• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar merhaba,

ben bırsey sormak ıstıyorum vajınısmusu bırazcıkda olsa yenenlerdemın sadece p...s basını alabılıyorum.
sonucta spermler ıcerı gırıyordur degılmı yanı hamıle kalmak ıstıyorum da o yuzden sormak ıstedımopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben bu ulusoy hakkında gerkli şeyleri söylediğimi düşünüyorum ama yinede iş sizde bitiyor saygın beyde aynı bence bu adamların elindede sihirli değnek yok sonuçta ne yapacaksanız siz yapacaksınız dr değil sadece psikolojik olarak rahatlatabilir sizi dr başka ne yapmasını bekliyosunuzki herşey sizde bitiyor inş anlatabilmişimdir

slm kızlar uzun zamandır girmedim siteye malum bayramdı falan derken 2 hafta oldu egzersizde yapmadım.ama sizin yazılarınızı okudukça hırslanıyorum.hepinizi öptüm dualarım bizim için başarıcazz inşallah

kızlar mrb çok şükür 3 parmağıda yapabiliyorum daha doğrusu yarısını sokabiliyorum kısmetse penis denemesine geçicem.sizce normal ilişkiyimi deneyim yoksa penis egzersizimi yapıyım ne dersiniz?beni bu aşamaya getiren sizlersiniz ve inş sizin sayenizde başarıcam

arkadasım slm benım sana tavsıyem 3 parmak ile bır kac deneme daa yap kendın. daha sonra penıse gec ama arayı fazla uzatma.sonra penıse gectıgın zaman mumkun oldugunda ön sevısmeyı uzun tutun. vajınanın ıyıce kayganlasıncaya kadar yani canım. sonra penıs gırmeden sen kendı 3 parmagını ıcıne almayı dene. o sana o anda bı cesaret verıyomus gıbı gelıyo sonra penıs basını almaya calıs gerısı zaten cok kolay kendılıgınden kayıyor.ben bu sekılde yaptım senın gıbı 3 parmaga kadar geldım. bızımkı tamamen psıkolojık 3 parmagı alan gercekten penısıde cok rahat alıyor. cunku vaj cok esnek hale getırmıs oluyoruz bız bu hafta esımle 3 defa yaptık ve hıcbırınde acı hıssetmedım sana yemınederım. ben 3 yıl yasadım bu sorunu ve tam anlamıla bu hafta cozduk aslına bakarsan gecen ay basardık ama emla krem ıle bu seferkı calısmalarda hıcbısey kullanmadık.gercekten cok basıt bıseymıs. sende acele et. helekı 3 parmaga kadar gelmıssın.

buarada regl oldum ben bugun arkadaslar,bidahaki reglime kadar yenerim inşallah.yeni seneye başarmış olarak gireriz inşallah mücadelesi süren arkadaşlarım ve benyerimseniben

selam arkadaslar mesajlarinizi tek tek okumaya calistim .. bu aralar fazla giremiyorum .. simdilik cok rahatim sadece pozisyonlarda biraz gerginlesiyorum ama o da zamanla gecicek umarim
insallah yeni seneye kalmadan hepinizin basari haberlerinizi aliriz .. hadi gayret biraz .. ben bugun 6 + 4 gunluk oldum insallah yeni seneye hepimiz bebislerimizi saglikla aliriz kucaklarimizla
2010 bize saglik mutluluk huzur ve vajisiz gunler getirsin .. cici cici bebisler getirsin ...
ben cuma gunu bebegimin kalp atislarini duymaya gidicem insallah duyabilirim teyzeleri bize cok dua edin ve ilk doktor muayenemede gidicem umarim anlayisli biridir ve rahat gecer beni dualardan unutmayin ...

Bahar merhaba canım.Ya ben tıkandım yardıma ihtiyacım var.egzersizlere uzun süre ara vermek zorunda kaldım,bir parmak çok rahat oluyodu ikiyi denemiştim olmamıştı şimdi biride olmuyor ne yapacam ben.Bu arada p... denemesi yaptık ama nafile bacaklarımı bile açamadım.İlk parmak olduğunda tamam demiştim ama boşmuş.Bu işi yapamıyacağım heralde.ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama.............

caracim sorun bana degil ama yinede yanitlamadan gecemiycem
oncelikle tebrikler canim en azindan bir parmagi alabilmissin ... kendini rahat hissetmeden ve iki parmagini tamamen icine alasiya kadan sakin penis deneme ... penis icin once parmaklarla hic sorun kalmamasi gerekiyor ...
ilk once sicak dusunu al guzelce sonra seni rahatlatack sicak bir seyler ic sut kakoo yada shokola gibi sevdigin biseyler sakin kahve olmasin :) cunku insani sinirli yapiyo kahve yani en azindan beni ..
ondan sonra bol bol jelini sur ve ilk parmagini cok az az koy icine hemen yuklenme onunla iyice rahatlayasiya kadar ikinci parmagini deneme once tek parmagi gec tamamen rahatla sonra ikinci parmak sonra gerek gorursen ucuncu parmak daha sonra penis
bide egzersizler arasinda fazla ara verme gunde yarimsaar saatten en az iki uc defa egzersiz yap
mesela sabah oglen aksam yap yapabiliyorsan daha SIK yap
inan o zaman daha cabuk atlatiyorsun
ben bes sene ugrastim erteleye erteleye bu hastalik erteledikce buyuyor sonra nerdeyse iki haftada yendim 1 aydada tamamen yendim
hepinize kolay gelsin
iyi haberlerinizi insallah bir an once aliriz :))

seneye kalmadan yeneceksin canim insallah
inaniyorum sana seninde cok az bi yolun kaldi

inşallah canımmm inşallah cok sağol desteğin için.allahım seninde gönlüne göre versin bebişini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım benim ne mutlu bebişinin kalp atısını duycaksın bizede nasip olur inşallah o mutlulukları yasamak.muayenende rahat gecer hayırlısıyla canım rahat olun bebişinle sen:emir_bebek:

cara lutfen boyle dusunme, sen tıkanmadın aslında kendı kendıne umutsuzluğa kapıldın ve buna yenılıyosun. senelerdır cektıklerınden sonra cok buyuk bı ılerleme kat ettın daha gecen haftalarda ben oraya parmak alamam derken egzersızlere basladın. ben ınan kı senle ılk konustugumuzda egzersızlere baslamanın ayalr alıcagını dusunmustum ama sen tek parmakta rahattın.

tek parmakta tıkanmanın nedenı bır kere denemıssındır belkı bı sızlama hıssettın ndan kortın sonra denedıysen o senı germıstır. oncelikle acele etmemen lazim. ben 20 25 gün tek parmakta egzersiz yaptim. insanlar geliyodu çözdüm diyip gidenler oluyodu ben daha iki parmagi deniyodum. herkesin çözme süresi bir değil. kiminin kafasi bir parmak girdi hadi iki de girer oo ben bunu yaparim diyte bir haftada bitiriyo olayi kimi benim gibi günlerce haftalarca deniyo. kimisi 3 parmak yeteri diil ben cok kalin mumla egzersiz yapicam diyo beyni öyle aliyo.

sen de şimdi tek parmakta sureklı denıyceksın. iki de olucak 3 de olucak belki gerek bile kalmiycak Allahin izniyle penis de olucak. Ama sen umutsuzluğa kapilirsan bunların hiçbiri olmaz. Ve lütfen kendine güvenmediğin zamanlarda Allah'a güven. Dua edip öyle egzersize başla. Gerçekten çok huzur veriyo rahatlatıyo.

Egzerwsiz sırasında da sürekli yavaş bi sesle ben şunları tekrarladım : rahatım, huzurluyum, sakinim, çok rahatım vs. Kendi kendime beynim ters algılamasın diye acı yok bile demedim. sürekli olumlu şeyler söyledim. Bu bende 1 kaç gün sonra çook etkili oldu.

Ve ayrıca ben kendime vakit koymadim. Şu zamana kadar şu olucak bu zamandan sonra bu olucak ay tek parmak olmadi şimdi herşey bitti falan diye düşünmedim. Benim kafamdaki tek zaman 6 7 aydı. 6 7 ay uğraşiam olmazsa başka doktor bulurum dedim. umutsuzluğa kapilmadim mi kapildim tabi . olmicak heralde dedim herkes yapti ama ben yapğamam dedim . ama buraya geldim aklimda olumsuz ne varsa yazdim. emin ol yaşadiğin aklina geliek her duyguyu her şeyi daha önce burda yaşayip o durumdan kurtulanlar var. Ve biz sana bunları tekrar tekrar anlatiriz. sen gel yaz yeter ki. Umutsuz olma. Ben gerçekten bütün kalbimle senin başaricağina inaniyorum. Senin için çok üzülüyorum, üzülmemin nedeni de gerçekten başaricağin halde böyle kendini yipratman. Bi gün çok mutlu olcan buraya yazican ben inaniyorum. O güne kadar lütfen ara verme. :* öpiom şekerim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
saygın beyin belki hipnoz sertifikası vardır. süleyman beyin vardı. ama diyorum ya bakarsın gerek bile kalmaz. ben aslında merakımdan çok istemiştim yapmasını :) ama dediğim gibi gerek duymadı. ki bana +4 vajinimus teşhisi koymuştu. bacaklarımı bile açamıyodum. ama naptı etti anlamadım sdce 8kez gittim ve bitti. umarım sende en kısa sürede yenersin canım. bana kalırsa ikisi ilede görüş. sonuçta görüştün diye zorla tutup tedavi etmiyolar. sonra kararını sen ver. hangisine ısınırsan ona git. doktoru sevmekte çok önemli çünkü. ben mesela doktora değilde sohbete gidiomuş gibi giderdim hep. bi çayımız falan eksikti:D neyse cnm çok konuştum. umarım faydası olur. en kısa sürede iyi haberlerini beklioruzzz:)

