Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ilgin için saol.evet çok fazla kasıyorum.başa döndüm serçe parmağımı bile alamıyorum artık.ama yılmıyacam denemeye devam edecem.desteğe ihtiyacım vardı.teşekkürler.

tıkandıgın her noktada bana burdan yazabılırsın sana kendı tecrubelerımle en azından yardımcı olmaya calısırım. emla ıle basardım ve sunada emlasız bır sekılde dun de basarılı oldum tabı azıcık heyecan hala var oda yenı içime almaya basladıgım için bununla ılgılı bugün attıgım bır mesaj var okursan belkı senı bıraz daha rahatlatabılır.

Canım mesajını okudum.Tebrik ederim.Umarım bundan sonrada her şey yolunda olur.Allahım bütün vajili kızları tez zamanda kurtarır inşallah.:Saruboceq:

Kızlar bende başardım kurtuldum bu illetten bikere oldu ama tam oldu:)
inşallah bi problem yaşamam bundan sonra. hiç bişeyde kullanmadım jel krem felan.sizlere tavsiyem bu işe banyoda başlayın sıcak su gerçekten kolaylaştırıyormuş.3 aydır parmak egzersizide yapmıyorum.ama çok kolay oldu. hiç vazgeçmeyin denemeye devam korkacak hiç bişey yok ben ki cesaret edip başardım bebiş beklerken.

Duyun merhaba canım,aynı jeli bende kullanıyorum.Son kullanma tarihi kasım.Acaba devam etsem bi sakıncası olurmu

Canım ben denemiştim ama malesef sonuç sıfır.Sen tek parmak mı yapmıştın.Bende ikiyi yapamıyorum da..........

albenim çok sevindim merak ediyordum gerçekten durumunu .son yazdıklarına çok üzülmüştüm. mutluluğunuz daim olsun...

su41 cok sevindim cnm tebrik ederim inş bundan sonra herşey daha güzel olacak o patlama dediğin şey normal idrarda sıkışma gibi bişey oluyor zamanla oda geçiyor alıştıkçahihoyyyt

bu işe yıllarını vermiş tecrübeli birey olarak kızlar mutlaka beni dinleyin kulağınızın bir kenarında kalsın..
bu aslında bir hastalık değildir psikoljik bir sorundur!! başta bunu kabul etmek gerekir..

kız çocukları yetiştirilme tarzlarında kaynaklanan hatalar yanlış bilgiler yarım yamalak duyumlar fimler le yıllarca dolar ve bunu o gece yada ilk ilişkisinde (genelde ilk gece tiplerinde olur) bu sorunu yaşar kimisi bi kaç denemeden sonra aşar kimsi uzun süre aşamaz.
bu işte yanlışlar şunlardır

evlendiniz herkes sizin sex yapacağınızı biliyor kesin gözüyle bakıyor nişanda düğünde imalı bakışlar imalı sözler bebekten bahsetmeler yani bu iş sanki zevk için aşk için değilde bebek yapmak için mutlaka yapılması gereken bi ev işi gibi görülüyor o geri kafalalı anne hala teyze lerin kafasında.. ve ertesi gün başlayan sorular...

hele hele cinsellikte hiç tecrübesi olmayan adam gibi mast. bile yapmamış (kukusu ıslanmamış) çok tutucu aile çocuklarında çok görünen bir acı durum. tabi toplumun her biriminde kültüründede olabiliyor

genellikle ev kızı diye tabir ettiğimiz 20 yaşını aşmış aşmamış resmen sanki evlendirilmek için bekleyen yanına abinden başkası yaklaşmamış, cinselliği evlenmiş ablalardan abartılarak (çok zevk aldıklarını saklayarak anlatırlar) anlatılan acayip duygularla yetişmiş kız bireyleri için daha çok geçerlidir..

bu işin en büyük ilacı sevgidir aşktır koca ile değilde sevgilinle sevişir dşünmek ve anahtar kelime "utanç sınırları" bunu aşmak çook kilit noktadır!! zaten bu sorunun %80 i görücü usulü ile olan evliliklerde raslanır

genelde bu tip vakalarda ilişkiler erkekler tarafında başlar biter ve erkekler çok bildiğini sanarak çok büyük hatalar yaparlar oralara girmeyeceğim..

