Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

duyun merhaba canım ya valla ben de 2 sene olucak çok üzülüyorum artık ya ben hem altta hem üstte deniyoruz p... 3 parmağa geçmedim . iki parmakta rahatım sen neile çalışıyodun ben bebekyağı kullanıyorum.lubricantmı demiştin tam olarak ismini yazarmısın..

ben jinekoloğa gitmiştim bi sorun yok dedi eşimde giit ona da yok dedi ve bizi psikoloğa yönlendirdi psikologta parmak egzersizi vermişti işte 1 senedir egzersiz yapıyom nasıl bişeyse artrık p.... olmuyor yaa iice bunaldım...

arkadasım bende 10 aydır ugraşıyordum fakat son 2 aydır doktora gittim ve 2 hafta önce cözüldü bu problemim doktor yardımı almanı tavsiye ederim bu sekilde kendini daha cok yıpratırsın

arkadaslar bu tedavi icin her hafta bursaya gittim sadece para aldılar benim size tavsiyem üniversite hastanelerinde bu alanda uzman doktorlar üviversite hastanesine gittim son olarak ve topamda 100 lira vermisimdir bosu bosuna her bu işi biliyorum diyene gitmeyin

duyun açıkçası merak ettim özel olmazsa hiç doktora gitmedin mi? psikoloğa ya jinekoloğa?

canım eşim doktora gitmek istemedi,hep olur olur dedi,benim ısrarımla 1 bucuk sene sonra gittik doktora,jinekoloğa gittim önce,anatomik bi sorun yok psikolojik dedi psikoloğa gönderdi,ordan cıktık psikoloğa gittik oda bu konudan bi haber cıktı,bilgisi yok,tek dediği buralarda buna care bulamazsın dedi.ogün dr.a cok büyük umutlarla gitmiştim dönüşüm hüzünlü oldu.sonra annemle paylastım bu durumu,annemde gel burası büyükşehir burda bakalım arastıralım dedi gittim bi dr.bulduk randevu ayarladık esimde 10 günlük izin aldı geldi.valla canım dr.beni psikolojik olarak rahatlattı buraya ne vakalar geliyo dedi bazı hastalara operasyon yapmamız gerekiyo vajinan cok güzel hiç bi sorun yok dedi korkma dedi ilk seansta parmak girdi içeri ve ben hiç hoşlanmazdım parmak egzersizi lafından.2 seansta esimle girdik seansa ev ödevini uyguladık çok güzel dedi,sonra 2 ye gecin sonuna kadar degil ama dedi,biraz girsin sonra p...e gecin dedi biz bunu denedik denedik olmadı dra söyledik olur olacak dedi ben sana inanıyorum dedi güzel haberlerinizi bekliyorum dedi ve bizim izin bitti döndük.dr.bukadarını yaptı.parmak egzersizne baslamamı sagladı yani.sonra ben 3 4 ay boşladım bıraktım egzersiz filan,tabi içimde yenme arzusu hep var ama tek parmaktan baska bi ilerleme yapamıcam gibi bunaldım işte.sonra bigün tesadüfen ve nemutluki burasıyla ve arkadaslarla tanıştım azimlendim hırslandım yeniden basladım egzersizlere vee ogünden sonra hiiiiç bırakmadım suanda 2 parmak sonuna kadar yapabiliyorum ilerleme oldukca dahada hırslandım veee arkadaslarıma cooook tesekkur ediyorum iyiki buluşmuşum sizlerle.işte benim hikayem arkadasım.uzun oldu sıkılmazsın umarım.

merhaba canım benim ben ty&ja lubricant jel kullanıyorum bide sprey sıkıyodum ama yavas yavas bırakıyorum spreyi,çok can yakıyor yaa 2 3 dk.da geciyo amaa acıyo cok sıktığında.inşallah biranönce basarırız bembeyazev yaa,bende öyle cok üzülüyorumki esimi cok seviyorum kendimi bırakıp onun için üzülüyorummafoldumben

benim de eşim doktora gitmek istemiyor maalesef ama bana hep parmak itici geliyordu... başka çarem kalmayınca geçen hafta denedim parmağımı baya başarılı oldum hemen girdi içeri doğru biraz korktum ama oldu... sonra regl olunca kaldı... bitince devam edicem... sonra emla kremi denemeyi düşünüyorum... bakalım inş başarırız... olucak olmayacak diye bişey yok...

ayaz42 di sanırım

selam kızlar,
nasılsınız uzun zaman oldu giremedim.Benim aynı işte vajinal krem yardımıyla kayganlaşıyor ve sorun yaşamıyorum.Ama regl dönemi bitince ilk iki ilişki çok acılı geçiyor.Artık söylemesi ayıp zevk bile almaya başladım opuyorumnanaktan kızlar bizim evlilik iyiye gidiyo allah nazarlardan saklasın bu durum düzelince eşimde değişti.inşallah allah hepinize nasip etsin dualarım sizinle.

