• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doğum epidural...kendi isteğimle..9 ay boyunca alttan muayene olmadım..isteğe bağlı normal doğum korkusundan epidural oldum..kremler fayda etmedi...psikolojik..ve yatak odası psikolojisinden kurtulun çıkın ordan :) nasıl yendim?
hiç ansıızn..eşimle konuşa konuşa..gülerek..kahkaha atarak..sohbet halinde...

doğum epidural...kendi isteğimle..9 ay boyunca alttan muayene olmadım..isteğe bağlı normal doğum korkusundan epidural oldum..kremler fayda etmedi...psikolojik..ve yatak odası psikolojisinden kurtulun çıkın ordan :) nasıl yendim?
hiç ansıızn..eşimle konuşa konuşa..gülerek..kahkaha atarak..sohbet halinde...

peki yendikten ne kadar sonra hamile kaldın?

woma bn hiç bşey kullanmadım cnm

woma kac yıllık evliydin bide çocuk evliliğe öyle bi tat veryrki 2,5 yıldır cıkaryrz bz gezdik tozduk ben vaji olayını takıyrdum ama fazla takmıyrdum öylede mutluyduk bebek olunca eşin daha bi hassaslasıck,onun mutlulugu ayrıdır ya kmdn duyduysam bebektn önce bi eksiklik varmış keşke önceden yapsaymışz dyrlar

cnm ben pazar günü evleniyorum :) daha bekarım anlıyacağın :)
canım benim bişey sorcam sana
sen yeni evleniyosun evlenmeden önce doktora kontrole gitmedinmi sen?
gitmen lazım aslında doktorun seni ilaca yönlendirmesi lazım madem çocuk düşünmüyosun ilk geceden ertesi gün hapı falanla olmaz bu iş hem bi git bence baksın belki kızlık zarın kalındır belki olmaz belki çok kolay olur nerden biliyosun ?

tabi bu benim düşüncem..uymak sana kalmış..

yok ya doktora gitmeyi hiç düşünmedim zaten zamanımda kalmadı ne olacaksa pazar günü olacak siz bana çok dua edin

bu illeti yendim o ay hamile kaldım...
doktor 3 aya kadar cinsellik yok dei :) düşük tehlikesi oluyor genelde bu aylarda dedi..

3 ay öle olmadı...
4 aylık oldum ben isteksizleştim bebek vardı içerde psikolojisi :)
bebek doğdu bu sefer gene ağrı sancı derken yuvarlanıyoruz işte :)

doktor 3 aya kadar cinsellik yok dei :) düşük tehlikesi oluyor genelde bu aylarda dedi..

3 ay öle olmadı...

hımm anladım canım tabi ilk denemede hamile kaldın sonra deneme olmayınca uzun bi ara olmuş..

hayırlısı canım benim çoğunu tamamlamışın sen gerisi kolay allah bağışlasın bi de bebişin var darısı başımıza inşallah..:emir_bebek:

3 ay öle olmadı...

şu halimize bakın ya
gülermisin ağlarmısın
kafamçokkarıştı

bu hastalık rezillik resmen yaff..eşim diyoki ya bizden sonra evlenenler örneğin geçen hafta evlenneler dahi şekilden şekile denerlerdir diyo...bence herkeste bu sorun..kuzenim evlendi 1 ay giremedi sonra batıl olan bir inançla birşey denemiş hemen oldu iyiki denemişim dedi...başka çarem yoktu denedim aklımda kalmadı dedi..ne bilim ben yaa

bana en büyük iyiliğiniz ilk gece hakkında biraz bilgi vermek olur :)
kız dugunune 2 gun var bıraka artık o stersı yk bır sey rahat ol sadece sıkma kendını ve yavas yavas yapın ok korkma ..
valla ben dugun haftası heyecandan aklıma bıle gelmedı ..duusnme duununu duusn gelınlıgını duusn bosver kendını germe ...duugnunun tadını cıkar mutlu ol ıhsallh ama bızı habersız koyma ck gec olmadan gır buraya yaz bıze okopuyorumnanaktan

bu hastalık rezillik resmen yaff..eşim diyoki ya bizden sonra evlenenler örneğin geçen hafta evlenneler dahi şekilden şekile denerlerdir diyo...bence herkeste bu sorun..kuzenim evlendi 1 ay giremedi sonra batıl olan bir inançla birşey denemiş hemen oldu iyiki denemişim dedi...başka çarem yoktu denedim aklımda kalmadı dedi..ne bilim ben yaa

canım rica etsem batıl olan inancın ne olduğunu söyleyebilirmisin?

kız dugunune 2 gun var bıraka artık o stersı yk bır sey rahat ol sadece sıkma kendını ve yavas yavas yapın ok korkma ..
valla ben dugun haftası heyecandan aklıma bıle gelmedı ..duusnme duununu duusn gelınlıgını duusn bosver kendını germe ...duugnunun tadını cıkar mutlu ol ıhsallh ama bızı habersız koyma ck gec olmadan gır buraya yaz bıze okopuyorumnanaktan

:) inş cnm sevdiğim insanında anlayışıyla ilk gecem mükkemmel geceçecek diye kendmi motive ediyorum

:) inş cnm sevdiğim insanında anlayışıyla ilk gecem mükkemmel geceçecek diye kendmi motive ediyorum
oyle olucak zaten kafanı sacma sapan seylerle doldurma kokrunu buyutme ıcınde bızlere bakıpta acaba bendemı oyleyım deme hayır oyle degılsın cok guzel gecıcek ılk gecen hatta bıze yazıcaksın bır sye ykmus dıyceksın ok mutlulugunuz daım olsun canım senın yas kac
:teselli:

kızlaaarrrrrrr ben birazdan çıkıcam bugün erken çıkak için izin aldım bu gece yada en geç yarın akşama deneme var bana şans dileyinde iyi geçsin kaydirigubbakcemile3

deneme yapıcak herkese başarılar diliyorum kendimde dahil :hooray:....herkese şimdiden mutlu haftasonları

kızlaaarrrrrrr ben birazdan çıkıcam bugün erken çıkak için izin aldım bu gece yada en geç yarın akşama deneme var bana şans dileyinde iyi geçsin kaydirigubbakcemile3

deneme yapıcak herkese başarılar diliyorum kendimde dahil :hooray:....herkese şimdiden mutlu haftasonları
bol sanslar canım benım...bence cokkkk guzel gecıcekk..ev ıısyle yorma kendını ok cokk guzel bır hafta sonu gecır ıhsallh dualarım sneınle :Saruboceq::Saruboceq:

oyle olucak zaten kafanı sacma sapan seylerle doldurma kokrunu buyutme ıcınde bızlere bakıpta acaba bendemı oyleyım deme hayır oyle degılsın cok guzel gecıcek ılk gecen hatta bıze yazıcaksın bır sye ykmus dıyceksın ok mutlulugunuz daım olsun canım senın yas kac
:teselli:
inş canım bütün herşeyi unuttum sırf bu konu hakkında kendimi motive ediyorum 23 yaşındayım cnm sen kaç yaşındasın

başarılar cnm

inş. cnm bende yapıcm bgn

Back