- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.221
slm ggolge.bende henüz parmak egzersizi yapamıyorum.aynayla baktığımda girişide göremiyorum.orası kapalı gibi görünüyor.çıldırmak üzereyim artık bendemi bir tuhaflık var acabamafoldumben
slm akasya82.sen hiç jinekoloğa gittinmi?acaba diyorum yalnız başımıza sakin bi zamanda evimizde olduğumuzda bile kendimizi kastığımızdanmı göremiyoruz ,okadar gelişmiş bi duygumu bu illet.sen nekadar süredir evlisin yada bu sorunu yaşıyosun.seninki ne boyutta?allah yardımcımız olsunmafoldumben
selam akasya 82 .seni çok iyi anlıyorum canım.bende 3 yıllık evliyim ve hala olay gerçekleşmedi:) gittiğim her yerde bebek sorulmasından bende çok sıkıldım..bu yüzden çoğunlukla gitmiyorum ..halbuki bilseler ki bnim içimde kopan fırtınayı söz söylemezler ama ne diyimmm elalemin ağzı torba değilki...ben bebek hasretinden ağlıyorum o derece eşimde çok istiyor ama ilk önce vajiyi halletmem lazım..inşallah en kısa zamanda yeneriz vajiyi ve bebişlerimizi kucağımıza alırız...
Akrep 79 : Emlanin yanmasini şöyle tarif ediyim hani üşütünce sirtina viks sürersin yanar ya ondan daha az bi yanma yapıyo ve 1 dakika bile sürmüyo. korkulucak bişey yok merak etme.
Hevalll : Egzersizlere devam ediyo musun ne durumda? Ediyorsan yeneceksin merak etme.
canım egzersiz yaptım 1 hafta falan ama çok canım yandı emla ile denedim o zaman bayağı ilerledım ama şuan hastalandım ara verdım hastalığım bıttığı zaman hiç egzersız yapmadan sureklı deneyecem artık bıktım bu hayattan ya olacak ya olacak başka yolu yok eşiminde hayatını zehır ettığımı düşünüyorum o yuzdende vicdan azabı duyuyorum benımle bırlıkte evlenenlerın hepsının çocuğu oldu artık bende anne olmak istıyorum etrafımdakı ınsanlar benım çocuğumun olmadığını düşünüyorlar bana o gozle bakıyorlar o benı dahada kahredıyor
sagol cnm zaten ılk elmayla yaptım ama sonra elmasız denemek ıstedım yanı normal basramak ıstıyorum ama kendımı ck kaısyorm korkuyorum acıycka dıye zaten oyle duusununce acıyor dogal olaraktan olmassa bıraz daha elmayla deneme yapayım sonra normal yaparım keısnlıkle dogru en onemlısı cesaret ...:)bahar canını sıkma biraz zamana ihtiyacımız var.Xylocaine sprey i kullandım .emlayı süremeyenlere tavsiye ederim .biraz yakıyor ama saniyelik bir yanma sonra hemen geçiyor.kayganlaştıcıyı da sürünce iş kolay.akadaşlar bunu yapmakla üstümden büyük bir yük attım.psikolojik olarak vajnya bşey p..sin girebileğini anladım.bugün spreysiz yaptım.tamamen iş bizde korkulacak bişey yok.acımayak diye düşünmeniz yeterli.bu kadar kolay olacağını bilseydim sizinle daha önce tanışmak isterdim.yazılanları okuyunca daha da kendime güvenim geliyor ama özne biziz.iş bizde bityor beynimize söz geçrmek yeterli.biraz cesaret arkdaşlar... arkadaşlar sprey 2 saat kadr etkili oluyor. ilişkiye girmek için acele etmeyin... sizinleyim herkese iyi akşamlar kendimize güvenelim biraz da cesaret:))) bahar bu arada sana tekrar teşekkürler..
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları sürekli takip ediyordum sonunda bende dün tam olarak başardım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim çünkü bu sitenin bana çok faydası oldu cesaretim arttı burda fikerlerini tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim çok mutluyum çok zor şeyler yaşadım 1 senem çok zor geçti eşimin desteği çoktu ama bu sıkıntı beni hergün yiyip bitiriyordu önceki denemlerim hep yarım kalıyordu sonu hep hüsrandı ama dün artık bütün cesaretimi topladım ağlaya ağlaya denedim ve sonunda oldu çok şükür gerçekten korkacak bişey yokmuş tamamen beyinde bitiyor ve kasmamak gerekiyormuş bunu anladım hep kapalı sanırdım orayı ama değilmiş gerçekten kasdığımız için olmuyormuş.allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ben çok çektim biliyorum o yüzden herkese yardımcı olmak isterim sormak istedğiniz bişey olursa burdan yada özelden sorabilrsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?