Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy allahda seni güldürsün canım güldürdün beni ya a.s.
inşallah :Saruboceq: annem kayınvaldem o gelmeden hazır ettiler ama o daha yokk :çok üzgünüm:
psikolojik örgü benimkisi ahanda böle :hulya::hulya:

bendemi başlasam ne yapsam:hulya:canım hiiiç üzülme o da gelir zamanı gelince..sonra gelsin uykusuz geceler..:ecrin_bebek:

şimdi dr ulusoydan gelen maillere bakıyorumda walla 1 en fazla 2 gunde sorunu çozuyormus okuduklarımdan anladığm kadar önce zıhındekı problemlerı çozuyormus sonra odev verıyormus gıdp otelde yapıyormusn yapamazsan dr muayene ettırıyormus sonra beraber yapıyrmusnz odevlerı sonra tekrar otel veeee mutlu son gercekleşiyormusssss:))aaahhh bende o gunlerı gorecemmı acaba???

doktora gitme konusunda şunu söylemek istiyorum. evet fiyatlar çok yüksek. bende bu alanda adı duyulmuş bi doktora tedavi oldum. bikaç bin tl verdim. tedavide gerçektende farklı bişey yaptırmadı. yani evde kendimde yapabilirdim. ama öyle bişey vardıki bende cesaret edemiyodum. korktum. oraya bişey giremmez sandım. günler geçti. zamanım ve imkanım vardı gittim doktora. gördümki onunda elinde sihirli değnek yok. yine sorunu ben çözdüm beynimde bitti herşey. ama doktora gittiğim için ve okdr para verdiğim için pişmanmısın derseniz asla derim. bazılarının doktora ihtiyacı olur bazıları kendi çözer. ama sonuç önemli. bu dert bittimi bitti. halada derim verdiğim her kuruş helal olsun doktora diye. çünkü kendimi biliyorum. asla cesaret edemezdim. o bana cesaret verdi yapabileceğimi gösterdi. ve en önemlisi bana benden daha çok inandı. doktora gitmek isteyen ve imkanı olanlara doktor tavsiye edebilirim. imkanı olmayanlar içinde şunu söliim doktor inanın farklı bişey yapmıyo. herşey bizde bitiyo. rahatlama ve egzersiz iişin püf noktası. yenilmicek bi hastalık değil. Allah insallah hiçbirimize çözümsüz bir hastalık vermesin.

şimdi dr ulusoydan gelen maillere bakıyorumda walla 1 en fazla 2 gunde sorunu çozuyormus okuduklarımdan anladığm kadar önce zıhındekı problemlerı çozuyormus sonra odev verıyormus gıdp otelde yapıyormusn yapamazsan dr muayene ettırıyormus sonra beraber yapıyrmusnz odevlerı sonra tekrar otel veeee mutlu son gercekleşiyormusssss:))aaahhh bende o gunlerı gorecemmı acaba???
görürsün canım hemde öyle bir görürsün ki sende şaşırırsın..ben öyle oldum.hiç yapamayacağım diyordum. kendine güvenmen şart ama. hayatında hiç zorluk yaşamadınmı onları nasıl aştın. bak bu da öyle bişey kendine güven ve Allaha hergün her an dua et. inşallah yenersin canım

ben su an konyada değilim eşimin işi nedenı ile ooo masallh ne guzel herkes aşmış herkesı gonulden tebrk ederm umarım sıra banada gelir aforoz edılmış gıbı hıssettım haaa sanada kolay gelsın denızcek ne oruyon hırka atkı...bayada hızlısın gordugum kadarıyla hay masallh kım tutar...

desteklerınız için cidden çok teşekkür ederim ama ben kendımı az çok tanır gıbıyım de benım bı dr kesın kez ıhtıyacım var ben cesaret edemıyorum sızlerıde bunaltm fırlatın terlıklerı beklıyorummmakannehir

