• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ggolge yazında okumuştum bi tabletten bahsetmişsin erks için.p.n.s denemesinde sanırım lazım olacak .son zamanlarda uzun denemelerde eşimde öle bi sorun olmuştu.şu an deneme yok, hazır hissettiğim zaman aynı şey olur diye korkuyorum.malum yıllardır o iş olmayınca böyle oluyor.psikolojik tabi.nerde satılıyor bilgi verirmisin.

ya burası bende alışkanlık olmuş.işten geldim anahtarı fırlattım,bilg.başında yemek yiyorum:)bide kaçırdığım sayfaları mutlaka okuyorum.
cara çok iyi gidiyosun canım.eşinde okadar sabırla beklemiş inşallah en güzel geceleri ikinizde hakediyorsunuz.burdaki herkes gibi

ya burası bende alışkanlık olmuş.işten geldim anahtarı fırlattım,bilg.başında yemek yiyorum:)bide kaçırdığım sayfaları mutlaka okuyorum.
cara çok iyi gidiyosun canım.eşinde okadar sabırla beklemiş inşallah en güzel geceleri ikinizde hakediyorsunuz.burdaki herkes gibi

senmi benmi komsular nye gelmyn dye sitem edyr hatta şimdi kalkıp gözleme yapmam lazım cıksam iyi olcak

canım 1 kere kullandı eşim o ilacı yarısını aldı ve çok işe yaradı.uzun süre öle kalabiliyo sen acele etmiyosun gevşiyicem diye.benim eşim çok duygusal ve sen öle nefes alıp verince çarşafı yastığı sıkınca benim aklım sana kayıyo üzülüyorum konsantire olamıyorum diyo.hatta bi ara bana kurbanlık koyunum benim diye sesleniyodu:)

canım ilacı bi arkadaş vasıtasıyla aldık nerde satılır bilmem ama elden satılıyo galiba.ismi tibet viy..ag..rası ve biraz tuzlu.bildiğin mesir maacunu çukulata zehranın dediği gibi bamya.dediğim ilacı bulamazsan bunlarda işe yarar bence eşinede yedir sende ye

çok teşekkür ederim.güzel geceler hepimizin olsun.

kızlarrr bende bırazdan gııdsyorum...
ben gene denıycem buugn ara vermıycem zaten hasta olmama az kaldı ...cok hazıırm bugun hatta esım gelmeden egzersız yapmak ıstıyorum nefes ve parmak ıhsallh ayrın ıyı guzel gectı derım hadı bakalım kızlar herekz cok sakın olsun ...deneme yapıcak arkadaslar basaılar ..egzersız yapanlarda bol sanlar bızbıırmıze dua edelım hepınıız optummmm yarın goruusruz :Saruboceq:

canım 1 kere kullandı eşim o ilacı yarısını aldı ve çok işe yaradı.uzun süre öle kalabiliyo sen acele etmiyosun gevşiyicem diye.benim eşim çok duygusal ve sen öle nefes alıp verince çarşafı yastığı sıkınca benim aklım sana kayıyo üzülüyorum konsantire olamıyorum diyo.hatta bi ara bana kurbanlık koyunum benim diye sesleniyodu:)

canım ilacı bi arkadaş vasıtasıyla aldık nerde satılır bilmem ama elden satılıyo galiba.ismi tibet viy..ag..rası ve biraz tuzlu.bildiğin mesir maacunu çukulata zehranın dediği gibi bamya.dediğim ilacı bulamazsan bunlarda işe yarar bence eşinede yedir sende ye

saol cnm.

slm arkadaşlar bişey sorucam ben bugün emla aldım.şimdi onu nekadar kullanıcam.tamamen içinemi sürücem.ve sürdükten sonra beklemem gerekiyomu.yardımcı olurmusunuz bana lütfen kurtulmam lazım bu illetten

merhaba arkadaşlar ben bekarım geçen hafta biyoloji hocamız dersde bişeyler anlattı ama ayrıntıya girmedi bende netten araştırma yaptım burayı buldum açıkçası tam olarak anlayamadım vajinismus tam olrak ne oluyor yani çok afedersiniz bacaklarmı kitleniyor? netteki terimlerde pek bişey anlayamadım çok insan bu dertten muzdaripmiş ben böyle bir hastalığın olduğunu bile bilmiyordum. tam olrak neresi kitleniyor? aydınlatırsanız çok memnun olurum iyi akşamlar. acil şifalar.

mersin merkezdeyim cnm ben sen neresindensin çok soru soruyorum kusura bakmayın ama ön sevime ile sevişmek arasında ki far k ne
bnde mezitli cnm.ön sevişmeyele sevişme aynı ya ilişkiye grmeden önce ön sevişme yapıyrsun uzun tutacaksın

şuan mersinde misin cnm zehra sana ve benim durumumla ilgilenen herkese teşekkür ederim pazar günü ilk gece mi yaşayacağım bi yandan düğün telaşı bi yandan evlilik heycanı bi yandan ilk gece korkusu dua edin bana pazar gününe kadar kafama takılan sorulara inş. burdan bir cvp alabilirim şimdi 2 sorum var ilk gece hangi pozisyonda yapmalıyım sizce birde doğum kontrol hapı kullanmalımıyım

bugün deneme yapacak bütün arkadaşlara başarılar umarım mutlu bir gün olur sizin için :)

merhaba arkadaşlar ben bekarım geçen hafta biyoloji hocamız dersde bişeyler anlattı ama ayrıntıya girmedi bende netten araştırma yaptım burayı buldum açıkçası tam olarak anlayamadım vajinismus tam olrak ne oluyor yani çok afedersiniz bacaklarmı kitleniyor? netteki terimlerde pek bişey anlayamadım çok insan bu dertten muzdaripmiş ben böyle bir hastalığın olduğunu bile bilmiyordum. tam olrak neresi kitleniyor? aydınlatırsanız çok memnun olurum iyi akşamlar. acil şifalar.

merhaba cnm benim eşim biyolog olduğu halde bu durumu anlamış değil:1no2:hayır cnm bacaklarla alakalı değil sadece aslen ilişkiye girememe buna bağlı olarak vücudun kasılması tabi daha çok bacakların ve vajen kaslarının kasılmasından kaynaklanan tamamen psikolojik bir hastalık ilk sayfaya pınar sayının yazısına bakarsan daha net olarak anlayabilirsin cnm

Back