- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.041
canım bozulmasının ne kadar önemi varki eşin ve sen bunun bir hastalık olduğunun farkıdasınız zaten değil mi ama benim bozulmamıştı o zarın esnekliğiylede ilgili ama bu bizim durumumuzda olan kişiler için en son düşünülecek şey parmakla yapamıyorsan kesinlikle seks shoplardan dilatör al birde durexin vajen jeli birde emla krem hepsi bu kadar cnm emin ol sende başaracaksın önce moral bunu unutmabahar07 parmakla yapamıyorum bir kaç kez denedim,eşim de üzülüyor parmakla bozulur diye.offfff ben napıcam yaa.herkes bebek soruyor,bıktım artık.
bu dertle uğraşan tüm arkadaşlar merhabalar,ben uzun zamandır bu siteyi sessizce takip ediyorum.yazdıklarınızı okuyorum başaranlar adına sevinip tavsiyelerini okuyorum.ama artık öylesine katlanılmaz bir dert oldu ki bu benim için bende üye olup buradaki arkadaşlarla dertlerimi paylaşmaya karar verdim.ben 3 yıllıık evliyim ve evli bakirelerdenim.aslında eşim cok anlayışlı ve hayatımızı cok da etkilemiyor bu sorun.ancak bir bebeğimiz olsun gercek bir aile olalım istiyoruz.dışardan boşalma yoluyla denedik bir kaç kere ama sonuç hüsran.
allah düşmanımın başına bile böyle bir dert verip de cehennemi dünyada yaşatmasın cok zor.
başaran arkadaşlar tecrübelerini daha ayrıntılı olarak paylaşırlarsa bizlere daha cok yardım edebilirler.ben takip ederken gördümki burada ayıp yok art niyet yok herkes dost biribirine.benide aranıza alın ki ben de hiçkimselerle konusamadığım bu derdimi sizlerle paylaşarak hafifletebileyim.
bahar07 ve tebessum verdıgınız bılgıler için tesekkurederım. eczaneye gıttım emla kremı aldım saglık ocagına ındım doktor yazmadı onada ayrıca sınır oldum. neden ıstıyorsun dıye sordu tabı doktor erkektı bende söyleyeemdım boyle bır durumum var dıye epilasyon öncesı kullanıcam dedım:) malesef yazamam bunu cerrahı durumlarda kullanılan bır krem dedı eczaneye gıttım parasıyla aldım 28 tl kızlar.
giletgelen jelıde de aldım onun ucretıde 10 tl arkadaslar cok ama cok heyecanlıyım.Yüce allahım bana ve benım gıbı olan butun arkadaslarıma yardım etsın ınş hepımız bırbırımıze destek olarak bu sorunu yenıcez en azından kadınlar klubune uye olan bayanlar olarak.
Ben yarını iple çekiyorum.tebessüm arkadaşımla buluşucam.ve kurtulacam işllah öyle umut ediyorum.ne zor bişeymiş bu ya.eşimle kardeş gibi olduk valla.
inş işine yarayacak canım benim bende en az senin kadar heyecanlanıp merak ediyorum inan ne lanet ve zor bir durum olduğunu ancak yaşayan bilir
amin cnm ben çok umutluyum
kesınlıkle ck guzel ozetlemısın.. evet ck haklıısn ınsanlar sacma sapans eylerle kuuckluugmuzden berı beynımıız okuyor bılmıyorlarkı o kucuck beyınler nasıl etkılenıyor sonucları bunlar ıste ceheneme donen bır hayat :mafoldumben duugn gunu ınsnalar sankı ustleıne vazıfeymıs gıbı gelırelr yk acıyor yk olunca heemn otur sıkma sıkarsan damarın catlar vs.vs .........bundan sonrası senın elınde hemen egzersızler dene bak yapamıyorum deme mutlaka yapabılrısın ck basıt delık normalde baktıgımızda kapalı gorunuyor ama elınde hafıf ac bırazda ıkın goruceksın oranın acık olduugnu ben ınanıyorumkı herkez basarabılır .......unutma caresızsek care bızız... yanı bunu sadece bız kendımız savasarak yenebılırz bızler burdayız yardım etmeyede hazırız basarıllarne kadar da isabetli bir karar vermişim aranıza katılmakla...durumumu şöyle özetliyeyim:öncelike geçen sene dr a gittik,anatomik hiç bir anormallik yok dedi.kayganlaştırıcı jel verdi emlayı sordum yardımcı olabilir dedi.hatta gün verdi deneyin olmazsa zarı alırız dedi.ancak zarı aldırmaya gitmedik çünkü daha önce okuduğum sitelerde yararsız olduğunu görmüştüm.
parmak egzersizi yapamıyorum çünkü çok moralim bozulup ağlama krizlerine giriyorum bir de eşim gurur yapıyor biraz.
ayna karşısında baktığımda da vajen bölgesini tanımadığımı farkettim,yani şöyle ki zarı görebiliyorum beyaz mukus tabakası gibi birşey orası tamam.ama ortasında delik olurmuş benim popo bölgesine doğru delik var.yani oraya mı?...
görüyorsunuz arkadaşlar değil mi ne kadar eğitimli olursak olalım aslında cinsel eğitim ne kadar önemli birşey.küçükken aman bacağını kapa da otur yok kızlar fazla limon yemez,kızlar bisiklete fazla binmez bilmem ne diye anneannem hep dikkatimi oraya topladı sonuç VAJİNUSMUS.demakki beynimde yer etmiş bunlar.ayıbı kaldırdım arkadaşlar ne olur kusura bakmayın sadece bir çıkış yolu arıyorum.
herkesin kolaylıkla başarabildiğini neden bizler egzersizle yapabiliyoruz hatta yapamıyoruz.neden ben?neden sizler?ne günahımız var
tebessüm26 bebeklerin için çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda yeniden anne olursun.allah sabır versin
herkesin kolaylıkla başarabildiğini neden bizler egzersizle yapabiliyoruz hatta yapamıyoruz.neden ben?neden sizler?ne günahımız var
amin cnm inş bunu çok istiyorum inan her kadın gibi önce vajinusmus illeti sonra bu durum ama yinede yılmıyorum inş önümüzdeki aylarda hamile haberleri paylaşırız:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?