• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaar adetim bitti,temizlendim paklandım.eşim bugün nöbetçi,yarın egzersizlere devamkaydirigubbakcemile4inşallah bu aradan sonra tedirgin olmam yaa,ara verdikten sonra bi mızmızlanıyom ben ilk egzersizde bi korkuyom yaa.arkadaşlarıııııııım 2 parmak neredeyse sonundaym:1rolleyes:mutlu sona az kaldı nasipse.eşim p.tesi 5 günlük izin alcak verirlerse yarında c.tesi pazar nasılsa,yani 1 hafta gece gündüz beraberiz.bu konuya odaklanıcaz dua edin nooluuuur kızlar başarırım inşallah:Saruboceq:

yaa p..s te 2 parmak gibi içeri girivercekmi,çok büyük görünüyo ya ne biliyim çok farklı bi hismi 2 parmaktan yardım edin nooolur

ben ilişkiye giremedim daha,bilmiyorum nasıl bir his ama şöyle düşün: o bölge çok esnek ve oradan kocaman bir bebek çıkıyor.demek ki penis de rahatça girebiliyor.beynine kabul ettir bu düşünceyi.Allah yardımcın olsun.

merhblr ben yeni üye oldum ve bu problemle karşı karşıyaym.2 aylk evlym ilşki kısmen gerçklşti yani kızlk zarı yırtldı hmn hemn yarıya kadar alablyrm ama ondn sonra snki öleckmşm gbi acyr dha çok alamyrm neden acaba ne yapablrm ne kullanablrm emla naslıdr acil cvb ltfn

canim emla+kayganlaştırıcı jel ve o takıldığınız noktada 30 saniye kadar dur nefes al ver ve poponu bacaklarını kontrol et kasılma varsa gevşemeye çaliş daha sonra da ıkın. bu üçünü uygularsan bence başarılı olursun.

canim emla+kayganlaştırıcı jel ve o takıldığınız noktada 30 saniye kadar dur nefes al ver ve poponu bacaklarını kontrol et kasılma varsa gevşemeye çaliş daha sonra da ıkın. bu üçünü uygularsan bence başarılı olursun.

Bende aranıza yeni katıldım dostlar.. Benim ilk aylarda oluyordu problem geçen yıl. Sizlere yardımcı olayım dedim 2 ayda yendim bu derdi... Allah başka dert vermesn :1hug:

Benden guzel haberler devam etmekte
3. denemeyide yaptik tabiki emlayla ama emlayi cok azalttim sadece girise azicik surdum,
biz deneyesiye bayada etkisi gecmisti kremin ama bana cesaret veriyor emla

azicik emla, dogru nefes alis veris, ve gerisi kendiliginden geliyor.

ben ilişkiye giremedim daha,bilmiyorum nasıl bir his ama şöyle düşün: o bölge çok esnek ve oradan kocaman bir bebek çıkıyor.demek ki penis de rahatça girebiliyor.beynine kabul ettir bu düşünceyi.Allah yardımcın olsun.

aynen öyle dşndgn gbi cnm esnek p....se bkyrsun ya bu grermi dyrsun ucu brz zor oluyr ama gerisi cok basit inş. sende o duyguları yasarsın,biz nişanlıyken bol sevişmiştik hiç korku falan yoktu taki dgnüme ykn ilk gecenn nasıl gececgni sorana kadrsenağlama2,5yıl harab oldu

yaa p..s te 2 parmak gibi içeri girivercekmi,çok büyük görünüyo ya ne biliyim çok farklı bi hismi 2 parmaktan yardım edin nooolur

2parmaktan büyük cnm p....s, 3parmak brdeni grdrdnmi tamamdır,sonucta vajina esniyor p....sle drek dene istersen ama bnce 3parmk brdene yada kalın bi muma alış öyle dene,allah yrdımcın olsun

Benden guzel haberler devam etmekte
3. denemeyide yaptik tabiki emlayla ama emlayi cok azalttim sadece girise azicik surdum,
biz deneyesiye bayada etkisi gecmisti kremin ama bana cesaret veriyor emla

azicik emla, dogru nefes alis veris, ve gerisi kendiliginden geliyor.

senin adına çok sevindim cnm,emlayı bırakırsın yakında pek bişey klmamış ztn

şekersibel sana bişey sorucm cnm,adetime 9gün var su 2gndr gögüslerimin agrısından ölüyrum,sürekli uyumak istyrum,halsizlik,bel agrısı,bazen bacagıma agrı gryr.akıntım cogaldı enfeksiyon hapı aldıgımda kurmustu şimdi çogaldı.adetme ykn bende bel agrısı ble nadiren olurdu,akıntı yne olurdu ama gögüslerm hiç böyle agrımazdı.egilsem kökünden söküyrlarmış gbi oluyr agzımdada acımsı bi tat var sence normalmi?yardımcı olursan sevinirm

allahım inş. bebiş vardır ya bayrama annemlere gdicm süpriz bi haber olur onlarada:Saruboceq: bana dua edin kızlar,çokta umut etmek istemyrum ama bebişte istemyr dglm yni hayırlısıysa olsun inş.

Back