Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm ece1 nasılsın? ben uzun zamandır giremiyodum evde int yoktu ama sonunda int aldık inş daha sık giricem bundan sonra..senin ne aşamada?bende hala tık yok:)

slm ece1 nasılsın? ben uzun zamandır giremiyodum evde int yoktu ama sonunda int aldık inş daha sık giricem bundan sonra..senin ne aşamada?bende hala tık yok:)

Canim ben de seni merak ettim yazdim falna buralarda ne oldu başlamadin mi egzersize ben penis oldu ama hala sorunlu maalesef :çok üzgünüm:

Canim ben de seni merak ettim yazdim falna buralarda ne oldu başlamadin mi egzersize ben penis oldu ama hala sorunlu maalesef :çok üzgünüm:

canım ben parmak denemesi çok yapamıyorumm..ama parmak denemesinde de rahatım..şu varki eşimle bütün duygularımı açık açık konuştum hissettiklerimi ve onun hissettiklerinide dinledim ve artık daha rahatız..şimdi yeni gleitgelen aldım onunla deneme yapcaz inşallah...

canım çok tebrik ederim gerçekten çok mutlu oldumm..bende 3 yıllık evliyim ve 3 yılın her günü kabus gbii...inşallah ben ve arkadaşlarımda bu illetten kurtuluruz...sadece emla ve jellemi yendin bu vajiyi?CADIARZU

akrep79 merhaba bir bkıp çıkayım neler olmuş dedim seni gördüm evet cnm duygu82 jel ve kremle yendi hiç denedinmi bilmiyorum fakat denemeni tavsiye ediyorum kaybedecek bişey yok sonuçta çoğu kişi bu iki şeyle birde egzersiz tmm inş sende kurulacaksın

slm canım evet bende daha yenı yendım hemde ck kısa zamnada keısnlıkle ben elma kerm ve beb yagıyla yapabıldım bence hıc vakıt kaybetme egerkı egzersızlerı yapabılıyorsan hemen elmayla deneme yap basarılı olucaksın egzersızlerı yapmaya korkuyorsan ondada elma kullana bılırıısn acı hıssı sıfırırn altında zaten alıısnca elmayı kendın surmuyceksın

slm kızlarrrr gunaydın
en son adet olmustum ondan once bır kez elma kremle denemıs ve basarmıstım hemde hepsını yaabıldım adetım dun tam bıttı ve deneme yaptım elma krem surmek ısteemdım bakalım olucakmı dedım veeeee oldu hemde ck rahat bır ara zevk bıle aldım ınanamadım kızlarrrr guvenın kendınıze keısnlıkle basarıcaksınız ben hala ınanamıyorum 1 yılı geckın zamnadır hayatımız zından olmustu sukurler olsun ınsan ıstedıkten sonra herseyı yapıyor... HADI KIZLAR BASARABILRISINIZ bana yardımcı olan herkeze ck tesekur ederım ALLAH ne muradınız varsa versın ... ve hala bu ılletle ugrasan arkadaslar hersekılde yardımcı olabılırım ve ben sunu demek ıstıyorum cesaretınızı toplayın ve keıslıkle elma kremle bır kez deneyın buyuk oranda yardımcı oluyor

baharcım inanamıyorum yaa çok süper çok sevindim
umarım benimde tedavim bitince ikincide bende başarabilirim...

kızlar ya bana biri profil mesajı göndermiş tam tıkladım net gitti şimdi tekrar girdiğimde bulamıyorum mesajı nerden bakıcam? yada atan kişi tekrar yazabilirmi?

bahar verdıgın bu ahber baan ınanaılmaz moral oldu cunku bende emla ile basardıktan sonra 2 gun ara vermıstım ve bugün emla krem olmadan denem yapacaktım bu mesajı okuduktan sonra keyfım yerıne geldi. ama jel kullanabılırım. bu arada kocamın ılgısı bıle degıstı bana karsı bılıyomusun.:)) hersey cok guzel gıdıyor .allahıma cok sukur

duygucum sana katılıyorum aynen şekilde benimde kocamın ilgisi daha bir değişik oldu :))) gerçi allah var yukarda bu zamana kadar yapamadım diye hiçbir şekilde ilgisiz olmadı bana karşı ama ben başardıktan sonra yere göre sığamıyor adam yahuuu :))

:Saruboceq: hadı bakalım ıhsallh ınsan genede korkuyor ama eger baktın zorlanıyorsun elmayı kullan ben bı an dedım yapamıycam elmayı surmek ıcın kalmıstımkı vazgectım bırazcık dayandım ılk bırazcık zorlanıyo ama azcık dayan hemen oluverıyor hemd eck rahat ben bebe yagı kullanıyorum kayganlastırıcılar olmuoyr bende hemen kuruyuverıyor anlamadım bende o yuzden bebe yagı daha etkılı oluyor bende ck basıt cnm hadı ıhsallh yarın sabah send eben gııb guzel haber verıırsın sakın kokrma ınan otekı denemelerden ck daha basıt gecıyor bı ara o kadar serbest bıraktımkı kendımı kenıdm bıle ınanamadım hıc bır sy hıssetmedım olabıldııgnce rahat olmaya calıs dualarım senınle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bahar07 senin adına çok sevindim canım aynı poblemi yaşıyorum ve hala başaramadım ben inşallah en kısa zamanda ben de başarırım

cnm ya ben sana özel mesaj atamıyorum. bana profil mesajı bırakmışsın ama geri dönemedim. istersen burdan yardımcı olabilirim. durumunu kısaca anlatabilirmisin?

Insallah arkadaslar basaririm ben de..Dua edin benim icin de nolurr. Yani dun parmagimin girdgini gorunce o kadar moralim yerine geldi ki ve rahim agzi resmen aciliyor. Ben kayganlastirici ile daha cok korkuyorum ne bileyim kendimi rahat hissetmiyorum benim kontrolumden cikiyor gibi hersey cok sacma ama ... Bakarsiniz kayganlastiriciszi basardim diye yazarim burayaaa ayy Allahimmm insalllaahhhh size o mujdeyi veririm kizlar en yakin zamanda insallahh. nolur dua edin cunku esimin sabri azaliyor...Bi de sey diycektim hani diyorsunuz ya bayan ustte olunca daha kolay diye o zaman p...si elinizle tutup yerlestirip mi ittiriyorsunuz? Ama o sekilde cok zor oluyor ben beceremiyorum herhlade

inş cnm dualarımız yenemeyen arkadaşlarımızla inş herkes bir gün yenecek evet cnm bayan üstte olduğu zaman kontrol tamamen bayanda oluyor o zaman daha rahat oluyor ama sen tabi farklı posizyonda rahatsan illakide üstte olman gerekmiyor ama sen tutup yavaş yavaş itersen daha kolay olduğunu görüceksin inş sende yeneceksin dularımız gönlümüz sizinle

cnm senin adına çok sevindim zamanla herşey çok daha kolay ve zevkli olacak inş zaten yolun çoğunu gittin bundan sonra en koly kısımları var artık herşey senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…