- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.101
ravzam eşinde sinir etti bni ha cahilmi bu adam,bizimkler nasıl dayandı 2,5yıl dayandı ya bnmki senin üzerne gelerek daha cok bunalıma sokar farkında dgl.sen bu hastalıgı yen o laflarıda yedr ona
ya benimkine ne demeli,adam yıllardır bekliyo canım benim.canına tak etmeden halletmem lazım.
bencede yazık adamada hadi başar da bebk haberi alalım
ya burası bende alışkanlık olmuş.işten geldim anahtarı fırlattım,bilg.başında yemek yiyorum:)bide kaçırdığım sayfaları mutlaka okuyorum.
cara çok iyi gidiyosun canım.eşinde okadar sabırla beklemiş inşallah en güzel geceleri ikinizde hakediyorsunuz.burdaki herkes gibi
KIZLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR BEN BİRZDAN ÇIKICAM TOPARLANMAM LAZIM
BU AKŞAM DENEME YAPICAK OLAN HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM..opuyorumnanaktan
ya burası bende alışkanlık olmuş.işten geldim anahtarı fırlattım,bilg.başında yemek yiyorum:)bide kaçırdığım sayfaları mutlaka okuyorum.
cara çok iyi gidiyosun canım.eşinde okadar sabırla beklemiş inşallah en güzel geceleri ikinizde hakediyorsunuz.burdaki herkes gibi
canım 1 kere kullandı eşim o ilacı yarısını aldı ve çok işe yaradı.uzun süre öle kalabiliyo sen acele etmiyosun gevşiyicem diye.benim eşim çok duygusal ve sen öle nefes alıp verince çarşafı yastığı sıkınca benim aklım sana kayıyo üzülüyorum konsantire olamıyorum diyo.hatta bi ara bana kurbanlık koyunum benim diye sesleniyodu:)
canım ilacı bi arkadaş vasıtasıyla aldık nerde satılır bilmem ama elden satılıyo galiba.ismi tibet viy..ag..rası ve biraz tuzlu.bildiğin mesir maacunu çukulata zehranın dediği gibi bamya.dediğim ilacı bulamazsan bunlarda işe yarar bence eşinede yedir sende ye
mersin merkezdeyim cnm ben sen neresindensin çok soru soruyorum kusura bakmayın ama ön sevime ile sevişmek arasında ki far k ne
bnde mezitli cnm.ön sevişmeyele sevişme aynı ya ilişkiye grmeden önce ön sevişme yapıyrsun uzun tutacaksın
merhaba arkadaşlar ben bekarım geçen hafta biyoloji hocamız dersde bişeyler anlattı ama ayrıntıya girmedi bende netten araştırma yaptım burayı buldum açıkçası tam olarak anlayamadım vajinismus tam olrak ne oluyor yani çok afedersiniz bacaklarmı kitleniyor? netteki terimlerde pek bişey anlayamadım çok insan bu dertten muzdaripmiş ben böyle bir hastalığın olduğunu bile bilmiyordum. tam olrak neresi kitleniyor? aydınlatırsanız çok memnun olurum iyi akşamlar. acil şifalar.
tebessüm ilgin için çok saol.özelden yazdım ama mesaj sayım dolmadığı için gönderemiyorum.
bence hap kullanma normal olarak seviş ama tam kasma sakın kendını kendını rahat bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?