• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımcım başarılar süpersin bence
ben işaret parmağımı sokabildikten sonra ilişikiye geçtim emla sürdüm ve o gece başarılı geçti istersen sende 1-2 defa daha dene sonra eşinle başarmaya çalış gör bak bunuda başarıcaksın :teytey:

masallah sen daha hızlıymısın kız:nazar:

canım ıhsallh ..neden olmasınkı olabılır korunmuyorsan :) hadı bakalım belkı ılk bebıs haberı sendne gelır:Saruboceq::Saruboceq:

yendgmden beri korunmuyrum 6snda yendm 22 snde adet oldum bu ay olckmıyım bakıcm.allah verirse olur neden olmasın bu ay olmazsa dgr ay olur pek takmıyrum olsun olsun dye,vakti ne zmn gelirse,ytrki çok özletmesn bzi yakın zmnda gelir inş karnıma:emir_bebek:

canım eger egzersızlere baslıycaksan ılk kez serce parmagına cok kucuk bır mıktr nohut buuyuklugunden bıraz daha kuuck bır parca al ..yanlıs ılk olarak orayaı bır krem yada kayganlastırıcı sur...sonra serce parmagını cok yavas bır bıcımde ıcerı sokabıldııgn kadar yap ve sur dısınada sur ..bıraz yanma oluyor korkma kısa suruyor gecıyor hemen bır kac dakıka bekle 2 dakka falan uyusucaktır sonra egzersııznı yap basaılar canım

herkese merhaba.cvp için tşkederim canım.ben 2parmak 3 boğuma kadar yapabiliom ama sanırım arkadaşlarında dediği gibi pen... denemesinde yukarıya doğru itiiğim için olmuyo.birde kuruluk olduğundan canım yanıo.ama inşallah burada sizlerle konuşarak ve başarılarınızı okuyarak bende başarılı olacağım.hepinizi çok öptüm.:enbuyukkk:

yendgmden beri korunmuyrum 6snda yendm 22 snde adet oldum bu ay olckmıyım bakıcm.allah verirse olur neden olmasın bu ay olmazsa dgr ay olur pek takmıyrum olsun olsun dye,vakti ne zmn gelirse,ytrki çok özletmesn bzi yakın zmnda gelir inş karnıma:emir_bebek:

canım çok sevindim senin adına.nekadar sürede yendin.ben 2 yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olmasını istiyorum.benimde yenmem lazım inşallah yenerim

canım çok sevindim senin adına.nekadar sürede yendin.ben 2 yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olmasını istiyorum.benimde yenmem lazım inşallah yenerim

cnm daha belli bşey yok hayırlısı olmamış duaya amin demekte istemyrum sadece göğüslermde agrı var okadr,sende bayag ilerlemişin inş. atlatırsın btr bu hastalık allah düşmanıma vermesin

herkese merhaba.ya arkadaşlar dün işaret parmağımı denedim olmadı.serçeden kalınya korktum olmadı.emlada sürdüm o ne dışarısı uyştu ama vaji malesef, bi daha cesaret edemedim.dizlerimin bağı çözüldü,başıma ağrı girdi o an korkudan.nasıl yapcam ya .ölmüyecem biliyorum ama olmuyor.

herkese merhaba.ya arkadaşlar dün işaret parmağımı denedim olmadı.serçeden kalınya korktum olmadı.emlada sürdüm o ne dışarısı uyştu ama vaji malesef, bi daha cesaret edemedim.dizlerimin bağı çözüldü,başıma ağrı girdi o an korkudan.nasıl yapcam ya .ölmüyecem biliyorum ama olmuyor.

serce parmagın gryrsa emlayı serce parmagınla içeri ittir cnm bol sür vajina içine

