Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

adet olacağın içindir banada aynısı oluyor her ay

ya arkadaşlar lokal etkili vajinal fitil diye bişi duydunuz mu
yani bu normal fitil mi yoksa lokal anestezik bişi imi

ben yanlış okudum sanırsam normal fitilden bahsediyor

Son düzenleme:

günaydın kızlar.çok mutsuzum.sabah sabah eşimle tartıştım.çalıştığım için hafta yorgunluktan uyuyakalıyorum tabi eşimde.hafta sonunu iple çekiyorum.tabi eşimin yüzüne hasret oldum.bir pazarım tatil.geçen hafta cumartesi bir yere gitmek istemiyorum.ilişkiye girmeye alışmam lazım ve seni özlüyorum gece yarısına kadarda oturabiliriz dedim.yok ben öle dememişim.hafta sonu annesi gile gidecekmişiz.kardeşleri cumartesileri orada oluyorlarmış.hep cumartesi ilişkiye girsek ne olacakmış bişeyi beceremiomuşum.yazarken bile aglıyorum.çok sinirlerim bozuldu.kapıyı çarptım çıktım.ne yapmalıyım kızlar?beni sevmediğini düşünüyorum.mafoldumben

ya birde biz kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz ya ben bunu pek kullanamıyorum çok dışarı dağılıyor içeri pek süremi,yorum....vajina kayganlaştırıcı fitil varmı

yok canım nereden çıkardın öyle deme...ara sıra benimde eşime gelirler.))bazen bişiler der,kızar ama sonra unutulur..yani ben uzatmam o da..boşver sıkıntıdandır

karlar perisi öyle düşünme cnm üzülme haftanın stresi vardır üzernde blki bşeylere morali bozuktur,fazlada üzerine gtme erkekler işte alıngan oluyrlar,sende strestesin patlamışınız işte ooo bzdede çok olur pişman olmuştur o merak etme moralini bozma cnm

Kadın Doğum Doktoru canım.. Utandığımdan değil burası herkese açık internet ortamı olduğu için çok açık yazmıyorum. naniknanik

mrb seker sibel bilgilerin için tşk ederim canım ben dediklerinin hepsini denedim yani bildiğim şeyler ama korktuğum için o dediğinde olmuyo yani başta herşey yolunda ama iş o ana gelince ben başka bir atmosfere giriyorum.msn ye seni ekledim ileti gönderdim ama geldimiki

zannetmem pişman olacagını adam beni değil anasını kardeşini tercih edio cumartesi günleri ya varmı böle bişi?yataktada ii değilim zaten ne yapsın beni?mafoldumben

ya bilmiyorum kızlar egzersizleri yapabiliyorum ama tam daha ilişkiye hazır değilim biraz daha egzersizlere devam ediyim diyorum.lütfen biraz destek olun

zannetmem pişman olacagını adam beni değil anasını kardeşini tercih edio cumartesi günleri ya varmı böle bişi?yataktada ii değilim zaten ne yapsın beni?mafoldumben
canım benım kıyamam uzulme sakın ol...
bak oda streste yksa ıstermı senın kalbını kırmak senı sevmese der ben ıstemıyorum bır an sınırlenmıstır bence sımdı dusununce pısmandır aglama ..
valla yemın edıyorum bazen benıme sımde aynı oluyodu tanıymıyodum bana hep destek olan adam ıcıne seytan gırmıs gıbı degısırdı ınsn kendını eksık hıssedıyor bende cokkk aglardım..annesıne gıtme olayı bence basarısılıkla karsılasmaktan korkuyor benım esımdede aynı sorunlar vardı hadı gezmeye gıselım falan derdı zamnla gecıcek sımdı dahada hırslan olucak kendını yıpratma uzme ...egzersızlerı hızlandır hersey bıtıcek bırazd daha sabır canım benım:Saruboceq:

ya bilmiyorum kızlar egzersizleri yapabiliyorum ama tam daha ilişkiye hazır değilim biraz daha egzersizlere devam ediyim diyorum.lütfen biraz destek olun
sımıd tek ıhtıyacın olan cesaret sonrası gelıcek pen... denemesınde gozlerını kapat sankı egzersız yapar gıbı dusun uzerıne sen otur elınlede tut :kedi:sakın ol egzersız yaptıgını hayal et olucak az kaldı hadı canım

istemiyorum yerine git kelimesini kullandı ama.ne yapmalıyım?

günaydın kızlar,ya ben 2parmak yapabiliyorum sonuna kadar ama p..... olmuyor.p.... başı girmiyor yaaa nasıl olcak anlamıyorum kayganlaştırıcı falan kullanıyorum.
bak cok sakın olmaya calsı aynı egzersız gııb dusun pen.... dusunme gozlerını kapat derın derın nefes al ver hafıf ıkın yavas ca ılerlet zaten goruceksın tam ıslaklıkta olunca kendılıgınden gıırcek anlamıycaksın sadece kasma kendını

istemiyorum yerine git kelimesini kullandı ama.ne yapmalıyım?
kesınlıkle stresten gıtme uzerıne canınıda sıkma bır sey yk gergındır emınım yoksa sendne bıkmadı ama sımıd ssenın yapacagın dahada hırslanacaksın ALLAH IN IZnıyle en kısa zamanda gecıcek ...esın senı cok sevıyor ve aksma bak gelınce eve nasıl farklı olucak gıtme ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…