C
cicikom123456
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.021
bahar07 ve tebessum verdıgınız bılgıler için tesekkurederım. eczaneye gıttım emla kremı aldım saglık ocagına ındım doktor yazmadı onada ayrıca sınır oldum. neden ıstıyorsun dıye sordu tabı doktor erkektı bende söyleyeemdım boyle bır durumum var dıye epilasyon öncesı kullanıcam dedım:) malesef yazamam bunu cerrahı durumlarda kullanılan bır krem dedı eczaneye gıttım parasıyla aldım 28 tl kızlar.
giletgelen jelıde de aldım onun ucretıde 10 tl arkadaslar cok ama cok heyecanlıyım.Yüce allahım bana ve benım gıbı olan butun arkadaslarıma yardım etsın ınş hepımız bırbırımıze destek olarak bu sorunu yenıcez en azından kadınlar klubune uye olan bayanlar olarak.
inş cnm dört gözle bekliyoruz haberlerini allah hepinizin yardımcısı olsun inşbahar07 ve tebessum verdıgınız bılgıler için tesekkurederım. eczaneye gıttım emla kremı aldım saglık ocagına ındım doktor yazmadı onada ayrıca sınır oldum. neden ıstıyorsun dıye sordu tabı doktor erkektı bende söyleyeemdım boyle bır durumum var dıye epilasyon öncesı kullanıcam dedım:) malesef yazamam bunu cerrahı durumlarda kullanılan bır krem dedı eczaneye gıttım parasıyla aldım 28 tl kızlar.
giletgelen jelıde de aldım onun ucretıde 10 tl arkadaslar cok ama cok heyecanlıyım.Yüce allahım bana ve benım gıbı olan butun arkadaslarıma yardım etsın ınş hepımız bırbırımıze destek olarak bu sorunu yenıcez en azından kadınlar klubune uye olan bayanlar olarak.
slm arkadaşlar ben burda yazanları okudum ve emla kremi aldım fakat 4 tüp bitti ama hala başarıya ulaşamadım ne yapacam bilemiyorum nerde yanlış yapıyorum ne olur yardım edin pozisyon olarak sürekli altta denıyorum başka türlü cesaretım olmuyor acaba ordamı yanlışlık var bılemıyorum yardımlarınızı beklıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
canım sana nasıl ulaşabilirim bunun bir yolunu bulabilirsek elimdeki notlar ve malzemeler işine yarayacaktır umarım ben tam 4 ay tedavi gördüm tıp fakültesinde ama parmak egzersizini dahi yapamadım biraz ileri bir vakaydım gittiğim dr kegel egzersizini ve parmak egzersizini kesinlikle önermiyordu zaten umarım yardımcı olabilirim çünkü 9 ay bu hastalıkla uğraştım ben allah herkesin yardımcısı olsun
karlar perisi bana da yardımcı ol lütfen elinde ne malzemele rvar bende 2 yıldır uğraşıyorum lütfen
slm arkadaşlar ben burda yazanları okudum ve emla kremi aldım fakat 4 tüp bitti ama hala başarıya ulaşamadım ne yapacam bilemiyorum nerde yanlış yapıyorum ne olur yardım edin pozisyon olarak sürekli altta denıyorum başka türlü cesaretım olmuyor acaba ordamı yanlışlık var bılemıyorum yardımlarınızı beklıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba cnm hosgeldım :)bu dertle uğraşan tüm arkadaşlar merhabalar,ben uzun zamandır bu siteyi sessizce takip ediyorum.yazdıklarınızı okuyorum başaranlar adına sevinip tavsiyelerini okuyorum.ama artık öylesine katlanılmaz bir dert oldu ki bu benim için bende üye olup buradaki arkadaşlarla dertlerimi paylaşmaya karar verdim.ben 3 yıllıık evliyim ve evli bakirelerdenim.aslında eşim cok anlayışlı ve hayatımızı cok da etkilemiyor bu sorun.ancak bir bebeğimiz olsun gercek bir aile olalım istiyoruz.dışardan boşalma yoluyla denedik bir kaç kere ama sonuç hüsran.
