• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişey sorucam.hamıle kalmak istıyorum fakat vaj li oldugum için:( ne yazıkki mumkun degıl şu emla kremı kullandıgımda eşimin p.. s tamnını almaya basarırsam hamılelık için deneme yaprsak kalma şansım varmı? hanı uyusturucu etkısı oldugu söylenılıyor ya acaba spermlerde olumsuz bır etkı yaparmı?

canım vajinusmuslu olup birsürü çocuğu olan insanlar var dışa boşalmayla ben hastalığı yenikten sonra hamile kaldım fakat gittiğim kadın doğum uzmanında tam 14 yıldır bu hastalıkla uğraşıp 14 yaşında bir kız çocuğu olduğunu öğrendim ve gerçekten azınsanmayacak kadar çok bu insanlar ama sana tavsiyem ki tedavi olduğum drunda kesinlikle tavsiyesi bu hastalığı yenmeden hamile kalmayın şu kreme gelince bu kremi alışkanlık haline kesinlikle getirme en fazla birkaç kez kullan daha sonra herşey kendiliğinden olacak emin ol sperm öldürücü etkisinin olduğunu duydum şu bebe yağlarını bile abartmayın diyor uzmanlar bende emla krem kullanmıştım ve hamile kaldım fakat iki kez kullandım sadece

alevsi ilgin için çok teşekkürler.canım zaman zaman cesaretimi toplayıp aynayı alıyorum elime.bugün olucak artık egzersize başlamalıyım diyorum.ama parmağımı değdirdiğim gibi bir yanma oluyo.içeriye ilerletemiyorum bile parmağımı. canım acıyo ve o anda bütün cesaretimi kaybediyorum.ben bu parmak egzersizini hiçbir zaman yapamayacağım sanırım.mafoldumben

canım aklını karıştırmak istemem fakat sana bir tavsiyede bulunmak isterim eğer parmak egzersizi yapamıyorsan sen alamazsın belki ama eşini bir seks shopa gönderip plastik penis aldırıp onunla deneyebilirsin onlarda boy boy en küçüğünü alıp dene kesinlikle parmak egzesizinden daha kolay aşacaksın bu durumu parmak zor oluyor fakat penisle çok daha kolay oluyor

canım benim için hiçbir sakıncası yok fakat benim gittiğim dr biraz maliyetli oldu benim için ama durumdan kurtulmak için ben hemen kabul ettim tedaviyi burasıylada yeni tanıştım benim durumuda olan arkadaşlara yardımcı olmak için buradayım çünkü bende 9 ay uğraştım

canım ben dra tedavi oldum bazı ürünler verdi bana onlarla çok kolay oluyor vajinayı genişletmek bir günde yendim ben sadece ama parmak egzersizlerini öneriyor genelde drlar çünkü başka yöntem bilmiyorlar

özelden yazamıyorum. ne tür ürünler bunlar sen özelden yazabilir misin
benim zamanım çok hızlı ilerliyo çünkü eşimle ayyrı olduğumuz için her deneme arası enaz 15 gün :((

kızlar slm reglim bıttı ve bugün emla kremı alıcam ilk defa denem yapıcam bu kremle. gercekten p..s hıc hıssetmıyomusunuz bu kremı surunce yoksa acıyımı dındırıyor bana bılgı verırmısınız.yanında gıletgelen jelınıde alıcam.hıc bırsey hıssettırmıyormu acı olarak soruyorum:)

kızlar slm reglim bıttı ve bugün emla kremı alıcam ilk defa denem yapıcam bu kremle. gercekten p..s hıc hıssetmıyomusunuz bu kremı surunce yoksa acıyımı dındırıyor bana bılgı verırmısınız.yanında gıletgelen jelınıde alıcam.hıc bırsey hıssettırmıyormu acı olarak soruyorum:)

canım gerçekten hissetmiyosun denemelerini erteleme hemen başla

slm arkadaşlar

uzun süredir siteye üyeyim ve bende bu konudam müzdaripim ve artık inanılmaz derecede sıkılmaya başladım

4,5 aydır evliyim ve halen bu sorunla uğraşmaktayım..emla,kayganlaştırıcı,sakinleştirici,uyuşturucu sprey hepsini denedim kaç kez doktora gittim ama olmuyor olmuyor..her denemede bu sefer kesin olucak diyorum ama sonuç negative....yine hüsran yine hüsran..acaba bizmi yanlış yapıyoruz cahiliz diye düşünmeye başlıyorum açıkcası..

en son gittiğim doktor egzersizleri denemeye başla dedi tek parmak yapabiliyorum ilişki esnasında kayganlaştırıcı sürüyorum ama bu sefer eşimde krem yanma yapıyo böylede erkek üzerinde etkisi var maalesef

doktorum en son işlem olarak zar bölgesinde açma işlemi yapabileceğini ve çok rahat bir şekilde her gün ilişkiye girebiliyormuşuz gibi ilişki yaşayabileceğimizi söyledi ama bu işlemide eşim istemiyor....
lütfen bu illetten kurtulan arkadaşlarımın yardımını rica ediyorum..lütfen..

canım bende 3 haftalık evleyim ve sonunda bu iletti yendim.bence sorun psikolojik o an derin derin nefes alıyorum sağolsun eşimde beni sakinleştiriyo ve herşey olup bitiyo bence sende bunu dene hihoyyyt

aynısını bende yapıyorum eşimde çok yardımcı oluyor ama olmuyor..sanki o anda herşey kilit inanamıyorum..ve artık inanılmaz derecede çok sıkıldım napıcam bilemiyorum

parmak egzersizi yapamayan arkadaşlara dilatör tavsiye ederim. bende hiç parmak egzersizi yapmadan dilatörle yendim bu hastalığı. penise benzeyen bi alet. 4farklı boyu var. bana doktor vermişti. ama net üzerinden sipariş verilebiliyo. ben sadece 1kez parmağımı soktum doktorun yardımıyla ama sonrası gelmedi hep dilatörle çalıştım. şuanda 6aydır düzenli ilişkiye girebiliyorum.

parmak egzersizi yapamayan arkadaşlara dilatör tavsiye ederim. bende hiç parmak egzersizi yapmadan dilatörle yendim bu hastalığı. penise benzeyen bi alet. 4farklı boyu var. bana doktor vermişti. ama net üzerinden sipariş verilebiliyo. ben sadece 1kez parmağımı soktum doktorun yardımıyla ama sonrası gelmedi hep dilatörle çalıştım. şuanda 6aydır düzenli ilişkiye girebiliyorum.

bence parmak egzersizi bana saçma geliyo bu tarz bişeyle denemek lazım ..doktorum bana hiç böyle bişey söylemedi zaten kaç kez doktora gittim hepsi ayrı konuşuyo yok psikoljik muayne ,terapi,sürekli parasal bişey çıkartıyolar hepsinden sıkıldım benimde bu illetten kurtulmam lazım...

Back