Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bahar07 inş.cnm bende bazen korktgum anlar oluyr ama kremlere basvurmamak için zorlada olsa ypyrm .allaha duacıgım allah herkese nasip etsin buda allahın bir imtihanı sonucta

merhaba arkadaşlar.ben üç yıllık evliyim.evlendiğim günden beri bu sorunu yaşıyorum.evlendiğimiz günden beri eşimin ailesiyle ilgili bir çok sorun yaşadık.bu sorunları aşmaya çalışırken kendi sorunumu hep erteledim.bugün yarın derken tam üç yıl geçti ve artık bu sorunu ertelemek istemiyorum.parmak egzersizi yapmam çok zor oraya dokunduğumda bile dizlerimin bağı çözülüyo.iki kez jinekoloğa gittim fakat doktorlarında bu konuda benim kadar hassas davranmayıp sert çıkışları beni ürküttü ve ikisindede muayne olamadan eve döndüm.bu konuda daha ılımlı yaklaşıp bu özel duruma anlayış gösterecek bir doktor arıyorum .bu sorunu çözmek için ilk önce muayne olmam gerektiğini düşünüyorum.bu konuda hassasiyet gösterecek doktor tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

Canım ben Naciye Mülayim'e gittim. Eğer bayan erkek farketmez diyorsan ibrahim sözen e de gidebilirsin. İkisinin muayenehanesi aynı yerde. Bana çok sevecen yaklaşti. Hemşireleri bile çok iyiydi. Biraz pahali ama azar işitmekten iyidir. Üstelik yale mezunu ikisi de.

ben de bu hastalıktan tedavi oldum.Ama gerçekten kendi elimizde ve ne yazık ki cahilliğimizden kaynaklanıyormuş.vajinanın hep dar ve sıkı duvarlarla çevrili olduğunu sanırdım.Doktorum vajinadan bebeğin bile çıkabildiğine göre esnek yapıda olduğunu ve nefes egzersizi,masaj rahatlama ile bu işin üstesinden gelebileceğimi gösterince kendime çok gülmüştüm.Kremi 2 hafta kullanım.attım.gerek kalmadı.Herkes yapabilirmiş.İsterseniz doktor da önerebilirim.Herkese geçmiş olsun

parmak egzersizi yapmadan nasıl başardın yaaa (

canım okuyabiliyorumda yazamıyorum çünkü 50 msjı geçmek gerekiyormuş henüz benim o kadar olmadı ben hammayolunsa çok yakın oturuyorum kuaföre gelebilirim sanada uyarsa

canım adresi veriyorum umarım burası için bir sakıncası yoktur.
hamamyolu caddesi.çelikoğluçarş.no:57/4 ykm yanı saat 5 yani 17 :00 17:30 arası orada buluşalım

canan bayan kuaförü

kızlar bişey sorucam.hamıle kalmak istıyorum fakat vaj li oldugum için ne yazıkki mumkun degıl şu emla kremı kullandıgımda eşimin p.. s tamnını almaya basarırsam hamılelık için deneme yaprsak kalma şansım varmı? hanı uyusturucu etkısı oldugu söylenılıyor ya acaba spermlerde olumsuz bır etkı yaparmı?

kızlar bısey sorcam, iki parmagı ilk yaptıgınızda yaptıktan sonra az bı sızı hıssettınız mı? bız dun yaptık ama suanda hafıf sızı hıssedıyorum bu normal mı acaba ? bı de iki parmagı sonuna kadar alabıldınız mı bunda bı sınır var mı

kremleri spermlere zarar verdiğini okumuştum.Aslında onu yapabiliyorsan diğerini de yaparsın.Sana tavsiyem ilişki sırasında p.girerken nefesini ağzından yavaş yavaş vermen.sanki ıslık çalıyormuş gibi.Daha kolay olduğunu göreceksin.

canım tebrik ediyorum seni. şimdi yapman gereken tamamen kendini hazır hissedene kadar 2 parmak devam et sonra makas hareketine geç 2 parmak ve yaklaşık 1.5 boğum parmağı yerleştirip içeride makas gibi açıp kapatmayı dene yaklaşık 1 hafta kadar devam et ve pnis başı denemesine geç. kendine rahat bir pozisyon belirle ve kontrol tamamen sende olacak şekilde penis başını vajinaya yerleştirmeyi dene. sonrasında yavaş yavaş içeri almaya başlarsın ama ilk denemede olsun bitsin diye acele etme. çok büyük hata yapmış olursun.

buarada alevsi ben eş parmağı dışında bi egzersiz yapmadımki canım

hımm buda farklı bir durum ama birde kendi parmağınla denemeni tavsiye ederim. kendi vücudunu tanıman için çok iyi olur.

