• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebessüm cok sevindim canım ya taburcu olmuşlar,neyse dualarımız kabul oldu eşime söylemştim oda çok üzülmüştü,ben hastalıktan bir türlü gremyrum agzımın hiç tadı yok adetim bteck öyle midem falan bulanıyor.zar zor ev işi yaptım bugünde bi sürü iş var dün dolabınn içindekileri hep ütüledim gelmycem ya bnmki zorluk çekmesin dye.neyse bunuda yasıyckmışınz Allah bu günleri aratmasın inş.

canım sen basardın mı bilmiyorum ama o parmaklarda kızlık bozulmaz mı bir de bende inceledim gercekten çok küçük ya parlakla genişlicek mi aceba

canım ben eşimle hiç ilişki yaşayamadım.kızlık zarıda duruyor..parmak egzersizi yapmama rağmen hala duruyor..ve inan hiç acı olmuyorrr.buradaki arkadaşlar beni bilirler ben asla egzersiz yapamam diyodum ama artık yapabiliyorum hemde çok rahat 2 parmağı alıyorum..kaydirigubbakcemile2

canım ben eşimle hiç ilişki yaşayamadım.kızlık zarıda duruyor..parmak egzersizi yapmama rağmen hala duruyor..ve inan hiç acı olmuyorrr.buradaki arkadaşlar beni bilirler ben asla egzersiz yapamam diyodum ama artık yapabiliyorum hemde çok rahat 2 parmağı alıyorum..kaydirigubbakcemile2

Ya kızlar bişi soracagım.ben pe...s ile yendim ya.parmak sokamıyorum hala denemeyede cesaretim yok.acaba doğumda zormu olur diye düşünüyorum yani normal doğum.:sinifsinif:

hayırlı olsun canım benim bir yastıkta kocayın inşallah hep mutlu olun.burda sana sürekli söylendi bunlar bu bi rahatsızlık herkeste olmaz diye ama sen boşuna kafana taktın.olsun mutlu bitmesiydi önemli olan:nazar:.2.3.ilişkinizdede o girişteki ağrı oluyomu peki
ağrı oluyor ama çok fazla değil zamanla oda geçecek inş
cnm tebrik ederim senin adına çok sevindim mutluluğun daim olsun inş rabbim bir yastıkta kocatsın hiçbirimizi aldığımız kararlarda pişman etmesina.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnım benim cok sevindim yararımız dokunmuşsa ne mutlu bize neyseki sen yasamadın bizler gibi.bizler dogru bilinçlendrlmedik onun cerebesini çektik neyse oda cekileckmiş buna şükür.hangi salonda yaptınız düğünü kız.bu aksam ben geliyrum oraya gözümde tütüyr herseyini özlemişim entelleri.pozcuyu.carsısını o güzel havasını vallahi:smiley-cool:

bundan sonra bende başkalarını biliçlendirmeye çalışacağım kervan da yaptık düğünü cnm
valla bende pek bilmiyorum mersini :) daha yeni yeni gezmelere başlıyorum

woma hayırlı olsun bak nasıl oldu bıtıtı panık yapmana gerek ykmus demı hayırlı olsun tekrardan canım sırda bebeıs haberın var ıhsallh...:emir_bebek:

mrb kızlar,ya ilk girişte et parçaları var aynayla bakınca ama parmağımı ittirince giriyor deliğe..2 parmak yapıyorum ama p... girmiyor. artık eşimde senin v.... çok dar demeye başladı.sanırım onun da morali bozuluyor vallla biz bi girişi yapabilsek sorun kalmayacak aslında ben hiç korkmuyorumama girmiyor...

mrb kızlar,ya ilk girişte et parçaları var aynayla bakınca ama parmağımı ittirince giriyor deliğe..2 parmak yapıyorum ama p... girmiyor. artık eşimde senin v.... çok dar demeye başladı.sanırım onun da morali bozuluyor vallla biz bi girişi yapabilsek sorun kalmayacak aslında ben hiç korkmuyorumama girmiyor...
aynen benımde oyleydı ..benıme sımde cok dar olduugnu soyluyordu bır turlu olamdı ama dogru anda aynı egzersız gıbı oluverdı dar falan degıl olay sadece ck rahat olcaksın ıslaklık cok olcak mutlaka senın ıc kısımın ıslanması ck onemlı ve en rahat olduugun pozısyonda yap gırmedıgı anda bekle hafıf ıkın ıktır orası acılcak

Ya kızlar bişi soracagım.ben pe...s ile yendim ya.parmak sokamıyorum hala denemeyede cesaretim yok.acaba doğumda zormu olur diye düşünüyorum yani normal doğum.:sinifsinif:

canım şimdiden böle şartlandırma kendini.ama normal doğum yapanlarda vajinanın ne kadar açıldığını kontrol etmek için parmak sokuyorlarmışş.ben böle duymuştum.zaten parmak fobim de burdan kalma..bende asla normal doğum yapamayacağımı düşünüyorumm...ah ah nedir bu kadınların çilesi yaaaaa....her zorluk bizdde valla..bazen diyorum erkek olmak varmışşgamyoncuiremsu

canım valla tebrık ederım.bebek ııcn darısı basıma dıyorum ee canım bişey sorucam içine alırken acı hıssetmıyosunda gıdıp gelmesınden neden korkuyosun en kolay yer zaten o aşama
işte bende içime yeni almaya başlamıştım yanma oluyordu nedense acı duymuyor değildim yani. bebek olduğunu öğrenince bidaha deneyemedik.öle kaldı.ama dün içime alabildim okadar zamandan sonra ama yine yanma oluyor böle mentollü bişey sürmüşün gibi.herkesde oluyor mu yoksa bende mi oluyor anlamadım böle yanma oluyorken nasıl olucak.

