Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karlarperisi eşinle barıştığına çok sevindim.oly böle şeyler.eşimle yıllarca kavga etik.yani hep o kavga etti.ben sineye çektim.tabi kolay deil vajinusmus ve büyük maddi sıkıntılar.adam depresyona girdi kendini alkole verdi.ve inan canım senin yaşadığın benim yaşadığımın yüzde biri deil.alkollüyken neler sölemedi bana.ben hep sabrettim.sakin anında hep konuştum onunla.şimdi çok şükür düzeldi.maddi sıkıntılar devam ediyo ama diğerleri yok.en azından beni üzmüyor. canım sende ne olur biraz hoşgör.erkekler bizim gibi deil sıkıntıya gelemiyorlar.tatlı dille konuşmaya çalış sürekliionu sevdiğini söle.her şey çok ii olacak eminim.unutma yuvayı dişi kuş yapar.her şey gönlünce olsun.

kızlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim henüz hstahaneden olumlu bir cvp gelmedi bugün ölmezsem bidaha hiç ölmem eşim hstahaneye gitti şimdi inş hayırlı haberlerle gelir ece1 cim sen sormuşsun galiba allah korusun bişey olursa eşine bişey olurmu die eğer olursa karşı taraf suçlu bile olsa tedbir amaçlı iki ay yatıyormuş ya ay allah korusun düşüncesi bile çok kötü hadi eşimin yatması bir derece sonuçta bir insan hayatı söz konusu ne kadar eşim suçsuzda olsa çok üzgün tabi buna istinaden bende çok üzgünüm rabbim yüzümüze gülsün inş artık napiyim zehracım sanada çok üzüldüm cnm sanada çok geçmiş olsun bununla atlatmış olun inş allah daha beterinden korusun karlarperisi senin adınada çok sevindim cnm maalesef evlilik biraz fedakarlık gerektiriyor birazcıkta sabır,saygı bunlar oldumu inan herşey kendiliğinden oluveriyor asla fevri kararlar alma cnm sonra bazı şeylerin dönüşü olmaz:teselli:

herşey eşimin anne babasına düşkünlüğünden kaynaklı aslında.mafoldumben belki diyorumki onlar hayatımızda olmasalar biz dahada mutlu oluruz diyorum.

canımcım ilk önce içine ferah tut.rabbim yardımcınız olsun.tabi hastahanede olanlarında yardımcısı olsun.benim için yazdıkların inan doğru ama ben eşimi anne babasından çekemiyorum aşırı düşkün.:sm_confused::çok üzgünüm:

kızlarrrr , bana gelen normal ve ozel mesajları sıteyı aılk actıgımda nasıl bulabılrıım ? bulamıyorum bır turlu ,..bıde bısey dıcem hanı vajınısmusla ılgılı bır kıtap vardı , onun yazarı kımdı ?

anladım , tek problem bacaklar dedıgım gıbı ,,,

evet de bende hırs sıfır ((

yazdıklarına baktım da sen vajinismusmusun yoksa değilmisin..doktora gitmekten falan bahsetmişsinde muaneden falan bahsetmişsin kaç yıllıkevlisin

merhaba arkadaşlar ben de bi konuda size danışayım 1,5 yıllık evliyim malum vaji.çalışmaları yapmaya devam ediyordum bi ara başardım rahatladığımı sandım ama düzenli yapamamak iş güç stres vs. yerimde sayıyorum şu an. egzersizlere devam etmek istiyorum ama ben de 0 istek. bu isteksizlik için ne yapmam gerekir. ilaç mı kullansam acaba?

ne ilacı kullanabilirsinki
bence bizlerin isteksizliği rahat rahat bişileri yapamamak
başaramayacağını düşünmeyeceksin ve zevk almaya bakacaksın...o anın hayalini kurup başardığını düşüneceksin..ben hep öyle yapıyorum..ee hani işede yarıyor.))

zehracım çok geçmiş olsun verişlmiş sadakanız varmış gerçekten sizede bi zarar gelebilirdi allah korumuş sıkıma canını

tebessüm çok geçmiş olsun allah korumuş eşini inşallah karşı taraftakilerede bişey olmaz üzülmessiniz

canım çok sevindim senin adına süper hatasını anlamış anne baba düşkünlüğü bütün erkeklerde var evlendikten sonra sanki daha bir artıyor psikolojik heralde idare edicez artık zevkde almışın negüzel umarım herşey daha güzel olur bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…