- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.981
kızlar bişey sorucam.hamıle kalmak istıyorum fakat vaj li oldugum içinne yazıkki mumkun degıl şu emla kremı kullandıgımda eşimin p.. s tamnını almaya basarırsam hamılelık için deneme yaprsak kalma şansım varmı? hanı uyusturucu etkısı oldugu söylenılıyor ya acaba spermlerde olumsuz bır etkı yaparmı?
canım ben dra tedavi oldum bazı ürünler verdi bana onlarla çok kolay oluyor vajinayı genişletmek bir günde yendim ben sadece ama parmak egzersizlerini öneriyor genelde drlar çünkü başka yöntem bilmiyorlarparmak egzersizi yapmadan nasıl başardın yaaa(
canım adresi veriyorum umarım burası için bir sakıncası yoktur.
hamamyolu caddesi.çelikoğluçarş.no:57/4 ykm yanı saat 5 yani 17 :00 17:30 arası orada buluşalım
canan bayan kuaförü
alevsi ilgin için çok teşekkürler.canım zaman zaman cesaretimi toplayıp aynayı alıyorum elime.bugün olucak artık egzersize başlamalıyım diyorum.ama parmağımı değdirdiğim gibi bir yanma oluyo.içeriye ilerletemiyorum bile parmağımı. canım acıyo ve o anda bütün cesaretimi kaybediyorum.ben bu parmak egzersizini hiçbir zaman yapamayacağım sanırım.mafoldumben
canım ben dra tedavi oldum bazı ürünler verdi bana onlarla çok kolay oluyor vajinayı genişletmek bir günde yendim ben sadece ama parmak egzersizlerini öneriyor genelde drlar çünkü başka yöntem bilmiyorlar
tmm cnm adrese gelicem pazar günü tm 17 de orda olursan sevinirim çünkü eşim evde pazar malum
ayya çok sevindim tebessüm.işallah kurtulurum sayenizde mutlu haberi verirrim..bende orada olucam.birbirimizi tanırız umarım.
kızlar slm reglim bıttı ve bugün emla kremı alıcam ilk defa denem yapıcam bu kremle. gercekten p..s hıc hıssetmıyomusunuz bu kremı surunce yoksa acıyımı dındırıyor bana bılgı verırmısınız.yanında gıletgelen jelınıde alıcam.hıc bırsey hıssettırmıyormu acı olarak soruyorum:)
canım inş kurtulursun benim için kurtulmak hiç zor olmadı ben türbanlıyım ismim semra tanırız herhalde
parmak egzersizi yapamayan arkadaşlara dilatör tavsiye ederim. bende hiç parmak egzersizi yapmadan dilatörle yendim bu hastalığı. penise benzeyen bi alet. 4farklı boyu var. bana doktor vermişti. ama net üzerinden sipariş verilebiliyo. ben sadece 1kez parmağımı soktum doktorun yardımıyla ama sonrası gelmedi hep dilatörle çalıştım. şuanda 6aydır düzenli ilişkiye girebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?