cara lutfen boyle dusunme, sen tıkanmadın aslında kendı kendıne umutsuzluğa kapıldın ve buna yenılıyosun. senelerdır cektıklerınden sonra cok buyuk bı ılerleme kat ettın daha gecen haftalarda ben oraya parmak alamam derken egzersızlere basladın. ben ınan kı senle ılk konustugumuzda egzersızlere baslamanın ayalr alıcagını dusunmustum ama sen tek parmakta rahattın.
tek parmakta tıkanmanın nedenı bır kere denemıssındır belkı bı sızlama hıssettın ndan kortın sonra denedıysen o senı germıstır. oncelikle acele etmemen lazim. ben 20 25 gün tek parmakta egzersiz yaptim. insanlar geliyodu çözdüm diyip gidenler oluyodu ben daha iki parmagi deniyodum. herkesin çözme süresi bir değil. kiminin kafasi bir parmak girdi hadi iki de girer oo ben bunu yaparim diyte bir haftada bitiriyo olayi kimi benim gibi günlerce haftalarca deniyo. kimisi 3 parmak yeteri diil ben cok kalin mumla egzersiz yapicam diyo beyni öyle aliyo.
sen de şimdi tek parmakta sureklı denıyceksın. iki de olucak 3 de olucak belki gerek bile kalmiycak Allahin izniyle penis de olucak. Ama sen umutsuzluğa kapilirsan bunların hiçbiri olmaz. Ve lütfen kendine güvenmediğin zamanlarda Allah'a güven. Dua edip öyle egzersize başla. Gerçekten çok huzur veriyo rahatlatıyo.
Egzerwsiz sırasında da sürekli yavaş bi sesle ben şunları tekrarladım : rahatım, huzurluyum, sakinim, çok rahatım vs. Kendi kendime beynim ters algılamasın diye acı yok bile demedim. sürekli olumlu şeyler söyledim. Bu bende 1 kaç gün sonra çook etkili oldu.
Ve ayrıca ben kendime vakit koymadim. Şu zamana kadar şu olucak bu zamandan sonra bu olucak ay tek parmak olmadi şimdi herşey bitti falan diye düşünmedim. Benim kafamdaki tek zaman 6 7 aydı. 6 7 ay uğraşiam olmazsa başka doktor bulurum dedim. umutsuzluğa kapilmadim mi kapildim tabi . olmicak heralde dedim herkes yapti ama ben yapğamam dedim . ama buraya geldim aklimda olumsuz ne varsa yazdim. emin ol yaşadiğin aklina geliek her duyguyu her şeyi daha önce burda yaşayip o durumdan kurtulanlar var. Ve biz sana bunları tekrar tekrar anlatiriz. sen gel yaz yeter ki. Umutsuz olma. Ben gerçekten bütün kalbimle senin başaricağina inaniyorum. Senin için çok üzülüyorum, üzülmemin nedeni de gerçekten başaricağin halde böyle kendini yipratman. Bi gün çok mutlu olcan buraya yazican ben inaniyorum. O güne kadar lütfen ara verme. :* öpiom şekerim