyor ama dra gidecek maddi gücü olmayan arkadaşlara benzer şeyler söyleyip yardımcı olmaya çalışıyorum dahada yapabileceğim bişey yokki

Sız hangı doktora gıttınız ?

arkadaslar eşim pisikoloğa gitmek istemiyor asla bende internetten öğrendiklerimle yapmaya çalışacağım ama kegel egzersizlerini kac hafta yapacağimi bilmiyorum.parmak egzersizlerini nekadar yapacağım birde dilarörü nerden alabiliriz

Canım aramıza hoşgeldin,evet ecenin dediği gibi bende çok uzun zamandır uğraşıyorum bu belayla yada erteliyordum diyelim.bende hiç kimseyle paylaşmadım ama keşke paylaşsaydık belkide bu kadar sürmezdi.bu sitenin inanılmaz faydası oldu, bende dokunamayanlardandım.sağolsun arkadaşlar bana destek oldular,yapabileceğime inandırdılar ve egzersizlere başladım.şu an çok rahat serçe parmakla yapıyorum,ikiyi tam yapamıyorum ama çok az oluyo.tam olana kadar devam edeceğim.arkadaşım bence hiç vakit kaybetmeden denemeye başla biraz jel sür öyle,inan bana hiç acımıyor yapılmayacak şey deil yani.heyecan falan yaparsan o anda nefes alıp vermeyi dene çok rahat olacaktır.benim bunu yapabilmem inan mucizevi bi şeydi ama şimdi yapıyorum.inşallah bunun devamıda gelecek.burdaki kızlara ne kadar teşekkür etsem azdır

merabalar bana yardımcı olursanız cok sevinirim msjları bastan itibaren okuyorumda 24 saat içinde nasıl yendiniz

Canım sende hoşgeldin.aslında ben çok tecrübeli değilim az önce yazmıştım okumuşsundur. sanırım kegeli çok uzun yapmak doğru değilmiş ama parmak egzersizlerini, sorunu aşan arkadaşlar yapmaya devam ediyor en azından tam anlamıyla birleşme olana kadar yapılabilir heralde.canım hemen başlasan iyi edersin.hele bi başla süreyi falan sonra düşünürsün.en kısa zamanda aşman dileğiyle...

Ececiğim ne haber canım,msn vermemekle akıllık etmişsin.çaresizlik bazen aptallık yaptırabiliyor malesef o pislik yüzünden kendime gelemedim allak bulağım bu yüzden egzersizde yapamadım üç gündür.duygularımla oynadıya beddualarına katılıyorum.

ya ben halen yapamadım kendimi acayip kasıyorum acı yok diyorum ama yınede istemeden çok kasıyorum kendimi 5. aya gırdık ama halen tık yok nasıl gevsicem ya kendimi kasmaktan bacaklarım agrıyor artık

Burçin parmak egzersizi denedin mi?

Canim hoşgeldin aramiza, eşsiz de gidebiliyosun doktorlara ama illa evde kendim çözücem dersen, bunun süresi tamamen sana bağli sen kendini ne zaman hazir hissedersen, o zaman serçe parm ya da orta parm. tan başlayabiliyosun egzrsizlere. Su bazli bi jel yardimiyla, sornası zaten kendiliğinden geliyo.

slm eger 4 bınlıran varsa 2 gunde kurtuluyosun ...eger yoksa bua bızle beraber kendı basına yenıoyrsun

Ay bahar cok guldum yaaa DDDDDDD

ya bosver sen onu onun yüzünden bi de egzresizlerini mi aksatiyosun. hiç takma bile. böyle insanlar hep olcak yani hazirlikli olmak lazim. başima gelmedi ama daha önce bu forumda birnin başina gelmişti ordan killandim ben de yoksa ilk başta çok kadin gibi konuşuyo kendi anilarini anlatiyo falan. inandiriciydi ama işte daha önce bböyle bi olay bildiğim için şüphelendim. yoksa tongaya düşebilirdiz hepimiz de. kendini kötü hissetme.

bu arada 2 parmağa geçemedim yazmişsin ya. serçeden mi iki parmağa geçmeye çalişiyosun?

merhaba arkadaslar..
biraz ümitsizim bu gün..gecenlerde yazmıstım esimle baya mesafe katettik diye.hala öyle.henüz bi gerileme olmadı.ama bugün parmak egzersizi yapayım dedim(ki bu 2. olacaktı.ilkinde 1 bogum sokabilmistim.)yapamadım.doktorum anestol krem vermisti,onunla denedim.olmadı.acı falan yoktu ama yapamadım iste.esimle tam uyarıldıktan sonra cok rahattım.hatta p....n yarıdan fazlasını icime almıstım.cok da zevk duymustum.üstelik bir gece degil.bi zaman böyle gitti.hala bi olumsuzluk yok.ama su parmak isi beni bitirdi ya.acaba uyarılmıs olmadıgım icin mi egzesizde cok kastım.sizce bırakmalı mıyım? yoksa azimle devam mı etmeliyim egzersizlere...? tekrar söylüyorum eşimle p... denerken bu kadar kasmıyorum yaa:sinifsinif:

bence egzersize devam et canım
ben bile yendiğim halde halen egzersize devam ediyorum bazı egzersizlerimde aynı şeyler bendede oluyo
bak unutma şunu egzersizde eşinle p..s denemeside tamamen isteğe bağlı bişey..

ben sunu cok ıyı bılıyorum hersey kendınde bıtıyor ....yapmamaız gereken cok ıstemek gercekten ısteyınce oluyor cok zor belkı ama artık ınsanın canına tak edıyor kızlar korkmayın basarabılrıısnız ALLAH herekzı kurtarsın:Saruboceq:

bahar07 teşekkür ederim canım özelden yazmışsın.deneme yaptım bugün.serçe parmağımı alabildim.sonra dedim bide orta parmağımla yapayım ve yaptım!2 boğum alabildim ayna karşısında,yaptım bunu arkadşlar!gleitgelen jelle yaptım.emla ve anestolda aldım ama onları kullanmadan yaptım.heyecan yaptım bak şimdi yazarken:) şimdi ne yapsam acaba????hadi arkadaşlar yardımmmmmmmmmm

Bego 748 merhaba arkadasim...daha oncede yazmistim fikrimin kisa bir sure sonra vajinal botoks yaptirmak olucagni...merak ediyorum bu deneyimi yasayan arkadas papatya 1979 sana deneyimi hakkinda bir bilgi verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…