- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.001
bence parmak egzersizi bana saçma geliyo bu tarz bişeyle denemek lazım ..doktorum bana hiç böyle bişey söylemedi zaten kaç kez doktora gittim hepsi ayrı konuşuyo yok psikoljik muayne ,terapi,sürekli parasal bişey çıkartıyolar hepsinden sıkıldım benimde bu illetten kurtulmam lazım...
Merhaaba arkadaslar, bu iş hiphoz yöntemi ile çözülürmü ? deneyen var mı ? sanırım bunu deneyecegim ben yani hipnoz tedavisini , %100 çözüm diyor doktorlar[/QU
amaç bence sadece para kazanmak....ben inanmıyorum..
canım gerçekten hissetmiyosun denemelerini erteleme hemen başla
canım gerçekten hissetmiyosun denemelerini erteleme hemen başla
slm ben ılk penıs deneyımımımı bu elma kremle tam olarak yapabıldım yksa basaramadım.. pen... gırııısnı ve ııcmde olduugnu hıssedıyorsun sadece acı hıssetmıyosun o bolge uyusuyo 10 dakka kadar hıssezlık devam edıyor bence hıc korkma basarabılırsın vajınanın ıcıne surdum ben bıraz yanma yaptı ama az bırazcık bekle gecıyo sonra 1 dakka ıcınde uyusmaya baslıyo bence vakıt kaybetmeden dene bu ılacla keısnnlıkle yasıycaksın kendını sakın sıkma ve jelıde kullan bak gor nasıl kolay olcak anlamıcaksın bıle yanı benımde 3 gun sonra bıtıcek bende adet olmadn once bır kez tam yapabıldık elma kremle sonra adet oldum sımdı bııtnce 2. yasıycam ck heycanlıyım ama zaten ılkı asınca 2. olucakk ınanıyorum send eınan cunku keısnlıkle yapıcaksın basarılar....duygu_82 kullanıcısından alıntı
kızlar slm reglim bıttı ve bugün emla kremı alıcam ilk defa denem yapıcam bu kremle. gercekten p..s hıc hıssetmıyomusunuz bu kremı surunce yoksa acıyımı dındırıyor bana bılgı verırmısınız.yanında gıletgelen jelınıde alıcam.hıc bırsey hıssettırmıyormu acı olarak soruyorum:)
tebesum canım sen emla yı anladıgım kadartıyla kullandın bana nasıl kullanacagım konusunda bılgı verırımısın.netten yan etkısı varmıdır dıye aratırıyorumda bazılarında vajına yuzeyıne surunuz dıye bılgıler okudum vaj ıcıne mı surmem gerekıyor yoksa vaj yuzeyıne sen nasıl kullandın.
slm ben ılk penıs deneyımımımı bu elma kremle tam olarak yapabıldım yksa basaramadım.. pen... gırııısnı ve ııcmde olduugnu hıssedıyorsun sadece acı hıssetmıyosun o bolge uyusuyo 10 dakka kadar hıssezlık devam edıyor bence hıc korkma basarabılırsın vajınanın ıcıne surdum ben bıraz yanma yaptı ama az bırazcık bekle gecıyo sonra 1 dakka ıcınde uyusmaya baslıyo bence vakıt kaybetmeden dene bu ılacla keısnnlıkle yasıycaksın kendını sakın sıkma ve jelıde kullan bak gor nasıl kolay olcak anlamıcaksın bıle yanı benımde 3 gun sonra bıtıcek bende adet olmadn once bır kez tam yapabıldık elma kremle sonra adet oldum sımdı bııtnce 2. yasıycam ck heycanlıyım ama zaten ılkı asınca 2. olucakk ınanıyorum send eınan cunku keısnlıkle yapıcaksın basarılar....