herkese hayırlı geceler arkadaşlar ayaz42 arkadaşım bende yüzde yüz garanti veren bir doktora gittim bi hastası ağlaya ağlaya gelmiş ve aynı gün bu sorundan kurtulmuş,öyle dedi bana.sanırım o çok ağır bi vaka değilmiş bence,bilemiyorum ama şunu çok iyi biliyorumki ben ağır bi vakayım.benim gittiğim doktorda biraz rahatlatmak için konuşma yaptı sonra muayene odasına geçtik ve ölesiye korktuğum parmak başıma geldi.yani nereye gidersen git parmaksız olmuyor,veya bi cisimsiz,bazı arkadaşlar mum filan diyorda.ha doktora gittim ama şuan eşimle kendi kendimize tedavi sürecindeyim ve tabiki bu sitedeki arkadaşların kocaman desteğiyle.1500 tl ödedik,bir parmağı alabilmem için.ha şöyle düşünüyorum burda kendikendine parmağını alabilen arkadaşlar varmış,ne güzel.ama ben kendikendime bunu yapamazdım,yaa diyorum ya çok ağır bi vakaydım.acaip korkuyordum,yapamazdım ve buda iyileşmeye adım atamamak olurdu.en azından egzersiz yapabiliyorum doktorun bunda faydası oldu.

desteklerınız için cidden çok teşekkür ederim ama ben kendımı az çok tanır gıbıyım de benım bı dr kesın kez ıhtıyacım var ben cesaret edemıyorum sızlerıde bunaltm fırlatın terlıklerı beklıyorummmakannehir

doktora gitme konusunda şunu söylemek istiyorum. evet fiyatlar çok yüksek. bende bu alanda adı duyulmuş bi doktora tedavi oldum. bikaç bin tl verdim. tedavide gerçektende farklı bişey yaptırmadı. yani evde kendimde yapabilirdim. ama öyle bişey vardıki bende cesaret edemiyodum. korktum. oraya bişey giremmez sandım. günler geçti. zamanım ve imkanım vardı gittim doktora. gördümki onunda elinde sihirli değnek yok. yine sorunu ben çözdüm beynimde bitti herşey. ama doktora gittiğim için ve okdr para verdiğim için pişmanmısın derseniz asla derim. bazılarının doktora ihtiyacı olur bazıları kendi çözer. ama sonuç önemli. bu dert bittimi bitti. halada derim verdiğim her kuruş helal olsun doktora diye. çünkü kendimi biliyorum. asla cesaret edemezdim. o bana cesaret verdi yapabileceğimi gösterdi. ve en önemlisi bana benden daha çok inandı. doktora gitmek isteyen ve imkanı olanlara doktor tavsiye edebilirim. imkanı olmayanlar içinde şunu söliim doktor inanın farklı bişey yapmıyo. herşey bizde bitiyo. rahatlama ve egzersiz iişin püf noktası. yenilmicek bi hastalık değil. Allah insallah hiçbirimize çözümsüz bir hastalık vermesin.

whatsup arkadaşım söylediklerine aynen katılıyorum canım.bende doktora gittim suan yenmiş değilim ama tıpkı senin gibi verdiğimiz her kuruş helal olsun diyorum çünkü parmağı almamı,egzersiz yapabilmemi sağladı,kısacası içime bişiy alamama sorunumu ortadan kaldırdı tek seansta ve buda mutlu sona ulaşmak en büyük adım işte.gerisi bizde beynimizde bitiyor.egzersizlerle kendimizi rahatlata rahatlata hazırlıcaz inşallah yerimseniben

tebrik eden bana güzel mesajlar yollayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:
canım cokkk sevındım umarım bızde basarabılırız mutlulugum hep daım olsun bebıs haberlerını duyarız ıhsaallh mutluluklar tebrııkkkleralkisalkisalkisalkisalkisalkisALLAH bızede nasıp etsın :Saruboceq::Saruboceq:

baharcım canım benim ben yaptıysam sen de yapabilirsin ... benim döktüğüm gözyaşının haddi hesabı kalmamıştı çok üzülmüştüm ama 5 dk lık bi iş. ben yatak odasına o amaçla girmemiştim herşey kendiliğinden gelişti ve oldu bitti.işin garip tarafı aynı gün tüm eczanelerde kayganlaştırıcı (gleitgelen) aradım ama bulamadım.uzun lafın kısası doğal yollarla yaptım sadece eşim vazelin kullandı okadar yani.hiç korkma ha gayret. Allahımın izniyle başarırsın

selam arkadaşlar benden size tavsiye kendi parmağınızla deneyin önce 3 boğuma kadar geldiğinizde.sizin üstte olduğunuz ve pozisyona geçin ve p.. sanki parmağız gibi tutun yavaş yavaş gel git yaparak deneyin pişman olmayacaksınız valla.doktorada boşuna para vermeyin isteyen sorsun bana seve seve cevaplarım arkadaşlar.

