• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım seni o kadar iyi anlıyorumki hatta o sıkıntı dolu geceleri bizlerde yaşadık.benim eşimde anlayışlıydı.fakat iş noktaya geldimi tamam anlayış kalmıyordu.her gece ağla ağla hatırlamak bile istemiyorum.ayrı yattığımız geceler.ben bunları 3 ayda yaşadım.banada başka kadınlaramı gideyim demişti?beni sevmediğini benden sogudunu düşünürdüm hep.şimdi ben onun üstüne gidiyorum o kaçıyo.kaydirigubbakcemile3yarın seninde olacak canım merak etme.yeneceksin.eşinde söylediği şeyden utanacak.

anağğğğğmm işimiz kovalamacalaramı kaldı yawwwww :oklava:

valla olsunda ben kovalıyim razıyım artık

hakikaten öyle birde kayseride psikoloğa gitmiştim bana sen vajinismussun ve kesinlikle tek başına yapamazsın dedi iyice moralim bozuldu gerçekten para tuzağı.eşimde sen abartıyosun herşeyden korkuyosun diye üstüme geliyo.aslında o kadar anlayışlı ve hayat doluki ama iş bu konuya gelince anlayış falan kalmıyo.hatta anneme filan söylemekle tehdit ediyo.güya o bana kızacak filan düzelecekmişim.bikeresindede sen kadınların yüzkarasısın demişti.bazı geceler ayrı yatıyo.allah yardım etsin ama derdim çok büyük.mutlaka o da kendince haklı ama yaklaşımı yanlış.belli bi yaşa geldim ben herşeyi eşimle yaşamak istiyorum ve çocuğum olsun istiyorum diyo.böyle günler geçiyo
canım ya yazdıklarına cok uzuldum cunku hepımız benzerı olaylar yasadık benımd eesım kızardı ck zoruma gıderdı herekz yapıyor hersyden korkuyosun sankı tek senın canın yanıyor bu hayatta ...oluyor oyle seyler ama bak goruceksın yendıgınde kotu anlar olarak ahtırnda kalıcak sadece bıraz daha sabret yeterkı ıste lutfen hıc zor degıl send ebasara bılrısın egzersız yapıyorsun demı

canım ya yazdıklarına cok uzuldum cunku hepımız benzerı olaylar yasadık benımd eesım kızardı ck zoruma gıderdı herekz yapıyor hersyden korkuyosun sankı tek senın canın yanıyor bu hayatta ...oluyor oyle seyler ama bak goruceksın yendıgınde kotu anlar olarak ahtırnda kalıcak sadece bıraz daha sabret yeterkı ıste lutfen hıc zor degıl send ebasara bılrısın egzersız yapıyorsun demı

evet dün akşam serçe parmağıyla yaptım oldu.nefes egzersizleri ve vajen kaslarını sıkıp bırakıyosunya onları yapıyorum.yararlı oluyo.bugünde diğer parmakla denicem.ya bide hani ilerledikçe iki parmakla denicez ya içinde çevirin filan deniliyo ya kızlık zarı bozulurmuki?ondan korkuyorum birde egzersizleri yaptıkça açılıyo ya normal ilişki olduğunda kanama olurmu ki?yani kegel egzersizlerini yapanlarda kanama oluyomuki

evet dün akşam serçe parmağıyla yaptım oldu.nefes egzersizleri ve vajen kaslarını sıkıp bırakıyosunya onları yapıyorum.yararlı oluyo.bugünde diğer parmakla denicem.ya bide hani ilerledikçe iki parmakla denicez ya içinde çevirin filan deniliyo ya kızlık zarı bozulurmuki?ondan korkuyorum birde egzersizleri yaptıkça açılıyo ya normal ilişki olduğunda kanama olurmu ki?yani kegel egzersizlerini yapanlarda kanama oluyomuki