şimdi arkadaşım sen haklı olabilirsin ama ben kendimden örnek vereyim psikoloğuma gitmeden evvel denemediğim yol kalmadı sakinleştiriciler uyuşturucu kremler uyku ilaçları alkol tümünü denedim ama olmadı. bizim durumumuzdaki insanlar tek bişey yapıp hemen kurtulma hayaliyle yaşıyor. yanlış olna sadece kremi sürüp çözüm olacağını düşünen arkadaşlar var. ama maalesef her başarısızlık bir adım geriye atıyor. o nedenle karşı geliyoruz. yoksa o bir miktar krem ne kadar bağımlılık yapabilirki. ha birde abartıp yarım tüpü boca edenler var.

kayganlaştırı kremi daha fazla öneriyorum yinede arkadaşım sen bilirsin. üstelik senin durumun gayet iyi. kısa sürede çözeceğine inanıyorum

merhaba arkadaşlar ben parmak egzersizi yapamıyorum ve bu yüzden bu hastalık uzadıkça uzadı ve çaresizliğe dönüşecek ne olur yardım edin...

canım sana özelden yaşadığım aşamaları yollayacağım.ilk işin vajinanın yapısıile ilgili bilgi edin sonra ayna ile güzelce incele sonrasını yolluyorum hemen.

canım ilk olarak jinekolojik muayene olman iyi olur ama vajinismusun doktoru jinekologlar değil. cinsel terapistlere gitmelisin. ben bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastansinde tedavi oldum. doktorum bilge akyüz idi. ssk varsa ücretsiz tedavi olabiliyorsun. ssk yoksa 10-15 lira filandı 1 yıl önce. eşinle gidiyorsun birde Çapada varmış yani ben bu şekilde yendim ve sanırım İstanbuldasın.doktorumdan çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim.

canım öncelikle vajinismusu yenmeni tavsiye ederim.

evet canım eşimle yaptığımız egzersizden sonra bende biraz sızı hissettim. ama sanırım eşim ellerini iyice durulamamamıştı benimki biraz sabundan solayı yanmış olmalı. ellerini yıkadığını ıspatlamak için sabun kokusu gitmesin diye iyice durulmamış olabilir diye düşünüyorum. tabi birde ilk denemede ne kadarda olsa kendimizi epey kasıyoruz. o nedenle biraz sızı normal bi kaç gün sonra herhangibişey hissetmeyeceksin. ha tabi bu arada ne sürdün onu bilmiyorum. vazelin veya uyuşturucu kermler biraz yakabiliyor sonradan.

arkadaşlar parmak egzersizinden çok korkuyorum.parak egzersizi yapmadan bu dertten kurtulmanın başka yolu yokmu

canım emin ol karktuğun gibi değil parmak egzersizleri başlangıç olarak vajina ile ilgili bir araştırma yap internetten sonra al bi ayna ve kayganlaştırıcı jel 2-3 gün yarım saat ayır kendine yalnız olursan daha iyi olur dokun dudaklarını arala zaten kendi kendine yapabilirm dediğin bir an gelecek ve ilk olarak serç parmağının bir boğumu beya işaret parmağının 1 bğumuyla ilk denemeni yap bikaç gün öyle devam et zamanla kendi kendine ilerleyebilirsin ama ilk olarak bir başlangıç yapmalısın. bu bir erteleme hastalığı.

alevsi ilgin için çok teşekkürler.canım zaman zaman cesaretimi toplayıp aynayı alıyorum elime.bugün olucak artık egzersize başlamalıyım diyorum.ama parmağımı değdirdiğim gibi bir yanma oluyo.içeriye ilerletemiyorum bile parmağımı. canım acıyo ve o anda bütün cesaretimi kaybediyorum.ben bu parmak egzersizini hiçbir zaman yapamayacağım sanırım.mafoldumben

canım şu an benim yatma saatim ve çıkmak zorundayım yarın akşam saat 8 gibi buralarda olurum konuşalım. ben bakmaya bile korkuyordum ama biraz zamana ihtiyacın var. sen baştan başla ve ne sormak istersen özelden yaz bana. ben sana elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım ben bu sorunla boğuşurken günün birinde bu sorunu aşarsam başkalarına yardım edeceğime dair kendime söz verdim ve bu sayfada 2 kişinin mutlu haberini paylaştık. üstelik biri 15 günde atlattı benim anlattıklarımı uygulayarak. hadi bi gayret al eline aynayı ve sadece bak incele yani yerleştirmk için acele etme bugün olmaz yarın pazartesiye kadar ayna ile sadece incele sonrası gelecek. inan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…