- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.601
canım sen basardın mı bilmiyorum ama o parmaklarda kızlık bozulmaz mı bir de bende inceledim gercekten çok küçük ya parlakla genişlicek mi aceba
var cnm şükürler olsun hastaların durumu iyi taburcu oldula rbugün şükürler olsun çok tşk ederim ilgin için
canım ben eşimle hiç ilişki yaşayamadım.kızlık zarıda duruyor..parmak egzersizi yapmama rağmen hala duruyor..ve inan hiç acı olmuyorrr.buradaki arkadaşlar beni bilirler ben asla egzersiz yapamam diyodum ama artık yapabiliyorum hemde çok rahat 2 parmağı alıyorum..kaydirigubbakcemile2
ağrı oluyor ama çok fazla değil zamanla oda geçecek inşhayırlı olsun canım benim bir yastıkta kocayın inşallah hep mutlu olun.burda sana sürekli söylendi bunlar bu bi rahatsızlık herkeste olmaz diye ama sen boşuna kafana taktın.olsun mutlu bitmesiydi önemli olan.2.3.ilişkinizdede o girişteki ağrı oluyomu peki
aminnnnnnnnnnnnnnnnnncnm tebrik ederim senin adına çok sevindim mutluluğun daim olsun inş rabbim bir yastıkta kocatsın hiçbirimizi aldığımız kararlarda pişman etmesina.s.
cnım benim cok sevindim yararımız dokunmuşsa ne mutlu bize neyseki sen yasamadın bizler gibi.bizler dogru bilinçlendrlmedik onun cerebesini çektik neyse oda cekileckmiş buna şükür.hangi salonda yaptınız düğünü kız.bu aksam ben geliyrum oraya gözümde tütüyr herseyini özlemişim entelleri.pozcuyu.carsısını o güzel havasını vallahi:smiley-cool:
woma hayırlı olsun bak nasıl oldu bıtıtı panık yapmana gerek ykmus demı hayırlı olsun tekrardan canım sırda bebeıs haberın var ıhsallh...
aynen benımde oyleydı ..benıme sımde cok dar olduugnu soyluyordu bır turlu olamdı ama dogru anda aynı egzersız gıbı oluverdı dar falan degıl olay sadece ck rahat olcaksın ıslaklık cok olcak mutlaka senın ıc kısımın ıslanması ck onemlı ve en rahat olduugun pozısyonda yap gırmedıgı anda bekle hafıf ıkın ıktır orası acılcakmrb kızlar,ya ilk girişte et parçaları var aynayla bakınca ama parmağımı ittirince giriyor deliğe..2 parmak yapıyorum ama p... girmiyor. artık eşimde senin v.... çok dar demeye başladı.sanırım onun da morali bozuluyor vallla biz bi girişi yapabilsek sorun kalmayacak aslında ben hiç korkmuyorumama girmiyor...
Ya kızlar bişi soracagım.ben pe...s ile yendim ya.parmak sokamıyorum hala denemeyede cesaretim yok.acaba doğumda zormu olur diye düşünüyorum yani normal doğum.:sinifsinif:
işte bende içime yeni almaya başlamıştım yanma oluyordu nedense acı duymuyor değildim yani. bebek olduğunu öğrenince bidaha deneyemedik.öle kaldı.ama dün içime alabildim okadar zamandan sonra ama yine yanma oluyor böle mentollü bişey sürmüşün gibi.herkesde oluyor mu yoksa bende mi oluyor anlamadım böle yanma oluyorken nasıl olucak.canım valla tebrık ederım.bebek ııcn darısı basıma dıyorum ee canım bişey sorucam içine alırken acı hıssetmıyosunda gıdıp gelmesınden neden korkuyosun en kolay yer zaten o aşama
kızlar ya aynada vajiyi inceliyorum ama ben bir türlü bir delik falan göremiyorum.sadece bir kez ufak bir açıklık gördüm ama birdaha görmedim.çok korkuyorum bende bir gariplikmi var acaba.şu gribi atlatayım hemen jinekolağa gidicem.aslında jinekolağa gitmeyede korkuyorum ama sürekli bende anormallikmi var diye düşünmektense artık gidicem.
canım sen basardın mı bilmiyorum ama o parmaklarda kızlık bozulmaz mı bir de bende inceledim gercekten çok küçük ya parlakla genişlicek mi aceba
eşim bu konuda anlayışlı davranıyo ama hiçbir şekilde destek olmuyo.onunla bu konuyu konuşamıyoruz ben kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?