- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.441
tebessüm ve zehra ikinizede çok çok geçmiş olsun.zehracım seninki geçmiş zaten çok şükür kazasız belasız.sen şimdi çeyizinden parçalar gitmiştir ona üzülüyosundur yoksa maddi değildir seninki,bide yorulmuşsun boşver dinlenirsin geçer.
tebessüm güzel haberler bekliyoruz inşallah senden benim babamında başından geçti bilirim.hayırlısını düşün allah hayırlısını verir inşallah.
karlarperisi çoooooook tebrik ediyorum sizi ya valla önümde çok güzel bi örneksiniz.benim durum haftasonuna kaldı artık bakalım dizinin ikinci bölümü nasıl geçecek:)))
g_y duyuyosun demi canım bak parmak kelimesinde bile başı dönenler deniyince olduğunu sölüyo ve hissetmedik diyo.emin ol sende bunu diyiceksin.biraz azim arkadaşım...
SLM.Siteye yeni üye oldum.Maalesef vajinusmus sorunum var.Moralim çok bozuk.Acil yardıma ihtiyacım var...........DESTEK VE FİKİR PAYLAŞIMI BEKLİYORUM.............
SLM.Siteye yeni üye oldum.Maalesef vajinusmus sorunum var.Moralim çok bozuk.Acil yardıma ihtiyacım var...........DESTEK VE FİKİR PAYLAŞIMI BEKLİYORUM.............
4 seans için 1500 tl normal yani 8-10 seans için 3000 tl diyorlar...ama 4 değil 10 seans içinde 1500 ödüyorsan o zaman ucuz derim:)
4 seansta çok kısa ne yapıyorlarki acepzemuszemus
gerçi onların söylediklerini biz hergün kendi kendimize tekrarlasak her şeyi aşarız..kendi kendimize söylemekle olmuyor illa başkalarının söylemesi gerekiyor.))lülülülülülü
kızlar bana yardım edin noluuur biz doktora gittiğimizde bize kullandığı jeli vermişti böyle kutusu hamile kadın seklinde olan bi jel.esimde bu biterse heryerde bulabilirmiyiz demişti,yok demişti doktorda bi eczane tarif rtmişti ordan almıstık ama onun kutusu farklı ama oda kayganlaştırıcı.şimdi dün bizim o hamile kadın seklindeki jelimiz bitti diğerine gectik ama bu onun kadar yoğun değil,sürünce öbürü gibi krem yoğunluğu görünmüyo parmak jele bulanmıyo bende bu yüzden tedirgin oldum tek parmak yaptım bıraktım:1no2:üff ne biliyim yaa biraz gaza biraz cesaretemi ihtiyacım var kızlar noluuur güç verin akıl verin bana noluuuur
kocam 5 günlük izin aldı gece gündüz benimle,fırsat bu fırsatken halletmek istiyorum su işi
Kızlar gunaydın buugn superımmmm olayyy cok ıyıyıdı dun deneme....ek bır sey kullanmadık kayganlastırıcı emla hıc bır sey kendılıgındne oldu sadece gırıste bırazcık zordu gerısı hepsı oldu zevk te aldım hala ıananmıyorum hepınıze cokkk tesekur ederım..hepımıızı cokkk sevıyorumm..bu arada bılgısayarımda sorun var bugun cok gıremıycem
4 Seans için 1500 TL ödedim; seansın uzayıp uzamaması kişiye bağlı.İlk önce nefes-kas-tek parmak egzersizi.Nefes-kas egzersizi günde 100 defa,tek parmak günde 3 defa.Tek parmak olayını ilk hafta sen sonraki 1 hafta eşin devam edecek.Bu arada hergün doktorla günlük konuşuyorsun.Sana direktifler veriyor.Seni belirli aralıklarla çağırıyor ve psikolog eşliğinde kadın doğum uzmanı kontrol ediyor ne kadar mesafe katettiğini.Bu arada iyice muayene masasına alışıp rahatlamaya başlıyorsunuz.Sonraki aşama iki parmak egzersizi.Önce kendiniz bir hafta boyu iki parmak egzersizini yapıyorsunuz; sonraki hafta eşinizle beraber parmak egzersizini yapıyorsunuz.Bu arada her gün nefes-kas egzersizini 100 kez ihmal etmeden yapıyorsunuz.Bu program herkese farklı uygulanıyor.Kişiye göre değişiyor.
Biz kendimizde yaparız demişsiniz.Bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor.Şunun gibi;kitaplarda herşey yazıyor ama okula gidiyoruz.Yön gösterici lazım.:smiley-cool:
tabi herkes farklı
ben kendi kendimi telkinle yendim..kimseden de yardım almadım zemuszemus
bu arada bu parmak olayı bana ç.ok ama çok itici geliyor..onun yerine başka bişi ile çalışmak sankim daha güzel zemuszemus
Kızlar gunaydın buugn superımmmm olayyy cok ıyıyıdı dun deneme....ek bır sey kullanmadık kayganlastırıcı emla hıc bır sey kendılıgındne oldu sadece gırıste bırazcık zordu gerısı hepsı oldu zevk te aldım hala ıananmıyorum hepınıze cokkk tesekur ederım..hepımıızı cokkk sevıyorumm..bu arada bılgısayarımda sorun var bugun cok gıremıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?