Buarada pardon ...neye cevap yazdigim belli olsun diye alinti yapip altina yazmaya calistim ama bir problem olustu sanirim 3 kez farkli sekillerde cikti yazilar..tekrar pardon arkadaslar..

walla en yazdıysan ben hiç bişey anlamadım..neyse anladığım kadarıyla vajinal botoks düşünüyosun ama tek söyleyeceğim doktorların bile önermediği yönteme nasıl cesaret ediyosun hayret bu kadar cerrahi operasyona falan gerek yok arkadaşım iş kafanda bitireceksin..ben bile hala bitirebilmiş değilim en küçük bi streste geriliveriyorum

ravzam bende 1 aydır çift parmak yapıyorum ama penise geçince olmuyor,ben emla falan hiçbişey kullanmıyorum ondanmı bilmem ama burdaki arkadaşlar 3 parmaktan sonra p... diyolar ben imkansız 3 parmak yapamam((

cnm penis denemesinde kesinlikle emla kullan ve bırakamam diye kesinlikle düşünme .ben egzersizlerde bile hergün emla kullanıyodum ilk ilişkilerimde de kullandım ama bak bıraktım.bırakamasam ben bırakamazdım onsuz yapamıyodum ama zaten rahat hissettiğin an bırakıyosun en azından p..s denemelerin rahat gecer zemuszemus

bende 3,5 yıldır bu ızdırabı yasadım ve allahıma sonsuz şükürler olsunki gecen ay sorunumu çözmustum burdakı arkadslarla da paylastım yenı gelen arkadslar için söyleyeceklerim var. gecen ay emla krem ıle halletmıstık fakat psıkolojık olarak tam basaramamıstım çünkü emla uyusturdugundan bısey hıssetmedıgımden kendımı tam basarmıs olaraka görmuyordum emlasız nasıl yapardım dıye bu seferde onu dusunmek benım için ıskence olmustu ve bız esımle tam 3 hafta ılıskıye gırmedıkböyle oluncada sankı ben kendımı basa dönmus gıbı hıssettım.dun esımle emlasız bır sekılde yapalım dedık bence once esım odaya gelmeden yaklasık 1 saat önce vajınama kayganlasırıcı gıletgelen sıktım belkı dedım korkudan kuruluk olur dıye onu onlemek istedım cunu esım hıcbırsey kullanmamı ıstememıstı. ben tabı 1 saat once surdum onun ne kadar etskısı oldu bılemıycem ama. yınede psıkolıjık anlayacagınız kılzra maksat kendımı rahatlamak olsun. sonra bıraz acık bır sekılde yazıcam kusuruma bakmayın. sızler ıcınde faydalı olur bu sekılde yazmam. bız zaten 1 yıldır parmak egzersızı yapıyoduk bazı zamanlar esımle bazı zamanlrda kendım. ama dune kadar hıc esıme 2 parmak yaptırmamıstım kendı parmagım ıle 3 parmak bıle yapmak durumuna gelmıstım. ama esıme yaptıramıyodum. neyse esımın 2 parmagı vajınama cok ama cok rahat soktu ve ben hıc acı falan hıssetmedım sankı daha fazlasını alabılecegımı dusundum ve hemen ardından penıse gectık sıze yemın ederım penıs basının bıle nasıl gırdıgını anlamadım penısı yarısına kadar aldım esım gıtgelde yapabıldı. sadece p... sonuna kadar alamadım oda benım korkaklıgımdan bı acı yasadıgımdan degıl acaba daha ılerdıkce acı hıssedersem dusuncesı oldugundan ama bu bıle bana yeter cunku emlasız yapmıstım ufacık bır acı bıle yasamadım. sıze en buyuk tavsıyem parmak egzersızı en azından vajınanızı bıraz da olsa kendınız rahatltın ve esnek hale getırın ben kafamda cok ama cok buyutmustum.bundan sonrada ıns aynı seylerı yasamıycam cunku korkum kalmadı dıyebılırım tabı yenı ıcıme almaya basladıgımdan onun heyecanı var ama korkum yok. umarım sızlere azda olsa yardımcı olmusumdur. KORKMAYIN!!!hastalığı biz kendımız çözulmez hale getırıyoruz.

Bahar merhaba canım.Ya ben tıkandım yardıma ihtiyacım var.egzersizlere uzun süre ara vermek zorunda kaldım,bir parmak çok rahat oluyodu ikiyi denemiştim olmamıştı şimdi biride olmuyor ne yapacam ben.Bu arada p... denemesi yaptık ama nafile bacaklarımı bile açamadım.ılk parmak olduğunda tamam demiştim ama boşmuş.Bu işi yapamıyacağım heralde.ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama.............

canım sen cok fazla kasıyosun kendını bende aynı durumu yasıoyodum.bacaklarımı kılıtlerdım kastıgın için vajna kaslarında gırıse izin vermıyo. 2 parmak sonra bence hemen p.. denemesine gecme. ben şu sekılde yaptım kendı parmagımla 2 parmaga kadar geldım. sonra esımın tek parmagını almaya calıstım cunku onun tek parmagı benım 2 parmagım kadar.parmak calısmalarını olsun esınle calısmaların olsun hepsınde vajinanın yetrlı ıslaklıga gelınce yap derım en onemlısı bu bana göre bu olayda. eger zevk olayı sıfır olursa tek parmagıda alamazsın. penısıde alamazsın. kendın zevk alarak yaparsan cok daha kolay olur. bu ayıp bısey degıl. bızler bunu bu sekılde yapmak zorundayız. sonucta esınle sevısırken zevk alarak yapıyosun ama korktugumuz için vaj kayganlasamıyor benım esım bana degdıgınde hem kuruluk olurda sonra kendı kendıme parmak calısmalarını yapa yapa esımede tek parmak 2 parmak ızın vermeye basladım sonrada penısı allahıma cok şükür 2 gun önce ıcıme alabıldım.

canım ilgin için saol.evet çok fazla kasıyorum.başa döndüm serçe parmağımı bile alamıyorum artık.ama yılmıyacam denemeye devam edecem.desteğe ihtiyacım vardı.teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…