Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kayganlaştırıcıdan korkma canım ya onu sürüncede pat diye girmiyoki. sdece kolaylaşıyor. üstte olup kontrolün sende olması daha iiyi bence ama tabii sen bilirsin en iyi hangi pozisyonda rahatsan öyle yap. buarada bitane sprey vardı hatta haydar dümenin reçetesindede var. dur onun adını bulursam yazarım o da uyuşturuyodu emla gibi.

Xylocaine sprey. emla gibi lokal anestezi için sprey bu. bi araştır cnm aklına yatarsa alırsın. haydar dümenin vajinismus reçetesinde var. zamanında almıştım ama ordaki ilaçlar ve yöntem bende bi işe yaramadı. neyse emla yok diosun olduğun yerde belki bu vardır.

benim problemım bacaklarımı acamamak .........senınde varmıydı bu korkun ?
herkezın ortak korkusu odur zaten bacaklaırmıız acamayız ben hep kendımı korurdum evde otururken esımın yanında bacaklarıımı kapatırdır yeden bır sey alırken esıme arkamı donup egılemzdım ck kotuydu hala bıarz var ama oda gecıcek ıste onun ıcın egzersızlerı devamlı yapıcaksın ck ıse yarıyor zamnala gecıyor korku

bendede vardı bacaklarımı açamıyordum. önce elime krem sıkıp bacaklarımı iyice açıp içeri girmeden sadece vajina yüzeyine masaj yaptım. bikaç gün devam ettim. bacaklarım rahatlayana kdr. o sorun geçince egzersizlere başladım.

arkadaşlar Xylocaine sprey almayın boşuna para vermeyin çünkü emla gibi süper uyuşturmuyor ayrıca onu sıktığınız zaman çok yanma yapıyor ve karşı tarafta yani eşinizde dahada çok yanma yapıyo o yüzden hem kendinizi hem onu dşünmek lazım bence emlayı alın ve vajina içine sürün çok güzel uyuşuor emin olun bende 5 aydır evliyim ve bahar arkadaşımın tavsiyesi üzerine emlayı bu şekilde kullandım ve dün gece mutlu sona ulaştım(bu arada ben emlayı 5 ay öncesinde ilk gece için almıştım ve kullanmayıda becerememişim bu şekilde olacağını bilmek çok değişik duygu düşünsenize emla 5 aydır burnunuzun ucunda şaka gibi :)))
ilk önce yapmanız gereken aynayı vajinanıza tutun ve inceleyin sonra yavaş yavaş kayganlaştırıcı ile parmak egzersizlerine başlayın bir süre devam edin inanın parmak egzersizi çok kolay bir süre sonra emlayıda denerseniz mutlu sona ulaşacaksınız emin olun ve inanın...

sana bişey söyliyimmi;bende öyle bir kasılma vardıki ertesi gün üstümden tır geçmiş gibi tüm kemiklerim ağrıyordu ama inan gerçekten önce yalnızken al aynayı incele belli süre bu ayıp bişey değil incele tanı bacaklarını yavaşça açabilirsin bak dene...
acele etme gerçekten insan sıkılıyo yeter artık diyosun ama sabretmekten başka çözümü yok bu illetin

slmm kızlar netimde sorum olduğu için giremiyorum artık komşumdan girdim şimdimafoldumben
halledecem inşallah bi süre sonra
sayfaların hepsini okuyamadım yenenler varmı ne durumdasınız varsa tebrikler opuyorumnanaktan

ben yendiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm alkisalkisalkis

hatırlarsan seninle evlendiğimiz günden bu yana hatta evlenmeden öncesinden beri konuşuyoduk ve sonunda 5 ay sonra dün gece oldu bu iş

:teytey:

ben yendiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm alkisalkisalkis

hatırlarsan seninle evlendiğimiz günden bu yana hatta evlenmeden öncesinden beri konuşuyoduk ve sonunda 5 ay sonra dün gece oldu bu iş

:teytey:
canım tebrikler çok sevindimmmm :hooray: allah başka derts sıkıntı vermesin inşallah
zamanla dahada kolay olur ve gerçekten bumuymuş çektim sıkıntı dersinkaydirigubbakcemile2

canım tebrikler çok sevindimmmm :hooray: allah başka derts sıkıntı vermesin inşallah
zamanla dahada kolay olur ve gerçekten bumuymuş çektim sıkıntı dersinkaydirigubbakcemile2

allahıma şükürler olsun
yalnız şöle sorun var kanamam oldukça oldu benim bugün doktora gittim kontrole korktum başka bişey oldu diye ama vajinada da biraz yırtık olmuş 1 hafta yasakladı (( sonra bakıcaz kanama olmazsa devam olursa biraz anestezi ile uyuşturup dikiş atıcak
ama yinede çok şükür diyorum...hihoyyyt

