- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.461
başaranlara ne mutlu darısı bizlerin başına..benim egzersizler güzel gidiyodu ama maalesef adet oldum ve gripim..bu arada tebessüm ve zehra ikinizede geçmiş olsun.rabbim kimseye acı gün göstermesin..
arkadaşlar ben yeni üyeyim.1 yıllık evliyim.bu vajinismus belası malesef bende de var. kızlık zarım balayındayken bozulmustu.ama hala tam bi birlesme olmadı.8. ayda ankarada cok iyi sayılabilecek bi jinekologa gittim.bana vajinismus olmadıgımı söyledi.vajinismus hastaları muayene koltuguna dahi oturamaz ,hatta bu konuda konusamaz bile dedi.sen rahatca konusuyosun dedi.muayene etti hem de o garip aletle.tabi cok zorlandım.kızlık zarının arkasında halka seklinde bag dokudan bi bogum tesbit etti.anestol krem verdi.kendiniz bunu asabilirsiniz dedi.eger olmazsa ameliyatla o kısım biraz rahatlatılabilir dedi.o günden sonra esimle biraz daha mesafe katettik.ama tam birlesme yine olmadı.belli bi zaman sonra sanki basa döndük.doktora tekrar gittik.anestol kreme devam edin dedi birde nemlendirici krem verdi.ilerleme kaydetmişsiniz dedi.tekrar motive etti bizi.aradan zaman gecti ve suan durum yine aynı.ümidimi tamamen kaybetmek istemiyorum.forumda yazılanlar bana biraz ümit verdi.bu illetten kurtulmak istiyorum artık.esim anlayıslı olsa da zaman zaman onun da sabrı tükeniyor.hersey cok güzel baslıyor ama sonu hüsranla bitiyor.oluyo gibi gelse de aslında olmuyor.bıktım artık.ne yapıcagımı bilmiyorum.ameliyat beni cok korkutuyo.bu dogru bi karar mı diye bir de özel bi hastanede muayene olayım dedim.önceki doktorum erkekti.bu doktor bayandı ve muyene esnasında cok canım yandı.hatta vajinam kanadı.dolayısıyla muayene olamadım.kadın da teshis koyamam bu durumda dedi.cok anlayısssız davrandı.aynı islemi n daha fazlasını önceki doktorum da yapmıstı ama o kadar canımı yakmamıstı.hastaneden kactım resmen.sizce ne yapmalıyım.?ilk doktoruma devam edip ameliyat olayım mı?
arkadaşlar ben yeni üyeyim.1 yıllık evliyim.bu vajinismus belası malesef bende de var. kızlık zarım balayındayken bozulmustu.ama hala tam bi birlesme olmadı.8. ayda ankarada cok iyi sayılabilecek bi jinekologa gittim.bana vajinismus olmadıgımı söyledi.vajinismus hastaları muayene koltuguna dahi oturamaz ,hatta bu konuda konusamaz bile dedi.sen rahatca konusuyosun dedi.muayene etti hem de o garip aletle.tabi cok zorlandım.kızlık zarının arkasında halka seklinde bag dokudan bi bogum tesbit etti.anestol krem verdi.kendiniz bunu asabilirsiniz dedi.eger olmazsa ameliyatla o kısım biraz rahatlatılabilir dedi.o günden sonra esimle biraz daha mesafe katettik.ama tam birlesme yine olmadı.belli bi zaman sonra sanki basa döndük.doktora tekrar gittik.anestol kreme devam edin dedi birde nemlendirici krem verdi.ilerleme kaydetmişsiniz dedi.tekrar motive etti bizi.aradan zaman gecti ve suan durum yine aynı.ümidimi tamamen kaybetmek istemiyorum.forumda yazılanlar bana biraz ümit verdi.bu illetten kurtulmak istiyorum artık.esim anlayıslı olsa da zaman zaman onun da sabrı tükeniyor.hersey cok güzel baslıyor ama sonu hüsranla bitiyor.oluyo gibi gelse de aslında olmuyor.bıktım artık.ne yapıcagımı bilmiyorum.ameliyat beni cok korkutuyo.bu dogru bi karar mı diye bir de özel bi hastanede muayene olayım dedim.önceki doktorum erkekti.bu doktor bayandı ve muyene esnasında cok canım yandı.hatta vajinam kanadı.dolayısıyla muayene olamadım.kadın da teshis koyamam bu durumda dedi.cok anlayısssız davrandı.aynı islemi n daha fazlasını önceki doktorum da yapmıstı ama o kadar canımı yakmamıstı.hastaneden kactım resmen.sizce ne yapmalıyım.?ilk doktoruma devam edip ameliyat olayım mı?
