Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kolay gelsin Rabbim yardımcın olsun mutlu haberleri bekliyoruz
dr de amam aptal mış
ne yapacaksam yapacam sanane

inş cnm dört gözle bekliyoruz haberlerini allah hepinizin yardımcısı olsun inş

slm arkadaşlar ben burda yazanları okudum ve emla kremi aldım fakat 4 tüp bitti ama hala başarıya ulaşamadım ne yapacam bilemiyorum nerde yanlış yapıyorum ne olur yardım edin pozisyon olarak sürekli altta denıyorum başka türlü cesaretım olmuyor acaba ordamı yanlışlık var bılemıyorum yardımlarınızı beklıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

evet cnm önce kesinlikle sen üstte ol hakimiyet sende olsun 4 paket emlayı naptın cnm ya az az sür zaten uyuşuyor vajinan birde üst pozisyonda dene ama istersen önce parmağnla dene aynaya bakarak

melis 83 bu konuda bana da yardımcı olurmusun nasıl başardın bende aynı durumdayım hala başaramadım 2 yıl oldu çok zor durumdayım lütfen özelden görüşelimç

karlar perisi bana da yardımcı ol lütfen elinde ne malzemele rvar bende 2 yıldır uğraşıyorum lütfen

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum ama artık sık sık girerim inşallah.evde internetim var artık:)yani hergün kulüpteyim inşallah....durumumda bir gelişme yok.bilmiyorum ama benim işim çok zor gibi...bu arada başaran arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim inanın sizler adına çok mutlu oluyorumm...ece,boz,denizcek,alevsiiii nasılsınız? yeni katılan arkadaşlar sizler de HOŞGGELDİNİZ....

karlar perisi bana da yardımcı ol lütfen elinde ne malzemele rvar bende 2 yıldır uğraşıyorum lütfen

SEVGİLİ ARALMA BENDE HALA BAŞARAMAYANLARDANIM.BANA TEBESSÜM ARKADAŞIMIZ YARDIMCI OLACAK.YARIN ONUNLA BULUŞUCAM VE BANA MALZEME VERECEKMİŞ SANIRIM.VALLA ÇOK HEYECANLIYIM YARINI İPLE BEKLİYORUM.AYRICA TEBESSÜMLE BEN ESKİŞEHİRDE OLDUĞUMUZ İÇİN BULUŞMA ŞANSIMIZDA YÜKSEKTİ.SANADA BURDAN YERDIMCI OLABİLİRİZ.ALLAHIM HEPİMİZİ KURTARIR İŞALLAH.zemuszemus

slm,pozisyon olarak üstte olmanız işinizi kolaylaştırır.kontrol kesinlikle sizde olur ve yavaş yavaş derin nefes ile başarabilirsiniz.benim tavsiyem ilişkiden önce parmak egzersizi yaparak vajinayı esnetin.eşiniz bolca jel sürsün siz de vajina girişine bir parça sürebilirsiniz.siz üstte olun yavaş yavaş girdirin.bu esnada eşinizle bişeyler konuşun dikkatinizi farklı yöne kaydırın o bölgeye odaklanmayın.Allah yardımcınız olsun.

bu dertle uğraşan tüm arkadaşlar merhabalar,ben uzun zamandır bu siteyi sessizce takip ediyorum.yazdıklarınızı okuyorum başaranlar adına sevinip tavsiyelerini okuyorum.ama artık öylesine katlanılmaz bir dert oldu ki bu benim için bende üye olup buradaki arkadaşlarla dertlerimi paylaşmaya karar verdim.ben 3 yıllıık evliyim ve evli bakirelerdenim.aslında eşim cok anlayışlı ve hayatımızı cok da etkilemiyor bu sorun.ancak bir bebeğimiz olsun gercek bir aile olalım istiyoruz.dışardan boşalma yoluyla denedik bir kaç kere ama sonuç hüsran.
allah düşmanımın başına bile böyle bir dert verip de cehennemi dünyada yaşatmasın cok zor.
başaran arkadaşlar tecrübelerini daha ayrıntılı olarak paylaşırlarsa bizlere daha cok yardım edebilirler.ben takip ederken gördümki burada ayıp yok art niyet yok herkes dost biribirine.benide aranıza alın ki ben de hiçkimselerle konusamadığım bu derdimi sizlerle paylaşarak hafifletebileyim.

merhaba cnm hosgeldım :)
ılk olarak sunu soylemem lazımkı bu sorunu kabullenmısın dıyorsunkı hayatımıız ckta etkılemıyor enımsemen ck kotu bence hırs edıp basına gecıp sende en kısa zamnada yeenbılrısın az bır zaman degıl 3 yıllık evlıısn ck zor bılıyorum hepımız ck zor gunler gecırıyoruz hepımız sana yardımcı oluruz ama ısteklı olmalıısn unutma esın belkı sourn yapmıyordur ama hangı es ısteemz karısıyla dogru bır ılıskı yasamak sevgı ayrı cınsellık ck ayrı ben bu ısın basına gectıgımde hep esımı duusndum kendım ıcn degıl onun ıcın cunku ben yıllaca yapmasam sesım cıkmaz ama buradakı arkadaslar sayesınde ck yol kat ettım burdakı her ekz ck zor durumda RABBIM hepımıze yardımcı olsun ve bıze ne duurmda olduugnu egzersız yapabılıyormuusn denedınmı

haklısın.tabiki eşimde cok istiyor ve içten içe üzülüyor.hayatımız cok da etkilenmiyor derken bir arkadas dayak yediğini falan yazmıştı onu kasteettim aslında.yoksa etkilenmez olur mu her geçen gün evliliğin altı oyuluyor ve birgün çökmesinden korkuyorum.çünkü evliliğin en temel unsuru bu

tabıykı zaten eger ıstersen dedııgm gıbı mutlaka yenersız o zaman sımdı baslamamın tam zamnaı bıraz duurmunu anlatırmısın mesela hıc parmak egzersızı yaptınmı denedınmı ne boyuttasın:....

