Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AYYA TWEETY SEN ÇOK YAŞA BENİ GÜLDÜRDÜN.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy napim canım yaa sinirden arık deliye döndüm valla artık o kadar takıyorumki son zamanlar suratım sivilce oldu hep yaa açlarım bile dökülüyo stresten gittim bide ona şampuan aldım
off ne dediğimi ne yazdığımı unutuyom artık valla :uhm:

twetty canım aynı sorun bendede var sıkıntıdan tutam tutam sacım dökülüyor.zaten bayramda geliyor.hiç gelmese ne olur sanki.kaynana evinde hizmet beni beklio sinir olum zaten.herkes bana bakıo.hiç sevmiom orada hizmet etmesini.mecbursun ayaklarına yatılıoda.ben kendi içimde ne savaşlar veriyorum.tabi bu savaşı bilseler ne olacakki.ağızlarını bırakıp başka yerleriyle gülüp oğullarına acırlar.

valla canım ben bugün ezcaneden bi ürün aldım netten buldum hemde burdaki diğer forumları inceledim bayağı yararlı tamamen bitkisel şampuan eczacı numune verdi biraz denicem iyi gelirse ismini veririm hepinize

valla sıkıldım artık bende bayramın 1.günü biraz takılıyom kaçıyoz eşimle dolan dur sonrada kendi annemlere gidiyoz
kimse bişey beklemesin sıkıldım artık benim derdim bana yetiyo zaten :umursamaz:

hakikaten öyle birde kayseride psikoloğa gitmiştim bana sen vajinismussun ve kesinlikle tek başına yapamazsın dedi iyice moralim bozuldu gerçekten para tuzağı.eşimde sen abartıyosun herşeyden korkuyosun diye üstüme geliyo.aslında o kadar anlayışlı ve hayat doluki ama iş bu konuya gelince anlayış falan kalmıyo.hatta anneme filan söylemekle tehdit ediyo.güya o bana kızacak filan düzelecekmişim.bikeresindede sen kadınların yüzkarasısın demişti.bazı geceler ayrı yatıyo.allah yardım etsin ama derdim çok büyük.mutlaka o da kendince haklı ama yaklaşımı yanlış.belli bi yaşa geldim ben herşeyi eşimle yaşamak istiyorum ve çocuğum olsun istiyorum diyo.böyle günler geçiyo

canım seni o kadar iyi anlıyorumki hatta o sıkıntı dolu geceleri bizlerde yaşadık.benim eşimde anlayışlıydı.fakat iş noktaya geldimi tamam anlayış kalmıyordu.her gece ağla ağla hatırlamak bile istemiyorum.ayrı yattığımız geceler.ben bunları 3 ayda yaşadım.banada başka kadınlaramı gideyim demişti?beni sevmediğini benden sogudunu düşünürdüm hep.şimdi ben onun üstüne gidiyorum o kaçıyo.kaydirigubbakcemile3yarın seninde olacak canım merak etme.yeneceksin.eşinde söylediği şeyden utanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…