- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.281
kesınlıkle stresten gıtme uzerıne canınıda sıkma bır sey yk gergındır emınım yoksa sendne bıkmadı ama sımıd ssenın yapacagın dahada hırslanacaksın ALLAH IN IZnıyle en kısa zamanda gecıcek ...esın senı cok sevıyor ve aksma bak gelınce eve nasıl farklı olucak gıtme ustune
her sey duzene gırınce o alıskanlıgıda gıdıcek senle basbasa kalmak ıcın can atıcakzemuszemusgor bak sen dıyceksın hadı gezelım bıraz falan dıy dedım sana az kaldı egzersızlerı hızlandır pen... hepsı olmasa bıle yarııs olması ck ıyı oluyor bızım 1 hafta falan yarıya kadar oldu ama olsun oldu ya sonuucnda send ehepsı zamnala olur yarııs olusundaİŞALLAH CANIM .şu anne baba düşkünlüğünü bırakabilirse herşey daha güzel olacak buna eminim.
canım bend evajıyı yenı yenenlerdenım durumun nerdeyse sen gııb yarıya kadar ıyı ama yarıdan sonra muthıs bır basınc ve acı gıtmıyor ılerıye ...ben parmagıma kucuk bır parca emla nohut kadar alıp parmagımda ılerıye ne kadra gıdersem oraya suuryorum hafıfı yanar korkma 2 dakka bıle surmuyo gecer sonra uyuuskluug hıssedersın ve o takılan bolume gelınce derın nefes al ver ve hafıfı ıkın hop hepsı olucak ve can acısı yk sadece basıncı hıhısedıyosun ama o kadrada olucak ıyıce alısana kadar demımrb şekersibel özeldn yazamyrm henüz.bnm durumum sanrm pek de umutsuz değl yani 2 aylk evlym ilk gece olması gerekn oldu tam anlamyla ilşki gerçeklşemyr.bakyrm paarmakla başlayan arkadaşlar var bunu okynca braz dha ii hssdyrm kndi açmdan çnkü bn p..si nerdyse yarya kadar alyrm ama ondan sonra acıdan ölckmşm gbi olyrm çokmu kasyrm blmyrm ama sanki patlayacakmş gbi olyrm devam edemyrm.okudğm kadaryla emla önerenler var acı içn sizce durumum nasıl olurmu emla ile brde nasıl kullanılyor
merhblr ben yeni üye oldum ve bu problemle karşı karşıyaym.2 aylk evlym ilşki kısmen gerçklşti yani kızlk zarı yırtldı hmn hemn yarıya kadar alablyrm ama ondn sonra snki öleckmşm gbi acyr dha çok alamyrm neden acaba ne yapablrm ne kullanablrm emla naslıdr acil cvb ltfn
şekersibel sana bişey sorucm cnm,adetime 9gün var su 2gndr gögüslerimin agrısından ölüyrum,sürekli uyumak istyrum,halsizlik,bel agrısı,bazen bacagıma agrı gryr.akıntım cogaldı enfeksiyon hapı aldıgımda kurmustu şimdi çogaldı.adetme ykn bende bel agrısı ble nadiren olurdu,akıntı yne olurdu ama gögüslerm hiç böyle agrımazdı.egilsem kökünden söküyrlarmış gbi oluyr agzımdada acımsı bi tat var sence normalmi?yardımcı olursan sevinirm
mrb seker sibel bilgilerin için tşk ederim canım ben dediklerinin hepsini denedim yani bildiğim şeyler ama korktuğum için o dediğinde olmuyo yani başta herşey yolunda ama iş o ana gelince ben başka bir atmosfere giriyorum.msn ye seni ekledim ileti gönderdim ama geldimiki
şekersibel sana bişey sorucm cnm,adetime 9gün var su 2gndr gögüslerimin agrısından ölüyrum,sürekli uyumak istyrum,halsizlik,bel agrısı,bazen bacagıma agrı gryr.akıntım cogaldı enfeksiyon hapı aldıgımda kurmustu şimdi çogaldı.adetme ykn bende bel agrısı ble nadiren olurdu,akıntı yne olurdu ama gögüslerm hiç böyle agrımazdı.egilsem kökünden söküyrlarmış gbi oluyr agzımdada acımsı bi tat var sence normalmi?yardımcı olursan sevinirm
zannetmem pişman olacagını adam beni değil anasını kardeşini tercih edio cumartesi günleri ya varmı böle bişi?yataktada ii değilim zaten ne yapsın beni?mafoldumben
ya bilmiyorum kızlar egzersizleri yapabiliyorum ama tam daha ilişkiye hazır değilim biraz daha egzersizlere devam ediyim diyorum.lütfen biraz destek olun
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben moralim bozuk o isteyene kadar deneme falan yapmıcam yapmıcam işte.
ya bilmiyorum kızlar egzersizleri yapabiliyorum ama tam daha ilişkiye hazır değilim biraz daha egzersizlere devam ediyim diyorum.lütfen biraz destek olun
istemiyorum yerine git kelimesini kullandı ama.ne yapmalıyım?
iiyi akşamlar arkadaşlar yarın evleniyorum bir süre yazmıyacağım bana dua edin :)
deneme yapacak bütün arkadaşlara başarılar
Bu söylediklerin gebelik belirtileri canım :ecrin_bebek: Bulantı ve kusma, göğüslerde duyarlılık, karıncalanma, ağızda acımsı tat, yorgunluk, halsizlik, uyku hali, vajinal akıntıda artış, zamanla hormonal değişikliklere bağlı olarak aşırı duygusallaşma... Senin söylediklerine göre gebesin.. Hadi inşallah bebiş geliyo, ama test sonucunu bekle emin olmak için
zehracım hadi hayırlısı.teyze olucaz.işallah.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?