E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
sırnaşık şey :sm_cool: :roflol:yaniiiiiiiiiiiiii herşey kafa işi yapanlar nasıl yapıyo arkadaşlar heralde benim yaşadığımı başkası yaşasa ömür boyu vagnusmus olurdu ben bile o halimle tam iyleşmemiş halimle kafaya koyup koy verdiysem sizin hayli hayli bu durumdan kurtulmanız lazım KOCALARINIZIN KEYFİNİ ÇIKARIN MİLLET KOCA BULAMIYO.. KOY VERİN GİTSİN delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben yaşadıklarımı anlatayımda siz ne kadar küçük bişeyle uğraştığnızı anlayın
evlenmeden önce okadar korkuyodumki ilk gece kitlendim vagnsms durumu olmuş bende sağolsun eşim bilinçsizce abanınca pat diye bi ses duydum ama benim bacaklar zangır zangır sabah kanamayla kalktım akşama kadar ha bitti ha bitecek ne biliyim hayatımda ilk defa yaşadığım bişey balayına gitcez otogardayız bende bi kanama bir kanama yerler kanlara bulandı hemen acile aldılar beni doğru doğumhaneye zedelenme olmuş anezteziyi aldım bi güzel tekrar diktiler ama zedelen yerleri ben ağlıyorum eşim ağlıyo düğünün ertesi günü anam kayınvalidemler dğüğn heyeti ertesi gün ya millet memlekete dönmemiş henüz ben bi ahaliye rezil oldum onamı yanayım başıma gelenleremi yanayım doktor biraz daha bekleseymişsin kalbin duracakmış dedi nabız falan kalmamış bende gözüm görmüyo kulağım duymuyo aşırı kan kaybı benim saf kocam balayı hayal ediyo diye onun hevesini bozmayım otel rezervesi uçak bileti yanmasın diye ben bişey demiyorum ama eşime diyorumki yolda ben uyurken ara ara beni kontrolet eşim hala uyanmıyo tabi o normal bi kanama ben evham yapıyorum sandı neyse ben eve geçtim eve ziyarete gelen giden naptın şey yaptım ayyyy hala hatırladığımda utanıyorum oramı görmeyen kalmadı 2 günde 22 yıl sakla sakla
Neyseeeeeeeeeeeee gel zaman git zaman bi dönem yasaktı zaten bende büyük bi travma olur diye düşünüyodumki vaginusmus oldu 2 ay bizde tık yok eşimin tripleriylemi uğraşayım kendi derdimlemi bilmem siz çok şanslısınız eşleriniz anlayışlıymış benimki boşardı beni heral morel olsun yani buda size...
Olmuyo olmuyoooooooo bigün yine deniyoz deniyoz yok sinirlendi gtti bizimki ben ağla ağla bi an kafaya bi koydum olacak başka yolu yok diye ve o akşam oldu....
sizin yaptığınız cesaret vermek değil bence... Böyle herşeyi açık açık anlatmak sadece bu derdi çeken kişiyi korkutur bunu sizinde bilmeniz gerekir bence...
Siz bunu beyninizde yenmişsinizki ilişkiye kendinizi hazır hissetdiğiniz anda başarmışsınız.. Bu durumu burdakilerle kıyaslamayın...
Ayrıca ben 5 yıl vajinismusu çeken birisi olarak sizin gibi anlatanlar yüzünden oldum.. Ne yani sizde kötü geçmiş olabilir ilk geceniz kanamanız olmuş olabilir bu herkeste böyle olucak diye bişi yok..
Lütfen böyle yazıp burdakileri daha fazla germeyin...
Bunu birz olsun anlamalısınız eski bir vajili, olarak..
dilekcim canımm benim ilki senin özelii okunca denemeler yaptım bide şu ult.jelini aldim eczaneden.eşimede okuttum onunda blgisi olsun diyee adam koşa koşa jeli almya gitti :dance:heves ettim egzersize diye.bide arkidişin yazdıkları önce benide korkuttu sonrada bayaa güldümmm valla.belki düşünemedii haklısın bi anlamda,ama heralde kanaması eşii bunu örnek vermek istedii,valla ben ne bilimm o kanama aşaması bencede ölee olmaz,onu okuyan arkadaşlar onu takmasınn önemlii olan egzersizler ve sonrası kanama önemlii diil arkadaşlarr yeterkii olsunnn :Saruboceq: vajii kankimm bu çiçeklerde sanaa.s.ben egzersizlere başladım ya sanki başarcam gibii moraliim düzelmeye başladıııı:enbuyukkk:sizin yaptığınız cesaret vermek değil bence... Böyle herşeyi açık açık anlatmak sadece bu derdi çeken kişiyi korkutur bunu sizinde bilmeniz gerekir bence...
Siz bunu beyninizde yenmişsinizki ilişkiye kendinizi hazır hissetdiğiniz anda başarmışsınız.. Bu durumu burdakilerle kıyaslamayın...
Ayrıca ben 5 yıl vajinismusu çeken birisi olarak sizin gibi anlatanlar yüzünden oldum.. Ne yani sizde kötü geçmiş olabilir ilk geceniz kanamanız olmuş olabilir bu herkeste böyle olucak diye bişi yok..
Lütfen böyle yazıp burdakileri daha fazla germeyin...
Bunu birz olsun anlamalısınız eski bir vajili, olarak..
yasakkelimecanımm öle düşünme geriliyosan bu sayfalara girmee, bak burdakilerde var diye herkesde olcak diye bişee yok ablacımm.acı falan yok tatlım bizimki psikolojik bunu yenemiyoruzz sadece okyasakkelimeYa peki acıyor mu
Yani ilk yaptığınızda kanadığında acı oluyor mu :uhm:
Ben bekarım ama şimdiden korkum başladı,evlenmeden zaten yapamam da azda olsa korkum geçsin istiyorum gün geçtikçe evlilikten sırf bu yüzden soğuyorum :1shok:
bende okuyunca çok kötü oldum evlenmekten soğudum :çok üzgünüm:
kanıyor acıyorr ıyy ne kötü bişey bu yaaa senağlama
akrebiim benimde çok ilginçtirki bu konuda bazen eşimi suçlayasım geliyoo tık deyip yapmıyoo diye,,,,amma aakendine demiyoom tersine gelir yapar mapar daha çok korkarım diye,,,ama çok şükür bi günden bi güne bu konuda hakkını yemem suratını eğmedii kocamdanda allah razı olsun valla,,,neler neler varyaşo canım seninde yasadıkların cok kötü şimdi düşünüyorumda allah korusun iyiki kocişlerimiz anlayıslıymıs bu konuda kkocalar cok önemli ben kocamın sayesinde 2 yıl durdum belki bana hadi yapalım deyip azarlasaydı senin gibi olabilirdim ama cok sükürdogru bi doktorla hemen oldu :)) allahıma binlerce sükür sanada gecmiş olsun canım gercekten cok kötü seyler yaşamıssın ama bu bölüme yazmasan daha iyi oludu ilk gece baslıklarında yazabilirdin :) burda birbirimizden destek alıp gayret etmye calısıyoruz öptüm canım
hülyalı canım ben evlenmeden böle seyleri bilmezdim sen buralarda ne geziyosun kendini korkutuyosun cık cebik burdan burda bidaha görmim seni