- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.961
merhaba arkadaşlar.ben üç yıllık evliyim.evlendiğim günden beri bu sorunu yaşıyorum.evlendiğimiz günden beri eşimin ailesiyle ilgili bir çok sorun yaşadık.bu sorunları aşmaya çalışırken kendi sorunumu hep erteledim.bugün yarın derken tam üç yıl geçti ve artık bu sorunu ertelemek istemiyorum.parmak egzersizi yapmam çok zor oraya dokunduğumda bile dizlerimin bağı çözülüyo.iki kez jinekoloğa gittim fakat doktorlarında bu konuda benim kadar hassas davranmayıp sert çıkışları beni ürküttü ve ikisindede muayne olamadan eve döndüm.bu konuda daha ılımlı yaklaşıp bu özel duruma anlayış gösterecek bir doktor arıyorum .bu sorunu çözmek için ilk önce muayne olmam gerektiğini düşünüyorum.bu konuda hassasiyet gösterecek doktor tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Canım ben Naciye Mülayim'e gittim. Eğer bayan erkek farketmez diyorsan ibrahim sözen e de gidebilirsin. İkisinin muayenehanesi aynı yerde. Bana çok sevecen yaklaşti. Hemşireleri bile çok iyiydi. Biraz pahali ama azar işitmekten iyidir. Üstelik yale mezunu ikisi de.[/QUOT
ilgin için teşekkürler canım.tavsiye ettiğin doktora en kısa zamanda randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.oraya bakamaz hatta dokunamazken muayne olmak beni çok korkutuyor.mafoldumben
canım sana nasıl ulaşabilirim bunun bir yolunu bulabilirsek elimdeki notlar ve malzemeler işine yarayacaktır umarım ben tam 4 ay tedavi gördüm tıp fakültesinde ama parmak egzersizini dahi yapamadım biraz ileri bir vakaydım gittiğim dr kegel egzersizini ve parmak egzersizini kesinlikle önermiyordu zaten umarım yardımcı olabilirim çünkü 9 ay bu hastalıkla uğraştım ben allah herkesin yardımcısı olsun
canım okuyabiliyorumda yazamıyorum çünkü 50 msjı geçmek gerekiyormuş henüz benim o kadar olmadı ben hammayolunsa çok yakın oturuyorum kuaföre gelebilirim sanada uyarsatebessüm arkadaşım.özelden mesaj okuyup atabilomusun
Canım ben Naciye Mülayim'e gittim. Eğer bayan erkek farketmez diyorsan ibrahim sözen e de gidebilirsin. İkisinin muayenehanesi aynı yerde. Bana çok sevecen yaklaşti. Hemşireleri bile çok iyiydi. Biraz pahali ama azar işitmekten iyidir. Üstelik yale mezunu ikisi de.[/QUOT
ilgin için teşekkürler canım.tavsiye ettiğin doktora en kısa zamanda randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.oraya bakamaz hatta dokunamazken muayne olmak beni çok korkutuyor.mafoldumben
akasyacım muayeneden hiç korkma bende senin gibi düşünüyordum normal doğum bile yaptım
canım okuyabiliyorumda yazamıyorum çünkü 50 msjı geçmek gerekiyormuş henüz benim o kadar olmadı ben hammayolunsa çok yakın oturuyorum kuaföre gelebilirim sanada uyarsa
canım adresi veriyorum umarım burası için bir sakıncası yoktur.
hamamyolu caddesi.çelikoğluçarş.no:57/4 ykm yanı saat 5 yani 17 :00 17:30 arası orada buluşalım
canan bayan kuaförü
kızlar bişey sorucam.hamıle kalmak istıyorum fakat vaj li oldugum içinne yazıkki mumkun degıl şu emla kremı kullandıgımda eşimin p.. s tamnını almaya basarırsam hamılelık için deneme yaprsak kalma şansım varmı? hanı uyusturucu etkısı oldugu söylenılıyor ya acaba spermlerde olumsuz bır etkı yaparmı?
