Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim o 5 dakikada çözen arkadaşların hepsi egzersiz yaptı daha önceden. Öyle egzersiz olmadan krem sürüp 5 dakikada çözen yok. Varsa da o kişi vajinismus değildir bence. Senin yapman gereken egzersize devam etmek, o sirada cinsel birliktelik denemiceksin. Zaten egzersizlerin süresi ortalama 1 ay bu süre içinde sadece sevişmeniz lazim ki sen bu korkunu yenesin. Gerekirse açarsin o sirada bacaklarını deneme olmiycağini bilirsen. Psikolog bunu önermişti bana.

duygu82 tebrikler... başaracağından emindim........çok pişmanın çokkkkkkkkk şu jelleri alıp kullanmadığımaaaaaaaa...hamileyken kullanmak istemiyorum zararlı olur diye .gerçi doktor jel kullanabilirsin demişti. 1 senede beklemek istemiyorum sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm bende o dra tedavi oldum birgünde kurtuldum şükürler olsun fakat burdaki arkadaşlarda çok farklı şeyler yapmıyorlar inan ama tabi durumu olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye edrim

ben egzersiz yapmayı denedım ondada çok zorlandım ama 1 hafta yaptım emla ile denediğim zaman fazla acı çekmıyorum ne olur yardımcı olun ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü durumdayım

çok teşekkürler canım benim en kısa zamanda inşallah sende başarabilirsin..

cnm bende o dra tedavi oldum birgünde kurtuldum şükürler olsun fakat burdaki arkadaşlarda çok farklı şeyler yapmıyorlar inan ama tabi durumu olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye edrim

canım ben tedavının nasıl olduğunu sormadım ama teyzemın kızı çok memnun kaldı bir bucuk günde sorunum çözüldü anlamadım dedi hatta nasıl olduğunu belki faydası olu diye yazmıstım arkadaşlara sevindim seninde bu sorunun bitmesine

sağol cnm allah herkesi en kısa zamanda kurtarsın bu illetten tabiki bende bir günde kurtuldum kendi kendine aşamayan arkadaşlara bende kesinlikle tavsiye ediyorum asla pişman olmayacaklar

başaran arkadaşları tebrik ederim.darısı bizlerin başına.bende niyetleniyorum hergün egzersizlere başlıyacağım diye ama eve geldiğimde o gücü kendimde bulamıyorum.sürekli neyse yarın yaparım diyorum ama biran önce başlamak zorundayım.ben vaj.ile barışık değilim birgün aynayla bakayım dedim p..n..s girişinin nerden yapılacağını bile anlayamadım.eczaneden söylediğiniz emla ve gleitgelen jelide almaya utanıyorum aslna bakarsanız.sanki eczacıdan istediğimde anlayacakmış gibi geliyor ve utanıyorum.

Az once kotu seyler oldu deneme yaptik ve ben bacaklarimi cok acamiyorum ilk geceden kalma bi korku iste yine acamayinca esim baya bi kizdi evcilik oynamiyoruz diye cekti gitti Ben de aldim elime aynayi kayganlastiricisiz parmak egzersizine basladim iki parmak bir boguma kadar alabildim ve gercekten rahim agzi parmagin boyutuna gore aciliyor. Simdi ne yapmam lazim kizlar?

bende aynı senin gibiydim görmeye tahammülüm yoktu ama zamanla önce aynayla bakıp alıştım sonra egzersiler eczaneye gelince ondan bende utancımdan hep eşime aldırıyodum ama utanmaya gerek bile yok o niye eczane alınsın diye bence biraz güven kendine ben yeneli2 ay oldu o kadar rahatımki boşuna bartmışım o kadar da acı falan olmadı sinek ısırığı gibi biraz dayandan nzaten alışılıyo sormak istediğin soru varsa yardım ederim allah tez zamanda kurtarsın seni ama artık bi yerden başla

canim daha napasin sen yapicağini yapmişsin valla tebrik ederim kayganlaştırıcısız iki parmak tek boğum süper bence. sen kayganlaştırıcı al. ve siz anlamadim ama denemeyi nasil kayganlaştiricisiz yaptiniz. sen egzersizlere düzenli devam et kisa sürede halledersin bu işi merak etme. opuyorumnanaktan
ayrica ben 3 parmak 3 boğum yapmiş biri olarak söyliyim kayganlaştiricisiz tek parmak bile sokamam moralini yüksek tut az kalmiş

merhaba canım..bence herşeyden önce eşinle karşılıklı konuş bu şekilde davranmasının seni incittiğini ve kendi yaşadığın duyguları anlat.o zaman daha rahat olursun...sakın üzülme inşallah birgün bizde bu sorunu aşanlardn olucaz...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…