- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.901
canım ilgin için saol.evet çok fazla kasıyorum.başa döndüm serçe parmağımı bile alamıyorum artık.ama yılmıyacam denemeye devam edecem.desteğe ihtiyacım vardı.teşekkürler.
tıkandıgın her noktada bana burdan yazabılırsın sana kendı tecrubelerımle en azından yardımcı olmaya calısırım. emla ıle basardım ve sunada emlasız bır sekılde dun de basarılı oldum tabı azıcık heyecan hala var oda yenı içime almaya basladıgım için bununla ılgılı bugün attıgım bır mesaj var okursan belkı senı bıraz daha rahatlatabılır.
merhaba canım benim ben ty&ja lubricant jel kullanıyorum bide sprey sıkıyodum ama yavas yavas bırakıyorum spreyi,çok can yakıyor yaa 2 3 dk.da geciyo amaa acıyo cok sıktığında.inşallah biranönce basarırız bembeyazev yaa,bende öyle cok üzülüyorumki esimi cok seviyorum kendimi bırakıp onun için üzülüyorummafoldumben
3 parmak mı ben 2 parmak bile yapamamıştım .siz cesaret edin bi girişi yapın gerisi gelir 3 parmağı yapana kadar p.... olur zaten. Arkadaşlar bi deneyin lütfen belki denemişinizdir ama size tavsiyem banyoda çok rahat oluyor.eşinizi alın doğru banyoya ...:sm_cool: ve bol sıcak suuuuuuuuuuuuuuuuu
albenim çok sevindim merak ediyordum gerçekten durumunu .son yazdıklarına çok üzülmüştüm. mutluluğunuz daim olsun...selam kızlar,
nasılsınız uzun zaman oldu giremedim.Benim aynı işte vajinal krem yardımıyla kayganlaşıyor ve sorun yaşamıyorum.Ama regl dönemi bitince ilk iki ilişki çok acılı geçiyor.Artık söylemesi ayıp zevk bile almaya başladım opuyorumnanaktan kızlar bizim evlilik iyiye gidiyo allah nazarlardan saklasın bu durum düzelince eşimde değişti.inşallah allah hepinize nasip etsin dualarım sizinle.
CANIM GOZUN AYDIN TEBRIK EDIYORUM..3 parmak mı ben 2 parmak bile yapamamıştım .siz cesaret edin bi girişi yapın gerisi gelir 3 parmağı yapana kadar p.... olur zaten. Arkadaşlar bi deneyin lütfen belki denemişinizdir ama size tavsiyem banyoda çok rahat oluyor.eşinizi alın doğru banyoya ...:sm_cool: ve bol sıcak suuuuuuuuuuuuuuuuu
canım sorun ne tam olarak anlayamadım. Dr Ulusoy ve Dr Saygın bey arasındamı kaldın??
Ben Dr SAygın Beyin Muayenehanesi olan Hera Kadın ,Sağlığı merkezinin Ankara şubesinde 8seansta tedavi oldum. ama tabi doktor farklı Ankarada Süleyman Eserdağ tedavi ediyo. ama pek bi farkları olacağını sanmıyorum. Açıkcası ben Ankarada olduğum için direk HEraya gittim Ulusoyu hiç araştırmadım. Ama olumsuz hiç birşeyde duymadım buzamana kdr kendisi hakkında. Hera %100 tedavi garantisi veriyo. parmak egzersizi yaptırmıyo onun yerine dilatörle çalıştırıyo. çok gerekli görürse hipnoz yapıyo. bana yapmamıştı mesela.
