• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bende evleneli 3 ay oldu vajinismus tedavisi gördüm.Gerçekten kegel, parmak egzersizi çok yararlı oluo.Doktorum bana ty-jel die bi kayganlaştırıcı verdi.Onunla egzersiz yaptım.Önce kendim tek parmak egzersizi,sonra eşimin tek parmağı.Daha sonra 2 parmağa geçtik birlikte ama eşim çok destek oldu bana bu yüzden şanslıydım.En son 3. parmağa geçtim ben,kendimizi hazır hissettiğimizde denedik ve oldu ben üstüne oturdum.Ama en sağlıklısı muayene pozisyonu demişti doktorum.Yani sırt üzütü yatılan pozisyon çok zor günler geçirdim ama ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR iyiyim şimdi.Kegel egzersizinde kendinizi öle bi durumda kasmamayı öğreniosunuz o anda kendinizi kontrol edin sıkıp sıkmadığınızı ,ben öle yapıyorum ve kendimi kasmamayı öğrendim.Bide ıkınınca daha rahat oluo.Bide o anda derin derin nefes alıp verin ve başka şeyler düşünmeye çalışın.Ben parmak egzersiziyle yendim bol bol deneyin diyorum günde 4-5 kere.Göreceksiniz sizde başaracaksınız ama inanmak çok önemli ben yapıcam diyin kendi kendinize sürekli tekrarlayın bide parmak egzersizi yaparken kesinlikle ilişki denemeyin iyice alıştıktan ve kendinizi rahat hissettikten sonra eşinize ve kendinize bol kayganlaştırıcı sürün ve deneyin inş başaracaksınız.:nazar:

bu hastalık rezillik resmen yaff..eşim diyoki ya bizden sonra evlenenler örneğin geçen hafta evlenneler dahi şekilden şekile denerlerdir diyo...bence herkeste bu sorun..kuzenim evlendi 1 ay giremedi sonra batıl olan bir inançla birşey denemiş hemen oldu iyiki denemişim dedi...başka çarem yoktu denedim aklımda kalmadı dedi..ne bilim ben yaa

merhaba çok merak ettim bu batıl inanç neymiş hemen olduran valla deneyelim bizde bişey kaybetmeyiz.bizi bilgilendirirsen sevinirim

selam canlarım 2 gündür neten giremiyordum okumadığım sayfaları okudum.yeni başaran arkadaşlar yok sanırım.benim durumumda bi gelişme yok. benim yapacağıma inanan arkadaşlardan özür diliyorum. ben çok cesaretsiz birisiyim. sadece geçen gün vaj.. naıyım istedim. oarnın kapalı olmadığını gördüm. tek gelişme bu bende.devamıda gelse keşke ama çoook zoooooor bu benim için

şekersibel sen vaji sorunu yaşamıyordun yaşamadın değilmi.kadın doğum uzmanısın süper danışabileceğimiz bi dostumuz var aramızda bize güç,moral ver.senden öğrenceğimiz şeyler mutlaka vardır.sen neler öneriyorsun benim gibi bir vakaya.vaj ile barışık değilim bakmaya bile tahamülüm yoktu. geçen gün sadece bakabildim oranın kapalı olduğunu sanıyordum.ama kapalı olmadığını farkettim .çok çok küçük bir açıklık gördüm.ama sonra ne yapıcamı bilemiyorum.daha tam vajinaya alışmış deilim. bacağmı rahat açamıyorum.lütfen yardım

selam canlarım 2 gündür neten giremiyordum okumadığım sayfaları okudum.yeni başaran arkadaşlar yok sanırım.benim durumumda bi gelişme yok. benim yapacağıma inanan arkadaşlardan özür diliyorum. ben çok cesaretsiz birisiyim. sadece geçen gün vaj.. naıyım istedim. oarnın kapalı olmadığını gördüm. tek gelişme bu bende.devamıda gelse keşke ama çoook zoooooor bu benim için

