Woma ilk geldiğinde ve sorular sorduğunda aslında seni ilk gece korkusu başlığına yönlendirip özelden mesaj yazmak istedim ancak özel mesajlaşma yapamıyordun, dolayısıyla cevabı buradan vermek mecburiyetinde kaldım. Cevabı vermiş olduğumuz için de tekrar ilk gece korkusu başlığına yönlendirmek istemedim. Burada hepimiz birbirimizi kırmamaya destek olmaya çalışıyoruz, bu yüzden sessiz kalmayı tercih ettim. İyi niyetinden şüphemiz yok canim ama mona_roza gibi bir çok arkadaşimiz ben de dahil bu sorunla aylardır belki senelerdir uğraşıyoruz; bir haftalık stresinden bile ne kadar büyük bir sorun olduğunu tahmin ediyorsundur sen de. Kendini mona_roza nın yerine koyarsan onun da kendi açısından haklı olduğnu görürsün. Bir kaç gün önce sadece ilk gece korkusu yaşayıp buraya sanki vajinismusu yenmiş gibi hikayeni yazınca doğal olarak o da tepki gösterdi. Kendini onun yerine koyarsan durumu daha net görebileceğini düşünüyorum. Dolayısıyla cinsel yaşamınla igili sorularını - vajinismus problemin olmadığı için- forumun başka platformlarında ya da özel mesaj yoluyla iletirsen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.