Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım bende o kadar hırs yok biraz canım yansın birakıveriyom hemen eşimde kızıyo bu yüzden azimli ol biraz diyo ama bende nerdeeeeeeee

belki benden önce yazan olmuştur ama ben yazayım yine de.ben de evlenirken acı olur korkusu ile dr a gitmiştim .bana ANESTOL krem verdi.ilişkiden 5 dk önce sür dedi.bence bunu da bir deneyin.bu arada ALLAH yardımcınız olsun.çok zor bür durum olsa gerek

ayy kızlar sıcak suya oturdum bekledimm bi güzel..zemuszemus ondan sonra parmak egzersizi yaptım yavaş yavaş...kendimi kasmadan sanki hiç acı hiissi diye biişe yokmuş gibi..iki parmakda baya ilerledim..normal bi yağlı kremle yaptım başka bişe kullanmadım..eskiye göre çok fazla ilerledim :dance:...1,5 yıl sonra bitcek bu dram inşşlh :hooray:

selam arkadaşlar ben de bir vajinismus hastasıyım 1 yıllık evliyim ve bu beladan hala kurtulamadım kendi başıma halletmeye çalıştım ama olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeye fırsat bulamıyorum çünkü sabahj 9 akşam 8 çalışıyorum lütfen bana biri yol göstersin çıldırıcam yoksa...

valla arkadasim ben haydar dumenin recetesini uyguluycam en kisaa zamanda parmak egzersizleri yap ...eger calismak zorunlulugun yoksa tabi ,bence isini birak cokk onemli bir konu firsat yarat doktora git:Saruboceq:

selam arkadaşlar ben de bir vajinismus hastasıyım 1 yıllık evliyim ve bu beladan hala kurtulamadım kendi başıma halletmeye çalıştım ama olmuyor olmuyor olmuyor doktora gitmeye fırsat bulamıyorum çünkü sabahj 9 akşam 8 çalışıyorum lütfen bana biri yol göstersin çıldırıcam yoksa...

canım haftasonları hatta pazar günleri bile böyle zor durumda olanlar için çalışan doktorlar var. haftada 1gün bile ayırsan doktor için en fazla 2ayda benim yendiğim gibi yani 8seansta yenersin. ama doktorun yaptığıyla senin evde yapacağın aslında aynı. sorun psikolojik çnkü. doktor sadece bir yardımcı bir destekçi. ben mesela parmak egzersizini kendim yapamazdım korkudan doktor sadece baana destek oldu yol gösterdi geriisini ben kendim hallettim.
sende başarıcaksın eminim sdce biraz gayrett :)

kızlar..hiç doktora gitmeyeniniz varsa bence hemen bi doktora gidin çünkü bazen psikolojik zannettiğimiz olay vajina yağısından kaynaklanan bi sorunda olabiliyor...dar ve kasların genişlemediği bir yapı vardı ufak bi operasyonla hallettiler şimdi çok şükür bir sorunum yok bebek düşünüyoruz.

kızlar selam biliosunuz bende yeni atlattvereliniortakım bakın önce eve gittimm güselce giyindim ve sıcak bi dusa girdim oraya iki üç dakika sıcak su tuttum sonra aynanın karsısına gectim ve yavasca 1 parmagımı soktum ve hiç bişi olmadı sonra acaba ikiside olurmu dedim ve ilk kez iki parmagımı derin derin nefes alarak içine soktum ve hafif yanlara actım genişlesin die sonrada emla kremini parmagımla iice bolca içine sürdüm iki dakika sonrada XLOCAıNE spreyi içine bolca sıktım tamamen uyusmustu artık ve kayganlaştırıcı jeli sürüp hafif ön sevişmeden sonra belimin altına yastık koydum ve inanın neşim kan geldi dedi o anda anladım olmus bitmiş (((( FAKAT AKLINIZDA OLSUN YATAGA KÖTÜ KALIN BEZLER KOYUN YATAK BATIO ıLAÇLARDAN AKIO CÜNKÜ ))))) :eek: KOSKOCA 3 KıLO COCUK CIKIO ORDAN ÖLE DÜŞÜNÜN SADECE ACICAK DıE AKLINIZA GELıNCE DERıN DERıN NEFES ALIN BASARCAM DıYıN KENDıNıZEEE :)kaydirigubbakcemile5 ÖNCE KENDıNıZLE KUMAR OYNAYIN KAZANIN SONRA DEVAM .... ıNANAIN KORKULACAK HıÇ BıŞı YOK BıZLERDEN KıMDEN NEYı EKSıKKKKKK:içelim::dance:

