Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben mumla üst pozisyn olayına çlşmştm aksamına üst pozisyonu yapmıstım.evde pre....zvtf klmadı ypcmda aman ne utanıcan sende yokmu bayan eczane falan

ben mumla üst pozisyn olayına çlşmştm aksamına üst pozisyonu yapmıstım.evde pre....zvtf klmadı ypcmda aman ne utanıcan sende yokmu bayan eczane falan

varda ne biliyim işte..hatta halk sağlığına gideyim bedavadan alayım diyorum ama ııı ııııııııııııııııııı kafamçokkarıştı

yaa bişey sorcam ben mum olayını hiç denemedim denesemmi acaba?bide kondom takmadan olmazmı?yani mikrop falan kapma olasılığı olur dimi
kalın ve uzun mum okadr yararı oluyrki ben yendktn sonra bıraktıgıma pişmanım.kon....dmsz kesinlkle yapma.ya bide kısaltmalı falanmı yapsk kelimeleri yada yrm nokta nokta seklinde googledan bişey aryrsun burası çıkıyr erkekler greblr

varda ne biliyim işte..hatta halk sağlığına gideyim bedavadan alayım diyorum ama ııı ııııııııııııııııııı kafamçokkarıştı

canım benim ayıp bişey değil bu eğer çok utanıyosan kendi çevrende değilde farklı yabancı bi çevrenin eczanesine git yani ne bilim millet kosunsun diye bak bedava veriyolar halk sağlığında utanma utanma bişey yok bunda
bende çekinirdim o yüzden bişey alacağım vakit hep kendi bölgemdeki değilde farklı bölgelerdeki eczanelere giderdim

yaa kusura bakma ben mum olayını pek bilmiyorum açıkca soruyorum :kedi: ama bildiğin normal mumdan bahsediyosun dimi?

ben bedavadan 15-20tane falan almıştımkaydirigubbakcemile3

ya şu bedavadan alma olayını anlatsana...burada aile hekimliği sistemi var..sağlık ocağına gidip aile hekimine mi diyecem yoksa toplum sağlığı merkezine mi gitmem lazım
birde gittin ne dedin sen
ayy ne diyeceğimi de bilmiyorum
bana prezervatif verin mi diyecem opuyorumnanaktan

ofdffffffffffffffffffffffff

evt hap falan kullanmıyrum kon....dm verrmsnz dedim ordaki çlşan bayanın brne tanıdıgımdı bi sürü verdi.şimdi o yok bide gtmeye ernym uzak brz

ya bır hıc bır sey yapamıyosan.... buuyk alısverıs merkezınden al utanılcak ne varkı bunda at sepete gec gıt bayan kasıyere gec odemenı yap hatta yanında baska seyde al arada kaynasın rahat ol valla yakın olsa ben verıvereyım almıstık bende ck yanma yaptı kullanmıyoruz bu arada onuda sorayım barı kızlarrr bende ck yakıyo bu prezarvatıf ustunde ılac var dıyo esım o yuzdendır dedı ama

yaa kusura bakma ben mum olayını pek bilmiyorum açıkca soruyorum :kedi: ama bildiğin normal mumdan bahsediyosun dimi?

evt cnm kıvrımlı olandan alma düz beyz mumlardan al arka kısmından grdrmeye basla ne kadr rahat oluyr vallahi.ileri geri hareketi yap rahatlıgına göre hızlandr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…