• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuan mersinde misin cnm zehra sana ve benim durumumla ilgilenen herkese teşekkür ederim pazar günü ilk gece mi yaşayacağım bi yandan düğün telaşı bi yandan evlilik heycanı bi yandan ilk gece korkusu dua edin bana pazar gününe kadar kafama takılan sorulara inş. burdan bir cvp alabilirim şimdi 2 sorum var ilk gece hangi pozisyonda yapmalıyım sizce birde doğum kontrol hapı kullanmalımıyım

bugün deneme yapacak bütün arkadaşlara başarılar umarım mutlu bir gün olur sizin için :)

hayr cnm ayın 20snde gdcm mersine,hiç korkma rahat ol daha evlenmedn evlendktn sonra dşn bn kegel yaparkenki pozisyonu deneyip yaptım öyle rahattım cnki.şimdiden mutluluklar

turkuaz 84
teşekkür ederim ilgin için.ihtiyacım olacaktır mutlaka.hatta ilk olarak şunu sormak istiyorum : çok açık olacak kusura bakmayın ama egzersizler sırasında sizlerden gelen sıvı nasıl?yani rengi falan.benden beyaz renkli,koyu kıvamlı bir sıvı geliyor.normal olan bu mu?

canım bilmedeğim bi konuda konuşmak istemem ama benden hiç öle bişe gelmemişti

yanma bendede var özellikler ilk girişte içindeykende oluyor biraz sanırım benimde kuruluktan oluyor çünkü hiç ıslanma olmuyor skıldım valla artık hiç canım istemiyor yapmak benimde yapabildiğim 2 pozisyon şekli var onun dışındakileri yapamıyorum dün akşam yaparken sinirimden ağladım benimkide farklı pozisyonlar denemeye kalktı kızdım bukadarını yaptığıma şükret dedim neler çektim biliyosun dedim benciller kendi zevklerini düşünüyolar dediğiniz gibi lafa geldimi destek oluyolar ama lafta işte...

Al benden de o kadar. Sadece kendilerini düşünüyolar. Başka pozisyon yapmamiş olmalarini destek oluyoruz diye düşünüyorlar. Sıkıntıyı derdi biz çekiyoruz sefasını sürmek onlara kalıyo. o kadar sinir oluyorum ki anlatamam. kötükedihüso

Ayrıca yapamadığınız pozisyonlar için ben şöyle yaptım; ilk önce yapabildiğiniz pozisyondan başlayın bi kaç dakika sonra zaten çıkardığınızda vaji yeterince kaygan ve genişlemiş oluyo. İşte o zaman diğer pozisyonları deneyebilirsiniz. Son derece rahat. Hatta ben yapabildiğim pozisyondan daha rahat olduğunu düşünüyorum. ikinci defa başka pozisyonun. ama gelin görün ki ilk başka pozisyondan başlayamıorum. Onu bile sorun yapoıyo kötükedihüso

slm arkadaşlar bişey sorucam ben bugün emla aldım.şimdi onu nekadar kullanıcam.tamamen içinemi sürücem.ve sürdükten sonra beklemem gerekiyomu.yardımcı olurmusunuz bana lütfen kurtulmam lazım bu illetten
canım eger egzersızlere baslıycaksan ılk kez serce parmagına cok kucuk bır mıktr nohut buuyuklugunden bıraz daha kuuck bır parca al ..yanlıs ılk olarak orayaı bır krem yada kayganlastırıcı sur...sonra serce parmagını cok yavas bır bıcımde ıcerı sokabıldııgn kadar yap ve sur dısınada sur ..bıraz yanma oluyor korkma kısa suruyor gecıyor hemen bır kac dakıka bekle 2 dakka falan uyusucaktır sonra egzersııznı yap basaılar canım

kızlarrrr gunaydın..
dun gece ne cok ıyı ne cok kotu gectı ama dha oncekı geceye oranla daha ıyydı hatta bı ara son kısımda zevk aldım ve rahat olduugm pozısyonu yakaladım ...ama bu kezde esım o sekıld erahat olmadııgnı soyluyor:kızgın:valla bılmem mecbur o sekılde yapıcaz bır muddet ...sıızn kızlar denme yapan lar nasıl gectı

