Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tşk ederim 5 haftalık hamile pko yumurtalıklarda birçok kistin olması demek.ben adet görememe problemi yaşıyordum her ay.doktora kistler için gittim.tesadüfen hamile olduğumu öğrendim.doktor daha geçen hafta hamile kalmakta problem yaşarsın diyordu.vajinismusla uğraşmaktan kistlerimle ilgilenenmiştim.

geçmiş olsun canım.bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

ayrıca gözün aydın.:CüvCüv: umarım herşey gönlünce olur

tşk ederim darısı başınıza.ben hamileyim ama vajinismusla çok uğraştım zaten 3. denemeizde hamile kaldım.aslında hala vajili sayılırım.çünkü 3. denemeiz baya zorlu olmuştu.ama size tavsiyem emlayla deneyin bi kaç kez gerçekten vajina genişliyor.ben ilk gece afedersiniz eşim deliği bile göremedi.hatta 1 ay sonra aynanın karşısına geçtim ben de delik var mı diye baktım.çok azimli olun.inanın ki iş kafa da bitiyo.ayrıca emlayla denerken kötü olaylar da yaşadım ama hiç korkmadan ısrarla devam ettim ve de başardım.ayrıca size tavsiyem üste olun ben öyle başardım.gecelerimz tam bir kabus olmuştu.ben 3. ayda başardım ama öncesinde yani emladan önce parmak egzersileri yaptım.2 ay boyunca sabredin inanın ki olcak.

cnm yinede gözün aydın allah sağlık ve sıhhatle bebeğini eline almayı nasip etsin inş bende öle birkaç denemeden sonra hamile kalmıştım 23. haftada düşük yaptım ikizdi bebeklerim tamamen hamilelikle ilgili idi problem daha sonra tekrar vajinusmusu yaşamadım inş sende yaşamayacaksın şimdi herşey normal inş tekrar bebek istiyorum allah nasip ederse bide şu var bişeyin üzerine gidin arkadaşlar sineye çekip kadere razı olursanız zamanla herşey alışkanlık oluyor ben çok zor günler geçirdim ama asla bidaha bebek istemiyorum demedim rabbim verirse eskisinden daha çok istiyorum

inşallah seninde bebeğin olur canım...mutlu haberlerini duymak dileğiyle

gözün aydın tebrik ederım ben 4 senedır evlıyım ne zaman bıtecek bu kabus bılemıyorum ama bu siteye uye olduktan sonra kendıme guvencım arttı ama eşim artık denemek istemıyor ne yapacam bılemıyorum emlayla 3 4 defa denedım ama olmadı sureklı alttayım ustte kesınlıkle geçemıyorum bılmıyorum sonumun ne olacağını

canım doktora gitsen hem uyuşturan hem de kayganlaştıran bir krem veriyor
ben onu kullandım bir de üstte olmalısın
inan kendini sıkmazsan rahat oluyor
hata kızlığının bozulduğunu anlıyorsun
zaten kendisi et parçası değil mukoza gibi bir şey yani canın çok yamnaz
güven kendine..
1 seneye yakın çektim bu illeti bilirim..

canim ben de dediğin şekilde yendim ama 2,5 ayu geçmesine rağmen hala sızılı ve sadece üstte yapabiliyorum. sen ne kadar zamanda bu sorunları aştın sürekli böyle olmasından korkuyorum da :gitme:

TEBRIK EDIYORUM CANIM BENIM COK SEVINDIM SUPER HABER...
bende ılerleme kaydettım emla olmadan bır kez yapabıldım ama hala kendımı kasıyorum ıslaklık olmuyor mecbur bebe yagı kullanıyoruz zamanla duzelır ıhsallh hadı bakalım sıra bebeıs haberınde IHSALLH :lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar bebe yağı kullanmayın..vajinanın ph ını bozarsınız..zararlı..onun yerine su bazlı gleit gelen kullanın...bebe yağı ,yağ olduğu için cildinizde istemedi,ğiniz sonuçlar doğurabilir..gletigelende 7 -7,5 tl bişi...

canım bendede ıslaklık olmadığı için bebeyağını tercih ediyorum fakat nesrin arkadaşımız bak ne yazmış yukarıda.ben daha güvenilir zannediyordum bebeb yağını.kasılma bendede var.ve tek pozisyon atta olmayı tercih ediyorum.zevk işi zaten yok.:uhm:

bu bebe yağı benim başıma dert açtı..doktorada sordum ,kullanılmamalı dedi ki bazı doktorlar kullanabilirsiniz diyor..onun yüzünden 2yıldır ne çekiyorum bir ben bilirim..benim dış genital bölgede ,idrar deliğinin çevresi onun yüzünden beyazımsı kaldı..sanki deriyi bir kenara çekmişsiniz gibi ,ve vajina çevreside kırmızımsı ,tahriş şeklinde..geçen yıla göre şimdi biraz daha iyiyim ,en azından kabartı ve şişme artık olmuyor..kesinlikle kullanmayın..kayganlaştırıcı jellere baktığımda da ,yağlı olanlar ve su bazlı olanlar varmış..su bazlı olanlar öneriliyor..
siz bilirsiniz ama bence kullanmayın...gleitgelen su bazlı ve 20 gr lık tüpü 7-7,5 tl...onu kullandığımdan beri daha iyiym...

belkı haklı olabılır ama sonuucnda bebekler uzerınde kullanılan bır madde ne kadra zararlı olabılır fisfisfisdıye duusnuyorum ...benım bebe yagı tercıh sebebım kayganlastırııc jellerle kullanamıyorum yanı kuruyor hemen hıc rahat degıl bebe yagı daha ıyı gelıyor hep kullanıyorum hıc sorun yasamadım ...
bende aynı sen gıbı zevk olayı sıfır ama olucak ıhsallh oda bu kadra bıle gelmeız buyuk olayzemuszemuszemuszemusalkisalkisalkis

canım bebiş için senı cok tebrık ederım. allah ısteyen herkese versın. emla kullanarak mı hamıle kaldın?merak ettım bende hamıle kalmak ıstıyorum fakat emla kullanıyorum. ılıskı sırasında

canım ya şu yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm. bende ayen böyleydim. 1sene sonunda baktım ben bişey yapamıyorum. parama kıyıp iyi bi doktora gittim ve 8seansta çözdü. şuanda 7aydır rahat rahat ilişkiye giriyorum. doktor tavsiye edebilirm. ama durumum yok dersen doktorun bana yaptırdıklarını anlatabilirim. ama şuna inan başarabilirsin. yenilmicek bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…