Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar cok kotu bır aksamdı ck moralım bozuk:sinifsinif:dun nerdeyse hıc yapamadım nıye oldu bılmıyorum pe... denemesını daha once yapmıstım 2 kez dun aksam yapamadım nıye oldugunu bılmıyorum psıkolojık olarak hazır olamıyorum esım onceden daha sabırlıydı ama 2 kez oldu dıye artık sabır gostermıyor neden yapamadım anlamıyorum ck morolım bozuk esımde kızdı yaptıgın seyı nedne yapımıyosun dıye tekrar basa donmek ıstemıyorum egzersızlerde rahatım ama pe.. olacagı zamna sankı cnm yanıyo artık dayanamıyorum ck kotuyum her gun bı rkııs yenıyor ne guzel ama ben 1 haftadır aynı yerde sayıyorum korkumu asamadım butun onerılerı yapmaya calısıyorum ama kendımı elımde olmadan kasıyorum lutfen bana yardım edın ne yapmalıyım mafoldumben

Ya canim sen niye sıkıyosun kendini olmamişsa olmamiş. yine olur merak etme sen. yaptığın şeyi bi daha hiç yapamaman mümkün mü? Değil tabi ki. sen şmdi acaba olur mu eder mi acir mi korkusuyla yapamamişsindir. Bir de karşı tarafın israrci olması çok etkiliyo yani aynı dertten çok feci müzdaribim. karşındakinden kaynaklanmiştir senden değil merak etme.
ahhh ahhh maalsef her erkeğin içinde bi öküz yaşıyo kimisi çok gelişmiş kimisi az gelişmiş bazen böyle ortaya çıkıyo en sevdiklerimiz olsalar bile yapiyolar yaramazlık napalim biz de onlari böyle seviyoruz kaydirigubbakcemile3

Ay kizlar çok sevindim hepnize kutlama smileyleri atiamm

Önce hepinizi alkişliyorummm

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Sonra maşşallah diyip nazar boncuklarınızı takıyorummmmm

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Bir kutlama birasiiiii :KK70:

:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

Kocişinizle hep böyle : Şeniz olun inşallah

En son da sevinçten kuduruyorumm

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Bi de bii deee bu gün bi deneme yapicam daha önce oldu ama ben yine çooook korkuyorum dua edin kızlar ::sinifsinif: bi de karşı taraf israrci olduğu için belli şeylerde daha çok geriliyorum :KK43: yarın haber veririm size glişmeleri. eğer bi gelişme olabilise tabi mafoldumben

merhaba kızlar,çoktandır forumunuz takip ediyorum ama yeni üye oldum..bende 1 yıllık evliyim ve hala olmadı,burdan okuyarak parmak egzersizlerine başladım,1 parmak yapabiliyorum eşimin bir parmağını da alabiliyorum ama p... aşamasına geçince olmuyor.ya orası çok küçük değilmi...lütfen bana da yardım edin...

Oo çok güzel başlamişsin egzersizlere öyle tek parmaktan penise hooop geçivericek olsak kimse uğraşmazdi ki canim. Sen başladın ya gerisi zamanla gelicektir. Sen yılmadan egzersizlere devam et. 2 parmakta rahatladıktan sonra hem 3 parmak egzersizi hem penis denemesine geçersin. Sonra bir bakmişsin oluvermiş.

Ya bi de kızlar Allah tarafndan mı nedir anlamadım ama en umutsuz anımızda bi anda oluveriyo. Bende de öyle olmuştu. Kızlar yapamıyoruz diye yazarken bi baktım oldu diyivermişler. Çok garip :S

ece 1 teşekkür ederim bugün iki parmak deniycem ama ben bişe sürmeden deniyorum emla falan yazmışlar arkadaşlar ben bazen vazelin kullanıyorum bi problem olurmu,beni çok rahatlattın sağol..

Herkeste gelmez canim benden de gelmemişti

nasil anladin yirtildigini canim
ben emla krem kullandim uyustuydu acaba diyorum yirtilmadimi ki yarin muayene olcam bakalim olmus mumirmirmirmir

Ay kizlar çok sevindim hepnize kutlama smileyleri atiamm

Önce hepinizi alkişliyorummm

Sonra maşşallah diyip nazar boncuklarınızı takıyorummmmm

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Bir kutlama birasiiiii :KK70:

Kocişinizle hep böyle : Şeniz olun inşallah

En son da sevinçten kuduruyorumm

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gozun aydin bitanem cok sevindikzemuszemuskaydirigubbakcemile5

sagol askitoom:1hug::1hug:

ece 1 teşekkür ederim bugün iki parmak deniycem ama ben bişe sürmeden deniyorum emla falan yazmışlar arkadaşlar ben bazen vazelin kullanıyorum bi problem olurmu,beni çok rahatlattın sağol..

bence vazelin kullanma. gleit gelen kayganlaştırıcı jel yoksa eğer su bazlı kayganlaştırıcı jelle dene. ayrıca vazelinden falan çok daha etkili. ben de egzersizlerde emla kullanmadim o kadar önemli bişi değil. istersen penis denemesinde ya da geçişlerde- 1 den 2 ye 2 den üçe gibi- kulanabilirsin. anestol ya da emla çok pahali değiller zaten. ama önemli olan 1 parmakta rahatsan dene 2 parmaği gerçi eşinin parmağini aldiysan 2 ye geçme vakti gelmiştir.:KK70:

Sürmeli eğer hepsi girdiyse kizlik zari yoktur artik. bana doktor söylemişti. onu artik dert etme.

zar çoook çok ince bişey üzerinde kılcal damarlar var. sinir bile yok yani caninin yanmasi mümkün değil zar yüzünden. bu damarlarin olmadiği ya da çok az olduğu yerden zar bozulmuşsa kanama ondan olmazmış. denk gelmesiyle ilgili sanırım. bir de çok kanama olmasi zaten mümkün değil kendini çok kasanlarda oluyo sanırım o tarz durumlar. sen de kasmamaya özen gösterdiğin için kanama olmamiştir.

bir sitede okumuştum haydar dümene giden vajinumuslar yaşadıklarını yazıyorlardı; bayan önce klozet gibi bir yere oturuyormuş o yerden sıcak buhar geliyormuş (zannediyorum içinde başka maddelerde olabilr) neyse o bölge rahatlıyor ve sonra bir odaya girip eşler birlikte olabiliyorlarmış tabi bütün sır o buharda gizli siz de bir araştırın isterseniz...

ne sırrı ayol bütün siteler yazıo :) sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı vazelin koyup üzerine oturuyorsunuz su buharı vaji kaslarını rahatlatıyor..tabi bunla birlikte reçetede yazanları uyguluyosunuz haydar dümen reçetesi die google yazarsanız çıkar reçete ..böyle yenenlerde varr zemuszemus

selma kızlar ... surmelı oncelıkle tebrık edıyorum canım benım ya ıste bu kadar nıttı sukur zemuszemus veee kızlar aksam ben uste olarak hepsını alabıldım sukur ALLAHıma ama alt pozısyonda olmuyo ya nıye anlamıyorum fisfisfiscanım yanıyor ve olmuyor dar gıbı ama aksma ben uste olarak hepsı oldu :sm_cool: umarım otekındede rahat yapabılrım ama hala rahat degılım offffffffffffffff pes etmıyorum kızlar olucak bu kadar yapmıısm heytttttttt kım tutar benı ıhsaalh ya

ne sırrı ayol bütün siteler yazıo :) sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı vazelin koyup üzerine oturuyorsunuz su buharı vaji kaslarını rahatlatıyor..tabi bunla birlikte reçetede yazanları uyguluyosunuz haydar dümen reçetesi die google yazarsanız çıkar reçete ..böyle yenenlerde varr zemuszemus
ben :smiley-cool:
haydar beye manileri bayılmadım saolsun google amca :hulya:
ve parmak egzersizleri ve kk alkisalkisalkis
nasılsın albenimm

Oo çok güzel başlamişsin egzersizlere öyle tek parmaktan penise hooop geçivericek olsak kimse uğraşmazdi ki canim. Sen başladın ya gerisi zamanla gelicektir. Sen yılmadan egzersizlere devam et. 2 parmakta rahatladıktan sonra hem 3 parmak egzersizi hem penis denemesine geçersin. Sonra bir bakmişsin oluvermiş.

Ya bi de kızlar Allah tarafndan mı nedir anlamadım ama en umutsuz anımızda bi anda oluveriyo. Bende de öyle olmuştu. Kızlar yapamıyoruz diye yazarken bi baktım oldu diyivermişler. Çok garip :S

evet tatlım aynı ben :eek: yapamıyoruz diye yazdığım gün oldu :lepi:

selma kızlar ... surmelı oncelıkle tebrık edıyorum canım benım ya ıste bu kadar nıttı sukur zemuszemus veee kızlar aksam ben uste olarak hepsını alabıldım sukur ALLAHıma ama alt pozısyonda olmuyo ya nıye anlamıyorum fisfisfiscanım yanıyor ve olmuyor dar gıbı ama aksma ben uste olarak hepsı oldu :sm_cool: umarım otekındede rahat yapabılrım ama hala rahat degılım offffffffffffffff pes etmıyorum kızlar olucak bu kadar yapmıısm heytttttttt kım tutar benı ıhsaalh ya

çok sevindim tatlım bak daha dün olmuyo diye üzülüyodun bugün olmuş...canını sıkma artık rahatla canım olay bitmiştir:lepi:

selam arkadaslar sımdı uye oldum buraya benımde sorunum vajınusmus 5 yıllık evlıyım banada yardımcı olurmusunuz dogru yere yazıyorumdur umarım

seheryelii ve emoş geçmiş olsun sizede yazıları okuyun sayfaları falan çok şey çıkaracanıza eminim
başlamadıysanız bir an önce parmak egzersizlerine başlayın derim....

seheryelii ve emoş geçmiş olsun sizede yazıları okuyun sayfaları falan çok şey çıkaracanıza eminim
başlamadıysanız bir an önce parmak egzersizlerine başlayın derim....

sağol denizcek.ben okudum çok da cesaretlendim tam egzersizlere başlıycaktım ama adetim geldi.onun geçmesini bekliycem mecbur.cesaretlendim diyorum ama korkuyorum yine de birazcık

X