çoookkk tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın , evet ama bu adamların esas gorevı jınekolojı yanı hıpnozda cok ıyı degıller , ama ulusoy hıpnoz egıtmenlıgı yapıyor, bı yandanda hera ıstanbulda yanı ban yakın , oburu aydında ama dıyroumya nolursa olsun uzakda olsa BU IKI DOKTOR HAKKINDA BILGISI OLAN IM VARSA BU SITEDE lütfen bana yazsın , lütfen
ya bende çok kuruluk var..napacam bilmiyorum.kayganlaştırıcı kullanıyorum ama onuda kullanmak istemiyorum..gram sıvı gelmiyor ve dış kısımda çok kuru..dış kısımda zateb p...s o kuruluktan takılıp kalıyor..gitmeyincede acıyor..neyse kullanıyoruz mecbur
yahu şu üstte yapabilen arkadaşlar bana bi mesaj atın ,ben beceremiyorum ,kayıyor,girmiyor bi türlü..neyi yanlış yapıyorum anlamadım..nasıl böyle bekaretinizi kaybettiniz siz.tek pozisyonsan sonra artık başkasını demenin sırası geldi yani
merhaba nesrin111 ön sevişmeyi uzun tutsanız belki de daha çok ıslanır bir de bebe yağı önermişti doktor bana o kurumuyor uzun süre kaygan kalıyor...
pozisyon için ise ben hala olmamasına rağmen bir sürü pozisyon denedim sen de dene bence.. bunun bir sakıncası yok ki... belki daha rahat ettiğin pozisyonda daha çok etkilenirsin ve ıslanır...
CANIM ARAMIZA HOS GELDIN..slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.1 senelik evliyim malesef vajinismusumhiç bi şekilde ilişkiye giremioruz.doktora gittim muayene oldum herhangi sorun yok psikolojik dedi.tedavi için araştırma yaptım ama pahalı geldi napıcamı bilmiyorum aranızda yaşamış ve atlatmış biriler varsa bana yardımcı olabilir mi acaba ? senağlama
çoookkk tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın , evet ama bu adamların esas gorevı jınekolojı yanı hıpnozda cok ıyı degıller , ama ulusoy hıpnoz egıtmenlıgı yapıyor, bı yandanda hera ıstanbulda yanı ban yakın , oburu aydında ama dıyroumya nolursa olsun uzakda olsa BU IKI DOKTOR HAKKINDA BILGISI OLAN IM VARSA BU SITEDE lütfen bana yazsın , lütfen
saygın beyin belki hipnoz sertifikası vardır. süleyman beyin vardı. ama diyorum ya bakarsın gerek bile kalmaz. ben aslında merakımdan çok istemiştim yapmasını :) ama dediğim gibi gerek duymadı. ki bana +4 vajinimus teşhisi koymuştu. bacaklarımı bile açamıyodum. ama naptı etti anlamadım sdce 8kez gittim ve bitti. umarım sende en kısa sürede yenersin canım. bana kalırsa ikisi ilede görüş. sonuçta görüştün diye zorla tutup tedavi etmiyolar. sonra kararını sen ver. hangisine ısınırsan ona git. doktoru sevmekte çok önemli çünkü. ben mesela doktora değilde sohbete gidiomuş gibi giderdim hep. bi çayımız falan eksiktineyse cnm çok konuştum. umarım faydası olur. en kısa sürede iyi haberlerini beklioruzzz:)
saygın beyin belki hipnoz sertifikası vardır. süleyman beyin vardı. ama diyorum ya bakarsın gerek bile kalmaz. ben aslında merakımdan çok istemiştim yapmasını :) ama dediğim gibi gerek duymadı. ki bana +4 vajinimus teşhisi koymuştu. bacaklarımı bile açamıyodum. ama naptı etti anlamadım sdce 8kez gittim ve bitti. umarım sende en kısa sürede yenersin canım. bana kalırsa ikisi ilede görüş. sonuçta görüştün diye zorla tutup tedavi etmiyolar. sonra kararını sen ver. hangisine ısınırsan ona git. doktoru sevmekte çok önemli çünkü. ben mesela doktora değilde sohbete gidiomuş gibi giderdim hep. bi çayımız falan eksiktineyse cnm çok konuştum. umarım faydası olur. en kısa sürede iyi haberlerini beklioruzzz:)
ınsallah , ben saygın beyemuayneye gıttım , tanıstım, bırde maıl ıle dr.ulusoyla gorustum , ıkısıde aynı ucret olarak , ama bana saygın bey bıraz sınırlı gıbı geldı , yada bana oyle geldı , napıcagımı bılemıyroum , dr.ulusoya gıden yokmu ARKADASLAARRRR ????? dr.saygın parmak denemesı yaıyormus o yuzden korkuyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?