- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.241
hoşgeldn cnm aramıza ,nişanlıyken herkes çiplak görmştr merak etme alışmışlardırkaydirigubbakcemile3bnmde aynı hele kız çocuklarına dayanamıyrum bayılıyrum ya allahım inş. nasip eder
yaa p..s te 2 parmak gibi içeri girivercekmi,çok büyük görünüyo ya ne biliyim çok farklı bi hismi 2 parmaktan yardım edin nooolur
merhblr ben yeni üye oldum ve bu problemle karşı karşıyaym.2 aylk evlym ilşki kısmen gerçklşti yani kızlk zarı yırtldı hmn hemn yarıya kadar alablyrm ama ondn sonra snki öleckmşm gbi acyr dha çok alamyrm neden acaba ne yapablrm ne kullanablrm emla naslıdr acil cvb ltfn
canim emla+kayganlaştırıcı jel ve o takıldığınız noktada 30 saniye kadar dur nefes al ver ve poponu bacaklarını kontrol et kasılma varsa gevşemeye çaliş daha sonra da ıkın. bu üçünü uygularsan bence başarılı olursun.
gunaydınnnn kızlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan hafta sonuna geldık yarın tatıllllldelikafadulden
herkes görmemiştir emin ol zehra.biz görmedik mesela !
ben ilişkiye giremedim daha,bilmiyorum nasıl bir his ama şöyle düşün: o bölge çok esnek ve oradan kocaman bir bebek çıkıyor.demek ki penis de rahatça girebiliyor.beynine kabul ettir bu düşünceyi.Allah yardımcın olsun.
yaa p..s te 2 parmak gibi içeri girivercekmi,çok büyük görünüyo ya ne biliyim çok farklı bi hismi 2 parmaktan yardım edin nooolur
Bende aranıza yeni katıldım dostlar.. Benim ilk aylarda oluyordu problem geçen yıl. Sizlere yardımcı olayım dedim 2 ayda yendim bu derdi... Allah başka dert vermesn :1hug:
Benden guzel haberler devam etmekte
3. denemeyide yaptik tabiki emlayla ama emlayi cok azalttim sadece girise azicik surdum,
biz deneyesiye bayada etkisi gecmisti kremin ama bana cesaret veriyor emla
azicik emla, dogru nefes alis veris, ve gerisi kendiliginden geliyor.
Kadın Doğum Doktoru canım.. Utandığımdan değil burası herkese açık internet ortamı olduğu için çok açık yazmıyorum. naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?