Bence sen bu doktorları değiştir.Ameliyat olma çünki çözüm değilarkadaşlar ben yeni üyeyim.1 yıllık evliyim.bu vajinismus belası malesef bende de var. kızlık zarım balayındayken bozulmustu.ama hala tam bi birlesme olmadı.8. ayda ankarada cok iyi sayılabilecek bi jinekologa gittim.bana vajinismus olmadıgımı söyledi.vajinismus hastaları muayene koltuguna dahi oturamaz ,hatta bu konuda konusamaz bile dedi.sen rahatca konusuyosun dedi.muayene etti hem de o garip aletle.tabi cok zorlandım.kızlık zarının arkasında halka seklinde bag dokudan bi bogum tesbit etti.anestol krem verdi.kendiniz bunu asabilirsiniz dedi.eger olmazsa ameliyatla o kısım biraz rahatlatılabilir dedi.o günden sonra esimle biraz daha mesafe katettik.ama tam birlesme yine olmadı.belli bi zaman sonra sanki basa döndük.doktora tekrar gittik.anestol kreme devam edin dedi birde nemlendirici krem verdi.ilerleme kaydetmişsiniz dedi.tekrar motive etti bizi.aradan zaman gecti ve suan durum yine aynı.ümidimi tamamen kaybetmek istemiyorum.forumda yazılanlar bana biraz ümit verdi.bu illetten kurtulmak istiyorum artık.esim anlayıslı olsa da zaman zaman onun da sabrı tükeniyor.hersey cok güzel baslıyor ama sonu hüsranla bitiyor.oluyo gibi gelse de aslında olmuyor.bıktım artık.ne yapıcagımı bilmiyorum.ameliyat beni cok korkutuyo.bu dogru bi karar mı diye bir de özel bi hastanede muayene olayım dedim.önceki doktorum erkekti.bu doktor bayandı ve muyene esnasında cok canım yandı.hatta vajinam kanadı.dolayısıyla muayene olamadım.kadın da teshis koyamam bu durumda dedi.cok anlayısssız davrandı.aynı islemi n daha fazlasını önceki doktorum da yapmıstı ama o kadar canımı yakmamıstı.hastaneden kactım resmen.sizce ne yapmalıyım.?ilk doktoruma devam edip ameliyat olayım mı?
a.s.Dün de yazmıştım şimdi de yazıyorum.Lina Kadın Hastalıkları ve Doğumu Merkezine gidin.Derdinizin dermanı olacaklar gerçekten.3 bayan kadın doğum uzmanının kurduğu bir klinik.Oradaki doktorlardan Sema Hocayı tavsiye ediyorum.Çok güleryüzlü sevecen bir doktor.Ben ki vahim bir vajinusmus hastasıydım.Doktora bile dokundurtmuyordum.Sema Hocanın muayenesi pamuk gibidir;hiçbirşey hissetmezsin,inanki eli çok hafif.Ankara da Maltepe Camisinin girişinin tam karşısında. 0 312 232 68 02:teselli:
ankarada olmamama rağmen dediğin yerin sitesine baktım..tatlı bir bayandı..görünüşü şekerdi
canım öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda kurtulman dileklrimle ben birçok yerde okudum biliyorumki çoğumuz okudu bu konuları kızlık zarına yapılan hiçbir müdahale kurtuluş değilmiş hastalık devam ediyor yani bu hastalığı yenmek sadece senin elinde cnm sabır ve istekle bu işten rahatlıkla kurtulabilirsin inan çoğu arkadaşımız bu şekilde yendi ayrıca her jinekolog bu konuda bilgi sahibi değil bence bende hamile iken doktoruma vajinusmus hastası olduğumu söylemiştim herhangi bir duruma karşı bilmesinin uygun olduğunu düşündüğüm için fakat dr çok şaşırmıştı çoğu drun ne hastalık nede tedavisi hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum ben biraz gayretle bunu yenebilirsin bencevereliniortakarkadaşlar ben yeni üyeyim.1 yıllık evliyim.bu vajinismus belası malesef bende de var. kızlık zarım balayındayken bozulmustu.ama hala tam bi birlesme olmadı.8. ayda ankarada cok iyi sayılabilecek bi jinekologa gittim.bana vajinismus olmadıgımı söyledi.vajinismus hastaları muayene koltuguna dahi oturamaz ,hatta bu konuda konusamaz bile dedi.sen rahatca konusuyosun dedi.muayene etti hem de o garip aletle.tabi cok zorlandım.kızlık zarının arkasında halka seklinde bag dokudan bi bogum tesbit etti.anestol krem verdi.kendiniz bunu asabilirsiniz dedi.eger olmazsa ameliyatla o kısım biraz rahatlatılabilir dedi.o günden sonra esimle biraz daha mesafe katettik.ama tam birlesme yine olmadı.belli bi zaman sonra sanki basa döndük.doktora tekrar gittik.anestol kreme devam edin dedi birde nemlendirici krem verdi.ilerleme kaydetmişsiniz dedi.tekrar motive etti bizi.aradan zaman gecti ve suan durum yine aynı.ümidimi tamamen kaybetmek istemiyorum.forumda yazılanlar bana biraz ümit verdi.bu illetten kurtulmak istiyorum artık.esim anlayıslı olsa da zaman zaman onun da sabrı tükeniyor.hersey cok güzel baslıyor ama sonu hüsranla bitiyor.oluyo gibi gelse de aslında olmuyor.bıktım artık.ne yapıcagımı bilmiyorum.ameliyat beni cok korkutuyo.bu dogru bi karar mı diye bir de özel bi hastanede muayene olayım dedim.önceki doktorum erkekti.bu doktor bayandı ve muyene esnasında cok canım yandı.hatta vajinam kanadı.dolayısıyla muayene olamadım.kadın da teshis koyamam bu durumda dedi.cok anlayısssız davrandı.aynı islemi n daha fazlasını önceki doktorum da yapmıstı ama o kadar canımı yakmamıstı.hastaneden kactım resmen.sizce ne yapmalıyım.?ilk doktoruma devam edip ameliyat olayım mı?