kızlaaaaaar arkadaşlarım 2 parmak aldım yaptım kızlar yaptım:lepi:öyle mutluyumki.yaaa aslında bazen kendimi çok güçlü hissediyorum bazen çok heyecan yapıyorum korkuyorum.regldi eşimin göreviydi derken ara vermek zorunda kalmıştık belki ondanda kaynaklı çokta güçlü hissetmediğim heyecan yaptığım bi gündü bugün.sabah bi tek parmak yaptık öğleden sonra yine tek parmak yaptık ve hadi bi 2 parmak deneyelim dedik veeee oldu kızkar tavsiye ettiğiniz gibi küs seklinde denedik ve oldu çok şükür.yarıya kadar geldiğini söyledi eşimsositosositonasıl sevindim arkadaşlar yaa ben 2 yıl her başarısızlığın ardından gözyaşlarına boğuldum ama bugün ilk defa başarmanın,mutlu sona bir adım daha yaklaşmanın sevinci ağlattı beni,çok sevindim çok.desteğiniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlaropuyorumnanaktan
buarada alevsi ben eş parmağı dışında bi egzersiz yapmadımki canım
slm kızlar bazı arkadaslar elma kremı onerdıgım ııcn yanlıs yaptıgımı soyluyorlar .. saygı duyuyorum ama bunu sahsı dusuncem belkı yanlıs onu bılemem ama kımdı bılmıyorum 4 kere elma kremle ılıskıye gırdıgını ve ondan sonra bıraktıgında ck rahat gectıgı dıye yazmıstı .... o yazıyı okuduktan sonra bende kullandım ve gercekten ck rahat oldu daha 1. kez denedık elma kremle ve hepsı oldu su an benım ıcın uyusukta olsa onun hepsını yapabılmek buuyk basarı su gercekkı vajına ıcının acılması bıraz zamna laıyor ve bu acılma zamanı bıraz sıkıntılı gecıyor ama bır kac denemeye acılıyor ek yardım 0olaraktan elma kremı onerıyorum tabıykı egerkı elma kremsız basarabılrısenız ck guzel ben kendı adına ben ılerı bır vakayım ve elma kremsız hepsını almam mumkun olmadı bır kac ılıskıden sonra elma kremı bırakıcam ve elma krem hıcte o sekılde hıssızlık yapmıyor penn..... ıcerde oldugunu hıssedıyosun ama tabıykı elmasız basara bılrısenız bencede kullanmayın cunku gerek yk ama sunuda bılın yan etkııs kesınlıkle olmuyor ınsanda bagımlılık dıye bır sey yapmıyor sadece ek yardım pen.... alısmamızda yardımcı oluyor vajınanaınıcının acılması sırasındakı sıkıntıyı alıyor cunku rahatsızlııgmızdan dolayı ıstesekte ıstemesekte kendımızı kaıyoruz ve buda sıkıtı verıyor bu sadece beım fıkrım onerım aklınıza yatmazsanız kullanmazsınızopuyorumnanaktan
canım sen yardımcı olmak amaçla bunu öneriyorsun ki.ben sen gibiyim mesale insanın başka çaresi olmayınca derman arıyorsun.ben kullanmayı düşünüyorum sağlık ocagından ablam yazdıracak onu bekliyorum mesale.herşeyde umut ararım oldum ben.emlayı kullanıcam.ve birde tebessüm arkadaşımla görüşücem oda bana umut verdi.sositosositove yenicem işallah.fakat bazen umutsuzluga kapılıyorum işte.
merhaba arkadaşlar ben parmak egzersizi yapamıyorum ve bu yüzden bu hastalık uzadıkça uzadı ve çaresizliğe dönüşecek ne olur yardım edin...
merhaba arkadaşlar.ben üç yıllık evliyim.evlendiğim günden beri bu sorunu yaşıyorum.evlendiğimiz günden beri eşimin ailesiyle ilgili bir çok sorun yaşadık.bu sorunları aşmaya çalışırken kendi sorunumu hep erteledim.bugün yarın derken tam üç yıl geçti ve artık bu sorunu ertelemek istemiyorum.parmak egzersizi yapmam çok zor oraya dokunduğumda bile dizlerimin bağı çözülüyo.iki kez jinekoloğa gittim fakat doktorlarında bu konuda benim kadar hassas davranmayıp sert çıkışları beni ürküttü ve ikisindede muayne olamadan eve döndüm.bu konuda daha ılımlı yaklaşıp bu özel duruma anlayış gösterecek bir doktor arıyorum .bu sorunu çözmek için ilk önce muayne olmam gerektiğini düşünüyorum.bu konuda hassasiyet gösterecek doktor tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
kızlar bişey sorucam.hamıle kalmak istıyorum fakat vaj li oldugum içinne yazıkki mumkun degıl şu emla kremı kullandıgımda eşimin p.. s tamnını almaya basarırsam hamılelık için deneme yaprsak kalma şansım varmı? hanı uyusturucu etkısı oldugu söylenılıyor ya acaba spermlerde olumsuz bır etkı yaparmı?
kızlar bısey sorcam, iki parmagı ilk yaptıgınızda yaptıktan sonra az bı sızı hıssettınız mı? bız dun yaptık ama suanda hafıf sızı hıssedıyorum bu normal mı acaba ? bı de iki parmagı sonuna kadar alabıldınız mı bunda bı sınır var mı
arkadaşlar parmak egzersizinden çok korkuyorum.parak egzersizi yapmadan bu dertten kurtulmanın başka yolu yokmu
alevsi ilgin için çok teşekkürler.canım zaman zaman cesaretimi toplayıp aynayı alıyorum elime.bugün olucak artık egzersize başlamalıyım diyorum.ama parmağımı değdirdiğim gibi bir yanma oluyo.içeriye ilerletemiyorum bile parmağımı. canım acıyo ve o anda bütün cesaretimi kaybediyorum.ben bu parmak egzersizini hiçbir zaman yapamayacağım sanırım.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?