ıSTEYıN EŞıNıZı ARZULAYIN AKŞAM GELENE KADAR AMA BEN YAPTIKTAN SONRA YARAM ıı OLSUN DıE BıR HAFTA BEKLEDıM ıSTERSENıZ SıZDE BEKLEYıN .... BAZI ARKADASLAR YAZMIS ARKADA DUVAR VAR GıBı GıTMıO DıE EVET BENDEDE OLDU AMA ıNAN ZAMANLA DÜZELıO KORKMAYIN VAJıLı OLMAYIP ıLK GECE DıREK YAPANLARADA SORDUM BıZDE DE OLDU DEDıLER TEK BıZDE SORUNNNNNNNNNN YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:1hug:

süprizzzzzsüprizzzzz yıl diyosunuz ya bana da hiç bitmeyecek gibi geliyodu ama şimdi düşünemiyorum yıllık olmak nasıl kötü bi duygudur..psikolojin alt-üst oluyor ..o kadar dalgın we unutgan olmustum kii neyi nereye koymusum bilmiyodum..en basiti kahvaltı sofrasından bıkac seyi tutup buzluga atmısım..koca kap yogurdu yine buzluga koymusum sonrada yogurt diye aranıyodum..bişey soruyor geç anlıyorum dalgınlık bi can sıkıntısı böyle (yeni ewliyiz diye de olabilir) iki yabancı gibi oluyosunuz..(ben ewlenemden önce cok görüşmedim,görücü usulu diyelim)..1,5 yıl denizcek ne sabır warmış sende :bbo: düşünemiyorummmmm :gitme::sinifsinif: krem olarak wazelin (bolca) zeyinyagı kullanmanızı tawsiye ederim..jelelre para wermeyin çok..kolay gelsin selamlar..:teselli::teselli:
evet sabırlıyımdır...sen hiç yazıları okumadın heralde yıllarca yapmayan var..onlar kaya olmuşlar ölemi yani...herkes bi şekilde yenmeye çalışıyor işte o kadar veya bu kadar zaman sürdükçe..buradaki telkinler süper insana cesaret veriyo tabi..ama başardıktan sonrada ayy çok kolay falan neyiniz eksikk sizin demezler mi öylede madem kendileride yapamazken onların neyi eksik di..???tatlım bende normal yağlı krem kullanıyorum parmak egzersizlerinde daha jel kullanmadım eşimle deneme aşamasında kullanıcam ama spreylerii....zor bi sorun tabi ama allah başka hastalık vermesin kanser olmayı tercih etmezdim mesela vajiye razıyım her zaman daha kötüsü olabilir hayatta bunları düşünerek psikolojinizi bozmayın vajililer......a.s.

bende ilk aylarımda kafaya çok takıyodum aman!! diyodum nasıl olcak bu işş..herşeyin zamanla bi çaresi olur bi baktım kendimi yıprattımla kalmışım...eşimdende allah razı olsun bigüne bi gün bana tık demedi (çünkü aşık seven insan herşeye katlanır)..kızlar bu arada vajililer sıcak su çok iyi geldi sıcak suya oturup kremlenip oturdunuz yerde parmanızı sokun derin nefes alıp,, çok kolay giriyo parmak...hadi bakalım hep beraber yenicez inşlllh.. daha sonrada yeni gelen(umarım kimse yaşamaz tabiki) vajili arkadaşlara yardım...

ay gercekten cok stresli dönemlerdiiiii insan bıkıodu wesweseler artıodu bende bişimi var falan die ama astım sükür allahım sizlerede nasip etsin evet yapana kadar ölcem sanıodum ama yapınca gercekten o kadar harcadığım zaman a üzüldüm

allahtan benim hic böyle derdim olmadi.ilk evlendigimde tabiki bir ay zorlandimm.kasilmalar oldu.daha sonralari genisledi.simdi hic bir sey yok.birazda kokmiyacan.acida olsa katlanacan ..kremde en iyi care. bu dert insani esinden bile soguturr

allahtan benim hic böyle derdim olmadi.ilk evlendigimde tabiki bir ay zorlandimm.kasilmalar oldu.daha sonralari genisledi.simdi hic bir sey yok.birazda kokmiyacan.acida olsa katlanacan ..kremde en iyi care. bu dert insani esinden bile soguturr
herkesinde eşi bir olmaz tabii...illa soğucak diye bişe olurmu...erkek seviiyosa kadınını yanında olması lazım ölene kadarda olsa....allah razı olsun eşimden ilk günki gibi aşık bana..sevgide hiç bişe deyişmedi ne bende nede eşimde...aksine eşimle daha çok bağlandık...eşi sorunlu olanlar vardır tabi allah yardım etsin onlara bu konu yüzünden ayrılanları duydum ne kadar saçma...nerde aşkk nerde sevgii...evlilik sadece yatakta DEĞİLDİR...:umursamaz:

X