- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.361
ggolge daha misafirleriniz gitmedimi senden haberler bekliyorum. ilkni yaptın ikincisinde sorun yaşadınmı ne durumdasın.inşallah sorun yoktur. cuma yapıcam demiştin misafirler planı bozdu.
gittiler canım benim ama bugün.pazar ya bugün ütü çamaşır bu saat oldu.çok yorgunum bide ön hazırlığı çok bu işin benim için 2 tek yuvarlıyorum ya:)3.ye kadar emla ve alkol devam edecek 3.den sonra birini bırakıcam ama hangisini karar veremedim.heyecanlanıyorum tabi korkuyorum ama kaçış yok halledicem.diyelimki olmadı tamamını alamadım yada acı hissettim 3.ye kadar o zaman diğer arkadaşlar gibi 1 parmak 2 parmak falan bütün aşamaları deniyicem.yatağa uzanıp emlayı sürüp beklemeden yapıp yapamayacağımı bilmiyorum ama herşeyi denemek istiyorum.yeterki kurtulayım bu dertten.çünkü gerçekten 1.yılın sonunda hamile kalmak istiyorum güzel allahım kısmet ederse.3 ayım var yani düzene sokmak için.
sana gelince.o girişi gördüysen artık yerini ve anatomik bi sorunun olmadığını biliyosun.bende ilk baktığımda çok küçücük bi girişti fındık kadar bile değil sonra baktığımda daha büyüktü.yani rahatlamayla alakalı zamanla kendini daha rahat hissediyosun.başardığım gece daha küçüktü mesela demekki kendimi rahat bırakamamışım.ama vaz geçmedim ve oldu.acı gerçekten korktuğumuz gibi değil.eminim o işi başarmaya çalışıyomuş gibi olmasak yani eşimle sevişiyomuş gibi düşünsem belki hissetmiycem bile.çok büyük ilerleme kaydettik hepimiz kendimizce inatlaş bu illetle.
ikinciyi denediğim gün gelişmeleri hemen yazıcam.sende şu emlayı al artık ve eşin eğer hayır demiyosa eşinin serçe parmağıyla başla emlayı sürünce emin ol ruhun bile duymayacak.bi arkadaşın dediği gibi o an şarkı söyle.eşin sana şu an parmağımın tamamı içinde diyicek sende hadi be diyiceksin:))dua ediyorum hepimize sende bizden dualarını esirgeme..