- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.061
twetty özelden yazmıyrum üst üste oldu o dedgn seyi bi kere yaptım mumla çlşpta senn anlattgn seklde tmmdr yni
evet ayptım ama ck kısa zaman bır kac gun cok ısteklıydım bıtısn artık ıstıyordum o yuzden bır gecede ılk denememde egzersızde bır parmak hepsını yapabılmıstım ....bahar, canım sen parmak egzersizi yapmışmıydın
canım özelden mesaj attım oku istersen vereliniortak
TWEETTYYY MESAJIN GELMEDİ KISSS BİR DAHA YAZIVER SANA ZAHMET.:1no2::içelim:
off yaaa gelmez tabi ben yanlışlıkla zehraya göndermişim onu mafoldumben
zehracım sana anlatmış oldum karlarpesinin istemiş olduğu şeyi kusura bakma
AYYA TWEETY SEN ÇOK YAŞA BENİ GÜLDÜRDÜN.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ZEHRADA NE GÜZEL CEVAP YAZMIŞ AMA.HALA GÜLÜYORUM.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eee tamam işte daldık dedik sende ne halen gülüyosun bak darılırım heeee mafoldumben
darılma canım benim.olur öyle şeylerde.hoşuma gitti.senin zehraya yazışın onunda biz yaptık onu demesi çok güzeldi ama.:asigim::asigim::asigim:
neyse kapatalım konuyu boşver vereliniortak
twetty canım aynı sorun bendede var sıkıntıdan tutam tutam sacım dökülüyor.zaten bayramda geliyor.hiç gelmese ne olur sanki.kaynana evinde hizmet beni beklio sinir olum zaten.herkes bana bakıo.hiç sevmiom orada hizmet etmesini.mecbursun ayaklarına yatılıoda.ben kendi içimde ne savaşlar veriyorum.tabi bu savaşı bilseler ne olacakki.ağızlarını bırakıp başka yerleriyle gülüp oğullarına acırlar.
canım ileri gittiysem özür dilerim.ben samimiyetten dolayı yazmıştım.kusura bakma.öpüyorum seni.
ravzam,benim eşim bi kere dr. gtrdü psikiyatrise gdlim dedim gitmedi.tedavi olayım ddim onada izin vermedi.kendi başına yaptın yaptın yapamadan bir ömür böyle yasarız dedi .ben seni çok seviyrum ama sen iradelisin bunu tek başına yardım almadan yapacagına inanıyrum bn dedi.çok agladım ne olur tedavi olayım dye o daha acımasz bi şeklde reddetti.iyikide gndermemiş ona inat kendim çlştım ,eşli çlşmayada izin vermedi bnm üstüme attı herseyi.üzülme yani eşim şöyle böyle dyr istemyr dye ona minnet etme kndin yap cnm.şimdi bana helal olsun kız ne yaptın ettin yendin dyr beyfendi.onlar para tuzagı iyi bi dr. rastgelmezsen kndni blmez brine rast gelrsen bide dalga gecyr yasıyan arkadaslar var öyle.tek basına basracagndan hiç kuşkun olmasın cnm.biz elimzden gldgnce yardımcı olmaya clışıyruz
hakikaten öyle birde kayseride psikoloğa gitmiştim bana sen vajinismussun ve kesinlikle tek başına yapamazsın dedi iyice moralim bozuldu gerçekten para tuzağı.eşimde sen abartıyosun herşeyden korkuyosun diye üstüme geliyo.aslında o kadar anlayışlı ve hayat doluki ama iş bu konuya gelince anlayış falan kalmıyo.hatta anneme filan söylemekle tehdit ediyo.güya o bana kızacak filan düzelecekmişim.bikeresindede sen kadınların yüzkarasısın demişti.bazı geceler ayrı yatıyo.allah yardım etsin ama derdim çok büyük.mutlaka o da kendince haklı ama yaklaşımı yanlış.belli bi yaşa geldim ben herşeyi eşimle yaşamak istiyorum ve çocuğum olsun istiyorum diyo.böyle günler geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?