sevgılı whatsup , napsam cok caresızım , hangısıne gıtsem dıye kac hafta gectı dusun dusun , napıcam nolursun su dr ulusoyun sıtesınede bak bı ara ve bana akıl ver, bazıları benım bu ısrarla sordugum sorulara sınırlenıyor belkı bılıyorum ama benı baska anlayacak olan yok etrafımda

sevgılı whatsup , napsam cok caresızım , hangısıne gıtsem dıye kac hafta gectı dusun dusun , napıcam nolursun su dr ulusoyun sıtesınede bak bı ara ve bana akıl ver, bazıları benım bu ısrarla sordugum sorulara sınırlenıyor belkı bılıyorum ama benı baska anlayacak olan yok etrafımda

cnm walla fiyatları aşağı yukarı aynı demişsin. saygın beyede anladıım kadarı ile pek ısınamamışsn. dr ulusoy 2 günde tedavi ediyomuş dediğine göre. benim anladığım kadarı ile sanki dr ulusoya daha bir yakın gibisin. eşinle beraber haftasonu falan gidin halledin gelin. eğer ankarada olsaydın kesinlikle hera ya git derdim. ben çok memnun kaldım çünkü. hala yolum düştüğüne uğrarım. ama tabii istanbuldaki merkez hakkında bir bilgim yok. ama hera tedaviyi daha uzun zamana yayıyor. 2günde çözerim gibi bir iddiası yok. en az 2 en fazla 10 seansta %100 tedavi garantisi veriyor. bence sen bi dr ulusoyu ara randevuu alabiliosan al bi haftasonu için gidin. bitsin bu iş biran önce. gittikten sonra niye bukdr bekledim diceksin eminim.

buarada hera parmak egzersizi yaptırmıyo bildiğim kadarı ile. yani doktor kendi parmağını sokuyor. sadece 1kez senden istiyor sokmanı okadar. sonrası dilatör.

cnm walla fiyatları aşağı yukarı aynı demişsin. saygın beyede anladıım kadarı ile pek ısınamamışsn. dr ulusoy 2 günde tedavi ediyomuş dediğine göre. benim anladığım kadarı ile sanki dr ulusoya daha bir yakın gibisin. eşinle beraber haftasonu falan gidin halledin gelin. eğer ankarada olsaydın kesinlikle hera ya git derdim. ben çok memnun kaldım çünkü. hala yolum düştüğüne uğrarım. ama tabii istanbuldaki merkez hakkında bir bilgim yok. ama hera tedaviyi daha uzun zamana yayıyor. 2günde çözerim gibi bir iddiası yok. en az 2 en fazla 10 seansta %100 tedavi garantisi veriyor. bence sen bi dr ulusoyu ara randevuu alabiliosan al bi haftasonu için gidin. bitsin bu iş biran önce. gittikten sonra niye bukdr bekledim diceksin eminim.

buarada hera parmak egzersizi yaptırmıyo bildiğim kadarı ile. yani doktor kendi parmağını sokuyor. sadece 1kez senden istiyor sokmanı okadar. sonrası dilatör.