ayaz canım msn adresini gönder özelden konuşalım istersen.seni ve senin gibileri inan bana çok ii anlıyorum.çünkü sizin yaşadıklarınızı bende yaşadım ve yardımcı olmak isterim.doktorada gittim ama sonuç hep sıfır oldu.biraz cesaret biraz sabır inan bana sonuç süper oluyor.

selam arkadaşlar benden size tavsiye kendi parmağınızla deneyin önce 3 boğuma kadar geldiğinizde.sizin üstte olduğunuz ve pozisyona geçin ve p.. sanki parmağız gibi tutun yavaş yavaş gel git yaparak deneyin pişman olmayacaksınız valla.doktorada boşuna para vermeyin isteyen sorsun bana seve seve cevaplarım arkadaşlar.
a.s. arkadaşım yaa ben doktora gittiğimde ilk işte bir parmak tümünü alabilmeyi öğrendim,eşimin bir parmak hepsini alabiliyorum.doktor bize tek parmaktan sonra iki parmak yarısını sokun sonra aynı şekilde penisi deneyin demişti ama iki parmağı yapamadık peniside denedik ama oda olmadı yapamadık,parmak gibi olmuyo yaa girmiyo sığmıyo sığamıcak gibi geliyo sığmıyoo yaaa küçücük yer kocaman bişiy:kedi:nasıl olacak bu işbenneyaptımkişu an eşime bırakıyorum önceden ben tutar sokar çıkarırdım şimdi eşim sokup çıkarıyor istediği kadar gitgel yapıyor,ama p...s parmak gibi nasıl kayıp gidecek bilemiyorum tamam tutuyordum tıpkı parmak alır gibi ama çok büyük gitmiyor,ozaman denemiştik işte kaçkez olmamıştı:1no2:

duyun canım önce 2 parmağı denedikten sonra 3.cü parmağa geç.ve git gel yap biraz bekle sonra içinde.onuda başarana kadar eşinle deneme filan yapma bu zaman zarfında.bizde senin gibi düşünüyorduk inan bana canım.sonra eşini yatır senin üstte olduğun pozisyona geç ve biraz vajinana bebek yağı gibi nemlendirici sür.ve yavaş yavaş içeri al canım.bu sıradada nefesini tutmamaya gayret et.acı çeksende biraz hemen geri dönme devam et.çünkü hiç bir acı şimdi yaşadığından daha acı olamaz canım.

canım p..s parmaktan daha kolay canım bundan emin olabilirsin canım çünkü p...s te kemik yok.canım büyüklüğü küçüklüğünüde düşünme.Allah herşeyi bilerek yaratmıştır de ve devam et.
BıDE ARKADAŞLAR KESıNLıKLE SıZE TAVSıYEM ÜSTTE OLDUĞUNUZ POZıSYONU DENEYıN.VE KONTROL SıZDE OLSUN.OLMADI DıYE HEMEN BIRAKMAYIN.GıT GEL YAPIN.YANı ŞÖYLE SÖYELEYıM Bı YERE SOPA SOKARSINIZ TAKILI KALIR Bı YERDE GıTMEZSE ıTERıZ ıLERı DOĞRUYA ıŞTE BU ŞEKıLDE YAPMAYACAKSINIZ TEKRAR SÖYLÜYORUM YAPILMAYACAK.TEKRAR SOPAYI GERı DOĞRU ÇEKECEĞıZ HAFıFTEN TEKRAR ıLERı GıDECEĞıZ YAVAŞTAN O ENGELı AŞANA KADAR.BELLı BıR SÜRE SONUNDA VÜCUT KENDıNı BIRACAK EMıN OLUN ANLAMAYAN ARKADAŞLAR TAKILDIKLARI YERLERı SORABıLıRLER

Son düzenleme:
kizlarrr bizde yaptikkk :sm_cool:
sanirim kizlik zarim yirtildi
penis sonuna kadar girdiii ama kan gelmediii nedenkii ????

merhaba kızlar,çoktandır forumunuz takip ediyorum ama yeni üye oldum..bende 1 yıllık evliyim ve hala olmadı,burdan okuyarak parmak egzersizlerine başladım,1 parmak yapabiliyorum eşimin bir parmağını da alabiliyorum ama p... aşamasına geçince olmuyor.ya orası çok küçük değilmi...lütfen bana da yardım edin...

Kızlaaaar daha 1 hafta önce napicam diyodunuzz :KK70: 3 güzel haber ya birbirinizi mi beklediniz nedir:KK70:D

Hepinizi tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin.

ıki gün girmedim coşmuşsunuzz :KK70:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

X