- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.821
canım kendı doktorun ınan kendın olabılrıısn hıc korkma bak burda yenen herkez senın gııbydı hepımız kokruyorduk ama kendımız yendık burdakı kızların destekelrıle bence o kadra uc noktalarda para verme gerek yk kendınde yenebılrısın...doktor lar bızım durumumuuz bılıyorlar ...caresızlıgımızı bılıyorlar o yuzden bu kadra paralar ıstıyorlar ne demek 4 bın tl nasıl bır para bu bılıyorlarmı acaba sen ılk kendıne guven bence yenebılrısın basarabılrıısn burdakı yeyn kızların sendne hıc bır farkı yk ve belkıde sendne daha kotu olanlar eyndı bunu bız burdayız ve yardıma hazırız yeterkı ıste opuyorumnanaktanMerhaba Papatya g_y ıle yazısmanı okudum , bende sızın aynınızım , gıttıgın doktor Hera kadın sag. mı ? hıpnoz ıle mı , bende dusunuyorum ama 4000 lıra ıstıyor , bırde bana verdıklerı telefon numaraları ıle konustum , kadınlardan bırı bısey sokuyorsun ama kendı kendıne yapabılıyorsun dedı , o konusmadan sonra ordanda kokrktum napıcam bılmıyorum , nolur kızlar bana yardımcı olun
canim ben de dediğin şekilde yendim ama 2,5 ayu geçmesine rağmen hala sızılı ve sadece üstte yapabiliyorum. sen ne kadar zamanda bu sorunları aştın sürekli böyle olmasından korkuyorum da :gitme:
ozelden atmak nasıl oluyro ?
kızlar bişi sorcam benim sanırım denemelerden kaynaklı vaji etrafı tahriş olmuş yanma ve kaşıntı oluyo çok değil ama rahatsızlık veriyor..nasıl geçer bu ya(((
canım eczaneye git vaji için yıkama jeli al her wcye girip çıktığında o jel ile yıka ve sakın ha sakın ıslak kalmasın sürekli çamaşırını değiş çamaşırında ıslak olmasın ayrıca geçmezse kaşıntı çin krem alabilirsin eczacı yardımcı olur sana
sağol canım..ben bi gideyim o zaman...aslında evde krem vardı kaşıntı için onu sürdüm geçmedii..bende anlamadım hiç böle olmuyorduu...
hepımızde bacaklarımıız acmama sorunu vardı ..benım problemım bacaklarımı acamamak , ıslanma zevk hepsı oluyo ben sadece bacaklarımı kaldıramıyorumne yapıcam , evet dedıgın gıbı doktorlar bılıyorlar bunun ne kadar onemlı oldugunu o yuzden ıstıyıorlar bu paraları
sldx kullanıcısından alıntı
Merhaba Papatya g_y ıle yazısmanı okudum , bende sızın aynınızım , gıttıgın doktor Hera kadın sag. mı ? hıpnoz ıle mı , bende dusunuyorum ama 4000 lıra ıstıyor , bırde bana verdıklerı telefon numaraları ıle konustum , kadınlardan bırı bısey sokuyorsun ama kendı kendıne yapabılıyorsun dedı , o konusmadan sonra ordanda kokrktum napıcam bılmıyorum , nolur kızlar bana yardımcı olun
cnm ben gittim heraya. dr süleyman eserdağ tedavi ediyo. bana hipnoz uygulamadı gerek yok dedi. o soktuğun şeyin adı da dilatör. dışardanda satın alabilirsin. onunla egzersizleri yaptırıyo. aslında evde egzersiz yapmaktan bi farkı yok. ama işte ben aşırı korkaktım. mümkün değil kendim oraya bişey sokamazdım. süleyman bey hem jinekolog hemde cinsel terapist. ikisi biaraya gelince çok rahatlattı beni. bende yüksek bi ücret ödedim. ama hiç pişman değilim. şuanda mutluyum ya gerisi boş. her kuruşuda helal olsun. güle güle harcasın :)
kızlarrr burda olan varmı
bişi danışıcam 2 buçuk sen çektim bende bu illetten sonra santim santim başladık bu arada hamilelik istedim bir buçuk senesi hiç ilişkisiz diğer bir seneside anca santim santim oldu ve temmuz ayında yendim bu illeti yani 5 aydır sorunsuz cinsellik yaşıyorum daha ama dediğim gibi bir seneden fazladırda her ay hamilemiyim diye bekledim santimlik işilkimde... sizde ben sadece bu 5 ayımı baza almalıyım gebelik konusunda yani o durumda çocuk olmaması normalmi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum....
yani doğru dürüst ilişki yaşanamaması vajiden kaynaklı hamileliğe engel diilmi bunumu anlamalıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?