- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.041
ya ben aslında ilişkiye girebiliyorum ama çoğunuzun derdi gibi benimde derdim tek pozisyon maalesef..kondom ve mum alıp deme yapmak istiyorum ama kondom almaya utanıyorum.) eşimde almıyor ,bu şekilde deneme yapmamı kesinlikle istemiyor.en azından hızlı ilerlerim ama almıyor işte.(( bende utanıyorum..
sapık gaci
ben mumla üst pozisyn olayına çlşmştm aksamına üst pozisyonu yapmıstım.evde pre....zvtf klmadı ypcmda aman ne utanıcan sende yokmu bayan eczane falan
ben mumla üst pozisyn olayına çlşmştm aksamına üst pozisyonu yapmıstım.evde pre....zvtf klmadı ypcmda aman ne utanıcan sende yokmu bayan eczane falan
varda ne biliyim işte..hatta halk sağlığına gideyim bedavadan alayım diyorum ama ııı ııııııııııııııııııı kafamçokkarıştı
kalın ve uzun mum okadr yararı oluyrki ben yendktn sonra bıraktıgıma pişmanım.kon....dmsz kesinlkle yapma.ya bide kısaltmalı falanmı yapsk kelimeleri yada yrm nokta nokta seklinde googledan bişey aryrsun burası çıkıyr erkekler greblryaa bişey sorcam ben mum olayını hiç denemedim denesemmi acaba?bide kondom takmadan olmazmı?yani mikrop falan kapma olasılığı olur dimi
varda ne biliyim işte..hatta halk sağlığına gideyim bedavadan alayım diyorum ama ııı ııııııııııııııııııı kafamçokkarıştı
kalın ve uzun mum okadr yararı oluyrki ben yendktn sonra bıraktıgıma pişmanım.kon....dmsz kesinlkle yapma.ya bide kısaltmalı falanmı yapsk kelimeleri yada yrm nokta nokta seklinde googledan bişey aryrsun burası çıkıyr erkekler greblr
ben bedavadan 15-20tane falan almıştımkaydirigubbakcemile3
canım bak aklıma geldi alamazsan utanıyosan internetten sipariş et gelsin evine öylede olabilir:teselli:
ben bu internetten alışveriş olayına pek güvenmiyorum da:bbo:
ya şu bedavadan alma olayını anlatsana...burada aile hekimliği sistemi var..sağlık ocağına gidip aile hekimine mi diyecem yoksa toplum sağlığı merkezine mi gitmem lazım
birde gittin ne dedin sen
ayy ne diyeceğimi de bilmiyorum
bana prezervatif verin mi diyecem opuyorumnanaktan
ofdffffffffffffffffffffffff
internet yokken cd leri falan kırıyrdum aldıkca, şimdi oda yok buluyr her yrden.neyseki bnmki öyle dmyr,dur dyrum bnde erkeklere bkm nasılmış dedimmi keyif falan kalmıyr adamda,bir sürü laf sayıyr birbirimze gryrz bnden gizli izlyrdur kesin.cok acık olcak ama or.....al sek...s ypn bnce yapablynmu blmem ne dyemzz ozmnkaydirigubbakcemile3[/QU
cok acık olcak ama or.....al sek...s ypn bnce yapablynmu blmem ne dyemzz ozmnkaydirigubbakcemile3[/QU bunu anlamadım ben.benimki bana yardımcı olsun die aldı cdleride.oyuzden bakıo.opuyorumnanaktan
yaa kusura bakma ben mum olayını pek bilmiyorum açıkca soruyorum :kedi: ama bildiğin normal mumdan bahsediyosun dimi?
ben bu internetten alışveriş olayına pek güvenmiyorum da:bbo:
ya kızlar üstte yapabilen arkadaşlar bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? iyicene sapık olduk yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?