sımıd ben ıyıce ıc kısmına surdum dısa sursen bence ck etkı etmez ama ıc kısmına surersek ck ıse yarıyor ama dedım eger sen soyle bır sey dusunuyosan ıste hıc hıssetmıycem faln dıye yanlıs hıssedıyosun ama acı hıc hısetmıyosun sprey hıc kullanmadım ama elma kremın ck yararını gordum esımdede yan etkı olmadı ıstersen bır kez daha dene belkı farklı oluryaa ben bu emla kremi sürdüm ama yanlışmı kullandım bilmiyorum hiçbir etki göstermedi sonra XYLOCAINE sprey aldım çok güzel uyuşturuyor ama bu sefer karşı tarafda yanma yapıyo o yüzden fos oluyor yanilmaz:
doktorumda onayladı zaten bu gibi kremler spreyler erkekte yanma yaptığı için pekte öneremedi çünkü karşı cins böyle olunca siz öle kalakalıyosunuz maalesef yasakkelime
sımıd ben ıyıce ıc kısmına surdum dısa sursen bence ck etkı etmez ama ıc kısmına surersek ck ıse yarıyor ama dedım eger sen soyle bır sey dusunuyosan ıste hıc hıssetmıycem faln dıye yanlıs hıssedıyosun ama acı hıc hısetmıyosun sprey hıc kullanmadım ama elma kremın ck yararını gordum esımdede yan etkı olmadı ıstersen bır kez daha dene belkı farklı olur
sımıd ben ıyıce ıc kısmına surdum dısa sursen bence ck etkı etmez ama ıc kısmına surersek ck ıse yarıyor ama dedım eger sen soyle bır sey dusunuyosan ıste hıc hıssetmıycem faln dıye yanlıs hıssedıyosun ama acı hıc hısetmıyosun sprey hıc kullanmadım ama elma kremın ck yararını gordum esımdede yan etkı olmadı ıstersen bır kez daha dene belkı farklı olur
cnm ıhsallh ben parmak egzersızlerınd ehıc onu kullanmadım sadece jel ve bebe yagı 2 ve 3 kez pen... denemesı yaptık ama hepsı asla olmadı yarısını alabılıyordum sankı bır yerden sonra ıleremıyordu ve kasmadan dolayı canım yanıyodu ve ben bır ılac aldım ıcınde sırınga gıbı ılacı ıcıne alıyosunun ve vajınanın ıcıne ılerletıyosun sonra ıcerıye elma kremı sıkıyorum ck uyusuyor send parmagına az bır sey sık ve parmagını ıcerıye yanı yapabıldıgın kadar ılerıye gotur ve sur sakın korkma zaten surdukten bır kac dakka sonra uysma yapıyo basarılarevet ben dışa doğru sürdüm biraz sanırım çünkü kullanımda iç kısmı pek önermiyo hımmm o zaman eve gidince ilk iş onu deneyip parmak egzersizi yapmak olucak....umarım faydası olur artık en kısa zamanda şu illetten kurtulmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum..
duygu_82 kullanıcısından alıntı
kızlar slm reglim bıttı ve bugün emla kremı alıcam ilk defa denem yapıcam bu kremle. gercekten p..s hıc hıssetmıyomusunuz bu kremı surunce yoksa acıyımı dındırıyor bana bılgı verırmısınız.yanında gıletgelen jelınıde alıcam.hıc bırsey hıssettırmıyormu acı olarak soruyorum:)
tebesum canım sen emla yı anladıgım kadartıyla kullandın bana nasıl kullanacagım konusunda bılgı verırımısın.netten yan etkısı varmıdır dıye aratırıyorumda bazılarında vajına yuzeyıne surunuz dıye bılgıler okudum vaj ıcıne mı surmem gerekıyor yoksa vaj yuzeyıne sen nasıl kullandın.
cnm ıhsallh ben parmak egzersızlerınd ehıc onu kullanmadım sadece jel ve bebe yagı 2 ve 3 kez pen... denemesı yaptık ama hepsı asla olmadı yarısını alabılıyordum sankı bır yerden sonra ıleremıyordu ve kasmadan dolayı canım yanıyodu ve ben bır ılac aldım ıcınde sırınga gıbı ılacı ıcıne alıyosunun ve vajınanın ıcıne ılerletıyosun sonra ıcerıye elma kremı sıkıyorum ck uyusuyor send parmagına az bır sey sık ve parmagını ıcerıye yanı yapabıldıgın kadar ılerıye gotur ve sur sakın korkma zaten surdukten bır kac dakka sonra uysma yapıyo basarılar
tebessüm 26 , pekı kıme gıttın? ben hera klınıgını buldum 4000 tl ıstedıler , hıpnozla ve 100% dedıler , ne dersın ?
cnm kesınlıklebaharcım peki sen kremi sürdükten sonra o pomadını yapıştırıyomusun?yani strecini?tam yapışmıyorda o onun için soruyorum kusura bakma
cnm kesınlıkle
zaten sana dedııgm gııb dısarı degıl krem ıcıne sureceksın dısta etkı etma zsen dısara surdugun ıcın olamdı zaten ıcıne surunce yapıstıramazsın gerek yk bır ıkı dakka ıcınde uyusucak ama hafıf yanma oluyo azcık dayan hemn gecıcek ok
ıhsaalh ınanırsan basarırsın benım beynım sadece acıdan korkuyordu yanı acıycak dıye odum kopardı keske bır yılı geckın zamndır yapsaymısım ben egzersızlerı 1 haftada hepsını yaptım cunku artık bıkmııs yeter dedım ve burdakı arkadaslar hergun bana yardımettık her aksam yaptım bır hafta ıcınde oen... asamasına geldım ılk pen.. deneyımınde hepsı olmadı sana tavsıye mutlaka egzersızlerı sıklıkla yap ve vajınanın ıcın genıslıyo hem beyın algılıyo ıcerıye bır sye gırecegınıilk işim onu denemek olucak tekrardan...
çok saol..umarım bu haftasonu başarıya ulaşabilirim..
ıhsaalh ınanırsan basarırsın benım beynım sadece acıdan korkuyordu yanı acıycak dıye odum kopardı keske bır yılı geckın zamndır yapsaymısım ben egzersızlerı 1 haftada hepsını yaptım cunku artık bıkmııs yeter dedım ve burdakı arkadaslar hergun bana yardımettık her aksam yaptım bır hafta ıcınde oen... asamasına geldım ılk pen.. deneyımınde hepsı olmadı sana tavsıye mutlaka egzersızlerı sıklıkla yap ve vajınanın ıcın genıslıyo hem beyın algılıyo ıcerıye bır sye gırecegını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?