Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İŞALLAH CANIM .şu anne baba düşkünlüğünü bırakabilirse herşey daha güzel olacak buna eminim.

İŞALLAH CANIM .şu anne baba düşkünlüğünü bırakabilirse herşey daha güzel olacak buna eminim.
her sey duzene gırınce o alıskanlıgıda gıdıcek senle basbasa kalmak ıcın can atıcakzemuszemusgor bak sen dıyceksın hadı gezelım bıraz falan dıy dedım sana az kaldı egzersızlerı hızlandır pen... hepsı olmasa bıle yarııs olması ck ıyı oluyor bızım 1 hafta falan yarıya kadar oldu ama olsun oldu ya sonuucnda send ehepsı zamnala olur yarııs olusunda

mrb şekersibel özeldn yazamyrm henüz.bnm durumum sanrm pek de umutsuz değl yani 2 aylk evlym ilk gece olması gerekn oldu tam anlamyla ilşki gerçeklşemyr.bakyrm paarmakla başlayan arkadaşlar var bunu okynca braz dha ii hssdyrm kndi açmdan çnkü bn p..si nerdyse yarya kadar alyrm ama ondan sonra acıdan ölckmşm gbi olyrm çokmu kasyrm blmyrm ama sanki patlayacakmş gbi olyrm devam edemyrm.okudğm kadaryla emla önerenler var acı içn sizce durumum nasıl olurmu emla ile brde nasıl kullanılyor

canım bend evajıyı yenı yenenlerdenım durumun nerdeyse sen gııb yarıya kadar ıyı ama yarıdan sonra muthıs bır basınc ve acı gıtmıyor ılerıye ...ben parmagıma kucuk bır parca emla nohut kadar alıp parmagımda ılerıye ne kadra gıdersem oraya suuryorum hafıfı yanar korkma 2 dakka bıle surmuyo gecer sonra uyuuskluug hıssedersın ve o takılan bolume gelınce derın nefes al ver ve hafıfı ıkın hop hepsı olucak ve can acısı yk sadece basıncı hıhısedıyosun ama o kadrada olucak ıyıce alısana kadar demı

canım ne güzel büyük kısmını yenmişsin. kendini kastığın için acıyordur. emlayı bende kullandım. güzel bi krem bence ama çok alışmamak lazım. biraz kullanıp bırakmak kaydı ile tavsiye ederim. çok ufak fındık büyüklüğünde emlayı al vajinanın içine sür. yanma yapar korkma 2-3dk içinde geçer sonra uyuşur. rahat yaparsın

Bu söylediklerin gebelik belirtileri canım :ecrin_bebek: Bulantı ve kusma, göğüslerde duyarlılık, karıncalanma, ağızda acımsı tat, yorgunluk, halsizlik, uyku hali, vajinal akıntıda artış, zamanla hormonal değişikliklere bağlı olarak aşırı duygusallaşma... Senin söylediklerine göre gebesin.. Hadi inşallah bebiş geliyo, ama test sonucunu bekle emin olmak için

Rica ederim, elbette yardımcı olmak isterim her zaman. Yalnız iletin gelmedi canım..

insallah gebesindir canim ... cunku bunlar tam gebelik belirtisi .. ama fazla umutlanma test yapasiya kadar cunku hayal kirikligina ugramak kadar kotu bir sey yok ..
bende tam bayramin birinci gunu adet olmam lazim icimden hep dua ediyorum insallah bu hafta kalmisimdirda aileye cok buyuk bi surpriz yapariz
bende bes sene sonunda yendim vajiyi ve artik bebege sira geldi
calismalara basliycam insallah allahim hepimize hayirli evlatlar versin ...

zannetmem pişman olacagını adam beni değil anasını kardeşini tercih edio cumartesi günleri ya varmı böle bişi?yataktada ii değilim zaten ne yapsın beni?mafoldumben

aynilarini yasadim canim hatta daha beterlerini
inan erkeklerin psikolojiside bozuluyor bu vaji illetinden
onlarda stresden uzaklasmak istiyorlar biraz onuda anlamaya calis
sakin beni sevmiyor diye dusunme inan onlar bizi herseyden cok seviyorlar.. sevmeseler yanimizda olmazlardi ..

ya bilmiyorum kızlar egzersizleri yapabiliyorum ama tam daha ilişkiye hazır değilim biraz daha egzersizlere devam ediyim diyorum.lütfen biraz destek olun

bende tum egzersizleri cok rahat bi sekilde yapabiliyordum
hatta 3 parmagi istedigim kadar kasmadan gerilmeden korkmadan icime alabiliyordum
ama p....e gelince kilitlenip kaliyordum asiri korkuyordum ve denemelerimiz hep husranla sonuclaniyordu esim bile bikmisti
kimi arkadas emlaya karsi olsada ben emlayi tavsiye ediyorum eger o olmasaydi hic bir zaman p...s denemesine gecemiycektim
emlayla 3 kez denedik ucuncude cok az koydum hatta biz deneyesiyede etkiside gecmisti emlanin
artik emlasiz deniycem
yani 3 seferden kimseye bi zarar gelmez .. emla bana p...n.sin oraya girebilecegini kanitladi cunku giremez korkusunu kafamdan ne yaparsam yapiyim atamiyordum

erteleyipte vakit kaybetmeyinn kizlar .. guzel haberlerinizi bekliyoruz ... kolay gelsin ...

istemiyorum yerine git kelimesini kullandı ama.ne yapmalıyım?

kelimelere çok takılma cnm kndine güven,sanki kndne gvnmiyrmusun gbi geldi bana,sinirli anında söylenen hiç bir söz gercekte söylemek istediği söz degildr.kndine güven cnm ama vaji öyle bi illet ki alınganda oluyrsun güvenin kayboluyr yenmeye bak en kısa zamnda.inş. aranız düzelr.erkekler çocuk gbidr bunu unutma

inş.cnm ya adetimi beklyrum:Saruboceq:

elif-sena .aynen cnm fazla umutlanmıyrum ama yinede Allah sesimi duyuyr . emanetini karnıma yerleştrmştr.bn bayramdn 4gn önce olcm bklım.bebiş konusunda öncülük yapalım aynı anda kalırız inş.k.k bebekleri olurlar

Arkadaşlar vajiyi yencem yencem diye çok da çabalamayın ben yendim de noldu...belki arkadaşlar bana çok kızacaksınız ama bu erkeklerin en iyisinin canı cehenneme...Binbir vaat ile severek evlendim daha evliliğimin
3.ayı ama kabus 10. günde bi oturdu hala devam edio.bizde vaji maji problem değil adam arıza beni hiç anlamıyo her söylediğim batıyo beni resmen düşman gibi görüyo allahtan korkmasam hemen boşanmak istiyorum, ailemin yüzünü yere getirmek istemiyorum daha 3.aydan katlanmaya çalışıyorum ama ne zamana kadar katlanacam bilmiyorum.benimle hiç konuşmuyo,devamlı bilgisyara oyunu oynuyo tüm dünyayla iletişimini kesmiş gibi psikopat ruhlu...azcık oyundan kaldırsam o günümüz tartışmayla sonuçlanıyo ne zamana kadar dayanırım bilmiyorum allahımdan tek duam allah ona biraz vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…