Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm bu çok zor bir durum olmuyor değil ben vajinusmus olupta 14 yaşında kızı olan birini tanıyorum ama vajinusmusu yenen biri olrak normal yolla bebğin olabilir

kızlar özel mj gönderemiyorum biri bana gönderince ancak cevap yazabiliyorum nasıl oluyor.birde ben p..başı denemesi nasıl yapılıyor.2 parmak 1 boğumdayım ben.
ck guzel 2 parmak bır bogumdasın cok guzel devam et bence ...tebrık ederım... pen... bası denemsı hıc yapmadım nasıl oluoyr yardımcı olamıycam heralde parmak egzersızı gıbıdır ...ben 2 parmak bır bogumdan sonra pen... denemdım basarmıstım hepsı olmamıstı yarııs olmustu ama ılerleye zamnalarda hepsı oldu tebrık edıyorum senı :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar özel mj gönderemiyorum biri bana gönderince ancak cevap yazabiliyorum nasıl oluyor.birde ben p..başı denemesi nasıl yapılıyor.2 parmak 1 boğumdayım ben.

cnm özel msj atabilmen için msj sayının 50 olması gerekiyor iki parmak iki boğum yapamıyomusun penisbaşı derken ne demek istedin iki parmak iki boğumdan sonra direk penis denemesi yap zaten bu kadar ilerlemişsin artık gerisi rahatlıkla olur bence

tamam bende öle diyorum:)))) anlaşamadık biz yaa şimdi ben 5 ay oldu yaa yeneli ayrıca darısı hepinize inşallah...... diyorum ki bundan önce gebelik beklemem biraz saçmaydı sanırım ilişkinin ne olduğunu öğrenince ucuna bırakmayla biraz zormuş... ben bu beş ayımı baza alsam yoksa bi senedir bebeğim olmuyo diye başlasammı dölenmeye ayy ne biliim yaa kızlar ....

cnm tabiki o beş ayı baza alıcaksın önceki dönem hamilelik olasılılığının mümkün olmadığı bir dönem ben doğum yaptım ayrıca

artık deneyebilirmyim 2 parmak 1 boğumdan sonra.2 parmak 2 boğum denemedim dün akşam 2 parmak 1 boğum yapabildim biraz ağrım oldu ama yaptım da p..denemesine nasıl geçicem bilemiyorum...ben önce p.. başı deniycez sonra tamamını deniycez gibi anlamışım sanırım..

kendini hazır hissediyorsan tabiki deneyebilirsin bayağı ilerlemişsin cnm eğer olmazsa moralini bozma tekrar egzersiz yaparsın olacağına inanıyorum çünkü yol katettin bayağı inş iyi haberlerini bekliyoruz

tebessüm yaaa içime su serptin seni çok öpüyorum:))) adete 5 gün var ov. testi kullandım ayrıca inşallah güzel haber veririm size......

aramıza hos geldın...
ınan en buuyk basarıyı aramıza katılmakla yaptın eger ıstoyorsan hepımız burdayız ve sana yardım ııcn herkes hazır sakın uuzlme bak gor send enasıl yeneceksın

baharcığım teşekkür ederim.buraya ilk yazdığımda tek sen karşılık vermiştin saol.daha sonra diğer arkadaşlarda ilgilendiler hepiniz saolun.

bu arada acayip hırs yaptım ve dün serçe parmağımı ..........deli gibi gülmeye başladım.çünkü ilkti.ama bugün cesaret edemedim

canım bebiş için senı cok tebrık ederım. allah ısteyen herkese versın. emla kullanarak mı hamıle kaldın?merak ettım bende hamıle kalmak ıstıyorum fakat emla kullanıyorum. ılıskı sırasında

hepinize çok tşk ediyorum.hamile kaldığımda emlayı bırakmıştım.ama şöle bir durrum var.ben ağrılı bir şeklide ilişkiye girdiğim için p............. girmesi baya uzun sürüyo.bu durumda da biliyosunuz.adamda e...... adına bişey kalmıyo.ben de eşim boşaldıktan sonra bacaklarımı yukarı dikip 1 saat bekledim.kesinlikle bu şekilde hamile kaldım.

Yanı bende gıtmelı mıyım hEra ya , of bılmıyorum , benı o alet bıle korkutuyor , kendımı cok korkak , işe yaramaz hıssedıyorum , pekı bu hera ya gıdınce kendı ıstegımle bacaklarımı acabılıcek mıyım ?

gıdeyım mı bende hı ne dersın Bahar ? evet gonlum burda sızın yazdıkalrınızla halletmek ıstıyor ama ...
ya sana bır sey dıyeyımmı hepımız senın gıbı caresızdık senı ck ıyı anlıyoruz hersey sende bıtıyor bızler nasıl basardık yada bak bır suru kız burda hergun duygularını sorularını paylasıyor ...hergun zor olsada egzersızlerı yapıyoruz dedım hersey sende bıtıyor bence send ebız gııb yapabılırsın

ev ödevleri dışında ne yapıyorlar da çok yüksek ücretler alıyorlar..kegel birde orası genişler vs vs dışında ne yapıyorlar

walla canım pek bişey yapmıolar diyorum yaa evdede yapılabilecek şeyler. sdce gerekli görürse artı olarak hipnoz yapıyo. ama diyorum ya benim artık sabrım kalmamıştı. çok korkuyodum kendim bişey yapamıodum. vardır bende oyle bi özellik cesaretsizlik gibi. oyüzden gittim 8seansta çözdüm. biraz armut piş ağzıma düş hesabı oldu ama:) neyse doktorlu veya doktorsuz hep diyorum bu hastalık çözülüyo. ister 1haftada ister 1ayda ister 3ayda. yeterki siz bişekilde egzersizlerin ucundan tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…