beım korkum ulusoya gıdıncede ya yapamazsam korkusu :( o kadar yol gıdıp olmazsa husran yanı bu baska bıse degıl , gonlum ısterdıkı burda sızın yazdıklarınızla halledeyım ama yapamayacagım, o yuzden sızlerden akıl ıstıyorum :(

beım korkum ulusoya gıdıncede ya yapamazsam korkusu :( o kadar yol gıdıp olmazsa husran yanı bu baska bıse degıl , gonlum ısterdıkı burda sızın yazdıklarınızla halledeyım ama yapamayacagım, o yuzden sızlerden akıl ıstıyorum :(

canım bak önce bikere kendine güven. yapamayacağım diye birşey yok. allaha çok şükür bu tedavisi olan bir hastalık. allah başımıza aşamayacağımız sıkıntılar vermesin. seni anlayabiliyorum çünkü bende senin gibiydim. kendi kendime aşamadım bunu. parmağımı sokmaya denemek bir yana elimi bile doğru dürüst süremezdim. sonra bigün yeter dedim. kalktım gittim doktora. doktorunda elinde sihirli değnek yok. burdaki arkadaşların anlattıkları gibi tedavi yöntemi var. sadece parmak egzersizi yerine dilatör kullandım. doktor sadece psikolojik bir rahatlama sağladı bende. doktora gidersen bunu yenersin. önemli olan bilinçsiz doktorlara gitmemek. bu iki merkezinde işini iyi yaptığı kanıtlanmış. olumsuz bir yorum hiçbir yerde yok. ben 8 seansta yendim. kimisi 3seansta yener kimisde 10seansta. ama sonuç ayni herkes bunu atlatıyor. süresi önemli değil. önemli olan sonuç. oyuzden kendine güven ve biran önce tedaviye başla.

slm herkese
sldx merhaba 2 doktor arasında kararsız kalmşsın sanırım saygın beyi bilmiorum ama dr.ulusoy a giden birkaçç bayanla mesajlaşmıştım gerçekten dediğin gibi 3 grüşme ile bu sorunu ortadan kaldırıomş tedavisine gelince hepsi aynı arkadaşlar hepsi egzersiz werio ulusoyda dilatör weriomş onunla çalışıyomuşsun sadece hipnozla yapmanı sağlıyo bayan demişti ki inanamıorum yaptığıma asla yapamam diodum ama hemen oluverio aynı gün içerisnde hipnoza ve dilatör egz.dewam ediosun ve eşle denemelere geçilio yani tek fark hipnozla uzun süreli değilde kısa sürede halledio inşallah bir an önce kurtuluruz bu dertten bnde oturup bekliiorum hala nolcaksa oturduk yerden nolr snde benim gibi bekleme bekle bekle sonu yok gerçi sna diorum ama snden bi farkım yok

selam arkadaslar mesajlarinizi tek tek okumaya calistim .. bu aralar fazla giremiyorum .. simdilik cok rahatim sadece pozisyonlarda biraz gerginlesiyorum ama o da zamanla gecicek umarim
insallah yeni seneye kalmadan hepinizin basari haberlerinizi aliriz .. hadi gayret biraz .. ben bugun 6 + 4 gunluk oldum insallah yeni seneye hepimiz bebislerimizi saglikla aliriz kucaklarimizla
2010 bize saglik mutluluk huzur ve vajisiz gunler getirsin .. cici cici bebisler getirsin ...
ben cuma gunu bebegimin kalp atislarini duymaya gidicem insallah duyabilirim teyzeleri bize cok dua edin ve ilk doktor muayenemede gidicem umarim anlayisli biridir ve rahat gecer beni dualardan unutmayin ...

caracim sorun bana degil ama yinede yanitlamadan gecemiycem
oncelikle tebrikler canim en azindan bir parmagi alabilmissin ... kendini rahat hissetmeden ve iki parmagini tamamen icine alasiya kadan sakin penis deneme ... penis icin once parmaklarla hic sorun kalmamasi gerekiyor ...
ilk once sicak dusunu al guzelce sonra seni rahatlatack sicak bir seyler ic sut kakoo yada shokola gibi sevdigin biseyler sakin kahve olmasin :) cunku insani sinirli yapiyo kahve yani en azindan beni ..
ondan sonra bol bol jelini sur ve ilk parmagini cok az az koy icine hemen yuklenme onunla iyice rahatlayasiya kadar ikinci parmagini deneme once tek parmagi gec tamamen rahatla sonra ikinci parmak sonra gerek gorursen ucuncu parmak daha sonra penis
bide egzersizler arasinda fazla ara verme gunde yarimsaar saatten en az iki uc defa egzersiz yap
mesela sabah oglen aksam yap yapabiliyorsan daha SIK yap
inan o zaman daha cabuk atlatiyorsun
ben bes sene ugrastim erteleye erteleye bu hastalik erteledikce buyuyor sonra nerdeyse iki haftada yendim 1 aydada tamamen yendim
hepinize kolay gelsin
iyi haberlerinizi insallah bir an once aliriz :))

Elifciğim,öncelikle Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dediklerini uygulayacağım.Yalnız ben çok sık egzersiz yapamıyorum ama yılmıyacağım,Desteğin için çok saol.Allah gönlüne göre versin.

