selam arkadaşlar benden size tavsiye kendi parmağınızla deneyin önce 3 boğuma kadar geldiğinizde.sizin üstte olduğunuz ve pozisyona geçin ve p.. sanki parmağız gibi tutun yavaş yavaş gel git yaparak deneyin pişman olmayacaksınız valla.doktorada boşuna para vermeyin isteyen sorsun bana seve seve cevaplarım arkadaşlar.
a.s. arkadaşım yaa ben doktora gittiğimde ilk işte bir parmak tümünü alabilmeyi öğrendim,eşimin bir parmak hepsini alabiliyorum.doktor bize tek parmaktan sonra iki parmak yarısını sokun sonra aynı şekilde penisi deneyin demişti ama iki parmağı yapamadık peniside denedik ama oda olmadı yapamadık,parmak gibi olmuyo yaa girmiyo sığmıyo sığamıcak gibi geliyo sığmıyoo yaaa küçücük yer kocaman bişiy:kedi:nasıl olacak bu işbenneyaptımkişu an eşime bırakıyorum önceden ben tutar sokar çıkarırdım şimdi eşim sokup çıkarıyor istediği kadar gitgel yapıyor,ama p...s parmak gibi nasıl kayıp gidecek bilemiyorum tamam tutuyordum tıpkı parmak alır gibi ama çok büyük gitmiyor,ozaman denemiştik işte kaçkez olmamıştı:1no2: