E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.721
merhaba kızlar cok kotu bır aksamdı ck moralım bozuk:sinifsinif:dun nerdeyse hıc yapamadım nıye oldu bılmıyorum pe... denemesını daha once yapmıstım 2 kez dun aksam yapamadım nıye oldugunu bılmıyorum psıkolojık olarak hazır olamıyorum esım onceden daha sabırlıydı ama 2 kez oldu dıye artık sabır gostermıyor neden yapamadım anlamıyorum ck morolım bozuk esımde kızdı yaptıgın seyı nedne yapımıyosun dıye tekrar basa donmek ıstemıyorum egzersızlerde rahatım ama pe.. olacagı zamna sankı cnm yanıyo artık dayanamıyorum ck kotuyum her gun bı rkııs yenıyor ne guzel ama ben 1 haftadır aynı yerde sayıyorum korkumu asamadım butun onerılerı yapmaya calısıyorum ama kendımı elımde olmadan kasıyorum lutfen bana yardım edın ne yapmalıyım mafoldumben
Ya canim sen niye sıkıyosun kendini olmamişsa olmamiş. yine olur merak etme sen. yaptığın şeyi bi daha hiç yapamaman mümkün mü? Değil tabi ki. sen şmdi acaba olur mu eder mi acir mi korkusuyla yapamamişsindir. Bir de karşı tarafın israrci olması çok etkiliyo yani aynı dertten çok feci müzdaribim. karşındakinden kaynaklanmiştir senden değil merak etme.
ahhh ahhh maalsef her erkeğin içinde bi öküz yaşıyo kimisi çok gelişmiş kimisi az gelişmiş bazen böyle ortaya çıkıyo en sevdiklerimiz olsalar bile yapiyolar yaramazlık napalim biz de onlari böyle seviyoruz kaydirigubbakcemile3