kızlar ya aynada vajiyi inceliyorum ama ben bir türlü bir delik falan göremiyorum.sadece bir kez ufak bir açıklık gördüm ama birdaha görmedim.çok korkuyorum bende bir gariplikmi var acaba.şu gribi atlatayım hemen jinekolağa gidicem.aslında jinekolağa gitmeyede korkuyorum ama sürekli bende anormallikmi var diye düşünmektense artık gidicem.

arkadaşım mrb bende senin gibi düşünüyodum bende bi anormallik var diyodum bazen kapalı bazen açık.bence doktorada gitmene gerek yok.internette kızlık zarı şekillerine bak.böyle gözenekli filan olanlar var seninki hangisinden ordan öğrenebilirsin.kapalı olduğu zamanlar eline peçete al kaymaması için kenar dudaklarından gerdir o zaman açılıyo.ilk evlendiğim sırada ben bi kadın doğuma gitmiştim.o da aynısını yapmıştı.fiziksel değil pskolojik demişti

birde ben burdaki arkadaşlara gerçekten tşk ederim ilgilendikleri için.gerçekten adamakıllı doktor bulmak çok zor kimisi dalga geçiyo kimiside çok uçuk rakamlardan bahsediyo.burda birbirimize destek olarak çözmek daha güzel.sonuçta hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz ve en önemlisi birbirimizi anlıyorz

evet ben burdakı arkadaslar sayesınde yendım.... her zamna destekelrı ıcın tesekur ettım...
su an hala ruya goruyormuum gııb gelıyor nasıl dıyorum gercektenmı yapabılıyourm artık...bazı gun yapamadım sızlandım cesaretımı kaybettım ama burakı arkadaslarım hepsı bana destek oldu yapabılırısn dedı ılk pen... denememde bana soyleıdklerı her seyı tek tek aklıma getırdım sımdı sukredıyorum ALLAH a bu beladan kurtulduugm ıcın... ve buradakı buutn kızlar ck ıyı nıyetlıler ...ve tek pısmanlıgım bunca zamn neden fark etmedım burayı ...egzerszılerı bırakmayın kızlar devam edın hırs yapın cesaret edın ıstedıkten sonra ınanın hıc zor degıl butun dualarım bu ılletle ugrasan arkadaslara bılıyorum cok buuyk bır kabus ama kızlar dayanın sabredın bır gun sızde ınanamıycaksınız ....herkeze tekrar cok tesekur edıyorumopuyorumnanaktan

canım sen basardın mı bilmiyorum ama o parmaklarda kızlık bozulmaz mı bir de bende inceledim gercekten çok küçük ya parlakla genişlicek mi aceba

canım be parmak egzersizi yapamıyodum pe..s denemesi yapacağım geceorası uyuşmuştur diye bi deniyelim dedik ve eşimin orta parmağı sonuna kadar girdiği halde kızlık falan bozulmadı.hemen arkasına pe..s denememde yarısı bile olamadan kanamam oldu ve bidaha denemedik heniz fırsat olmadı.ama parmakla hiç kimsenin kızlık zarı etkilenmez diyemem ben çünkü esnek olan var olmayan var elekli gibi olan falan.bilmiyorum ama eğer tedirgin oluyosan eşinle yap egzersizleri.yada onla konuş bence..

slm arkadaşlar.birkaçgündür pek giremedim nete.öncelikle başarıya ulaşanları tebrik ediyorum.inşallah ben ve benim gibilerde birgün başarırız ve mutluluğa kavuşuruz.az önce parmak egzersizi yaptım 2 parmak 3 boğum ve 3 parmak 1 boğum oluyo.inşallah en kısa sürede biter artık bu günler.desteklerinizi bekliyorum.çünkü sizden başka destekçim yok zaten bilende yok.2 senedir içimde yaşadığım bu sıkıntıyı şimdi sizinle paylaşıyorum.eşim bu konuda anlayışlı davranıyo ama hiçbir şekilde destek olmuyo.onunla bu konuyu konuşamıyoruz ben kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.ama sizin sayenizde artık kendimi yalnız hissetmiyorum.sağolun

iyi akşamlar nasılsınız kızlar :) ya benim sorunum var:) şimdi daha yeni evlendin ilk gecende sorun çıkmadı ne sorunun olacak diyenler olacaktır.sorun şu değişik pozisyonlarda yapınca beceremiyorum :kedi:

eşim bu konuda anlayışlı davranıyo ama hiçbir şekilde destek olmuyo.onunla bu konuyu konuşamıyoruz ben kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.

aynen ben de.her şeye tek başıma ben yetişmek durumundayım,annem aylardır bana küs.üstelik hiç suçum yokken,12 yaşımdan beri çekmediğim çile kalmadı,bir sürü rahatsızlıgım var,sonuncusu vajinismus belası. bir insan bu kadar yükü nasıl kaldırsın diyorum? sonra Allah dağına göre kar verir diyorum ama ben de bu karları taşıyacak omuz kalmadı : (

Back