oda bi gelişme üzülme cnm cesaretszm de deme inanmam ben iğne yaptrrken ble korkardım dşün artık aşı olmadn hala korkarımkaydirigubbakcemile3ben basrdıysam sen hayli hayli yenersin esnyr inan bana.gecen por...noda izledim kadın iki adamın p....sini brden grdryr şaştım kaldım yni okadr esnek:kedi:

doğru diyosun zehracım ama insan bu durumda olunca ne duysa denemek istiyor.sıkıntı yaptım kendime şimdi yine.sadce kafamda düşünüyorum biçok şeyi icraata geçemiyorum. neden bu kadar isteksizim acaba yapamayacağımdan korktuğum için olabilirmi ee ben ne yapıcam

vaj..kapalı olmadığını gördüm ancak çok çok küçük olarak gördüm o açıklığı.pe..s ucu naıl girecek oraya acaba. ucu girince gerisi oluyormuş zaten ama o kadar kalın şey nasıl olacak zorlıcakmışyım çok tecrübesizim snaıırm ben

doğru diyosun zehracım ama insan bu durumda olunca ne duysa denemek istiyor.sıkıntı yaptım kendime şimdi yine.sadce kafamda düşünüyorum biçok şeyi icraata geçemiyorum. neden bu kadar isteksizim acaba yapamayacağımdan korktuğum için olabilirmi ee ben ne yapıcam

burdaki denilen seyleri yapıcn kendini toplayıp,olumsz dşünme vajida belli işte kegel,nefes,vajina kaslarını çlştrmayı öğrenmk.bunun dışına cıkma ,her denilenide yapma bence bunlar kanıtlanmıs ve uygulanmış seyler.okunmalı,üflenmeli şeylere inanma.Allah çok yakında dermanını versin cnm bol dua ve bol egzersz baska bşey dyemem:sm_confused:allah yardımcın olsun.iyi geceler

vaj..kapalı olmadığını gördüm ancak çok çok küçük olarak gördüm o açıklığı.pe..s ucu naıl girecek oraya acaba. ucu girince gerisi oluyormuş zaten ama o kadar kalın şey nasıl olacak zorlıcakmışyım çok tecrübesizim snaıırm ben

canım, sen egzersiz yapıyomusun, parmak yada mumla..
bunları yaparsan daha rahat olur.. derin nefes al verirken ıkın ve ittir hepsi bu
mumla yapıyosan boyutlarını buyüterek ilerle çok basit olduğun görüceksin..

dilek ben egzersize falan başlayamadım daha üzerine düşemedim bu hastalığımın sürekli kaçıyorum. bi bahanem her zamna var. kendimi kandırıyorum. mumla nasıl olacak sen mi söylemiştim hatırlamıyorum ama pasta mumları var ya küçük onlarla başla diye. şimdi tamam pasta mumyla başlıcam mumu tek başına mı sokucam yani o vajinaya zarar verirmi yoksa mumu eldivene falan mı geçirip yapıcam. bi tane pasta mumuyla olunca 2 tanesini birleştirip ya sonra üçünü demiştin sanırım.bu böyle devam edicek. mumu tek başına yapsak bişey olurmu. kulak temizleme çubuğu demişlerdi.parmakla değilde öncelikle bu incecik şeylerle deneyip sonradan parmağa geçmek istiyorum.

zehracım tabiki okumayla üflemeyle olacak bişey değil bunlar.insanda azim olmalı biraz da sabır. Allahıma hergün hepimiz için dua ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum ve çok zor durumdayım. ilk yılıma göre tabi biraz rahatlama var ilk senemde çok kötüydüm.ama hepsi bu bakalım beni daha neler bekliyor. ınşalah en yakın zmanada yenerim ve ben de başardım diyebilirim burdan

şu anda penis değil serce parmagi alman önemli zaten bosver penisi düşünmeyiopuyorumnanaktan

ggolge daha misafirleriniz gitmedimi senden haberler bekliyorum. ilkni yaptın ikincisinde sorun yaşadınmı ne durumdasın.inşallah sorun yoktur. cuma yapıcam demiştin misafirler planı bozdu.