Alıntı:
alexandrite kullanıcısından alıntı
turkuaz 84
teşekkür ederim ilgin için.ihtiyacım olacaktır mutlaka.hatta ilk olarak şunu sormak istiyorum : çok açık olacak kusura bakmayın ama egzersizler sırasında sizlerden gelen sıvı nasıl?yani rengi falan.benden beyaz renkli,koyu kıvamlı bir sıvı geliyor.normal olan bu mu?

canım bendede o sıvı geliyo egzersiz sırasında değil ğek normalde geliyo mantar değil o eminim sanırım vaji sıvı salgılıyor ondan kaynaklı bişey sürekli çamaşırını değiş ve vajiyi dezenfekteler varya banyoda yada wcde öyle yıka geçiyo aten ara ara oluyo genelde

gnydın kızlar dün gece gögüslermn agrısından duramadım bgnde agryr adetme 10gün var ama adetim olcagı zmn bnm sadece belim agrır görülşmş şey dgldr gögüslermn agrısı :uhm:

gnydın kızlar dün gece gögüslermn agrısından duramadım bgnde agryr adetme 10gün var ama adetim olcagı zmn bnm sadece belim agrır görülşmş şey dgldr gögüslermn agrısı :uhm:

günaydın herkese.....

canımcım benimde bir ay göğüslerim ellenmez bir ay hiçbişey yok gibi
bence vücudunda değişmeler oldğundan kaynbaklı bişey mesele benimde bu aya adetim şakır şakır oldu ben buna bağlıyorum şahsen öylede duymuştum zaten sorduklarımdan

günaydın herkese.....

canımcım benimde bir ay göğüslerim ellenmez bir ay hiçbişey yok gibi
bence vücudunda değişmeler oldğundan kaynbaklı bişey mesele benimde bu aya adetim şakır şakır oldu ben buna bağlıyorum şahsen öylede duymuştum zaten sorduklarımdan

bende hamile olablrmym acaba dyrum sadece tahmn işte umutlanmkta istemyrum acıkcası,hayırlısı ya

bende hamile olablrmym acaba dyrum sadece tahmn işte umutlanmkta istemyrum acıkcası,hayırlısı ya

alla inanırmısın acaba hamilemisin:ecrin_bebek: diye yazcaktım ama fikrimi değiştim
yok yaa sanmıyorum ama düşünmek lazım :uhm:

sen kendinden bilmen lazım bunu dur bakalım 10 gün sonrasında anlarız ayy hadi bakalım
öff biz çok takıyoruz sanıyorum şu hamilelik meselesini bende hemen bişey oldumu acaba hamilemiyim diye kaygıya düşüyorum

oooyyyyyyyyyyyy anammmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyy
bağırmak istiyorummmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

halimiz tam anlamı ile trajikomik
ben bile kendime bazen tahammül edemiyorum eşim nasıl bana tahammül ediyor bilmiyorum
yahu ben yaparım da dış genital bölgedeki tahriş(2 yıldır geçmiyor) beni engelliyor maalesef..akşamda hüsran oldu.((((
ozon terapi yaptırmayı düşünüyorum...kaç seansta geçer aceppp....ayyy bir sürüde para verecem umarım geçer.(((

oooyyyyyyyyyyyy anammmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyy
bağırmak istiyorummmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

halimiz tam anlamı ile trajikomik
ben bile kendime bazen tahammül edemiyorum eşim nasıl bana tahammül ediyor bilmiyorum
yahu ben yaparım da dış genital bölgedeki tahriş(2 yıldır geçmiyor) beni engelliyor maalesef..akşamda hüsran oldu.((((
ozon terapi yaptırmayı düşünüyorum...kaç seansta geçer aceppp....ayyy bir sürüde para verecem umarım geçer.(((

canım sorun ne anlamadım ama kusura bakma :uhm:

canım sorun ne anlamadım ama kusura bakma :uhm:

:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ağlamak istiyorum ama gözümde yaş falan kalmadı
güzelim ben dış genital bölgede ( iç kısımda bişi yok muane oldum) tam da vajina girişindeki çevrede tahriş var...kanama falan yok..hani eline sert bişi sürersin kanamaz ama tahriş olur ya aynen öyle..hele hele dip kısımlar kıpkırmızı..bir ara ilaç kullandım geçirdi ama artık onların da etkisi olmuyor...doktor temizliğine dikkat et diyor,ediyorum ama geçmiyor..birde idrar deliğinin çevreside beyazımsı benim..kafamçokkarıştı
hadi beyazlığı geçtimde tahriş iyi olsa..şimdi yine geçen seneye göre iyiyim çünkü geçen sene ilişkiden sonra şişme olurdu şimdi yok....doktor biyopsi falan dedi ama onuda yaptırmadım daha..bende belki iyileşirim diye bepantem sürüyorum ama sanmıyorum....ozon terapi ciltteki tahrişleri yaraları iyileştiriyormuş..ondan yaptırayım diyorum..nette şeker hastasının ayağının nasıl iyileştiğini aşama aşama gördüm..artık tek umudum o kaldı.(((o da pahalı ama artık katlanacağız napalım.((

:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ağlamak istiyorum ama gözümde yaş falan kalmadı
güzelim ben dış genital bölgede ( iç kısımda bişi yok muane oldum) tam da vajina girişindeki çevrede tahriş var...kanama falan yok..hani eline sert bişi sürersin kanamaz ama tahriş olur ya aynen öyle..hele hele dip kısımlar kıpkırmızı..bir ara ilaç kullandım geçirdi ama artık onların da etkisi olmuyor...doktor temizliğine dikkat et diyor,ediyorum ama geçmiyor..birde idrar deliğinin çevreside beyazımsı benim..kafamçokkarıştı
hadi beyazlığı geçtimde tahriş iyi olsa..şimdi yine geçen seneye göre iyiyim çünkü geçen sene ilişkiden sonra şişme olurdu şimdi yok....doktor biyopsi falan dedi ama onuda yaptırmadım daha..bende belki iyileşirim diye bepantem sürüyorum ama sanmıyorum....ozon terapi ciltteki tahrişleri yaraları iyileştiriyormuş..ondan yaptırayım diyorum..nette şeker hastasının ayağının nasıl iyileştiğini aşama aşama gördüm..artık tek umudum o kaldı.(((o da pahalı ama artık katlanacağız napalım.((

ahh canım yaa geçmediyse ihmale gelmez başka doktora git bence ne olur ne olmaz
aslında bepanten çok iyi geliyo antibiyotik katkılı olduğu için ama geçmediyse bence sen terapi olayını es geç acil uzman başka doktora git derim

canım tmm cocuk hastasıda bnm eşim 34 üne grdi.sennki kaç yasında ? sonucta buda hastalık sabır önemli ,senn elinde dglki sana destek olsun anlat tek bn dglm bu hastalıgı yasıyn bi sürü bayan var.bana destek ol zamana ihtyacım var de sende azimli ol.

günaydın arkadaşlar beninkide 34 e girdi.zaten 15 aydır sürekli bu konuyu konuşuyorz.15 aydır dilimde tüy bitti dün bi daha konuştum.kabul etti artık.ben o sözleri seni hırslandırsın diye söyledim diyo.bu arada artık işaret parmağımıda sokabiliyorum.hergün ilerleme oluyo.çift parmağı pek denemek istemiyorum zarın bozulmasından korkuyorum ne dersiniz kızlar bundan sonra hangi aşamaya geçiyim aslında parmak daha mantıklı oluyo elinle nasıl bir yer olduğunu hissediyosun

günaydın arkadaşlar beninkide 34 e girdi.zaten 15 aydır sürekli bu konuyu konuşuyorz.15 aydır dilimde tüy bitti dün bi daha konuştum.kabul etti artık.ben o sözleri seni hırslandırsın diye söyledim diyo.bu arada artık işaret parmağımıda sokabiliyorum.hergün ilerleme oluyo.çift parmağı pek denemek istemiyorum zarın bozulmasından korkuyorum ne dersiniz kızlar bundan sonra hangi aşamaya geçiyim aslında parmak daha mantıklı oluyo elinle nasıl bir yer olduğunu hissediyosun

canımcım başarılar süpersin bence
ben işaret parmağımı sokabildikten sonra ilişikiye geçtim emla sürdüm ve o gece başarılı geçti istersen sende 1-2 defa daha dene sonra eşinle başarmaya çalış gör bak bunuda başarıcaksın :teytey:

eşin sorun etmezse yap söuyle ona bozulma ihtimali varmış de,her asama önemli bnce hiç bi aşama atlamamk lazım dye dşnyrum.kndne gvnyrsun 2.parmagıda grdrdysen p....s le çlş ozmn.içinde et var yumurtaya benzer bşey var dyp korkmuyrsan yap 2parmak brden sart bence 3parmk brden yapmazsın mumla denersin olmazsa.hadi hayırlı ilerlemeler

Back