tebessüm 26 ilgilendiğin için çok teşekkürler.vazelinli sıcak su yok bundan sonra.bazı sorularım var arkadaşlar.1 ben asla parmağımla dokunamıyorum.bu egzersizleri yapamadan olmazmı.bide emla krem sayesinde aynayla bakabildim dokunabildim birkere ama (ayıpmı olucak bilmiyorum ama kusura bakmayın)vajinamda herhangi bir giriş çok aradım ama bulamadım.kapalı olmasından falan korkmaya başladım.gerçi düzenli adet görüyorum.LÜÜÜTFENNN CEVAP YAZARMISINIZ

twetty26 TEBRıKLER...SıZıN BAŞARI HıKAYELERıNıZı OKUYUNCA ıNANIN BURDA OTURUP AĞLIYORUM AMA MUTLULUKTAN.ÇÜNKÜ Bı GÜN BENıMDE BURAYA BU SÖZLERı YAZABıLECEĞıME OLAN ıNANCIM ARTIYO.ALLAH BAŞKA DERT VERMESıN ARKADAŞIM TEBRıKLER TEKRAR...

cnm bence önce vücut egzersizleri ile başla madem bu kadar kasılıyosun önce vücudundaki kasılmaları anlamaya çalış biryere uzan arkana yastık koy ilk önce ayak uçlarından başla kas bırak daha sonra dizlerin daha sonra karnını şişirip bırak daha sonra göğüs kafesi boynun omuzların ellerini sık bırak bu arada burnundan derin nefes alıp ağzından ver böylece kasılıp gevşemeyi öğren bunu yap sürekli özellikle nefes egzersizleri çok işine yarıyacak birde sen üstte olursan daha kolay olucak emin ol kaldığın yerde derin nefes al acele etme hemen girsin diye yavaş yavaş kademe kademe ilerle zamanla olucak acele yok

cnm istersen vakit kaybetmeden bir jinekolojik muayene ol vajinda bir sorun olup olmadığını öğren daha sonra vajinusmusu yenmek için egzersizlere filan başla bu benim nacizane fikrim çünkü bu tür sorunlarla karşılaşan arkadAaşlarda duymuştum

slm kıslar benim teyzemin kızında bu sorun vardı 2 yıl kadar ilişkiye giremedi psikiyatri egzersizler derken yapamadı sonra bi doktorla tanıştı bi bucuk günde bu rahatsızlığından kurtuldu hatta şuan bebeği dahi oldu doktorun ismini isterseniz zaten internette doktorla ilgili geniş bilgi var hemen özelden isteyenlere yazabilirim

Canim kendini bu kadar sıkma derdin sıkıntın olduğunda gel buraya yaz hepsini biz birbirimiz için burdayız. Başaramıycağını düşünen birtek sen değilsin. Bu kadar umutsuz olan da tek sen değilsin. Sanıyor musun ki bu hastalığı yenen insanlar senin bulunduğun yollardan geçmedi. Hepsi umut dolu mutlu mesut amaan nasılsa yenerim mi dedi sanıyorsun. Herkes üzüldü ağladı yapamıycam pes ediyorum dedi ama ertesi gün devam etti. Bu işin iki sırrı var. SABIR - AZİM Bu ikisi oldukça gerizi o kadar kolay gelecek ki sen bile inanamayacaksın. Bak buraya yaziyorum ve eminim sende bu ikisinden ya biri ya ikisi birden yoktu. O yüzden bu kadar sene uzadı. Ertelemişsindir. Bunlari seni suçlamak için yazmiyorum insanin içinden gelmeyince gerçekten yapamıyo. Bazen zamanımız bazen moralimiz bazen çevremiz olumsuz etkiliyor. Ama işte ne olursa olsun sabır ve azimle üzerine gidip başaramayan görmedim ben. Bak oku hepsini sen de göreceksin. Geçen hafta bir çok arkadaşimiz burda yendi. Onların daha önceki yazılarını oku. Ben artık yapamam asla sanırım diyen arkadaşlarımızın ertesi gün gelip ben yendim diye sevinçlerini oku. Hepsini oku ki ne demek istediğimi çok daha iyi anliycaksin.

Kendi durumun hakkinda da bilgi verirsen daha ayrintili yazişiriz. Egzersiz yaptin mi yapabiliyo musun parmak egzersizi falan.

canım doktorun ismi dr murat ulusoy internetten yazarsın doktorla ilgili geniş bilgi var tavsiye ederim canım herkese teyzemin kızı hatta keske önce gitseydim demişti bir bucuk günde sorunu çözülmüş inşallah herkese faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…