WHATSUP acıklaman ıcın cok tesekkur ederım Ama hıc oyle bısey soylemedı saygın bey , gorusmeye gıttım cunku bı kere ona , yanı eldıven gıyıp soktugunu falan :(

herkese merhaba.cvp için tşkederim canım.ben 2parmak 3 boğuma kadar yapabiliom ama sanırım arkadaşlarında dediği gibi pen... denemesinde yukarıya doğru itiiğim için olmuyo.birde kuruluk olduğundan canım yanıo.ama inşallah burada sizlerle konuşarak ve başarılarınızı okuyarak bende başarılı olacağım.hepinizi çok öptüm.:enbuyukkk:
eeeeeeee super senın durumun su an ck guzel..
bıraz cesarete ıhtıyacın vr yolun sonuna gelmıısn emla krem ck ıısne yrar madem parmakta baya ıcerı yapabılıyosun o zamn ıc kısmına sur uyuscaktır sonra esıne ve kendıne bolca kayganlastırcı yada ebeb yagı kullan ck yavas ılks en ustte ol bak acı hıssetmeyınce nasıl yapıckaısn

merhba Tebessum cugum , evet haklsın , ben zaten cok asi bi tipim aslına bakarsan oyle cok gozunun ıcıne bakmam esımın oyle bı yapıda degılm , yanı o mıçmıç yapısık olmayı sevıyor bende hıc oyle degl bu yuzdende oluyor kavga gurultuler tabıı . cok zıt ız bırbırımze :( ama napalım yapıcak bısey yok ,,,
Vajınısmus ıle ılgılı de ınsanlarla yazısmak anlatmak cok ıyı gelıyor ama konusma bıtınce ben yıne aynıyım, bazen ınsanların bana anlattıklarını bıle yapasım gelmıyor , yanı bacak acmak , eldıvwen , masaj, nefes , parmak ,, hepsı acvayıp korkutuyor yanı bunlarla kafamda kabus yaratıyorum resmen :( , , Hıpnoz tedavısıne gıtmeyı planlıyordum onun ıcınde bazı kadınlarla konustum yanı daha oncesınde bu doktora gıden , onlarda bıseyler anlattıolar ve ben yıne korktum , ve kurban bayramına kadar hamıle kalmak ıstıyorum hemde cok , nasıl yapıcam bılmıyorumm

merhba Tebessum cugum , evet haklsın , ben zaten cok asi bi tipim aslına bakarsan oyle cok gozunun ıcıne bakmam esımın oyle bı yapıda degılm , yanı o mıçmıç yapısık olmayı sevıyor bende hıc oyle degl bu yuzdende oluyor kavga gurultuler tabıı . cok zıt ız bırbırımze :( ama napalım yapıcak bısey yok ,,,
Vajınısmus ıle ılgılı de ınsanlarla yazısmak anlatmak cok ıyı gelıyor ama konusma bıtınce ben yıne aynıyım, bazen ınsanların bana anlattıklarını bıle yapasım gelmıyor , yanı bacak acmak , eldıvwen , masaj, nefes , parmak ,, hepsı acvayıp korkutuyor yanı bunlarla kafamda kabus yaratıyorum resmen :( , , Hıpnoz tedavısıne gıtmeyı planlıyordum onun ıcınde bazı kadınlarla konustum yanı daha oncesınde bu doktora gıden , onlarda bıseyler anlattıolar ve ben yıne korktum , ve kurban bayramına kadar hamıle kalmak ıstıyorum hemde cok , nasıl yapıcam bılmıyorumm
bundan kurtulmanın tek yolu cesaretını topluycaksın...kendını cesaretlendır burdakı herkez sen gıbıydı ama care sadece send ecesaretını topluycaksın ve basına gecıceksın ılk denemde ellrın ayakların buz kesıcek belkı tıtrıyceksın pes etme ama ve ınan o kadra korkulcak bır sye yk zaten parmk egzersızlerını yaptıkca alıısacaksın gun gectıkce daha rahat olucak bı bakıcaksınkı olmus bıtmıs ...

Back