bikere asla ve asla ıslanmamış vagina asla ve asla ilişkiye hazır değildir "BANYO-SICAK SU- KREM- JEL-VAZELİN" bunlar la ilişki olmaz o zaten işin doğallığını bozan bir hatadır allah yaratırken herşeyi düşünüp yaratmış bozmak ise bize mahsustur...

eğerki vaginayı erkek ıslatamamışsa o "rakı" rengindeki kaygan sıvı dışarı çıkmamışsa hatta ve hatta klitoral orgazm olmamışsanız (ben bunu zaten o tip erkeklerden beklemiyorum) bu tür krem ve kayganşatırıcılarla sex değil konuşmalı karşılıklı işkence yapmaya devam edersiniz

ve bu durumlarda zaten birleşme gerçekleşsede bi anlamı yoktur başarılı bir cinsellik böyle başlamaz

dediğim gibi iş tamamiyle erkekte biter en korkan vaginismus kadını bile yalvartacak erkek her türlü sorunu aşar kadın haz halinde zaten doğuştan gelen dürtülerle vagina boşluğunu doldurma eğilimine gider ilişki ister istemez olur

ama siz hiç bir ön sevişme olmadan (kıvama gelmeden) kuru bir penisi kuru bir vaginaya el yordamıyla iteklemeye çalışırsanız mutlaka acı çekersiniz bu defalarca ilişkiye girenler için bile aynı sonucu doğurur..

banyo olayına kesinlikle karşıyım çünkü ıslanmış bir penis kayganlığını yitirir banyo olayı sıcak su olayı anal ilişkilerde olabilir ama kesinlikle penis su ile ıslanmamalıdır en yardımcı sıvı yine doğal olan tükürüktür...

yardımcı olmaya devam edeceğim kızlar bana mail veya ö.m. atabilirsiniz....

ya bende çok kuruluk var..napacam bilmiyorum.kayganlaştırıcı kullanıyorum ama onuda kullanmak istemiyorum..gram sıvı gelmiyor ve dış kısımda çok kuru..dış kısımda zateb p...s o kuruluktan takılıp kalıyor..gitmeyincede acıyor..neyse kullanıyoruz mecbur
yahu şu üstte yapabilen arkadaşlar bana bi mesaj atın ,ben beceremiyorum ,kayıyor,girmiyor bi türlü..neyi yanlış yapıyorum anlamadım..nasıl böyle bekaretinizi kaybettiniz siz.tek pozisyonsan sonra artık başkasını demenin sırası geldi yani

CANIM GOZUN AYDIN TEBRIK EDIYORUM..
ARTK YAVAS YAVAS DAHA RAHAT OLUCAK ILK ZAMNLAR CK BUYK BIR BASINC OLUYOR BENDE YASADIM PATLICAK GIBI ICERISI ACILDIKCA O OLADA KALKIYO TEKRSRDSN TEBRIK EDIYORUM

merhaba nesrin111 ön sevişmeyi uzun tutsanız belki de daha çok ıslanır bir de bebe yağı önermişti doktor bana o kurumuyor uzun süre kaygan kalıyor...

pozisyon için ise ben hala olmamasına rağmen bir sürü pozisyon denedim sen de dene bence.. bunun bir sakıncası yok ki... belki daha rahat ettiğin pozisyonda daha çok etkilenirsin ve ıslanır...

yok canım ben bebeyağı kullanmam..bir ara kullandım maffetti o beni..kesinlişkle önermiyorum

CANIM ARAMIZA HOS GELDIN..
artık uzulme hep beraber snı bu ılletten kurtarıcaz bend eburdakı arkadasların destegıyle yenı yendım...sen yeterkı ıste ımkansız degl gercekten

kızlar mrb çok şükür 3 parmağıda yapabiliyorum daha doğrusu yarısını sokabiliyorum kısmetse penis denemesine geçicem.sizce normal ilişkiyimi deneyim yoksa penis egzersizimi yapıyım ne dersiniz?beni bu aşamaya getiren sizlersiniz ve inş sizin sayenizde başarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…