Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aramıza hos geldın...
ınan en buuyk basarıyı aramıza katılmakla yaptın eger ıstoyorsan hepımız burdayız ve sana yardım ııcn herkes hazır sakın uuzlme bak gor send enasıl yeneceksın

canımmmmmm ck sevındım gozun aydın ya arkaadslar burası ne kadra guzel bır sıte alkisalkisalkisarkadaslar herekz yenıcek gorun bak canım mutlulugun hıc bıtmesın gozuzn aydınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlarrrrrrrrrrrr denemem ıyı gectı guzeldı yanı elmasız ılk kez ck rahat gectı galıba zamnala dahada ıyı olucak ...yenen arkadaları okuyunca sabah sabah ınanılmaz mutlu oldum hepınızı kocamna opuyorummmmmm hepımıızn gozu aydın .... ggogle bır kac kez elam ıle devam et sonra elmasız yap ckkkkkkk kolay olucak bak gor ...

merhaba arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum sabah sabah beni ağlattın ama sayende cesaretlendim biraz.senağlamaben yeni katıldım aranıza arkadaşlar lütfen bana da yardım edin 1.5 yıllık evliyim ve artık kaderimi değiştirmek istiyorum ben de ilk başta yerini bilmiyodum hatta bakmaktan bile korkuyodum sonra kendi kendime bunu yendim.kadın doğuma gittim krem verdi olmadı psikiyatriye gittim sakinleştirici verdi 1ay kullandım bi de ilişkiden yarım saat önce kullanılan sakinleştirici verdi hiç biri işe yaramadı sakinleşmiyodum bile ve bunlar da olmayınca psikolojim daha da çok bozuldu çok inanmıştım çünkü sonra yılmadım mum denedim yapamadım elime ince eldivenlerden giyip bebek yağı sürüp denedim yatarak olmuyo ama çömelir pozisyonda ancak işaret parmağımın ilk boğumuna kadar ilerleyebildim yani tek parmak tek boğum ve devam edince bi duvara çarpıyo gibiyim yapamıyorum ilerleyemiyorum emla demişsiniz bunun hakkında bilgi verir misiniz bi de lütfen beni de aranıza alın artık ağlamak istemiyorum ve kocamı mutlu etmek istiyorum lütfen

canım hosgeldın aramıza ..a.s.
artık kararsızlık mutsuzluk yk bızler senın yanındayız beraberce nasıl ben ve otekı arkadaslarımız basardıysa sende basarıcaksın bende 1 bucuk yıllık evlıkten sonra basardım send ebasarıcaksın ve send ebız gıbı bu sıtede yardım eıdceksın..
belkı dıyorsun nasıl bu kadra emınsın bıklıyorum cunku bende ılk bu sıteye senın gııb yazrken sendne dahada kotuydum olmuycak okuyordum yazılanları dıyordum ben hayatta yapamam ama ck basıt goruceksın yeterkı ıste cesur ol cesaretlı ol tek yol bu ...
elma kremme gelınce ben elma kremle basardım tabı ılk egzersızlerı yaptım ılk zmanlar ck zor oluyor belkı egzersızler ama bır bakıyorsun bır parmak 2 prmak sonra cesaret gelıyor ve pe... denmek ıstıyorsun ve olmusalkisalkisalkisalkisalkisalkis
elma krem eczanelerde satılıyor ck buuyk yardımı oluyor orayı uyusturuyor ve ılk ılıskı ck kolya oluyor belkıde senın elmaya bıle ıhtıyacın olmucak bunuz amn gostercek bız burdayız ve yardıma hazırızzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar hepinizin azimleri o kadar takdir edilecek bir durumki.. sizlere birşey sormak istiyorum vajina girişinde herhangi bir et parçası var mı. yoksa sadece delik mi görmemiz gerekiyor. vajinamda ağrı hissettim. aynada bakınca et parçası gördüm. bu daha önce var mıydı yok muydu bilemedim birden..

canlarım benim ya.başaran arkadaşları tebrik ederim.ben pazar günü yapmayı planlıyordum.fakat zamansız bir regl oldum.biteli bir hafta olmuştu o zaman agr kesici antibiyotik falan almıştım.tekrar geldi.ilaçlar yüzündenmi ki! nedenini merak ediyorum.

:roflol:baharcım yanlış anlama sana gülüyorum aklıma geliyor her elma yazdığında kıss elma değil emladelikafadulden şimdi arkadaşlar gitcek eczaneye bize elma verin dicekler.canım benim öpüyorum seni bahar

mutsuzmelek cara g-y başaracaksınız.g_y kafayı taktım sana seni takip ediyorum.hadi başar artık.tabi başaramayan diğer arkadaşlar üstesinden gelin şu hastalığın. onun sizi yenmesini izin vermeyin ne olur?gerçekte karar çok önemli.ben kesin kararımı verdikten sonra başarmıştım.kafada bitirmeyin yok işte ben yapamam da edememde bende çok erteledim.araya birçok olumsuz şey girdi.heğp erteledim.yenilmek yoklmaz:hadi bakalım.

tebessüm abla aramızda bu hastalığı yenen en kıdemli sensin.sana sormak istiyorum.sende bana yardımcı ol her zamanki gibi.ben şu zevk alamama işine taktım ya.bendemi bir sorun var anlamıyorum.

slm karlarperisi.ben parmak egzersizi yapamıyorum hatta oraya bakıp dokunamıyorum bile.sen parmak egzersizi yapmadanmı yendin.

tam gidiyodum bende.kimsecikler yoktu yazdım yazdım kimse olmayınca canım sıkılmıştı.canım ben parmak egzersizi yapmadım.düşünmedim bile.pe..s daha kolaydı benim için.ben halada bakamıyorum dokunamıyorum.

tebessüm abla aramızda bu hastalığı yenen en kıdemli sensin.sana sormak istiyorum.sende bana yardımcı ol her zamanki gibi.ben şu zevk alamama işine taktım ya.bendemi bir sorun var anlamıyorum.

slm canım

yaa ben zevk alamama işini çözdüm kadınlar geç orgazm oldukları için oluyo bu durum aynı şey bendede var erkekler çok çabuk gevşiyo olay bitiyo zaten sen zevk alana kadar ohooooooooooo iş işten geçmiş kocan sırtını dönmüş oluyo

yapacagın tek şey.bebe yağını eşine sür.denemelrine başla....nefes önemli acı hiswsettiğin yerde dur nefes al ver.sakın çıkarma.nefesi bilmiyordum burdaki arkadaşlar saolsun onlardan öğrendim çok etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…