bir kaç kere emla kremle denedim ama yapamadım kendimi cok kötü hissettim.bu arada jinekoğa da gittik ve herşeyin normal olduğunu söyledi.kayganlaştırıcı bir jel verdi denedik olmadı.emal faydalı olabilir dedi jel takviyesiyle emlayla deneyin dedi.yani anatomik bir sorun kist falan yok.bir de şaşırtıcı olan dr a rahat muayene oldum.hatta belki yerini bilmiysunuzdur dedi acıp eşime gösterdi.biz cok severek evlendik 17 yasımızdan beri beraberiz dolayısıyla eşim de benden baskasıyla birlikte olmamış.zavallım :) ama eşim de emla yardımıyla denediğimiz de olumsuz etkileniyor.

ben ılk parmak egzersızıne basladıgımda elma krem flan kullamadım ck zor bılıyorum ama ınan cesaret edıp basına gecınce olu verıyor ben ılk denemeye baslarken ılk serce parmagıma bebe yagını surudum ck zor oldu bana yapıcam dedım ve baktım ck yavas yaptım ama oluoyr bence hıc vakıt kaybetme hemen bır dene

hoşgeldin canıma.s.çok iyi yaptın aramıza katılarak bu sitenin arkadasların okadar çok faydası oluyorki...sağolsun hepsizemuszemusben çok mutluyum şuan henüz başarmış değilim ama yaklaştım nasipse umutluyum hırslıyım inançlıyım arkadaşların sayesinde insan bu sorunla boğuşan yalnız kendi sanıyor ama yalnız değiliz sende değilsin burda birlik beraberlik var birbirimizi en iyi bizler anlarız elele verip hepimiz bu dertten kurtulucaz inşallah:Saruboceq:

bahar07 parmakla yapamıyorum bir kaç kez denedim,eşim de üzülüyor parmakla bozulur diye.offfff ben napıcam yaa.herkes bebek soruyor,bıktım artık.

bahar07 parmakla yapamıyorum bir kaç kez denedim,eşim de üzülüyor parmakla bozulur diye.offfff ben napıcam yaa.herkes bebek soruyor,bıktım artık.

canım, kendini üzerek bu iş olmaz.. madem parmakla denemek istemiyorsun eşinle dene yada direk olarak p.. denemelerine geçin ama sık sık deneyinki yol katedebilin.. bu işte en önemli olan moral ve nefes egzersizdir.. p.. denerken öncelikle bol jel sürün ve derin nefes al verirken ıkın ve p..i yavaş yavaş ittirin aşaya yani popo yönüne doğru.. eğer bunları uygulayarak denersen mutlka olur ama hemen olmuyo diye vazgeçmek yok tabii..
birincidee olmayabilir ama vajininde alışması lazım o yüzden sık sık denemek ve olmadı diye hemen vazgeçmemek lazım..

arkadaşlar ben bu rahatsızlığı yeneli 2 hafta oluyor.eskiler beni tanırlar.buradaki bazı arkadaşlara tavsiyeler vermek onlardan da bişeler öğrenmek için yeniden giriyorum.arkadaşlar ben bu parmak egzersizlerini hep eşime yaptırdım beni sakinleştirmek için çok uğraştı canım kocacım ve derken bi gün serçe parmağının ilk boğumunu aldım.(hepsini değil) zamanla hepsinialdım serçe parmağının.hala bakireydim kan falan yyoktu serçe parmak aşamasında yani.derken bi gün dışarı çıkacaktık kıyafetlerimizi değiştirmek için odamıza geçtiğimizde birden kendiliğnden gelişti ve p...i yarısına kadar aldım ve ne emle ne de kayganlaştırıcı hiçbirini kullanmadan.kan geldi hatta biraz fazla geldi ama soun edilecek yada rahatsızlık duyacağım gibi hiç olmadı.sonra biz eşimle denemelr yaptık 3 gün falan sonra.ama p...in hepsini hiç alamadım.parmak egzersizlerine devam dedik.bebe yagı aldım.serçe parmağın tamamı,sonra 2 parmağın hepsi falan derken dün emlayla p....in tamamını denedik...veeeeee.....hepsi girdi....arkadaşlar okadar kolay olduki anlatamam...yine kan geldi benden demek ilkinde hepsi yırtılmamış diye düşünüyorum...bugün tekrar emlayla deneyeceğiz...vajinam iyice genişleyip beynim bunun canımı acıtmayacagını kabul eden kadar böyle devam edecem... kimse korkmasın yardımcı olmamı isteyen herşeyi sorabilir arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…