- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.081
tebessum sanirim dr ulusoyun dilator vs aracc gerec kullandirmasindan dolayi tedirgin oluyolar ama sen gitmisin bi de o kismi anlat istersen. Yani zaten adam hastayi hazirliyo onlari yapabilmesi icin oyle diil mi kimsenin eline dilator verip hadi canim bunla egzersiz yap yarina olur demiyo heralde. Ben anlamadim ne sekilde dusunuyolar
bende nerdeyse 2 sene cektım aynı derdı ama cok sukur atlattım artık tabı doktorum sayesınde.oncelerı doktora gıtmek konusunda emın degıldık ancak gıttıgımızde de neden bu kadar bekledık dıye uzulduk aslında cok basıt ve duzeltılebılecek bır durumu kafamızda cok buyuttugumuzu anlamıs olduk.bence boyle problemı olan varsa mutlaka doktora gıtsın asla cekınmesın bırcok ınsanın bununla ugrastıgını da unutmasın
Herkese merhaba,
Arkadaşlar foruma üye olup olmama arasında çok gidip geldim. Yazılanları bir süredir takipteyim. Belki şimdi okuduğunuzda bana ilk etapta inanmak istemeyebilirsiniz. Tabi ki yalan yazdığımdan değil ama neden bu kadar uzun süredir tedavi olmadınız diyebilirsiniz.
Vajinusmus tam 11 yıldır başımın belası. Aslında belası demek doğru mu? onuda bilmiyorum. Çünkü ben bunu yenmek için hiç bir çaba sarfetmedim. Eşimin ne kadar anlayışlı olduğunu bir düşünün. 11 yıldır ilişkiye giremedik. Ama bu süre içinde cinsellik anlamında tam birleşme dışında hiçbir problemimiz olmadı. Çünkü cinselliği her anlamda (birleşme dışında) yaşadığımızı düşünüyorum. İkimizde zevk alıyoruz çünkü. Belki bu yüzden birleşmeyi bu kadar kafamıza takmadık. Aslında taktık tabii ama bilmiyorum işte her seferinde benden kaynaklı nedenler dolayısı ile doktora gitmedik. Beni doktara gidip o çatala çıkma ve muayene olma duygusu bile yeteri kadar germeye yetiyor. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuduğumda (parmak egzersizi filan) inanın tüylerim diken diken oluyor. Böyle olunca da asla başaramayacağımı düşünüyorum. Ailelerimiz, en yakın bütün sırlarımı paylaştığım arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. Kimseye anlatamıyoruz. Çok üzülüyorum ama bir yandan da korkumdan birşey yapmadığım içinde kendime kızıyorum. Yaşımda ilerliyor arkadaşlarımızın çocukları oldu büyüdüler bile ve onlara baktıkça bir gün anneliği tadamamaktan çok korkuyorum.Eşimde canım beni üzmemek için birşey demiyor ama oda baba olmak istiyor tabii.
Belki size garip gelecek daha ilişkiye bile giremeden bebek hayali kurmam. Bilemiyorum inanın çok çaresiz hissediyorum kendimi((
Yardımlarınızı bekliyorum. Belki hiç tanıdmadığım sizler sayesinde azda olsa ilerleme kaydedebilirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Sağlıcakla kalın....
benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
slm eger 4 bınlıran varsa 2 gunde kurtuluyosun ...eger yoksa bua bızle beraber kendı basına yenıoyrsunmerabalar bana yardımcı olursanız cok sevinirim msjları bastan itibaren okuyorumda 24 saat içinde nasıl yendiniz
arkadaslar eşim pisikoloğa gitmek istemiyor asla bende internetten öğrendiklerimle yapmaya çalışacağım ama kegel egzersizlerini kac hafta yapacağimi bilmiyorum.parmak egzersizlerini nekadar yapacağım birde dilarörü nerden alabiliriz
cainm bana da mesaj atmisti ikinci mesajda msnden goruselim dedi ben de vermedim msn imi uzun sure muhabbet etmeden msn olayina girmeyin bence zaten yardim etmek isteeyenn msn istemez/ Allah da ona beter bi hastalik verir insallah hatta olsun bence dunyadan bi pislik eksilir
ya ben halen yapamadım kendimi acayip kasıyorum acı yok diyorum ama yınede istemeden çok kasıyorum kendimi 5. aya gırdık ama halen tık yok nasıl gevsicem ya kendimi kasmaktan bacaklarım agrıyor artık
arkadaslar eşim pisikoloğa gitmek istemiyor asla bende internetten öğrendiklerimle yapmaya çalışacağım ama kegel egzersizlerini kac hafta yapacağimi bilmiyorum.parmak egzersizlerini nekadar yapacağım birde dilarörü nerden alabiliriz
slm eger 4 bınlıran varsa 2 gunde kurtuluyosun ...eger yoksa bua bızle beraber kendı basına yenıoyrsun
Ececiğim ne haber canım,msn vermemekle akıllık etmişsin.çaresizlik bazen aptallık yaptırabiliyor malesef o pislik yüzünden kendime gelemedim allak bulağım bu yüzden egzersizde yapamadım üç gündür.duygularımla oynadıya beddualarına katılıyorum.
slm eger 4 bınlıran varsa 2 gunde kurtuluyosun ...eger yoksa bua bızle beraber kendı basına yenıoyrsun
merhaba arkadaslar..
biraz ümitsizim bu gün..gecenlerde yazmıstım esimle baya mesafe katettik diye.hala öyle.henüz bi gerileme olmadı.ama bugün parmak egzersizi yapayım dedim(ki bu 2. olacaktı.ilkinde 1 bogum sokabilmistim.)yapamadım.doktorum anestol krem vermisti,onunla denedim.olmadı.acı falan yoktu ama yapamadım iste.esimle tam uyarıldıktan sonra cok rahattım.hatta p....n yarıdan fazlasını icime almıstım.cok da zevk duymustum.üstelik bir gece degil.bi zaman böyle gitti.hala bi olumsuzluk yok.ama su parmak isi beni bitirdi ya.acaba uyarılmıs olmadıgım icin mi egzesizde cok kastım.sizce bırakmalı mıyım? yoksa azimle devam mı etmeliyim egzersizlere...? tekrar söylüyorum eşimle p... denerken bu kadar kasmıyorum yaa:sinifsinif:
eminim başarıcaksınn papatya iyi haberlerini bekliyoruz bilgiler için teşekkürler birde türkiyede değilsin sanırım nerde yaptırdın acaba eğer işe yararsa ki yarıcak :)) hemen bende gidiyorum bu arada internette yabancı bir bayan yaptırmış botoxu fazla ingilizcem yok ama onda işe yaramış youtube da gördüm :)))) vaginismus botox yazarsanız çıkıyor
papatya ne yaptın çatlıycam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?