canım ben direk olarak parmak egzersizlerine işaret parmağım ile başlamıştım nedense serçe parmağımı sokamadım olmadı işaret parmağı ile yaptım
sen bende serçeden işarete geç bir müddet öle yap sonra emla sür iyice iki parmak dene ben iki parmağa emla ile geçtim ve ertesi gün eşimlede oldu yani
sıkma canını olur bak hepimiz aynı durumdaydık

ya arkidişler ben vajen kaslarını sıkıp bırakıyorum..aklıma geldikçe yapıyorum...hani konun en başında diyor ya ,oranın acımasının sebebi gevşek olması ve çalıştırılmaması gerçektende böyle sıkıp bıraktığınızda fark oldumu? parmak egzersizi yapmıyorum

darılma canım benim.olur öyle şeylerde.hoşuma gitti.senin zehraya yazışın onunda biz yaptık onu demesi çok güzeldi ama.:asigim::asigim::asigim:

ilk bende sasırdım neyse cvb yazıyım bari dedim karlarperisi seninde diline düşenn vay haline kızla dalga gecmşn cadı.bnde cvb bol ynlışlıkla gelsede cvblıyrumkaydirigubbakcemile3saka bi yana olur insanlık hali cnm

ravzam eşinde sinir etti bni ha cahilmi bu adam,bizimkler nasıl dayandı 2,5yıl dayandı ya bnmki senin üzerne gelerek daha cok bunalıma sokar farkında dgl.sen bu hastalıgı yen o laflarıda yedr ona

arkadaşlar yardım edin lütfen ikinci parmağa geçemiyorum

canım benim bozma morelini dur bi sakin ol
ikinci parmağa bende geçemedim emla aldım onu sürdüm uyuştu orası ikinci parmağı öyle yapabildim istersen sende bi dene yarar olur bak
mesela biz başarılı olduk ama ben halen ikinci parmağı yapamıyorum emlasız

ya arkidişler ben vajen kaslarını sıkıp bırakıyorum..aklıma geldikçe yapıyorum...hani konun en başında diyor ya ,oranın acımasının sebebi gevşek olması ve çalıştırılmaması gerçektende böyle sıkıp bıraktığınızda fark oldumu? parmak egzersizi yapmıyorum

kasları çlştrmanın çok yararı oluyr tabikide kaslıdıgın an gevsetyrsun rahatca greblyr

ravzam eşinde sinir etti bni ha cahilmi bu adam,bizimkler nasıl dayandı 2,5yıl dayandı ya bnmki senin üzerne gelerek daha cok bunalıma sokar farkında dgl.sen bu hastalıgı yen o laflarıda yedr ona

bide beni düşün artık ne çekiyorum kendime saygımı kaybediyoken sizleri buldum inş yedirecem o lafları.ama yinede onu çok seviyorum aslında iyi bi insan ama çocuk hastası geç evlenmesinden dolayı biran önce herşey olsun diyo

ben kegel egzerszinde 2parmak brden yaparken kanadı zarımın yarısı gtti eşin sorun etmezse yap

cara canım en onemlısı nefes nefesı sakın untma ..derın nefes al ver sonra arkaasımıızn dedııg gııb emla surebılırısn daha rahat olur ck yavas zorlandııgn yerde bekle derın nefes al sakın olmaya calsı ve bolca kayganlastırıcı zaten tek parmak yapabıldııgne gore emlayı ıcenede surebılrıısn ck az bır mıktar

bide beni düşün artık ne çekiyorum kendime saygımı kaybediyoken sizleri buldum inş yedirecem o lafları.ama yinede onu çok seviyorum aslında iyi bi insan ama çocuk hastası geç evlenmesinden dolayı biran önce herşey olsun diyo

canım tmm cocuk hastasıda bnm eşim 34 üne grdi.sennki kaç yasında ? sonucta buda hastalık sabır önemli ,senn elinde dglki sana destek olsun anlat tek bn dglm bu hastalıgı yasıyn bi sürü bayan var.bana destek ol zamana ihtyacım var de sende azimli ol.

Back