- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.621
iyi akşamlar nasılsınız kızlar :) ya benim sorunum var:) şimdi daha yeni evlendin ilk gecende sorun çıkmadı ne sorunun olacak diyenler olacaktır.sorun şu değişik pozisyonlarda yapınca beceremiyorum :kedi:
iyi akşamlar nasılsınız kızlar :) ya benim sorunum var:) şimdi daha yeni evlendin ilk gecende sorun çıkmadı ne sorunun olacak diyenler olacaktır.sorun şu değişik pozisyonlarda yapınca beceremiyorum :kedi:
böyle deneceğini biliyordumkoyun can derdinde,kasap et derdinde diyeceğim ya,neyse demeyeyim.
daha yenisin canim en rahat pozisyon sen altta erkek üste pozisyonudur yeniler icin
diger pozisyonlar daha can yakar:) biraz daha zaman gecmesi lazim.
böyle deneceğini biliyordun o halde, bu sorunu yenmek için aylarını,yıllarını vermiş arkadaşların mesajlarının altına sanki bizle dalga geçer gibi bu mesajını neden yazdın?
su41 özelden msj atamadım 50 mesajdan sonra yazabilirmişim canım ben ilişki denemiyorum bebek olduktan sonra sogukluk oldu eşim beni öpmüyor bile ayrı yatıyoruz ama dr 7 aydan sonra zorlama demişti
şaka mısın sen ya açıklama yapmışım değil mi mesajımda
kızlaaar azönce yine egzersiz yaptık ve hiiiç olmadığım kadar rahattım 2 parmakt acı yok sızı yok sonuna kadar aldım,ileri geri hareket ettirebildim,çok iyiydi yaa:lepi...se yarın veya birgün gecelim die düşünmüştük bugünden bi değdirelim bakalım p...s havalara sıcrıcakmıyım bakalım yine korkudan dedik ama kızlar p..si yaklaştırmak cok zor oldu yaa benim bacaklar bi türlü eşim bi türlü:kedi:ben üstte değilde altta yapabileceğimi düşünüyodum hep kızlar öyle cok rahat olurum gibi geliodu ama yaklaştırmakta zorlandıkkafamçokkarıştıne diyosunuz bu duruma kızlar bi yol gösterin bana:sm_confused:
slm arkadaşlar.birkaçgündür pek giremedim nete.öncelikle başarıya ulaşanları tebrik ediyorum.inşallah ben ve benim gibilerde birgün başarırız ve mutluluğa kavuşuruz.az önce parmak egzersizi yaptım 2 parmak 3 boğum ve 3 parmak 1 boğum oluyo.inşallah en kısa sürede biter artık bu günler.desteklerinizi bekliyorum.çünkü sizden başka destekçim yok zaten bilende yok.2 senedir içimde yaşadığım bu sıkıntıyı şimdi sizinle paylaşıyorum.eşim bu konuda anlayışlı davranıyo ama hiçbir şekilde destek olmuyo.onunla bu konuyu konuşamıyoruz ben kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.ama sizin sayenizde artık kendimi yalnız hissetmiyorum.sağolun
selam kızlar.bende aynı sorundan muzdaribim maalesef.2,5 senelik evliyim.ilişkide her defasında kas katı kesiliyorum.bi şekilde oluyo ama acayip sıkıntı çekiyorum.şimdi hamileyim.üstelik 2 ayım kaldı(ilk doktor kontrolünde alttan muayeene oldum daha doğrusu olamadım.doktoru değiştirdim sırf bu yüzden.şimdiki doktorum çok ii biri.fakat yine aynı sorunla karşı karşıyayım.bugün kontrolüm vardı.çatı muayenesi için alttan muayene etti.öyle sıktım kendimi ve öyle canım yandıki anlatamam.doktor rahimin gayet ii olduğunu normal doğum için uygun olduğunu ama benim bu şekilde davranırsam sezeryan yapmak zorunda kalacağını söyledi ((çoook kötüyüm.psikolojik yardım alsam acaba bu durum düzelir mi?lütfen bana da yardım edin
aynen ben de.her şeye tek başıma ben yetişmek durumundayım,annem aylardır bana küs.üstelik hiç suçum yokken,12 yaşımdan beri çekmediğim çile kalmadı,bir sürü rahatsızlıgım var,sonuncusu vajinismus belası. bir insan bu kadar yükü nasıl kaldırsın diyorum? sonra Allah dağına göre kar verir diyorum ama ben de bu karları taşıyacak omuz kalmadı : (
canım benım cok sevındım...dahada ıyı olucak gor bak ara verme bırakma devam et pes etme dahada guzel haberler vrıceksın bıze...:lepi: mutluugn hıc bozulmasın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbaharcıııımmmm nasılsın canım benim ben p...s aşamasında olan arkadaşların yerinde olabilmek için can atardım hep,bugüne gelebilmeyi ümit ettim,iple cektim,nasıl bekledim...şükürler olsun bende gelebildim bu noktayaa.sbu kadar oldu ya geriside gelir artık diye düşünüyorum,inşallah:Saruboceq:desteğin için çok sağol bahara.s.sonsuz teşekkürler.hepinize arkadaşlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?