- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.361
ggolge daha misafirleriniz gitmedimi senden haberler bekliyorum. ilkni yaptın ikincisinde sorun yaşadınmı ne durumdasın.inşallah sorun yoktur. cuma yapıcam demiştin misafirler planı bozdu.
vaj ile barışık değilim bakmaya bile tahamülüm yoktu. geçen gün sadece bakabildim oranın kapalı olduğunu sanıyordum.ama kapalı olmadığını farkettim .çok çok küçük bir açıklık gördüm.ama sonra ne yapıcamı bilemiyorum.daha tam vajinaya alışmış deilim. bacağmı rahat açamıyorum.lütfen yardım
.acı gerçekten korktuğumuz gibi değil.eminim o işi başarmaya çalışıyomuş gibi olmasak yani eşimle sevişiyomuş gibi düşünsem belki hissetmiycem bile...
pardon yanlış yazmışım iki parmak OLMUYOR.sığmıyor
iki kez denedim iki parmağı,ikisinde de olmadı.bebe yağı kullanıyorum
sekersibel teşekkür ederim ilgin için.yanıtlamaya çalıştım ama mesaj sayısı yüzünden olmadı.aşabileceğim bir şey mi sence,yoksa biyolojik bir sorun mu?
eece
önce serçe parmakla yaptım,ama uzun tutmadım.o olduktan sonra işaret parmağa geçtim.ilk boğuma kadar o da..acelecilik de var tabi hemen iki parmak denemeye kalktım ama sığmadığını görünce moralim çok bozuldu.küs şeklinde yapmaya çalıştım zaten.dediklerini deneyeceğim.söylediğin sırayla yapacağım.teşekkürler
slm kızlaryazdıklarınızı okuyodum yenen olmamış sanırım üzüldüm birkaç gündür giremedim nete moralim çok bozuk detleşeyim dedim limse yok ama ben yinede yazıyorum çünkü buraya yazıp yazılanlarıda okumak iyi geliyor bana çünkü dertleşebileceğim kimse yok burdA eşim trafik kazası geçirdi çok şükür önemli bişey yok kendinde ama karşıdakiler hastahanede haber bekliyoruz dua edin kötü bişey olmasın hayatta insanın canından ve sağlığından daha önemli hiçbişey yok inanın buna albenim ve karlarperisi yazdıklarınızı okudum ve size ayrıca üzüldüm canlarım hayat biranlık allah korusun yarın ne yaşayacağımızıbilmiyoruz hiçbirimiz albenim eğer gerçekten mutlı değilsen etrafındakileri üzmememek adına bişeyleri idare etme mutluluk apayrı bişey bu iş hayatta hep bişeyleri idare etmekle geçmez hayatı kendine zehir etme çünkü hayat bu kadar uzun değil cnm benim kafanızı şişirmek istemem ama ne olur dua edin bişey olmasınsenağlama
:çok üzgünüm:çok tşk edrim kızlar inş dualarımız kabul olur ne kadar zormuş uyku tutmuyor sabah olsada hstyi arasamda hayırlı haberler alsam inş
imdattttttttttttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?