- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.261
bu arada ne kadr çok konuşmuşum sabah sabah :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şekersibel sana bişey sorucm cnm,adetime 9gün var su 2gndr gögüslerimin agrısından ölüyrum,sürekli uyumak istyrum,halsizlik,bel agrısı,bazen bacagıma agrı gryr.akıntım cogaldı enfeksiyon hapı aldıgımda kurmustu şimdi çogaldı.adetme ykn bende bel agrısı ble nadiren olurdu,akıntı yne olurdu ama gögüslerm hiç böyle agrımazdı.egilsem kökünden söküyrlarmış gbi oluyr agzımdada acımsı bi tat var sence normalmi?yardımcı olursan sevinirm
günaydın kızlar,ya ben 2parmak yapabiliyorum sonuna kadar ama p..... olmuyor.p.... başı girmiyor yaaa nasıl olcak anlamıyorum kayganlaştırıcı falan kullanıyorum.[/QUO gnydın ya çokmu kasıyon acaba yada hala p....se hazır dglsn cnm bnce bnde 2parmak yapmıstım sonra 3parmak brden bir bogumunu yaptım,kalın mumla son asmayıda yapmasaydım basaramazdım herhalde kalınve uzun mum p...s seklinde ya hem o tabuyu kaldrdım hemde gözlerimle grdiğini görünce beynimde p....s gremez olayını silmişti.dısarıdan bir cismn grdgni görünce inanıyorumki başarabilirsin cnm kolay gelsin
günaydın kızlar.çok mutsuzum.sabah sabah eşimle tartıştım.çalıştığım için hafta yorgunluktan uyuyakalıyorum tabi eşimde.hafta sonunu iple çekiyorum.tabi eşimin yüzüne hasret oldum.bir pazarım tatil.geçen hafta cumartesi bir yere gitmek istemiyorum.ilişkiye girmeye alışmam lazım ve seni özlüyorum gece yarısına kadarda oturabiliriz dedim.yok ben öle dememişim.hafta sonu annesi gile gidecekmişiz.kardeşleri cumartesileri orada oluyorlarmış.hep cumartesi ilişkiye girsek ne olacakmış bişeyi beceremiomuşum.yazarken bile aglıyorum.çok sinirlerim bozuldu.kapıyı çarptım çıktım.ne yapmalıyım kızlar?beni sevmediğini düşünüyorum.mafoldumben
adet olacağın içindir banada aynısı oluyor her ay
Kadın Doğum Doktoru canım.. Utandığımdan değil burası herkese açık internet ortamı olduğu için çok açık yazmıyorum. naniknanik
karlar perisi öyle düşünme cnm üzülme haftanın stresi vardır üzernde blki bşeylere morali bozuktur,fazlada üzerine gtme erkekler işte alıngan oluyrlar,sende strestesin patlamışınız işte ooo bzdede çok olur pişman olmuştur o merak etme moralini bozma cnm
canım zar yırtılması diye düşünme. zaten hep böyle yırtılcak patlicak gibi tanımlar yüzünden korkup bu hale geldik. zar çok ince bi mukoza parçası ve zaten delik. girerken eğer kendini kasmazsan hiç acı olmuyo ama kasarsan biraz acır tabii hafif yanma tarzında.
canım benım kıyamam uzulme sakın ol...zannetmem pişman olacagını adam beni değil anasını kardeşini tercih edio cumartesi günleri ya varmı böle bişi?yataktada ii değilim zaten ne yapsın beni?mafoldumben
sımıd tek ıhtıyacın olan cesaret sonrası gelıcek pen... denemesınde gozlerını kapat sankı egzersız yapar gıbı dusun uzerıne sen otur elınlede tut :kedi:sakın ol egzersız yaptıgını hayal et olucak az kaldı hadı canımya bilmiyorum kızlar egzersizleri yapabiliyorum ama tam daha ilişkiye hazır değilim biraz daha egzersizlere devam ediyim diyorum.lütfen biraz destek olun
canım benım kıyamam uzulme sakın ol...
Bak oda streste yksa ıstermı senın kalbını kırmak senı sevmese der ben ıstemıyorum bır an sınırlenmıstır bence sımdı dusununce pısmandır aglama ..
Valla yemın edıyorum bazen benıme sımde aynı oluyodu tanıymıyodum bana hep destek olan adam ıcıne seytan gırmıs gıbı degısırdı ınsn kendını eksık hıssedıyor bende cokkk aglardım..annesıne gıtme olayı bence basarısılıkla karsılasmaktan korkuyor benım esımdede aynı sorunlar vardı hadı gezmeye gıselım falan derdı zamnla gecıcek sımdı dahada hırslan olucak kendını yıpratma uzme ...egzersızlerı hızlandır hersey bıtıcek bırazd daha sabır canım benım:saruboceq:
bak cok sakın olmaya calsı aynı egzersız gııb dusun pen.... dusunme gozlerını kapat derın derın nefes al ver hafıf ıkın yavas ca ılerlet zaten goruceksın tam ıslaklıkta olunca kendılıgınden gıırcek anlamıycaksın sadece kasma kendınıgünaydın kızlar,ya ben 2parmak yapabiliyorum sonuna kadar ama p..... olmuyor.p.... başı girmiyor yaaa nasıl olcak anlamıyorum kayganlaştırıcı falan kullanıyorum.
kesınlıkle stresten gıtme uzerıne canınıda sıkma bır sey yk gergındır emınım yoksa sendne bıkmadı ama sımıd ssenın yapacagın dahada hırslanacaksın ALLAH IN IZnıyle en kısa zamanda gecıcek ...esın senı cok sevıyor ve aksma bak gelınce eve nasıl farklı olucak gıtme ustuneistemiyorum yerine git kelimesini kullandı ama.ne yapmalıyım?