- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.341
arkadaşlar bende evleneli 3 ay oldu vajinismus tedavisi gördüm.Gerçekten kegel, parmak egzersizi çok yararlı oluo.Doktorum bana ty-jel die bi kayganlaştırıcı verdi.Onunla egzersiz yaptım.Önce kendim tek parmak egzersizi,sonra eşimin tek parmağı.Daha sonra 2 parmağa geçtik birlikte ama eşim çok destek oldu bana bu yüzden şanslıydım.En son 3. parmağa geçtim ben,kendimizi hazır hissettiğimizde denedik ve oldu ben üstüne oturdum.Ama en sağlıklısı muayene pozisyonu demişti doktorum.Yani sırt üzütü yatılan pozisyon çok zor günler geçirdim ama ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR iyiyim şimdi.Kegel egzersizinde kendinizi öle bi durumda kasmamayı öğreniosunuz o anda kendinizi kontrol edin sıkıp sıkmadığınızı ,ben öle yapıyorum ve kendimi kasmamayı öğrendim.Bide ıkınınca daha rahat oluo.Bide o anda derin derin nefes alıp verin ve başka şeyler düşünmeye çalışın.Ben parmak egzersiziyle yendim bol bol deneyin diyorum günde 4-5 kere.Göreceksiniz sizde başaracaksınız ama inanmak çok önemli ben yapıcam diyin kendi kendinize sürekli tekrarlayın bide parmak egzersizi yaparken kesinlikle ilişki denemeyin iyice alıştıktan ve kendinizi rahat hissettikten sonra eşinize ve kendinize bol kayganlaştırıcı sürün ve deneyin inş başaracaksınız.