- 5 Ağustos 2009
- 121
- 0
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.681
Oooo masallah bı ben kaldımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh tatlım bi denesen 3 5 defa anlıcan sende zamanla olacağını nasıl bi his olcanı ama kaydirigubbakcemileYaaa becerebılsem bııı su parmak İŞİnİ ama ne tur bı hıs yasayacam o benı Çok endıselendırıyor tırsıyorummmmmmm
valla canım bende bilmiyorum napıyo ama bi ara serra araştırmıştı hipnoz falan yapıyomuş heraldedenizcek canım bende merak ediyorum 1 günde o işi hallettiğini söylüyor ulusoy acaba ne yapıyor. bencede parmak yaptırmasa ona benzer bişey yaptırırki oranın geniş bir yer olduğunu göstermek için.
beceriksizlik olarak nitelendirmeAahhh ne becerıksızım ya ılk basda ne guzel ısteklıydım yapcam ben bu ısı becerecem dıyordum ama ne olduysa bende bı tıkanıklık oldu kaldım olece hay ben bu tıkanıklıgın taaa...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.darısı tüm vajili arkadaşların başına.2 gn oluyr yeneli
tebrikler canım hayırlı olsun a.s.kızlar bende 25 gn oluyr yeneli.bende vajiydim atlattım ck şükür.allah yar ve yardımcınız olsun
beceriksizlik olarak nitelendirme
cesaret edemiyosun
zamanın ve şartların içinde bulundun psikolojik durumun sanki buna bi el atmana bu sorunun üstüne düşmene izin vermiyo
ama çabalam lazım sen herkesden veya senin vajinan herkesden farklı değil bebeğim :hulya:
örgüye başladım bende bu arada haa :hulya::hulya:
ayy allahda seni güldürsün canım güldürdün beni ya a.s.bebişemi yoksa:teytey: