- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.701
doktora gitme konusunda şunu söylemek istiyorum. evet fiyatlar çok yüksek. bende bu alanda adı duyulmuş bi doktora tedavi oldum. bikaç bin tl verdim. tedavide gerçektende farklı bişey yaptırmadı. yani evde kendimde yapabilirdim. ama öyle bişey vardıki bende cesaret edemiyodum. korktum. oraya bişey giremmez sandım. günler geçti. zamanım ve imkanım vardı gittim doktora. gördümki onunda elinde sihirli değnek yok. yine sorunu ben çözdüm beynimde bitti herşey. ama doktora gittiğim için ve okdr para verdiğim için pişmanmısın derseniz asla derim. bazılarının doktora ihtiyacı olur bazıları kendi çözer. ama sonuç önemli. bu dert bittimi bitti. halada derim verdiğim her kuruş helal olsun doktora diye. çünkü kendimi biliyorum. asla cesaret edemezdim. o bana cesaret verdi yapabileceğimi gösterdi. ve en önemlisi bana benden daha çok inandı. doktora gitmek isteyen ve imkanı olanlara doktor tavsiye edebilirim. imkanı olmayanlar içinde şunu söliim doktor inanın farklı bişey yapmıyo. herşey bizde bitiyo. rahatlama ve egzersiz iişin püf noktası. yenilmicek bi hastalık değil. Allah insallah hiçbirimize çözümsüz bir hastalık vermesin.