- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.341
bu hastalık rezillik resmen yaff..eşim diyoki ya bizden sonra evlenenler örneğin geçen hafta evlenneler dahi şekilden şekile denerlerdir diyo...bence herkeste bu sorun..kuzenim evlendi 1 ay giremedi sonra batıl olan bir inançla birşey denemiş hemen oldu iyiki denemişim dedi...başka çarem yoktu denedim aklımda kalmadı dedi..ne bilim ben yaa
selam canlarım 2 gündür neten giremiyordum okumadığım sayfaları okudum.yeni başaran arkadaşlar yok sanırım.benim durumumda bi gelişme yok. benim yapacağıma inanan arkadaşlardan özür diliyorum. ben çok cesaretsiz birisiyim. sadece geçen gün vaj.. naıyım istedim. oarnın kapalı olmadığını gördüm. tek gelişme bu bende.devamıda gelse keşke ama çoook zoooooor bu benim için
doğru diyosun zehracım ama insan bu durumda olunca ne duysa denemek istiyor.sıkıntı yaptım kendime şimdi yine.sadce kafamda düşünüyorum biçok şeyi icraata geçemiyorum. neden bu kadar isteksizim acaba yapamayacağımdan korktuğum için olabilirmi ee ben ne yapıcam
vaj..kapalı olmadığını gördüm ancak çok çok küçük olarak gördüm o açıklığı.pe..s ucu naıl girecek oraya acaba. ucu girince gerisi oluyormuş zaten ama o kadar kalın şey nasıl olacak zorlıcakmışyım çok tecrübesizim snaıırm ben
vaj..kapalı olmadığını gördüm ancak çok çok küçük olarak gördüm o açıklığı.pe..s ucu naıl girecek oraya acaba. ucu girince gerisi oluyormuş zaten ama o kadar kalın şey nasıl olacak zorlıcakmışyım çok tecrübesizim snaıırm ben
aman canım birde derlerki görücü usulü kötü, flört evlilikleri iyi gider...
okuyunca üzüldüm ama 1. ci snesinde olur derler...
takma zehranın dediklerini dene birde..
gezin dolaşın sevgililik günlerinizde yaptıklarınız yapmaya çalışın...
ben görücü usulü evlendim ama allahıma şükürler olsun çok iyi bir eşim ve evliliğim var
vallahi dürüst olmak gerekirse benim gibi birine, ben olsam dayanamazdım kaydirigubbakcemile3
ilk sene vajinismus dan dolayı ilişki yoktu, oyüzden de güven yoktu bende ve aşırı derecede kıskançtım, adamı remen boğuyordum kıskançlığımla :mymeka:
hatta neler yaptım ve dedim anlatamam(başkası olsa kesin kapı önüne koyardı beni kaydirigubbakcemile ) boşanmak bile istedim bırakmadı
sonra bende bu problemi yendim ama onun desteği olmasaydı zordu, yani eşinizin desteği çok önemli..
rahat olursanız anca olur bu iş...
öyle aşağılamayla olcak iş değil...
zehra'nın dediklerini den bence çözüm o olabilir...
birde eşin neden böyle değişti onu ara...
allah yardımzon olsun canım :Saruboceq:
sabret bence düzelir gibi geldi ,inşallah a.s.
şu anda penis değil serce parmagi alman önemli zaten bosver penisi düşünmeyiopuyorumnanaktan
dilek ben egzersize falan başlayamadım daha üzerine düşemedim bu hastalığımın sürekli kaçıyorum. bi bahanem her zamna var. kendimi kandırıyorum. mumla nasıl olacak sen mi söylemiştim hatırlamıyorum ama pasta mumları var ya küçük onlarla başla diye. şimdi tamam pasta mumyla başlıcam mumu tek başına mı sokucam yani o vajinaya zarar verirmi yoksa mumu eldivene falan mı geçirip yapıcam. bi tane pasta mumuyla olunca 2 tanesini birleştirip ya sonra üçünü demiştin sanırım.bu böyle devam edicek. mumu tek başına yapsak bişey olurmu. kulak temizleme çubuğu demişlerdi.parmakla değilde öncelikle bu incecik şeylerle deneyip sonradan parmağa geçmek istiyorum.
canım ben parmak falan yapamıyacağım sanırım onun için penisle dene yapmak istiyorum.öğrenmek istememin sebebi bu.çok zor geliyor parmak düşününce bile kötü oluyorum öncelkle beynimi hazırlamam gerekiyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?