sağol cnm sanada büyük geçmiş olsunaman sakın sıkma canını bununla atlatmış olun inş hayırlısı ile tatiline git gel sevdiklerinle hasret gider güzel bir bayram geçir inş sonra herşey yoluna girer allahın izniylegünaydın kızlar teşekkürler,tebessüm hayırlısıyla atlatırsınız inş.duam seninle
şekersibel,benin bu bel agrısı,akıntı.göğsümdeki acı hiç btmyr bacaklarımda agrımaya uyusmaya basladı.adet olur gbi akıntı oluyorum hapı kullanırken kupkuruydu bu aralar iyce çogaldı.pazartesi adet olmam lazım hiç bir adetim böyle olmamıstı.mide bulantısı yok, ama enfeksiyon mide bulantısı yaparmış dogrumu hapı kullandıgımdan beri mide bulantılarından kurtuldum çok şükür.kasıklarım fazla acımıyr ara ara az batıyor gbi oluyr hepsi bu.bel ve göğüs agrısı mahvetti.gebe kalıpda yne adet olursam olurmu acaba öylede üstüne görme olayıda var ama bana akıl ver ne yapıcm blmiyorum çokta umursamamya çlşyurm bklım.hayırlısı cnm artık
sağol cnm sanada büyük geçmiş olsunaman sakın sıkma canını bununla atlatmış olun inş hayırlısı ile tatiline git gel sevdiklerinle hasret gider güzel bir bayram geçir inş sonra herşey yoluna girer allahın izniyle
ayy varya bende ortalama 15 gündür aynı şeylerden şikayetçiyim adette oldum ama korktum nette araştırdım üstüne görme falanmı oldu acaba diye korktum dün test yaptım ama negative mafoldumben
kndimi fazla dinlememeye çlşyrum ama saolsun agrılar ani şidetle hatırlatıyorlar.bnde hayal kırıklıgı yasamamk için test falan ypmıyrum bnmde gecen hafta basladı glba halada sürüyr işte şikayetler hayırlısı allah ne zamn uygun görürse artık.kan testi yaptırıcm bn drk adet olursam veye olmazsam şüphe kalmasın dye[/QU
sen hastaladınmı peki?
cnm ben hamile kaldığımda yaklaşık iki ay üstüne gördüm dra gittiğimde iki aylık hamileymişimkndimi fazla dinlememeye çlşyrum ama saolsun agrılar ani şidetle hatırlatıyorlar.bnde hayal kırıklıgı yasamamk için test falan ypmıyrum bnmde gecen hafta basladı glba halada sürüyr işte şikayetler hayırlısı allah ne zamn uygun görürse artık.kan testi yaptırıcm bn drk adet olursam veye olmazsam şüphe kalmasın dye
cnm ben hamile kaldığımda yaklaşık iki ay üstüne gördüm dra gittiğimde iki aylık hamileymişim
cnm ben hamile kaldığımda yaklaşık iki ay üstüne gördüm dra gittiğimde iki aylık hamileymişim
kndimi fazla dinlememeye çlşyrum ama saolsun agrılar ani şidetle hatırlatıyorlar.bnde hayal kırıklıgı yasamamk için test falan ypmıyrum bnmde gecen hafta basladı glba halada sürüyr işte şikayetler hayırlısı allah ne zamn uygun görürse artık.kan testi yaptırıcm bn drk adet olursam veye olmazsam şüphe kalmasın dye[/QU
sen hastaladınmı peki?
pazartesi olmam gerekyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?