Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm banada dr. gercek vaji dglsin dedi.jel verdi gnderdi alet falan sokmadı.senin dr.da hata.ben kendim yendim burdaki denilen şeylerin aynısını yaptım yendim çok şükür sende yenersin merak etme.yendkten sonra gttim dr. o ble o aletle bakmadı bu gdşimde bakıcak ozmna kadr bol çlşma yapıcaz işte.ameliyat olma bnm kızlık zarımın yarısı duruyr bnde olmuycm onla alakası yok cnki beyinde btyr hersey.allah yardımcın olsun

a.s.Dün de yazmıştım şimdi de yazıyorum.Lina Kadın Hastalıkları ve Doğumu Merkezine gidin.Derdinizin dermanı olacaklar gerçekten.3 bayan kadın doğum uzmanının kurduğu bir klinik.Oradaki doktorlardan Sema Hocayı tavsiye ediyorum.Çok güleryüzlü sevecen bir doktor.Ben ki vahim bir vajinusmus hastasıydım.Doktora bile dokundurtmuyordum.Sema Hocanın muayenesi pamuk gibidir;hiçbirşey hissetmezsin,inanki eli çok hafif.Ankara da Maltepe Camisinin girişinin tam karşısında. 0 312 232 68 02:teselli:

Bence sen bu doktorları değiştir.Ameliyat olma çünki çözüm değillmaz:

ankarada olmamama rağmen dediğin yerin sitesine baktım..tatlı bir bayandı..görünüşü şekerdi

canım öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda kurtulman dileklrimle ben birçok yerde okudum biliyorumki çoğumuz okudu bu konuları kızlık zarına yapılan hiçbir müdahale kurtuluş değilmiş hastalık devam ediyor yani bu hastalığı yenmek sadece senin elinde cnm sabır ve istekle bu işten rahatlıkla kurtulabilirsin inan çoğu arkadaşımız bu şekilde yendi ayrıca her jinekolog bu konuda bilgi sahibi değil bence bende hamile iken doktoruma vajinusmus hastası olduğumu söylemiştim herhangi bir duruma karşı bilmesinin uygun olduğunu düşündüğüm için fakat dr çok şaşırmıştı çoğu drun ne hastalık nede tedavisi hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum ben biraz gayretle bunu yenebilirsin bencevereliniortak

günaydın kızlar teşekkürler,tebessüm hayırlısıyla atlatırsınız inş.duam seninle
sağol cnm sanada büyük geçmiş olsunaman sakın sıkma canını bununla atlatmış olun inş hayırlısı ile tatiline git gel sevdiklerinle hasret gider güzel bir bayram geçir inş sonra herşey yoluna girer allahın izniyle

şekersibel,benin bu bel agrısı,akıntı.göğsümdeki acı hiç btmyr bacaklarımda agrımaya uyusmaya basladı.adet olur gbi akıntı oluyorum hapı kullanırken kupkuruydu bu aralar iyce çogaldı.pazartesi adet olmam lazım hiç bir adetim böyle olmamıstı.mide bulantısı yok, ama enfeksiyon mide bulantısı yaparmış dogrumu hapı kullandıgımdan beri mide bulantılarından kurtuldum çok şükür.kasıklarım fazla acımıyr ara ara az batıyor gbi oluyr.akıntımda renksiz su gbi rengi.asırıda gaz var hepsi bu iştebel ve göğüs agrısı mahvetti.gebe kalıpda yne adet olursam olurmu acaba öylede üstüne görme olayıda var ama bana akıl ver ne yapıcm blmiyorum çokta umursamamya çlşyurm bklım.hayırlısı cnm artık

Son düzenleme:

ayy varya bende ortalama 15 gündür aynı şeylerden şikayetçiyim adette oldum ama korktum nette araştırdım üstüne görme falanmı oldu acaba diye korktum dün test yaptım ama negative mafoldumben

2haftadan fazla olmuycm gbi sizleri çok özliycm kızlar internet bulablrsem yne grerim inş.ben gelmeye hepiniz yenersiniz inşyerimseniben

ayy varya bende ortalama 15 gündür aynı şeylerden şikayetçiyim adette oldum ama korktum nette araştırdım üstüne görme falanmı oldu acaba diye korktum dün test yaptım ama negative mafoldumben

kndimi fazla dinlememeye çlşyrum ama saolsun agrılar ani şidetle hatırlatıyorlar.bnde hayal kırıklıgı yasamamk için test falan ypmıyrum bnmde gecen hafta basladı glba halada sürüyr işte şikayetler hayırlısı allah ne zamn uygun görürse artık.kan testi yaptırıcm bn drk adet olursam veye olmazsam şüphe kalmasın dye

cnm ben hamile kaldığımda yaklaşık iki ay üstüne gördüm dra gittiğimde iki aylık hamileymişim

cnm ben hamile kaldığımda yaklaşık iki ay üstüne gördüm dra gittiğimde iki aylık hamileymişim

hadi yaa işte buda oluyo benim teyzemde öyle olmuştu
peki sen bu dönemde hiç belirtti hissettinmi yani test falan yaptınmı?

ben tam tehlikeli dönemlerde ilişkiyi yaşamışım o yüzden korktum ve test yaptım ama negative çıktı..doğrudur herhalde..

cevap veren arkadaslara cok tesekkür... bu lina kadn dogum merkezi nde ücret nasıl.karne geciyo mu.?bana toplamda ne kadara malolur? ve kesin cözüm mü? nasıl metotlar izliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…