Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet bende yendım Çok ŞÜkÜr ayaz42 arkadaŞım sıra sende.sendende gÜzel haberler beklıyoruz.bak bende buradakı arkadaŞların yardımı ve allahın ıznıyle yendım.

Yaaa becerebılsem bııı su parmak ıŞını ama ne tur bı hıs yasayacam o benı Çok endıselendırıyor tırsıyorummmmmmm

burdan giden varmı ulusoya falan
merak ediyorum ne yapıyo acaba
gidersen gel burdaki arkadaşlara anlat bak para vermeden herkes tecrübe sahibi olsun barimsositososito
parmanı aldırcak sana içeri oda hadi nesem :hulya:

Ya tabıkı hemen en ınce detayına kadar hersecıkı anlatacam bı gıdebılırsem Şayet bıldıĞım kadarıyla Önce hıpnoz terapısı oluyormus yanlıŞ bıldıĞın Şeyler korkuların vs. Zıhnınden sılıyormus sonra zaten bı sıkıntı Çekmeden parmaĞı alıyormus daha sonra hemen o gun veya ertesı gun p... Deneyımı oluyormus ha bıde ulusoy dırek parmaĞa yonlendırmıyormus...bende merak ettım acaba ulusoya baska gıden hatunlar varmıııı???

denizcek canım bende merak ediyorum 1 günde o işi hallettiğini söylüyor ulusoy acaba ne yapıyor. bencede parmak yaptırmasa ona benzer bişey yaptırırki oranın geniş bir yer olduğunu göstermek için.

denizcek canım bende merak ediyorum 1 günde o işi hallettiğini söylüyor ulusoy acaba ne yapıyor. bencede parmak yaptırmasa ona benzer bişey yaptırırki oranın geniş bir yer olduğunu göstermek için.
valla canım bende bilmiyorum napıyo ama bi ara serra araştırmıştı hipnoz falan yapıyomuş heralde
yada sihirli bi suyu falanmı var veya değneği bilemicem o kadar paraya karşı :1closedeyes:
madem böle bi hastalık var bu dr ler niye bu kadar fiyat sölüyo gerçekten çok kızıyorum ya buda hastalık
üşüttümüzde niye vermiyoz gidipte milyarları:hulya:
ayazcım yaşadın yerde cinsel terapist uzmanı psikolog falan bunlara bakan biri varmı araştırdınmı

Aahhh ne becerıksızım ya ılk basda ne guzel ısteklıydım yapcam ben bu ısı becerecem dıyordum ama ne olduysa bende bı tıkanıklık oldu kaldım olece hay ben bu tıkanıklıgın taaa...

Walla yenı ozel bı hastahane aÇılmıŞ oraya bı soracam olmadı ozele gıdeyım dıyorum ama oda seansı 25o 3oo o kadar para bı de allah bılır kac seans surecek kesın tedavı olcammı mechul bende karar veremedım yawww

ayaz42 sen konyadaydın değilmi.eğer konyadaysan ben sana bir yer önerebilirim.bir arkdaşım tedavi olmuştu.eğer istersen onunla iletişime geçeyim sana haber veririm.

Aahhh ne becerıksızım ya ılk basda ne guzel ısteklıydım yapcam ben bu ısı becerecem dıyordum ama ne olduysa bende bı tıkanıklık oldu kaldım olece hay ben bu tıkanıklıgın taaa...
beceriksizlik olarak nitelendirme
cesaret edemiyosun
zamanın ve şartların içinde bulundun psikolojik durumun sanki buna bi el atmana bu sorunun üstüne düşmene izin vermiyo
ama çabalam lazım sen herkesden veya senin vajinan herkesden farklı değil bebeğim :hulya:
örgüye başladım bende bu arada haa :hulya::hulya:

beceriksizlik olarak nitelendirme
cesaret edemiyosun
zamanın ve şartların içinde bulundun psikolojik durumun sanki buna bi el atmana bu sorunun üstüne düşmene izin vermiyo
ama çabalam lazım sen herkesden veya senin vajinan herkesden farklı değil bebeğim :hulya:
örgüye başladım bende bu arada haa :hulya::hulya:

bebişemi yoksa:teytey:

X