- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.161
Emla ıle 5 dakıkada çozen arkadaslarım ,, acaba sızde bacaklarınızı kasıyormuydunuz benım gıbı, yanı aslında benım once bacaklarımı acabılmem lazım ,esas problem bu cunkuyanı krem surmeden once benım cesarete ıstıyacım var onu yapamıyorum , bana benzeyenler nasıl cozdu peki?
arkadaşlar Xylocaine sprey almayın boşuna para vermeyin çünkü emla gibi süper uyuşturmuyor ayrıca onu sıktığınız zaman çok yanma yapıyor ve karşı tarafta yani eşinizde dahada çok yanma yapıyo o yüzden hem kendinizi hem onu dşünmek lazım bence emlayı alın ve vajina içine sürün çok güzel uyuşuor emin olun bende 5 aydır evliyim ve bahar arkadaşımın tavsiyesi üzerine emlayı bu şekilde kullandımCanim o dediğin sprey yüzde 10 liocadin içerir emla ise yüzde 5. Yani Xylocaine emladan daha güçlübir uyuşturucudur belki sende yanma yaptı diye işe yaramadı gibi gelmiştir. Ben ikisini birden kullanmıştım. Utanmasam narkoz da alıcaktım ama
canım doktorun ismi dr murat ulusoy internetten yazarsın doktorla ilgili geniş bilgi var tavsiye ederim canım herkese teyzemin kızı hatta keske önce gitseydim demişti bir bucuk günde sorunu çözülmüş inşallah herkese faydası olur.
arkadaşlar Xylocaine sprey almayın boşuna para vermeyin çünkü emla gibi süper uyuşturmuyor ayrıca onu sıktığınız zaman çok yanma yapıyor ve karşı tarafta yani eşinizde dahada çok yanma yapıyo o yüzden hem kendinizi hem onu dşünmek lazım bence emlayı alın ve vajina içine sürün çok güzel uyuşuor emin olun bende 5 aydır evliyim ve bahar arkadaşımın tavsiyesi üzerine emlayı bu şekilde kullandımCanim o dediğin sprey yüzde 10 liocadin içerir emla ise yüzde 5. Yani Xylocaine emladan daha güçlübir uyuşturucudur belki sende yanma yaptı diye işe yaramadı gibi gelmiştir. Ben ikisini birden kullanmıştım. Utanmasam narkoz da alıcaktım ama
canım benm hakloısın içeriğinin güçlü olduğunu bende biliyorum ama sıktığın zaman vajide aşırı yanma yapıyo ama 1 dk. içinde yanma geçiyo daha sonrasında sürtünme olduğu zamanda p...ste yanma yapmaya başlıyo o açıdan doktoruma danıştığım zaman kesinlikle bunu kullanma demişti bana
ama sizlerde nasıl etki yapar bilemem tabiki ben herkese yardımcı olmaz adına emlayı önerdim...karar sizin tabiki
twetty26 TEBRİKLER...SİZİN BAŞARI HİKAYELERİNİZİ OKUYUNCA İNANIN BURDA OTURUP AĞLIYORUM AMA MUTLULUKTAN.ÇÜNKÜ Bİ GÜN BENİMDE BURAYA BU SÖZLERİ YAZABİLECEĞİME OLAN İNANCIM ARTIYO.ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN ARKADAŞIM TEBRİKLER TEKRAR...
cnm bende o dra tedavi oldum birgünde kurtuldum şükürler olsun fakat burdaki arkadaşlarda çok farklı şeyler yapmıyorlar inan ama tabi durumu olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye edrim
ben hala 2 parmağa geçemedim sadece 1 boğum alabiliyorum iki parmakta gerisi çok acıyor,bir türlü ilerleyemiyorum olduğum yerde sayıyorum...
sağol cnm allah herkesi en kısa zamanda kurtarsın bu illetten tabiki bende bir günde kurtuldum kendi kendine aşamayan arkadaşlara bende kesinlikle tavsiye ediyorum asla pişman olmayacaklarcanım ben tedavının nasıl olduğunu sormadım ama teyzemın kızı çok memnun kaldı bir bucuk günde sorunum çözüldü anlamadım dedi hatta nasıl olduğunu belki faydası olu diye yazmıstım arkadaşlara sevindim seninde bu sorunun bitmesine
başaran arkadaşları tebrik ederim.darısı bizlerin başına.bende niyetleniyorum hergün egzersizlere başlıyacağım diye ama eve geldiğimde o gücü kendimde bulamıyorum.sürekli neyse yarın yaparım diyorum ama biran önce başlamak zorundayım.ben vaj.ile barışık değilim birgün aynayla bakayım dedim p..n..s girişinin nerden yapılacağını bile anlayamadım.eczaneden söylediğiniz emla ve gleitgelen jelide almaya utanıyorum aslna bakarsanız.sanki eczacıdan istediğimde anlayacakmış gibi geliyor ve utanıyorum.
Az once kotu seyler oldu deneme yaptik ve ben bacaklarimi cok acamiyorum ilk geceden kalma bi korku isteyine acamayinca esim baya bi kizdi evcilik oynamiyoruz diye cekti gitti Ben de aldim elime aynayi kayganlastiricisiz parmak egzersizine basladim iki parmak bir boguma kadar alabildim ve gercekten rahim agzi parmagin boyutuna gore aciliyor. Simdi ne yapmam lazim kizlar?
Az once kotu seyler oldu deneme yaptik ve ben bacaklarimi cok acamiyorum ilk geceden kalma bi korku isteyine acamayinca esim baya bi kizdi evcilik oynamiyoruz diye cekti gitti Ben de aldim elime aynayi kayganlastiricisiz parmak egzersizine basladim iki parmak bir boguma kadar alabildim ve gercekten rahim agzi parmagin boyutuna gore aciliyor. Simdi ne yapmam lazim kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?