- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.141
Yaa arkadaslar ben hala parmak egzersizlerine baslayamadim( En tembel benim galiba burda. Napicam bennn yaa hep diyordum ben galiba parmak egzersizi yapmadan basaricam diye cunku bi kismini alabiliyorum ama kayganlasitici surunce isim bitiyo malesef kayganlastiici surunce basini bile degdiremiyorum. cok korkuyorum. Bi de ben altta olucak ve bacaklarimi azcik acicam ancak oyle rahat oluyorum. bacaklarimi acinca(misyoner pozisyonu denilen pozisyon) tamamen kilitleniyorum. Off burda emla filan da yok (
herkezın ortak korkusu odur zaten bacaklaırmıız acamayız ben hep kendımı korurdum evde otururken esımın yanında bacaklarıımı kapatırdır yeden bır sey alırken esıme arkamı donup egılemzdım ck kotuydu hala bıarz var ama oda gecıcek ıste onun ıcın egzersızlerı devamlı yapıcaksın ck ıse yarıyor zamnala gecıyor korkubenim problemım bacaklarımı acamamak .........senınde varmıydı bu korkun ?
Xylocaine sprey. emla gibi lokal anestezi için sprey bu. bi araştır cnm aklına yatarsa alırsın. haydar dümenin vajinismus reçetesinde var. zamanında almıştım ama ordaki ilaçlar ve yöntem bende bi işe yaramadı. neyse emla yok diosun olduğun yerde belki bu vardır.
Emla ıle 5 dakıkada çozen arkadaslarım ,, acaba sızde bacaklarınızı kasıyormuydunuz benım gıbı, yanı aslında benım once bacaklarımı acabılmem lazım ,esas problem bu cunkuyanı krem surmeden once benım cesarete ıstıyacım var onu yapamıyorum , bana benzeyenler nasıl cozdu peki?
slmm kızlar netimde sorum olduğu için giremiyorum artık komşumdan girdim şimdimafoldumben
halledecem inşallah bi süre sonra
sayfaların hepsini okuyamadım yenenler varmı ne durumdasınız varsa tebrikler opuyorumnanaktan
canım tebrikler çok sevindimmmm :hooray: allah başka derts sıkıntı vermesin inşallahben yendiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm alkisalkisalkis
hatırlarsan seninle evlendiğimiz günden bu yana hatta evlenmeden öncesinden beri konuşuyoduk ve sonunda 5 ay sonra dün gece oldu bu iş
:teytey:
canım tebrikler çok sevindimmmm :hooray: allah başka derts sıkıntı vermesin inşallah
zamanla dahada kolay olur ve gerçekten bumuymuş çektim sıkıntı dersinkaydirigubbakcemile2
ben yendiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm alkisalkisalkis
hatırlarsan seninle evlendiğimiz günden bu yana hatta evlenmeden öncesinden beri konuşuyoduk ve sonunda 5 ay sonra dün gece oldu bu iş
:teytey:
Yaa arkadaslar ben hala parmak egzersizlerine baslayamadim( En tembel benim galiba burda. Napicam bennn yaa hep diyordum ben galiba parmak egzersizi yapmadan basaricam diye cunku bi kismini alabiliyorum ama kayganlasitici surunce isim bitiyo malesef kayganlastiici surunce basini bile degdiremiyorum. cok korkuyorum. Bi de ben altta olucak ve bacaklarimi azcik acicam ancak oyle rahat oluyorum. bacaklarimi acinca(misyoner pozisyonu denilen pozisyon) tamamen kilitleniyorum. Off burda emla filan da yok (
tebessüm 26 ilgilendiğin için çok teşekkürler.vazelinli sıcak su yok bundan sonra.bazı sorularım var arkadaşlar.1 ben asla parmağımla dokunamıyorum.bu egzersizleri yapamadan olmazmı.bide emla krem sayesinde aynayla bakabildim dokunabildim birkere ama (ayıpmı olucak bilmiyorum ama kusura bakmayın)vajinamda herhangi bir giriş çok aradım ama bulamadım.kapalı olmasından falan korkmaya başladım.gerçi düzenli adet görüyorum.LÜÜÜTFENNN CEVAP YAZARMISINIZ
slm kıslar benim teyzemin kızında bu sorun vardı 2 yıl kadar ilişkiye giremedi psikiyatri egzersizler derken yapamadı sonra bi doktorla tanıştı bi bucuk günde bu rahatsızlığından kurtuldu hatta şuan bebeği dahi oldu doktorun ismini isterseniz zaten internette doktorla ilgili geniş bilgi var hemen özelden isteyenlere yazabilirim[/QUOTE
canım doktorun adını yazabilirmisin
slm arkadaşlar bu siteye girdiğim zaman kendime güvenim geliyor ama her denemem sonuç vermediği için eşimde artık denemek bıle istemıyor ne yapacağımı bılemıyorum her gece ağlıyorum intihar bile etmeyi denedım çok kotu durumdayım 4 yıl oldu yaa inanamıyorum allahım herkesın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?