- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.841
Vaginismus gebeliğe engel bir problem değildir sadece cinsel birleşmeye engeldir. Kadın gebeliğe uygunsa (vajinismus haricinde herhangi bir jinekolojik rahatsızlığı yoksa) vajina girişine dökülen spermlerin yüzme kabiliyeti sonucunda gebelik oluşabilir fakat bu şekilde gebelik şansı normal bir cinsel ilişkiye göre çok daha azdır.
aradığımı buldumm işte paylaşmak istedim engel diil ama zaten %25 lik şans var her ay en asgariye iniyo demektir....
ck guzel 2 parmak bır bogumdasın cok guzel devam et bence ...tebrık ederım... pen... bası denemsı hıc yapmadım nasıl oluoyr yardımcı olamıycam heralde parmak egzersızı gıbıdır ...ben 2 parmak bır bogumdan sonra pen... denemdım basarmıstım hepsı olmamıstı yarııs olmustu ama ılerleye zamnalarda hepsı oldu tebrık edıyorum senı :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar özel mj gönderemiyorum biri bana gönderince ancak cevap yazabiliyorum nasıl oluyor.birde ben p..başı denemesi nasıl yapılıyor.2 parmak 1 boğumdayım ben.
kızlar özel mj gönderemiyorum biri bana gönderince ancak cevap yazabiliyorum nasıl oluyor.birde ben p..başı denemesi nasıl yapılıyor.2 parmak 1 boğumdayım ben.
tamam bende öle diyorum:)))) anlaşamadık biz yaa şimdi ben 5 ay oldu yaa yeneli ayrıca darısı hepinize inşallah...... diyorum ki bundan önce gebelik beklemem biraz saçmaydı sanırım ilişkinin ne olduğunu öğrenince ucuna bırakmayla biraz zormuş... ben bu beş ayımı baza alsam yoksa bi senedir bebeğim olmuyo diye başlasammı dölenmeye ayy ne biliim yaa kızlar ....
aramıza hos geldın...
ınan en buuyk basarıyı aramıza katılmakla yaptın eger ıstoyorsan hepımız burdayız ve sana yardım ııcn herkes hazır sakın uuzlme bak gor send enasıl yeneceksın
canım bebiş için senı cok tebrık ederım. allah ısteyen herkese versın. emla kullanarak mı hamıle kaldın?merak ettım bende hamıle kalmak ıstıyorum fakat emla kullanıyorum. ılıskı sırasında
evet burdayımmmbahar ordamısın
ya sana bır sey dıyeyımmı hepımız senın gıbı caresızdık senı ck ıyı anlıyoruz hersey sende bıtıyor bızler nasıl basardık yada bak bır suru kız burda hergun duygularını sorularını paylasıyor ...hergun zor olsada egzersızlerı yapıyoruz dedım hersey sende bıtıyor bence send ebız gııb yapabılırsıngıdeyım mı bende hı ne dersın Bahar ? evet gonlum burda sızın yazdıkalrınızla halletmek ıstıyor ama ...
ev ödevleri dışında ne yapıyorlar da çok yüksek ücretler alıyorlar..kegel birde orası genişler vs vs dışında ne yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?