allah düşmanımın başına bile böyle bir dert verip de cehennemi dünyada yaşatmasın cok zor.
başaran arkadaşlar tecrübelerini daha ayrıntılı olarak paylaşırlarsa bizlere daha cok yardım edebilirler.ben takip ederken gördümki burada ayıp yok art niyet yok herkes dost biribirine.benide aranıza alın ki ben de hiçkimselerle konusamadığım bu derdimi sizlerle paylaşarak hafifletebileyim.
tabıykı zaten eger ıstersen dedııgm gıbı mutlaka yenersız o zaman sımdı baslamamın tam zamnaı bıraz duurmunu anlatırmısın mesela hıc parmak egzersızı yaptınmı denedınmı ne boyuttasın:....haklısın.tabiki eşimde cok istiyor ve içten içe üzülüyor.hayatımız cok da etkilenmiyor derken bir arkadas dayak yediğini falan yazmıştı onu kasteettim aslında.yoksa etkilenmez olur mu her geçen gün evliliğin altı oyuluyor ve birgün çökmesinden korkuyorum.çünkü evliliğin en temel unsuru bu
ben ılk parmak egzersızıne basladıgımda elma krem flan kullamadım ck zor bılıyorum ama ınan cesaret edıp basına gecınce olu verıyor ben ılk denemeye baslarken ılk serce parmagıma bebe yagını surudum ck zor oldu bana yapıcam dedım ve baktım ck yavas yaptım ama oluoyr bence hıc vakıt kaybetme hemen bır denebir kaç kere emla kremle denedim ama yapamadım kendimi cok kötü hissettim.bu arada jinekoğa da gittik ve herşeyin normal olduğunu söyledi.kayganlaştırıcı bir jel verdi denedik olmadı.emal faydalı olabilir dedi jel takviyesiyle emlayla deneyin dedi.yani anatomik bir sorun kist falan yok.bir de şaşırtıcı olan dr a rahat muayene oldum.hatta belki yerini bilmiysunuzdur dedi acıp eşime gösterdi.biz cok severek evlendik 17 yasımızdan beri beraberiz dolayısıyla eşim de benden baskasıyla birlikte olmamış.zavallım :) ama eşim de emla yardımıyla denediğimiz de olumsuz etkileniyor.
bu dertle uğraşan tüm arkadaşlar merhabalar,ben uzun zamandır bu siteyi sessizce takip ediyorum.yazdıklarınızı okuyorum başaranlar adına sevinip tavsiyelerini okuyorum.ama artık öylesine katlanılmaz bir dert oldu ki bu benim için bende üye olup buradaki arkadaşlarla dertlerimi paylaşmaya karar verdim.ben 3 yıllıık evliyim ve evli bakirelerdenim.aslında eşim cok anlayışlı ve hayatımızı cok da etkilemiyor bu sorun.ancak bir bebeğimiz olsun gercek bir aile olalım istiyoruz.dışardan boşalma yoluyla denedik bir kaç kere ama sonuç hüsran.
allah düşmanımın başına bile böyle bir dert verip de cehennemi dünyada yaşatmasın cok zor.
başaran arkadaşlar tecrübelerini daha ayrıntılı olarak paylaşırlarsa bizlere daha cok yardım edebilirler.ben takip ederken gördümki burada ayıp yok art niyet yok herkes dost biribirine.benide aranıza alın ki ben de hiçkimselerle konusamadığım bu derdimi sizlerle paylaşarak hafifletebileyim.
bahar07 parmakla yapamıyorum bir kaç kez denedim,eşim de üzülüyor parmakla bozulur diye.offfff ben napıcam yaa.herkes bebek soruyor,bıktım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?