- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.381
slm kızlaryazdıklarınızı okuyodum yenen olmamış sanırım üzüldüm birkaç gündür giremedim nete moralim çok bozuk detleşeyim dedim limse yok ama ben yinede yazıyorum çünkü buraya yazıp yazılanlarıda okumak iyi geliyor bana çünkü dertleşebileceğim kimse yok burdA eşim trafik kazası geçirdi çok şükür önemli bişey yok kendinde ama karşıdakiler hastahanede haber bekliyoruz dua edin kötü bişey olmasın hayatta insanın canından ve sağlığından daha önemli hiçbişey yok inanın buna albenim ve karlarperisi yazdıklarınızı okudum ve size ayrıca üzüldüm canlarım hayat biranlık allah korusun yarın ne yaşayacağımızıbilmiyoruz hiçbirimiz albenim eğer gerçekten mutlı değilsen etrafındakileri üzmememek adına bişeyleri idare etme mutluluk apayrı bişey bu iş hayatta hep bişeyleri idare etmekle geçmez hayatı kendine zehir etme çünkü hayat bu kadar uzun değil cnm benim kafanızı şişirmek istemem ama ne olur dua edin bişey olmasınsenağlama
eece
önce serçe parmakla yaptım,ama uzun tutmadım.o olduktan sonra işaret parmağa geçtim.ilk boğuma kadar o da..acelecilik de var tabi hemen iki parmak denemeye kalktım ama sığmadığını görünce moralim çok bozuldu.küs şeklinde yapmaya çalıştım zaten.dediklerini deneyeceğim.söylediğin sırayla yapacağım.teşekkürler
ya şekerim sen ilk günden hepsini birden denemeye kalkmişsin olcak iş mi ben tek parmaktan ikinciye 20 günde anca geçtim öyle bi gecede olsaa ohoooooo
canım ALLAH korumus vallahı dedıgın gııb cana gelecegıen mala gelsın ya sen yada esın ordayken olsaydı sukur gene bır sye olmamıs :Saruboceq::Saruboceq:günaydın kızlar moralmen çok çöküğüm bgn netede gremycm galiba.dün gündüz eşim banyodayken ayna düştü kırıldı.neyse olablr dedik attık.aksam tam yatarken deprem olur gbi bir ses mutfak dolabımın üst kısmı tümden yere uctu.tabaklarım herseyim kırılmış.gece hiç uyuyamadım kiracıyım bnde önceklr hiç düzgün kullanmamıs sinirlerim çok bozuk.eşimde işe gtmedi bugün onla ugrasıcz.allah korusun ya biz varken yere ucsaydı verilmş sadakamız varmış.gelen mala gelsin dyerk şoku atlatmaya çlşyruz.tebessüm sanada geçmiş olsun cnm
günaydın kızlar moralmen çok çöküğüm bgn netede gremycm galiba.dün gündüz eşim banyodayken ayna düştü kırıldı.neyse olablr dedik attık.aksam tam yatarken deprem olur gbi bir ses mutfak dolabımın üst kısmı tümden yere uctu.tabaklarım herseyim kırılmış.gece hiç uyuyamadım kiracıyım bnde önceklr hiç düzgün kullanmamıs sinirlerim çok bozuk.eşimde işe gtmedi bugün onla ugrasıcz.allah korusun ya biz varken yere ucsaydı verilmş sadakamız varmış.gelen mala gelsin dyerk şoku atlatmaya çlşyruz.tebessüm sanada geçmiş olsun cnm
kızlar beni soracak olursanız eşimle barıştım.o öyle demek istememiş.ilişkiye gelince mutluyum hafif kasılmam var ama ilk defa dün zevk aldım.tam anlamıyla oldu.tamamen kasmayla ilgili.rahat bıraktıgımda acı yok zevk aldım.hatta pe...s içindeyken pozisyon değiştik ama ben korktum fakat oldu sayılır.şimdi eşimde bende mutluyuz zamanla pozisyonlarda olacak.eşim bu defa inatlaştı bebeyağınıda bıraktık.zemuszemusopuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemussuperrr tebrık ederım demedıkmı kız sana hersey stresten sıkma canını dıye super haber hadı gozun aydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:kızlar beni soracak olursanız eşimle barıştım.o öyle demek istememiş.ilişkiye gelince mutluyum hafif kasılmam var ama ilk defa dün zevk aldım.tam anlamıyla oldu.tamamen kasmayla ilgili.rahat bıraktıgımda acı yok zevk aldım.hatta pe...s içindeyken pozisyon değiştik ama ben korktum fakat oldu sayılır.şimdi eşimde bende mutluyuz zamanla pozisyonlarda olacak.eşim bu defa inatlaştı bebeyağınıda bıraktık.zemuszemusopuyorumnanaktan
kızlar beni soracak olursanız eşimle barıştım.o öyle demek istememiş.ilişkiye gelince mutluyum hafif kasılmam var ama ilk defa dün zevk aldım.tam anlamıyla oldu.tamamen kasmayla ilgili.rahat bıraktıgımda acı yok zevk aldım.hatta pe...s içindeyken pozisyon değiştik ama ben korktum fakat oldu sayılır.şimdi eşimde bende mutluyuz zamanla pozisyonlarda olacak.eşim bu defa inatlaştı bebeyağınıda bıraktık.zemuszemusopuyorumnanaktan
ahh canım yaa çok sevindim süpersin valla
bizde c.tesi denedik yine ucu girdi yaa hepsi olmadı biraz bozuldum ama napim ama inanılmaz acı duydum emla sürdüğüm halde çok uğraştık ama bu kadarı oldu kısmetse başka bir denemeye inşallah olucak benimde bunada şükür napalım..
:lepi::lepi::lepi:
:lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemussuperrr tebrık ederım demedıkmı kız sana hersey stresten sıkma canını dıye super haber hadı gozun aydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
karlarperisi çooookk sevindim canım yaa mutluluğun daim olsun bidaha hiiiççç üzülmeyin inşallahzemuszemus
tatlım bu vajinin aynı zmanda bi erteleme hastalığı olduğunu biliosundur heralde.. bak ben 5yıl kaçtım eşimden sonuç ne oldu kocaman bi hiçççç..dilek ben egzersize falan başlayamadım daha üzerine düşemedim bu hastalığımın sürekli kaçıyorum. bi bahanem her zamna var. kendimi kandırıyorum. mumla nasıl olacak sen mi söylemiştim hatırlamıyorum ama pasta mumları var ya küçük onlarla başla diye. şimdi tamam pasta mumyla başlıcam mumu tek başına mı sokucam yani o vajinaya zarar verirmi yoksa mumu eldivene falan mı geçirip yapıcam. bi tane pasta mumuyla olunca 2 tanesini birleştirip ya sonra üçünü demiştin sanırım.bu böyle devam edicek. mumu tek başına yapsak bişey olurmu. kulak temizleme çubuğu demişlerdi.parmakla değilde öncelikle bu incecik şeylerle deneyip sonradan parmağa geçmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?