aman canım birde derlerki görücü usulü kötü, flört evlilikleri iyi gider...
okuyunca üzüldüm ama 1. ci snesinde olur derler...
takma zehranın dediklerini dene birde..
gezin dolaşın sevgililik günlerinizde yaptıklarınız yapmaya çalışın...
ben görücü usulü evlendim ama allahıma şükürler olsun çok iyi bir eşim ve evliliğim var :nazar:
vallahi dürüst olmak gerekirse benim gibi birine, ben olsam dayanamazdım kaydirigubbakcemile3
ilk sene vajinismus dan dolayı ilişki yoktu, oyüzden de güven yoktu bende ve aşırı derecede kıskançtım, adamı remen boğuyordum kıskançlığımla :mymeka:
hatta neler yaptım ve dedim anlatamam(başkası olsa kesin kapı önüne koyardı beni kaydirigubbakcemile ) boşanmak bile istedim bırakmadı :nazar:

sonra bende bu problemi yendim ama onun desteği olmasaydı zordu, yani eşinizin desteği çok önemli..
rahat olursanız anca olur bu iş...
öyle aşağılamayla olcak iş değil...
zehra'nın dediklerini den bence çözüm o olabilir...
birde eşin neden böyle değişti onu ara...
allah yardımzon olsun canım :Saruboceq:
sabret bence düzelir gibi geldi ,inşallah a.s.

Cnm gezin dolaşın diyosundaaaa biz kim gezmek kim maşallah bilgisyaraın başından kalkmıyoki gezelim.dur bi de onu deneyim zehra..of off demekki hep buymuş da gerçek yüzünü evlenince gösterdi senağlama bu kabus ne zaman bitecek die bekliyorum

şu anda penis değil serce parmagi alman önemli zaten bosver penisi düşünmeyiopuyorumnanaktan

canım ben parmak falan yapamıyacağım sanırım onun için penisle dene yapmak istiyorum.öğrenmek istememin sebebi bu.çok zor geliyor parmak düşününce bile kötü oluyorum öncelkle beynimi hazırlamam gerekiyor herhalde

dilek ben egzersize falan başlayamadım daha üzerine düşemedim bu hastalığımın sürekli kaçıyorum. bi bahanem her zamna var. kendimi kandırıyorum. mumla nasıl olacak sen mi söylemiştim hatırlamıyorum ama pasta mumları var ya küçük onlarla başla diye. şimdi tamam pasta mumyla başlıcam mumu tek başına mı sokucam yani o vajinaya zarar verirmi yoksa mumu eldivene falan mı geçirip yapıcam. bi tane pasta mumuyla olunca 2 tanesini birleştirip ya sonra üçünü demiştin sanırım.bu böyle devam edicek. mumu tek başına yapsak bişey olurmu. kulak temizleme çubuğu demişlerdi.parmakla değilde öncelikle bu incecik şeylerle deneyip sonradan parmağa geçmek istiyorum.

g_y kulak temizleme çubuğu sert ama napican onu zaten pasta mumundan pek bi farkı yok sen git eczaneden ameliyat eldiveni, emla ve gleitgelen jel al. tabi hepsini ayni eczaneden alma kaydirigubbakcemile3 bu hafta sadece vajinaya bak dokunmaya çaliş önce bi vajinayta aliş da egzrsize haftaya başlarsin. ama ilk önce budediklerimi almayi unutma

canım ben parmak falan yapamıyacağım sanırım onun için penisle dene yapmak istiyorum.öğrenmek istememin sebebi bu.çok zor geliyor parmak düşününce bile kötü oluyorum öncelkle beynimi hazırlamam gerekiyor herhalde

o zaman parmak yerine pasta mumuyla başla bence. ilk önce oraya birşeyi alabiliceğini beynin alsin. zaten penisi alabiliceğini 2 senede beynine sokamamişsin ki yoksa sorduklarinin cevabini sen de biliyosun yani. hazır orada bir deik olduğunu görmüşken ertelemeden başla bence egzersize

teşekkürler ece1 cesaretlenirsem alıcam o dediklerini eczaneden. evet haklısın 2 senedir beynime sokamamışım ama napıyım zor günler geçirdim ve bu kadar üzerine düşmedim. inşallah yenerim inşallah maşallah bakalım nereye kadar gidecek

Back