cara lutfen boyle dusunme, sen tıkanmadın aslında kendı kendıne umutsuzluğa kapıldın ve buna yenılıyosun. senelerdır cektıklerınden sonra cok buyuk bı ılerleme kat ettın daha gecen haftalarda ben oraya parmak alamam derken egzersızlere basladın. ben ınan kı senle ılk konustugumuzda egzersızlere baslamanın ayalr alıcagını dusunmustum ama sen tek parmakta rahattın.

tek parmakta tıkanmanın nedenı bır kere denemıssındır belkı bı sızlama hıssettın ndan kortın sonra denedıysen o senı germıstır. oncelikle acele etmemen lazim. ben 20 25 gün tek parmakta egzersiz yaptim. insanlar geliyodu çözdüm diyip gidenler oluyodu ben daha iki parmagi deniyodum. herkesin çözme süresi bir değil. kiminin kafasi bir parmak girdi hadi iki de girer oo ben bunu yaparim diyte bir haftada bitiriyo olayi kimi benim gibi günlerce haftalarca deniyo. kimisi 3 parmak yeteri diil ben cok kalin mumla egzersiz yapicam diyo beyni öyle aliyo.

sen de şimdi tek parmakta sureklı denıyceksın. iki de olucak 3 de olucak belki gerek bile kalmiycak Allahin izniyle penis de olucak. Ama sen umutsuzluğa kapilirsan bunların hiçbiri olmaz. Ve lütfen kendine güvenmediğin zamanlarda Allah'a güven. Dua edip öyle egzersize başla. Gerçekten çok huzur veriyo rahatlatıyo.

Egzerwsiz sırasında da sürekli yavaş bi sesle ben şunları tekrarladım : rahatım, huzurluyum, sakinim, çok rahatım vs. Kendi kendime beynim ters algılamasın diye acı yok bile demedim. sürekli olumlu şeyler söyledim. Bu bende 1 kaç gün sonra çook etkili oldu.

Ve ayrıca ben kendime vakit koymadim. Şu zamana kadar şu olucak bu zamandan sonra bu olucak ay tek parmak olmadi şimdi herşey bitti falan diye düşünmedim. Benim kafamdaki tek zaman 6 7 aydı. 6 7 ay uğraşiam olmazsa başka doktor bulurum dedim. umutsuzluğa kapilmadim mi kapildim tabi . olmicak heralde dedim herkes yapti ama ben yapğamam dedim . ama buraya geldim aklimda olumsuz ne varsa yazdim. emin ol yaşadiğin aklina geliek her duyguyu her şeyi daha önce burda yaşayip o durumdan kurtulanlar var. Ve biz sana bunları tekrar tekrar anlatiriz. sen gel yaz yeter ki. Umutsuz olma. Ben gerçekten bütün kalbimle senin başaricağina inaniyorum. Senin için çok üzülüyorum, üzülmemin nedeni de gerçekten başaricağin halde böyle kendini yipratman. Bi gün çok mutlu olcan buraya yazican ben inaniyorum. O güne kadar lütfen ara verme. :* öpiom şekerim :D

Ececiğim canım benim ya saol.Çok iyisin başından beri yanımdasın.Hep destek oldun,aslında bütün kızlar hepiniz çk iyisiniz.Umutsuzluğa kapılınca ilk aklıma gelen siz oluyosunuz.Zaman koyma demişsin ama o kadar çok uzun yıllar olduki iyice yıprandım.ayrıca vaji dışında o kadar çok sorunla uğraşıyorumki bilsen......Yaşımda geçiyor,anne olamıyacam duygusu öldücek beni.İnan param olsa tüp bebeği düşünürdüm ama öle bi şansım yok malesef bazen çok isyan ediyorum biliyorum günah işliyorum ama herşeyi herkesle paylaşamayınca yalnız hissediyorum.Ama hep deniyecem Allah isterse olur diye düşünüyorum.Bazen ne günah işledimde allah bana bu kadar sorun verdi diyorum.Neyse uzattım dertleşmeye ihtiyacım vardı.Bu arada bilgisayarı ben bu sorun yüzünden aldırdım eşime tv de görüyordum doktorlar vaji ile ilgili konuşup adres veriyorlardı.Bunu bu yüzden söledim,iyiki aldırmışım ve iyiki size rastlamışım,biraz geç oldu ama olsun sayenizde inş yeneceğim yani inş hepimiz yenecez.Allah hepinize gönlünüze göre versin..opuyorumnanaktan

Back